|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
jestem bardzo, bardzo zainteresowana: Byredo -Chembur Sweet Smoke i troche mniej ![]() Scent of Peace Cedre Blanc Le Labo-Vetiver
![]() |
#572 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja mam!
![]() Z Twoich najbardziej zależy mi na Antiheros i Wazamba, podeślę Ci moją listę ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
moge zrobic odlewke: Versace Crystal Noir Gucci EDP Nina- Nina Ricci Lolita Lempicka EDT Bijan EDP Addict EDP Miss Sixty Rock Muse Estee Lauder Youth Dew Amber Nude mam odlewkę 7ml J.Lo Glow After Dark miniaturkę Organzy Givenchy Próbki perfum: Terre d'Hermes 0,2ml Caron- Parfum Sacre 0,2ml CDG Man2- 0,5ml L'Artisan- Bois Farine (na sprobowanie) Diptique- Philosykos 0,2ml Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) Frapin- Caravelle Epicee 0,4ml Demeter- Laundromat 0,5ml Molecule 01 0,5ml Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski- (na sprobowanie) Kenneth Cole- Black Woman 1ml wszystkie zapachy Czech&Speake (oprocz Dark Rose) od 0,6 do 0,9ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender ( w saszetce Thierry Mugler- Alien Sunnessence Saphir Soleil x2 (pelne fabryczne probki) Givenchy- Organza 0,4ml Cacharel- Amor Amor Delight 1,5ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Ferragamo- F 0,5ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 0,7ml i 0,5ml Gucci EDP 1ml Boss- Femme 0,5ml Nina Ricci- Cherry Fantasy 0,3ml Cacharel Noa- 0,3ml Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude 0,5ml Calvin Klein- Obsession 0,4ml Dior Addict- 1ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsułce) plus to co w wątku
![]() |
#574 |
Wtajemniczenie
|
Gwai przepraszam, ale Cognac już poleciał, ale reszta jest dostępna. u Ciebie podobają mi się:
Etat Libre d'Orange - Charogne, Parfumerie Generale - Cuir d'Iris, Parfums Delrae - Bois de Paradis, Santa Maria Novella - Peau d'Espagne, Miller Harris - Feuilles de Tabac. Powiedz mi czy dwie ostatnie z wyżej wymienionych są mocno męskie? jakie są pojemności tych próbek? Polly jak dostaniesz Sweet Smoke i Le Labo to koniecznie daj poniuchać. |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Wtajemniczenie
|
mam do wymiany:
ODLEWKI: L'artisan Parfumeur T4T- 4ml ( ze wspólnych zakupów) Botrytis Ginsetet EDT - ok 3 ml ( ze wspólnych zakupów) YSL Nu Edt – ok 5 ml ( z wymianki) Tom Ford – Tabacco Vanille 2,5 ml ( bez 3 psików) ( ze wspólnych zakupów) szukam odlewek: Thierry Mugler – Alien sunessence Saphir Soleil mogą być też inne alieny Moschino I love love Dior - Midnight Poison amor amor |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Lady of Harley-Davidson
|
szukam wiekszych odlewek: Un Amour de Patou; Salvador Dali Purplelips; Clinique Happy In Bloom; AA Herba Fresca;
chetnie przygarne odlewke ok 5ml: Zagorsk, Addict 2, Tubereuse Criminelle, pc02 szukam probki Wild Hunt, Corrida Satellite, Kenneth Cole - Black, Il PROFVMO Chocolat, Juliette has a gun: Miss Charming i Citizen Queen, Let me play the lion, Parfumerie Generale - Un Crime Exotique EDP, Coudray Vanille et Coco, Bond - Scent Of Piece oddam robione: alyssa ashley musk 0,5ml black xs 1ml bond no. 9 broadway nite 0,5ml bond no. 9 sax for her 0,1ml britney spears fantasy 0,3ml cb ihp gingerbread 1ml CSP coeur de vahine 0,5ml CSP vanille cannelle 1,5ml demeter beeswax 2ml demeter bird of paradise 0,3ml demeter cinnamon bark 1,5ml demeter sugar cane 1,5ml demeter pina colada 1ml gabriela sabatini ocean sun 1,5m hot couture edp 0,5ml l'air du temps 0,5ml l'or de torrente 1,5ml molecule 01 0,1ml narciso rodriguez for her 1ml neonatura souffle 0,5ml oriflame bahia sunset 2ml puma i'm going man 1,5ml Satellite, Padparadscha EDP 0,5ml Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat 1ml Sephora, Insoumise? Vanille Caramel 1,5ml Sephora, Poetique? Vanille Fleur d'Oranger 1,5ml Sephora, Tentatrice? Vanille Monoi 1ml serge noire 0,5ml sonia rykiel belle en rykiel 0,5ml tommy girl 1,2ml tommy hilfiger men 1ml voluspa, hawaiian maile vine 2ml voluspa tobbaco vanille 0,5ml woodcoffee 0,5ml woods of windsor orange spice 0,4ml higher energy dior 3,5ml bvlgari au the rouge 3,5ml vc&a automne 3ml oddam oryginalne: (a = atomizer) avon bond girl edp 0,7ml bvlgari blv notte pour homme 1,3ml a ck secret obsession edp 1,2ml a clinique happy heart 1ml eau de star 0,9ml moschino cheap and chic happy fizz 1,2ml kartonik oriflame miss punk 2ml salvador dali eau de dali edt 1ml valentino, rock 'n rose 2ml youth dew amber nude 1ml a mogę oddać odlewki lub zrobić próbki: Bruno Banani, Not For Everybody 10/50ml tester Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge EDT 90/100ml tester Calvin Klein, CK IN2U Women EDT 145/150ml Clinique, Happy 4/15ml Coty, Kylie Minogue, Sweet Darling EDT 28/30ml Donna Karan, DKNY Red Delicious 40/125ml Hermes, Elixir des Merveilles EDP 30/50ml L'Occitane, Cherry Blossom EDT 15/100ml Oriflame, Home Collection, Breakfast in Paris Home Fragrance (spray do pomieszczeń) 100ml Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat EDT 50/100ml Sephora, Insouciante? Vanille Mangue EDT 9/10ml Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT 50/100ml Sephora, Poetique? Vanille Fleur d`Oranger EDT 50/100ml YSL, Baby Doll EDT 15/30ml Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDC 45/125ml Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (stara wersja) 50/100ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT 20/60ml Yves Rocher, Pur Désir de Lilas EDT 2/30ml Aquolina, Chocolovers EDT 6ml CB I Hate Perfume, Burning Leaves Perfume 5ml CB I Hate Perfume, In The Library 5ml Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT 20ml Comptoir Sud Pacifique, Vanille Mokha EDT 6ml Demeter, Fig Leaf EDC 4ml Demeter, Happy Hour Collection, Sex On The Beach EDC 9ml Demeter, Sweet Delights, Vanilla Cake Batter EDC 9ml Voluspa, Basic Creme, Hawaiian Maile Vine Aromatic Room / Body Spray 12ml kontakt na pw
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-07-27 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Szukam
Viva la juicy Couture couture oba marki Juicy Couture Iris nobile edp lub edt Acqua di Parma W zamian oddam: Jardins de bagatelle Guerlain 5th avenue Cerruti Image Rose Paul Smith Feerie edp Van Cleef Euphoria edp It is love Dali Chergui Lutens Clair de musc Lutens Exclamation Coty kilka zapachow Montale Musk nomade A.Goutal Neroli A.Goutal Un matin d'orange A.Goutal Jesien Micaleff Rose the one D&G Kilian Straight to heaven Black turmaline Durbano Bois de paradis Delrae Love in black Creed Spring flower Creed Tommy Hilfiger Woman Versace Versense Si Lolita Lempicka Estee Lauder Pure white linen light breeze zielony Chanel no 5 eau premiere Meloe Teo Cabanel Chloe edt L.Villoresi Musk, Wild lavender, Uomo Narciso Rodriguez For her edp Parfum d'empire Eau suave Vanille excuise A.Goutal Mandragore pourpe A.Goutal Demeter Freesia Demeter Sweet pea Demeter Salt air Armani Code edp Carla Fracci Odette Violette menthe Brosseau Patchouly Profumum Roma Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2010-05-18 o 16:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A może byś coś u mnie znalazła w zamian za: Chloe edt Si Lolita Lempicka Love in black Creed |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TUTAJ to co mam do oddania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#581 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
Wlasciwie Beyza ma to, co by mi spasowalo Nine. Ale kurcze, Ty bylas pierwsza i teraz mi tak troche glupio ![]() Cytat:
![]() Zrobie dzis fotke mojej odlewki Amor Amor Tentation, zeby wiadomo bylo ile w niej zostalo.
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#583 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Nie wiem, co na ile jest nadal aktualne w Twych poszukiwaniach, ale posiadam Amor Amor Tentation (10 ml), Sensuous tak do 5 ml ![]() ![]() ![]() ![]() Z tym, ze ze zrozumiałych względów (koszty wysyłki) najchętniej przystałabym na wymianę przynajmniej 20 ml w różnych konfiguracjach ![]() Mam atomki 3 ml oraz 10 ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Wtajemniczenie
|
poszukuję Prada Intense...nie znam zapachu komletnie i szkoda, że tak mało jest o nim napisane...
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Nazbierało mi się trochę tego wszystkiego więc i ja się dopiszę
![]() Poszukuję (najchętniej odlewek ale niekoniecznie; podkreślone tylko w formie odlewek): Hermes, Elixir des Merveilles EDP Hermes, Eau des Merveilles EDT Guerlain, Aqua Allegoria Pamplelune Nina Ricci, Nina EDT Jesus del Pozo In White EDT Thierry Mugler, Angel EDP Christian Dior Poison Hypnotic EDT Cacharel, Amor Amor Delight Van Cleef & Arpels, First Love Viktor & Rolf, Flowerbomb Extreme EDP Yves Rocher, Secrets d'Essences, Rose Absolue le Parfum Prada, Infusion D'Iris EDP Mont Blanc, Femme de Mont Blanc Mont Blanc, Individuelle Givenchy, Organza Indecence Thierry Mugler, Innocent EDP YSL, Baiser de Cinema EDP Yves Rocher, Nature Millenaire EDT Stella McCartney, Stella In Two Peony Stella McCartney, Stella Stella McCartney, Stella Sheer 2006 EDT Guerlain, Aqua Allegoria Angelique Lilas Guerlain, Aqua Allegoria Cherry Blossom Guerlain, Aqua Allegoria Tiare Mimosa Guerlain, Aqua Allegoria Foliflora Jesus Del Pozo Halloween Fresia EDT Guerlain, L'Instant de Guerlain EDP Biotherm, Eau Pure Vera Wang, Princess EDT Christian Dior Midnight Poison EDP Christian Dior Pure Poison EDP W zamian oddam: Cacharel, Amor Amor EDT - odlewka, wielkość do ustalenia lub próbka 1,5ml Kenzo, Jungle Elephant EDP - odlewka, wielkość do ustalenia lub próbka 1,5ml Victoria's Secret Endless Love mgiełka do ciała - odlewka lub próbka z własnego flakonu 1,5ml Victoria's Secret Vanilla Lace mgiełka do ciała - odlewka lub próbka z własnego flakonu 1,5ml Sohum Madagascan Vanilla EDT - odlewka, wielkość do ustalenia lub próbka z własnego flakonu 1,5ml Giorgio Armani Diamonds - odlewka 5ml lub próbka 1,5ml Lolita Lempicka, Lolita Lempicka - próbka robiona 1,5ml Lolita Lempicka, L de Lolita Lempicka - próbka robiona 1,5ml Miss Dior Cherie EDP - próbka robiona 1,5ml Euphoria Blossom EDT - próbka robiona 1,5ml Ginestet Botrytis - próbka robiona 1,5ml Burberry Brit edt - odlewka lub próbka robiona 1,5ml Hugo Boss Femme edp - odlewka lub próbka robiona 1,5 ml Ange ou Demon EDP - próbka robiona 1,5ml Halloween - odlewka lub próbka robiona 1,5ml Demeter Earl Grey Tea - odlewka 5ml z wymiany Demeter Rain - odlewka 5ml z wymiany Guerlain Insolence edt - odlewka 4-5ml Estee Lauder Pleasures edp - odlewka 5ml Dsquared She Wood - odlewka 4-5ml Gucci Rush 2 - odlewka 5ml Sisley Soir de Lune - odlewka 5ml w atomku 10ml Diesel Green - odlewka 10ml Donna Karan Black Cashmere - odlewka 5ml w atomku 10ml Chanel No.19 edp - odlewka 5ml, szklany atomek CKIN2U POP EDT - próbka 1,2ml z atomizerkiem Parfums Gres My Dream EDP - próbka 1,5ml z atomizerkiem Armand Basi In Red EDT - próbka 1,2ml Escada Signature EDP - próbka 1,7ml Escada Incredible Me EDP - próbka 3-4(?) ml Versace Men Eau Fraiche - próbka 1,7 (?)ml CKIN2U Her - próbka ok.1ml z atomizerem Reporter for Men - próbka 1,5ml Sean John Unforgivable - próbka 1,5ml z atomizerem CKIN2U for Him - próbka ok.1 ml z atomizerem Lanvin L'Homme Sport - próbka 1,5ml z atomizerem Chopard, Casmir EDP - odlewka 10ml z wymiany Givenchy, Organza EDP - odlewka 5ml z wymiany JOOP! All About Eve - odlewka 5ml w atomku 10ml Aquolina, Pomarańcza i wanilia - odlewka ok.8ml z wymiany Max Mara Kashmina Touch EDP - odlewka ok.4ml Satellite - Padparascha - odlewka 5ml w atomku 10ml Diptyque - Feu de Bois (Room Spray) - odlewka 5ml w atomku 10ml Diptyque - Essence of John Galliano (Room Spray) - j.w. Farmazia SS. Annunziata - Aurora - j.w. CB IHP - November #3 - j.w. Jean Patou - Sira des Indes - próbka 2ml (tu gdzie jest znak zapytania nie ma podanej pojemności, oceniam ją na oko ) Poza tym dużo innych rzeczy w moim wątku wymiankowym (duuużo minerałów ![]() ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2010-05-20 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a interesowało by mnie powyższe... ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-05-19 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SEnsuous - odleweczka FdB - próbeczka Theorema - próbeczka A mam : Cinema EDP Cinema EDT Ange ou Demon EDP DKNY Be Delicious Miss Dior Cherie edp - tylko 5ml odleweczka Theorema Esprit D'Ete ale to wiesz ![]() Dior Eau de Dolce Vita Anna Sui Sui Dreams Nu edt Chanel Chance eau fraiche (jutro będę miała mam nadzieję ![]() Armani Sensi Van Cleef & Arpels Autumn to tak na szybko z flakoników ![]() Jak wrócę po zebraniu do domu to wypiszę jeszcze co tam w odlewkach i próbkach mam ![]() na pewno Pani Zima i Pani Lato, Parfum Sacre, Perełki itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam, wspomniałaś o nowościach - mogę oddać 5 ml nowej wersji Miss Dior Cherie EDT 2010. To do usłyszenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perles mam już tylko jakieś 4ml, Parfum Sacre w sumie też. Mogę zrobić jeszcze odlewkę Gucci II EDP i mam odlewki po 5ml Joop Muse oraz Escada Marine Grove Próbki: Black - Kenneth Cole L'Artisan - T4T oraz Verte Violette - małe, niecały ml YSL Yvresse |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, skłamałam niechcący: AA Tentation mam tylko ok. 6-7 ml w atomku 11 ml. Tylko tyle zatem mogę oddać ![]() Plus 5 ml Sensuous, plus 2 ml FdB, plus dowolnej ilości próbkę Theo Leggero. Mnie interesuje Marine Groove, Parfum Sacre i te nieszczęsne Perły ![]() Muse mogłabym przygarnąć setną mililitra na przetestowanie. Ale napisz mi czy Cię to w ogóle interesuje - sorki za AA, naprawdę myślałam, że mam pełne 10 ml. W ogóle, to wszystko wskazuje że będę po następnym weekendzie we Wrocławiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do AA to spokojnie - ja dużo nie potrzebuję ![]() Ogólnie mnie interesuje ![]() Mogę jeszcze swoje próbki powypisywać ale to jutro bo dziś już po tym zebraniu padam z nóg. Co do wysyłania - dla mnie wszystko jedno, ciśnienia jakiegoś nie mam, że je muszę już teraz mieć na JUŻ, a spotkać byłoby się fajnie ![]() Także ja się dostosuję ![]() pozdrawiam serdecznie dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zapraszam na PW ![]() ![]() To możemy się umówić na spotkanko we Wro, chyba, że nie dotrę bo powódź czy coś, to wtedy można powysyłać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Oddam / wymienię (duże odlewki, 10 ml i więcej)
![]() Dior Hypnotic Poison Gucci EDP Vera Wang EDP Vera Wang Princess Leau par Kenzo SJP Lovely i Covet Beautiful EL i Pure White Linen EL Promesse Rumeur Szukam: różności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
anka_res a znalazłabyś coś u mnie za odleweczkę Promess?
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Da się zrobić, bo mam własną flaszkę i rozlewać mogę
![]() A w ogóle podczytałam, że we Wrocławiu będziesz... mogłybyśmy się na osobistą podmianę umówić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.