|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje.dziewczyny ale mnie nogi od chodzenia bolą. Po rehab szalałam po sklepach.... oczywiscie nic sobie nie kupiłam, ale mam kilka rzeczy na oku i musze to przemysleć Dopiero dotarłam do domku. Jestem padniętaco do chudnięta i seksu, to zauwazyłam, ze im mój TZ mniej waży, tym ma większą ochotę na seks, moze dlatego ze mu tłuszczyk w aktywnosci nie przeszkadza a powiedzcie mi czy 190 cm i 85kg to by była spoko waga?? (teraz ma 98kg) Juz wam pisze co zamówilismy. wstępnie mielismy kwiaty i coś słodkiego ale ... tak dumalismy i dumalismy i stwierdziłam, ze musi byc coś innego zawsze jak jestem u tesciowej to mnie gryzą komary (nie ma moskitier w oknach) a ja na te cholerstwa jestem uczulona i od razu puchnę, to samo mam moja mama wiec.... zamówilismi im: http://allegro.pl/item1041692070_hit...a_gratisy.html od razu 3 zestawy dla mojej mamy, dla tesciowej i... dla nas aaa tak zamiast kwiatków |
|
|
|
|
#3663 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Niuniu super, że wszystko w porządku ![]() Cytat:
ładnie Cytat:
, a kiedyś Tż chciał Jasia.Nie wiem jak teraz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przecież odpowiednia dieta nie powinna doprowadzać do głodu.Ja na SB nigdy nie byłam głodna, a chudłam ![]() Cytat:
A prezent oryginalny ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- A i zapomniałam dodać.Na razie nie dziękuję za kciuki Napiszę wam jutro czy wyszło strasznie bym chciała
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() W nagrodę wybrałam się na zakupy i kupiłam rajty, stanik, stringi i opaskę. Myślę jeszcze o spodniach boyfriend jeans, ale nie wiem... Chyba kupię. A teraz marzę o tym by iść spać ![]() A jeśli chodzi o odchudzanie... Ostatnio schudłam jakieś 6 kg i nagle okazało się, że nie mam biustu! Taki jakiś mały jest... Stanik w rozmiarze B! (chociaż stare C są jak najbardziej dobre) Kupiłam sobie jakieś ujędrniające smarowidło bo boję się, że sflaczeję! |
|
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
Poemi gratuluję!
mnie też ta frajda wkrótce czeka (znaczy obrona) |
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
jak chcesz to na komary, to się rozczarujesz, ale prezent na pewno oryginalny. Ja kupię mojej mamie buty, oglądałyśmy je niedawno, strasznie jej się podobały, ale były tylko o rozmiar za duże i rozmiar za małe. Mam nadzieję, że sprowadzą te odpowiednie albo poszukam ich w innych sklepach |
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Misku dlaczego sie rozczaruję?? Czytałam wypowiedzi kilku dziewczyn i sobie chwalą
Upał |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...co za szczęście, że już piątek...
Mój TŻ był wczoraj na kawalerskim...kurcze, nie lubię takich imprez - szczególnie jak się dowiaduję potem, że oczywiście striptizerka w domu, potem klub ze striptizem... Ja jestem z mega zazdrośnic...i powiem Wam, że nie wyobrażam sobie jak to będzie, jak TŻ będzie miał kawalerski... |
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie toleruję takich "zabaw" jak striptizerki w domu czy wyjscie do klubu z striptizem
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właściwie bez sensu..bo wszyscy będą gadać, że nie chce, bo ja mu nie pozwoliłam
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Poemi, gratuluję ![]() Butter, na kawalerskim mojego TŻ też była striptizerka. Wiem, że normalny facet, który jest w centrum uwagi (czyli to dla niego jest zamawiana dziewczyna), nie czuje się zbyt komfortowo Zawsze większy ubaw mają koledzy.Ja nie jestem zazdrosna o prostytutkę, a najczęściej właśnie takie panny przyjeżdżają. Niby potańczy, a chętnie oferuje swoje usługi na zapleczu ![]() Jadę dziś z TŻ na zakupy po pracy. Jutro odwiedzam moją przyjaciółkę, której dawno nie widziałam. Nic mi się nie chce, nie wyspałam się |
|
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Butter wygląd wieczoru kawalerskiego zależy w dużej części od kolegów młodego. Podejrzewam, że sam zainteresowany ma marną uciechę z patrzenia na striptizerkę za to radoche maja kumple. U mojego TZ na kawalerskim wszyscy się spili i na tym sie skończyło właściwie ![]() Dziewczyny zaczynam dostawać fioła. Od środy jestem na L4 o czym wspominałam ale mieszkam z babcią w dwupokojowym mieszkaniu i jak do tej pory to mi nie przeszkadzało tak teraz dostaję w****a totalnego Dobra nie marudzę i biorę się do nauki. Jutro ostatni zjazd na studiach a prawdopodobnie 29 czerwca obrona :boisie:
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziś znowu piękna pogoda za oknem ![]() Ja mamie kupiłam tabletki musujące do manicure.
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniunia wytrzymaj jeszcze troszke z babcią
Dziewczyny a ja już bym tak bardzo chciała byc na swoim Nie powinnam marudzić, ale czasami bardzo mi tego brakuje. Niby tutaj mamy swój salon, sypialnię, łazienkę ale brakuje mi takiej intymności. No wiecie. chce mi sie sprzątac, sprzątam. chce mi sie cały dzien w pizamie chodzic, to chodze . A tak to głupio
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no właśnie wiem, że wiele zależy od kumpli...a nasi kumple to takie trochę chojraki-podjudzacze
i dlatego się obawiam...TŻ niby wspominał świadkowi, że żadnych striptizerek ma nie być...ale nigdy nic nie wiadomo... ![]() Madziu, a a propos samodzielnego mieszkania. Jakie są Wasze perspektywy? A u rodziców Wy nie macie podzielonego domu na dwa mieszkania? |
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka perspektywa na przyszłość sama nie wiem. Chcemy się budowac, ale to wiadomo troszkę potrwa. A co do tego czasu?? albo dalej będziemy mieszkali tu z rodzicami albo czeka nas wynajecie czegoś. Tylko,z e teraz jak ja nie pracuję, to raczej mało realne |
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie tylko i spadam, mam full roboty
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Butter mam prośbę o przypomnienie Twojej sałatki grillowej- czy dobrze pamiętam ziemniaki, ogórek, cebula, sos czosnkowy- tak to było ?
|
|
|
|
#3680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wróć sobie do łóżka też bym chętnie wróciła,ale pracę muszę pisać...
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię wersję uproszczoną -sos czosnkowy jest w środku, ale i tak wszyscy zachwyceni są |
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A robiłaś wersję bardziej kaloryczną ze smażonym boczkiem, zieloną cebulką i sosem majonezowo-śmietanowym w środku?? |
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym do mięs czy kiełbaski lepsza jest bez wkładki |
|
|
|
|
#3685 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
wreszcie jakaś lepsza pogoda! Cytat:
Teraz ma kilka dni bez dokładnie rozpisanej diety no i już widzę, że zaczyna sobie pozwalać Ja uważam, że można jeść wszystko, ale w rozsądnych ilościach.On niestety uwielbia pochłaniać jedzenie - nie potrafi spokojnie, powoli jeść, delektować się smakiem. Mniej ważne co, byle dużo i szybko ![]() Alkoholu na szczęście nie pije. Cytat:
Cytat:
![]() Muszę się pochwalić - synek właśnie zaczął 9 miesiąc i już chodzi za rączki do przodu!
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję postępów synka ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- mam dziś masę pracy przy piątku dziś dzień wiadomości dobrych i złych mam. Dostałam podwyżkę, ale tak zachachmęcili z zapisaniem tego do umowy, że wyszło mi 200zł brutto, więc grosze. No ale lepsze to niż nic. Sprawa starego samochodu została wyjaśniona, dostaniemy zwrot z ubezpieczenia, więc jest szansa na jakiś wyjazd na wakacje. Odebrałam dziś dla babci krzesełko specjalne pod prysznic i taki chodzik, zapłaciłam w sklepie medycznym 700zł, do tego miesięcznie jeszcze 150zł za wypożyczenie. Także cenią się nieźle. No i jeszcze jedna firma się do mnie zwróciła, chcą nawiązać współpracę dodatkową, więc zawsze to jakaś kaska dodatkowa, tylko nie wiem, czy wyrobię czasowo, żeby to wszystko ogarnąć |
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co dziwne , nie przerwacał się prawie wcale ![]() On jest bardzo ostrożny, teraz też , w życiu nie pościerał sobie kolana itp. nie to co ja, miałam strupa na strupie ![]() W temacie diety, co te chłopy mają, ze jak nie zapłacą to nie uwierzą Ja bym w życiu nie zapłaciła zausługi dietetyka, bo uważam że sama mam wystarczającą wiedzę, nawet jakbym nie miała, to kupiłabym książkę i wszystko jasne. CHłopy jak nie zapłacą, nie uwierzą |
|
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogłam wrócić (bo co za dużo to niezdrowo ) więc pogadałam trochę z TŻ-em na skype a potem udałam się do wanny. Wymasowałam sobie wszystkie miejsca, które podejrzewam o zwis w przyszłości i zaaplikowałam sobie ujędrniające mazidło. No i masaż . Od razu lepiej . Teraz poszukam sobie masażera, trochę się jeszcze potorturuję i biorę się za prace do Krk . Nie ma lekko
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w temacie chłopów i diet to podpisuję się obiema rękami
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-05-21 o 22:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

Ale jest dobrze 

gratulacje.
Dopiero dotarłam do domku. Jestem padnięta

Niestety najgorzej nie zrzucić ale utrzymać wagę, miejmy nadzieję że przestawi się na zdrowe odżywianie i będzie starał się w tym trwać
strasznie bym chciała 

Nie powinnam marudzić, ale czasami bardzo mi tego brakuje. Niby tutaj mamy swój salon, sypialnię, łazienkę ale brakuje mi takiej intymności. No wiecie. chce mi sie sprzątac, sprzątam. chce mi sie cały dzien w pizamie chodzic, to chodze . A tak to głupio