|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]() Ja mogę i więcej przygarnąć, jeśli coś jeszcze znajdziesz, ale 10 ml też gra ![]() Propozycję osobistej wymiany popieram, podam Ci na PW mój nr komórkowy i będziemy się ugadywać na spotkanko - będę "dostępna" we Wrocławiu od 1 czerwca - Dzień Dziecka, hi hi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, z tego co ostatnio przy rozmowie z Madzia wpisałaś, to tylko Promesse, ale podejrzewam, że duuużo więcej posiadasz
![]() ![]() ![]() Ooo, a do Wrocławia na dłużej? Polecam, polecam, miasto piękne ![]() Też puściłam Ci moją smyczkę na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
DV mam w formie pena (jak dlugopis), pierwotna pojemnosc 8ml, zuzycie 3-4 psiki. Mam ja ze wspolnych zakupow. Mnie by interesowalo cos z tego powyzej, ale jeszcze musialabym sie zastanowic co wybrac ![]()
![]() |
#604 |
Guerlain Lover
|
Ktoś jest może chętny na 4 pory roku Van Cleef & Arples? Bo mi ani jedna nie podpasowała... Mam odlewki 5 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, pewnie ![]() Miałam na myśli więcej Promesse za więcej Lalique ![]() Ale 10 ml teeeeż styknie, tak, że bez presji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Guerlain Lover
|
Byłabym chętna na :
Dior Eau de Dolce Vita 9ml w atomizerze L'Artisan Safran Troublant 6ml w atomizerze Ale skoro mam tylko po 5 ml, to albo sobie dobierz jeszcze 5 ml albo ja bym poprosiła tylko 4 ml Dolce vity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
Oddam Fleur Defendue Lempickiej (flakon), Wiosna Van Cleef & Arpels (flakon).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Konto usunięte
|
Prawdę mówiąc średnio mi się taka wymiana opłaca bo 4 pory roku Van Cleef są dosyć tanie. Ewentualnie zgodzę się na taką wymianę: Safran 6ml oraz Dolce Vita 4 ml w zamian za 2x 5 ml Van Cleef + Ghost Deepest night ok. 1 ml i Kelly Caleche edt 1ml Pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() twój adres mam chyba nawet zapisany w zeszycie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Szukam pilnie
- Kylie Minogue Pink Sparkle - Dior, Miss Dior Cherie EDP - Lolita Lempicka Fleur de Corail - Christina Audigier Ed Hardy Love & Luck - Guerlain Insolence Icy Fragrance (2009) - Chopard Happy Spirit Magical Nights - Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic - Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune i innych słodziaków ![]() Oddam wiele ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-05-20 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli znajdziesz coś dla siebie w moich zbiorach? Z Escad letnich mogę zaproponować Moon Sparkle ![]() ![]() Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2010-05-20 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już moja trzecia randka wymiankowa we Wrocku, dobrze, że tam na stałe nie rezyduję, oj by się działo ![]() ![]() U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy - Moon Sparkle wdzięcznie przyjmę (10 ml?), wypatrzyłam również Perły oraz Kingdom na przykład w ilości choćby 5 ml. Jak byś to widziała? Mogę oddać Lovely więcej lub dołożyć coś innego, bo to tańszy zapach od Twoich, co byś nie była stratna na wymianie ze mnOM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moon Sparkle w ilości 10 ml, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
1. Diesel Zero Plus 2. Avon Passion Dance 3. Estee Lauder Pleasures Exotic 4. Valentino Gold 5. Joop Muse 6. Guess by Marciano 7. Christina Aguilera Inspire 8. Paco Rabanne Black XS 9. Hugo Boss XX prawie całe 2ml 10. Cacharel Noa Fleur ok. 1ml, nie wiem czy zapach się nie zmienił, nie jestem pewna. 11. Avon Perceive 1/3 fiolki 12. Avon Crystal Aura 1ml i około 0,7ml 13. Versace Versus 1,5 ml (nowy zapach, fioletowy) 14. Thierry Mugler Innocent Rock ok. 2,5ml 15. Escada Magnetism ok. 1ml 16. Gosh K.A.O.S. 1ml 17. Alain Delon Shogun 1,5ml 18. Oriflame So Nice Voyage Voyage 0,7ml 19. Oriflame Divine Sensual 0,7ml 20. Oriflame Radiant Lights 0,6ml 21. Oriflame Live Circle Blossom 0,6ml 22. Oriflame Eclat Women 0,5ml 23. Chopard Happy Spirit 24. Demeter Sugar Cane
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-05-20 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boszsz, dopsz, że mi chuop owych damsko - damskich planów randkowych nie podczytuje ![]() Doczytałam już, że Perły niaktualne, zatem chętnie przyjmę Kingdom zamiast. Przemyśl moją ofertę dotyczącą różnicy w cenie perfum. Jeśli się jeszcze czegos dogrzebiesz u mnie, to jam chętna na odlewkę Sephory Brown , niemniej jak na tę chwilę jestem ustysfakcjonowaną w temacie wymiany naszej ![]() Puszczę Ci mój nr na PW, będziem się ugadywać ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- No tak, doczytałam już że Perły niektualne. Niech zatem będzie bez Pereł, a z Kingdom, hmmm....? Jeśli wygrzebiesz coś jeszcze, będę chętna na odlewkę Sephory Brown, ale już i tak jestem zadowolona. Przemyśl moją propozycję dotyczącą różnicy w cenie perfum. Boszszsz, dobrze że mi chuop tych wynurzeń na tematy randkowe (jeszcze, o zgrozo, z dziewczynami!) nie czyta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Tak jakos mi sie to skojarzylo z tym, co wczesniej pisalyscie ![]()
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Zaniu Ty zbereźnico
![]() Toć ja do Wroclawia do tesciów jadę, nader nierozsądnie byłoby tam randkować na nielegalu, mogłabym zostać przez dachu nad głowOM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Twitterku, mogiem sie do Ciebie pSZeprowadzić, jakby co?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kenzo Amour już mam z wymianki, zapomniałam wykreślić ![]() Cytat:
![]() Ja chętnie obu się pozbędę ![]() A może znalazłabyś coś jeszcze u mnie za któreś z poniższych: L'Occitane - Honey & Lemon odlewka 5ml (wersja z iskrzącymi drobinkami) agent provocateur edp dior - pure poison, tender poison calvin klein - ck one Cytat:
![]() A ile mogłabyś mi odlać tej AA? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
mogę odpsikać po 10 ml:
Hugo Boss Pure Purple Replay Your Fragrance Christian Lacroix - Absynthe L de Lolita In Bloom Love by Lily Prune .......... u Ciebie podoba mi się jeszcze: Estee Lauder Pleasures edp - odlewka 5ml JOOP! All About Eve - odlewka 5ml w atomku 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany:
* Imperial Opoponax Les Nereides - 5 ml * Parfum d'Empire - Azyiade, odlewka, ok. 3,5 ml w atomizerze 5 ml * miniaturka mgiełki do ciała Angel (5 ml) * miniaturka perfumowanego sprayu do ciała Angel (5 ml) * Norma Kamali - Incense, firmowa próbka * L'Artisan, Dzongkha * Micallef, Automne * CdG, Ouarzazate * Jill Sander, Sensations * Kenzo, Tigre * L'Artisan, Ananas Fizz * Sage, Onyx * Bruno Banani, Time to Play * L'Artisan, Premier Figuier Extreme * Cartier, Le Baiser du Dragon ekstrakt, edp (możliwa odlewka) * Kenzo Amour edt * St Barth, Lea * l'Artisan, Mandarine Tout Simplement * CdG, Avignon * L'Artisan, Verte Violette * Dsquared, She Wood * CN, Scent * L'Artisan, Piment Brulant * CdG, Zagorsk * Bond no 9, Coney Island * S. Lutens, Clair de Musc * Givenchy, Hot Couture EdP * Satellite, Corrida * Lalique, Perles (możliwa odlewka) * Dior, Dolce Vita * Ungaro Apparition (możliwa odlewka) * Etro Etra (możliwa odlewka) * Max Mara Kashmina Touch (możliwa odlewka) * Dune Sun * L'Artisan Tea for Two * Shiseido, Feminite du Bois * Donna Karan, Black Cashmere Sama nie wiem, czego szukam ![]() ![]()
#626 |
Zakorzenienie
|
A Perełki to flaszeczka czy próbka / odlewka jeno? Mam La Vie En Rose we flakonie, coś z 17 ml w buteleczce i mogłabym wymienić na jakąś większą ilość Perles
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gramatycznie to zdanie jest po prostu piękne ![]() ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-05-20 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli jeszcze nie wysłałaś mi paczuchy, mogłoby pójść razem jeśli doszłoby do wymiany ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odlewki: -Truth CK -Be delicious -mogę zrobić Midnight Fantasy B. Spears, L Lolity Lempickiej, Czekoladowanilli Sephory, Vanilli Musk Próbki: -Flowing Puma -Be delicious night -L. Biagotti Roma -Cinema d'ete -Funny -Lolita Midnight -Lacoste Pour Femme -Sephora Brown -Blvgari blv -Buduoir -Nomadic Her -Kenzo d'ete -Obsession men -CK in2u -Kenzo Amour Le Parfum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostańmy przy tym co wcześniej wypisałaś ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.