|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Cytat:
dziewczyny to raczej malo jedza i oczywiscie nie zapomnij o
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
o i ostatnio zrobilam pyszne krakersiki z pastą serową http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/wszystkie/...a-serowa,30530 tylko ze bez tych orzechow
|
#3903 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co... Przez te kilka okołoślubnych dni mnie nie bolała głowa i było super... Wystarczy, że wróciłam do Wrocławia, to już płaczę z bólu i nie mogę wytrzymać i znowu plany na wieczór poszły w cholerę
![]() A mężulek testuje nowy parowar dzisiaj
|
|
|
|
#3904 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak na serio,no dzisiaj nastrój o wiele lepszy niż wczoraj czy przedwczoraj. ![]() Może jakieś koreczki,sałatki,yyyyy cdn |
|
|
|
|
#3905 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki Dziewczyneczko, i pewnie sałatka jakas
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja by zrobiła jakieś przekąski, sałateczki, chipsy jakieś, moze cosik słodkiego na początek
a później jak już żadna nie będzie umiała przenieść talerza z kuchni do pokoju to można jakąś pizze zamówić czy cuś :P potem to już obojętne jest każdemu kto co je, ważne że jest czym popijać Dziękuję Wam za wszystkie komplementy dotyczące koloru włosów i okularów
|
|
|
|
#3907 |
|
BAN stały
|
No jestem ponownie.
![]() Tż pare minut temu rozmawiał ze swym bratem i dowiedział się ( bo się zapytał brata ) że ma karte do Makro. Także pojedziemy razem po wóde i soki. I przyszły szwagier twierdzi,że De Luxe żołądkowa się zepsuła ,więc tż go pyta to jaka teraz wódka jest dobra.Przyszły szwagier twierdzi,że Polonez i jeszcze jakaś tylko tej drugiej nazwy nie zapamiętałam bo dziwna Ja i tak wódki pić nie będe,więc niech tż zadecyduje wraz braćmi jaka ma być i tyle. ![]() Na chwile musze zniknąć jednak ![]() Zaraz,no za jakąś chwilke wracam ponownie do Was.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-19 o 19:45 |
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
pojawiam się i znikam
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej będę miała soczewski, bo nie mam ochoty na weselu co chwilę czyścić okularów ... na codzień tylko w okularach chodzę, bo miałam uszkodzoną rogówke ... U nas sytuacja z wodą wygląda coraz gorzej ..dzisiaj zamknęli jedną droge wyjazdową od nas z pracy, druga jeszcze była otwarta, ale brakowało 30 cm do przelania się wody przez droge ... korki były gigantyczne, ludzie powychodzili wcześniej z pracy żeby do domów dojechać ..... |
|
|
|
|
#3910 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na sobotę planujemy plener w Wa-wie i jednak się umówiłam do fryzjera i na make up. Tylko, żeby wcześniej wyjechać to umówiłam się najpier na make up i poten fryzurę mam nadzieję, że będzie OK. Tylko się zastanawiam czy wyprostować włosy bo lubię takie czy jednak poskręcać i upiąć jak na ślubie. Boję się że jak wyprostuję to po kilku godzinach będą strąki, ale lubię się w takich... |
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19436785] My mieliśmy sountrack ze Shreka http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc i tańczyliśmy walca angielskiego z elementami wiedeńskiego. [/QUOTE]
śliczna nutka rozpatrzymy propozycję na pewno ![]() męczę pracę z etyki zawodowej, kto to widział taki dureństwa pisać, ale cóż chce mieć zaliczenie to prace trzeba naskrobać może zajrzę jak skończę Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-19 o 21:44 |
|
|
|
#3913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi to obojetne tak samo, byleby nie walilo spirolem
|
|
#3914 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://demotywatory.pl/1583672/Milos...-do-mych-drzwi ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- http://demotywatory.pl/1587749/Krolowa-Plastikow omg
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wódki to my chyba sobieskiego będziemy kupować, ale niewiem jeszcze. Myśleliśmy też o tej żołądkowej de luxe ale też słyszałam, że jakoś ostatnio się popsuła. |
|
|
|
|
#3916 |
|
Zadomowienie
|
no mój tz by obstawiał tego Polonez (mówi ze to się pisze polonaise
ekspert :P), ale obawia się że rodzina nie bedzie piła bo teraz to na każdym weselu Pan Tadeuch lub Wyborowa
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
hehehe
my rozważamy jeszcze czystą de lux
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
my wlasnie ja mamy i jest ok
![]() ale ten czas leci, ale powiem wam, ze ten deszcz i powódz to masakra, wlasnie ogladam, jak osuwaja sie zbocza i wala sie domy przez to- trudni w to uwierzyc wszystko
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam o wątku sierpniówek.Co do zdjęć na NK to mnie też śmieszą te z USG, trzeba być debilem, zeby takie zdj. wstawiać.. Jeszcze powinni zdjęcia z porodów umieszczać! ![]() Cytat:
) ale ta jeszcze gorsza. Z tych trzech to wybrałabym STOCKa. My mamy Stumbrasa i jest wyraźna różnica w smaku między tym a innymi wódkami (stockiem też) jak pijemy na imprezach. I tym się tak ludzie nie upijają szybko i dobrze się czują, sprawdziliśmy to wiele razy i każdy z rodziny czy znajomych wyraża taką opinię, nawet nie pytany i nawet nie wiedząc, że mamy taką wódkę.Jutro z rana idziemy po dokumenty z USC i dogadać fotografa i kamerzystę i potwierdzic.A po południu po metrykę chrztu moją, dziś pojechaliśmy, ale już było za późno, nie wiedzieliśmy od której kancelaria czynna. Dlatego jutro nie załatwimy w pełni kościoła, a dopiero w pt
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-05-19 o 23:53 |
||
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też lekko irytują takie fotki. Bez przesady przecież ciąża to tak a intymna sprawa. A ze zdjęciem testu ciążowego jeszcze sie nie spotkałam (na szczęście) - to dopiero dziwaczne. Co do fotografowania zaproszeń to też nie spotkałam się jeszcze, ale uważam że to nie najmądrzejszy pomysł ![]() A co do wódki, to kupujecie w jakiś marketach czy raczej w husrtowniach alkoholu? I czy któraś z Was się spotkała na weselu z tym, że na osobnym stoliczku był zrobiony samoobsługowy barek na którym stało inne alkohole niż wódka i wino, np. whisky, dżin, martini, jakieś likierki itp. Jak myślicie jest to fajny pomysł? W ubiegłym roku na weselu koleżanki tak było i przyznam, że goście kulturalnie do tego podeszli, częstowali się ale z umiarem no i byli na tyle mądrzy żeby za bardzo nie mieszać ![]() Jak już jesteśmy przy sprawie alkoholu, to jeszcze jedna sprawa czy Wy będziecie pić alkohol na swoim weselu? Bo w mojej rodzinie panuje przekonanie, że na swoim weselu się nie pije. Dla mnie to troszke głupie, wiadomo upić się nie wypada ale żeby w ogóle nie pić to chyba przesada.
|
|
|
|
#3922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do picia ustaliliśmy, że ograniczymy alkoholizacje bo nieładnie wygląda wstawiona para młoda, natomiats nie słyszałam, że się nie pija w ogole, normalnie chyba młodzi piją.....a pomysł na stolik z alko fajny, ale my chyba nie będziemy wydziwiac
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie wiem, czy Was zdążę nadrobić, bo dziś znów mam praktyki, ale muszę Wam się pochwalić. Zamówiliśmy wczoraj obrączki Będą takie jak te: http://www.korund-gniezno.pl/product.php?productid=78 tylko, że całe błyszczące
|
|
|
|
#3924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wam opowiem historyjke z drugiej strony ![]() moja koleżanka jest druhna u swojej jakiejs koleżanki i ta pmka stwierdziła, ze nie będzie miala bukietu bo jej szkoda kasy na 45min na kwiatki, więc ta moja koleżanka zaoferowała ze jej kupi te kwiatki to i się zaczęło, jak wczesniej pmka mówila ze wystraczyloby jej 3 róże to zaraz stwierdziła, ze chce duzo kwiatków koleżanka zamówila róze ecru z zielonym-oczywiscie pmka wyslala kiecke zeby dobrac bukiet heheh, po czym dzis rano wyslala zapytanie jaki jest kolor kwiatkow i jak sie dowiedziala ze ecru to okazalo sie ze jednka powinny byc kontrastowe- bukiet zamówiony, slub pojutrze, moim zdaniem pmka zachowuje sie conajmneij żenująco ![]() nie zakładała ta pmka że ta jej druhna z nią pojedzie autem, no mogłabym opowiadac bo się nasłuchałam troche
|
|
#3925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle :P ale pm'ka gdyby wymyślałą od początku to przynajmniej ta druhna wiedziałąby na co się porywa, ale skoro pm'ce było wszystko jedno to nie powinna teraz wymyślać![]() MArtoolko obrączki macie śliczniutkie ja zrobie przy okazji fotke swoich to wrzuce my kupywaliśmy już w lutym, bo właśnie słyszeliśmy że złoto może drożeć a tak niech sobie spokojnie w domku czekają ![]() moja fotke już wrzucałam jest na stronie 129 szukaj rudego to znajdziesz o coś podobnego do tej emotki :Pteraz się zbieram i zmykam na uczelnie mam nadzieję, że Odra nas tam nie zaleje bo niby się poziom wody obniżył.miłego dnia
|
|
|
|
|
#3927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczne obrączki ![]() to ja pokażę nasze takie jak na fot, tylko na tym zdjęciu wyglądają na "kanciaste" w środku a są gładkiehttp://www.taxor.pl/obraczki_slubne_...p?ido=43&kol=1 ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- tu jest więcej fot tych obrączek http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...epolwzor49.htm tylko nasze bardziej błyszczą
|
|
|
#3928 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do fotek ze slubu to stwierdzilam ze wybiore jakas 1 najbardziej klimatyczna i wstawie, nie bede na pewno robic kilku stron z relacja ![]() Cytat:
PMki nie moge uwierzyc ze to juz w TEN weekend, dzis ide robic pazurki ![]() I zmnielam koncepcje troszke mojego imagu, Pani w salonie powiedziala zebym wziela rozę fuksje we wlosy zamiast bialego stroczyka bo super bedzie pasowac do mojej karnacji, no i tak tez zrobie, zoabczymy co to bedzie
|
||||
|
|
|
#3929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Raz byłam na weselu gdzie był różny alkohol na osobnym stoliku. Trochę tego poszło ale zdecydowana większość nie na weselu tylko poprawinach ![]() 3. Ja miałam nie pić ale obiecałam już dwóm kolegom, przyjaciółce, jej mężowi... łosie mnie zmusiły staropolskim "ZE MNĄ SIĘ NIE NAPIJESZ??" ![]() Cytat:
podobne do naszych tylko odwrotnie kolory mają Cytat:
Cytat:
Ale bardzo fajne
|
||||
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Caprica bedzie pięknie
Nie mogę uwierzyć, że to się wszystko dzieje już, dopiero co marudziłyśmy, że jeszcze ponad rok!!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

i może jeszcze coś....

to można jakąś pizze zamówić czy cuś :P potem to już obojętne jest każdemu kto co je, ważne że jest czym popijać
,więc tż go pyta to jaka teraz wódka jest dobra.Przyszły szwagier twierdzi,że Polonez i jeszcze jakaś tylko tej drugiej nazwy nie zapamiętałam bo dziwna