|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
juz nawet nie moge patrzec na kurczaka , no ale cóż do soboty niedaleko i potem już 2 Faza jupiii , będą kochane warzywka.Jak narezie spadło mi 3 kg po 7 dniach 1 fazy oi waga stoi , a ja chce zeby spadała
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, nie mialam ani jednego zastoju przez te ponad 3 miesiace,
chociaz wazac sie codziennie i patrzac na wage ma sie caly czas wrazenie ze waga stoi w miejscu a jak sie rusza to tylko do gory a pozniej wystarczy spojrzec na wykres, caly czas rowniutko waga idzie w dol, powolutku ale caly czas do przodu dlatego warto sobie taki nawet najprostszy wykres zrobic w exelu przeciez caly czas faszerujemy sie tym bialkiem organizm musi spalac wlasne sadlo, nie ma opcji, inaczej zdechnie z glodu - i caly czas nam tego tluszczu ubywa wahania wagi to tylko woda ktora nam sie zatrzymuje, albo porcelanka jak jakiegos dnia nie ma, albo pojawia sie juz po zwazeniu albo ogranizm po prostu odpoczywa sobie co jakis czas http://picasaweb.google.pl/emila.88....92059345729570 tu jest moj wykres ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
zamiast wegliny ryba wedzona, albo tunczyk z puszki na obiad ryba z folii
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
A może organizm już zrzucił całą wodę jaką miał i teraz przeszedł w tryb głodowy? Jeśli już nic nie spada, pora chyba na 2 fazę, żeby nie spowolnić metabolizmu.
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
tak sie własnie zastanawiała czy już na drugą faze nie przeskoczyc , ale chciała dociągnąc do 10 dni 1 faze a pozatym ja prawie tylko sam nabiał i jajka jem a czytałm gdzieś że wtedy mniej waga leci
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
10 dni z testu Ci wyszło? Oj kochana, jutro druga faza, naprawdę lepiej dla Ciebie będzie
|
|
|
#1446 |
|
Raczkowanie
|
okej za waszymi od jutro faza druga
wiem wiem ze proteinowa a nie nabiłowa tylko ja jak mieso to tylko z warzywami , a wiec juro już wiem na obiadek kurczak z brokułami i sos z pieczarek cebulki i jogutru nat. od kilku dni mie sie to marzy![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- wiesz ja nie robiłam żadnego testu jak może to podaj mi gdzie on jest |
|
|
|
#1447 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzis się troszkę rozczarowałam, dziś 3 dzień PP, żadnych grzeszków, wszystko tak jak należy, wczoraj zjadłam:jajecznice z wędliną, rozpustne kanapki z makrelą, kotleciki wołowe, serek wiejski, pół kostki twarogu. I waga stanęła- 60,2 tak jak wczoraj. Wiem, że nie powinnam narzekać, ale myślałam, że na P będę tylko tracić...chyba dziś zrobię sobię nutellę....
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1448 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedyne co mi wchodzi to jogurt z otrebami i ryby wedzone (chociaz i te zaczynaja powoli isc w odstawke). Oczywiscie zmuszam sie do jedzenia mieska (kuraka najczesciej) ale czasem to mam juz swieczki w oczach A w dni warzywne staram sie jesc te warzywka zeby witaminek bylo duzo... No i witaminy tez biore.Cytat:
Ale uwierz mi ze to dosyc deprymujace gdy od 3 tyg jesz tylko produkty dozwolone i waga nie spada a nawet nieznacznie rosnie ![]() Wlasnie zmierzylam sobie temperature i mam stan podgoraczkowy. A na 16 musze do pracy i nie ma mnie kto zastapic buuu
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
czesc witam sie w moim pierwszym dniu II fazy, mam juz za soba
- sniadanko 1 ogorek to 5 mini pomodorkow o 6 rano ![]() - teraz zajadam placki kalafiorowe, pyszne i ma pytanie natury technicznej, czym mielicie otreby jesli mozna poprosze o zdjatko
|
|
|
|
#1450 |
|
Raczkowanie
|
z Dukanem od 13.05
było 60 20.05-jest 57 cel 48 kg mam nadzieje ze do 1 sierpnia zdąże |
|
|
|
#1451 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczynki i Chlopcze
Ja tylko na chwile zameldowac sie. Pobyt w Polsce u rodzinki to nic dobrego dla dukania. Nie wiem co zjesc a wokol czyhaja same pokusy. Wagi nadal brak. Na wskazowkowej widac ciagle to samo czyli pewnie mam zastoj. Dobre choc to bo nie chcialabymm zeby mi przybylo. Gratuluje wszystkim spadkow i spadeczkow. |
|
|
|
#1452 |
|
Raczkowanie
|
cze
napoczątku nie chciałam wazyć sie tak czesto bo bałam sie ze jak waga nie bedzie spadała to zrezygnuje... ale po 6 tyg dniety stwierdziłam że jednak musze miec jakąs kontrolę mojej wagi... i postanowiłam ważyć sie częsciej bo teraz to już raczej tak szybko kg nie będą spadały jak na poczatku i chce wiedzec w jakich momentach mam zastoje prze 6 ttyg spadło mi 11,6kg |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
dolaczam i ja. ksiazke zakupilam i studiuje ja wlasnie w wolnej chwili. date ustalilam na 1 czerwca,wtedy zaczynam. wg testu mam 2 dni ataku, 70 fazy II i potem III faza.... i stabilizacja
ciekawe czy mi sie uda,bo nie mam za duzo silnej woli w sobie! ale postanowilam, dlatego nie od dzis,nie od jutra,a od 1 czerwca,by byc pewnym
|
|
#1454 | |||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() , pozazdrościć dojścia do celu. ![]() Cytat:
!Cytat:
![]() A ja byłam u okuilisty. Miałam wkraplaną atropine i nic nie widzę, więc przepraszam za ewentualne literówki.
|
|||
|
|
|
#1455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1456 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo juz go robie , nie wiedzialam nawet ze taki test jest
![]() dzieki
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1458 |
|
Raczkowanie
|
Hi hi tam tam śpiewam sobie i wchodzę w 25 dzień diety. Na wadze dzis kolejny spadeczek-20dkg. Od początku diety mniej mnie o 7,80kg. Faze II kończę w lipcu do tego czasu mam zgubić jeszcze 3,80kg. Powinnam zdążyć. Jade do ginekologa na rutynowe badania. Słonko się do mnie śmieje i do Was też
herbatki ziołowe-pokrzywa i mięta chyba pójdą w odstawkę-ssanie jakieś mam w żołądku po nich. 25dni bez grzechu żadnego-w życiu bym siebie o to nie podejrzewała. Dukaneczki weteranki to Wy jesteście współautorkami mojego szczęścia Dukaneczki świeżutkie- jak pięknie jest żyć świadomie się żywiąc. Rodzynki -nie grzeszyć bo ja potem czarować wagi nie będę. Lece dalej papa i 25000buziaków
|
|
|
|
#1459 |
|
Zadomowienie
|
Dukaneczki kochane, pomóżcie mi proszę, bo ja już dostaję szału
mam tak sucho w buzi, że zwariować idzie a woda to tylko przelatuje przez gardło i dalej to samo, piję ją litrami, zielona herbata nie pomaga... może macie jakies sprawdzone działające sposoby?
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
mięte spróbuj pić mi pomaga
zrobiłam test według drDukana 24.06 powinnam miec 52 miejmy nadzieje ze doktorek ma racje |
|
|
|
#1461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pilam juz wszystko- nic nie gasi mojego pragnienia, serio. Ostatnio zapijam sie pokrzywa, biala herbata,czerwona jak zwykle,czarnymi aromatyzowanymi, mieta, woda, cola light,liftem bez cukru,kawa sypana, kawa rozpuszczalna bez kofeiny, anatolem...
|
|
|
#1462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z tym kaskiem to masz racje
|
|
#1463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
P.S. Mam to samo, też mnie strasznie "suszy" i również chętnie skorzystam z porad
Start 13.05.2010r ![]() I faza 3dni -2,1 kg II faza 16.05 - 21.07 ![]() Edytowane przez nigrra Czas edycji: 2010-05-20 o 13:38 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
Rozeznanie
|
Mmale pytanko - Jak to jest z tym mlekiem w proszku?? Do tej pory nie uzywalam. teraz kupilamm patrze a tam 50g/100 laktozy
Co wy na to?? Mozna to mleko czy nie?
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
mi jest lepiej po wodzie z kardamonem- ona chociaz zabija ten zapach z ust i troche orzezwia
|
|
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
sorrka ze znow wrzucam zdjecia ale nie moglam sie powstrzymac jak zobaczylam dzis w folderze ta moja pierwsza fotkejejkus wstyd
druga fotka robiona jest dzis
|
|
#1468 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
|
|
|
#1469 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie odtluszczone z Gostynia. Laktoza to cukier a mmy cukru nie jadamy.
|
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
lesia27 Świetnie wyglądasz
Start 13.05.2010r ![]() I faza 3dni -2,1 kg II faza 16.05 - 21.07 ![]() Edytowane przez nigrra Czas edycji: 2010-05-20 o 13:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

Oj kochana, jutro druga faza, naprawdę lepiej dla Ciebie będzie 

Jedyne co mi wchodzi to jogurt z otrebami i ryby wedzone (chociaz i te zaczynaja powoli isc w odstawke). Oczywiscie zmuszam sie do jedzenia mieska (kuraka najczesciej) ale czasem to mam juz swieczki w oczach 
ciekawe czy mi sie uda,bo nie mam za duzo silnej woli w sobie! ale postanowilam, dlatego nie od dzis,nie od jutra,a od 1 czerwca,by byc pewnym

mam tak sucho w buzi, że zwariować idzie a woda to tylko przelatuje przez gardło i dalej to samo, piję ją litrami, zielona herbata nie pomaga... może macie jakies sprawdzone działające sposoby?