|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zadomowienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny ale mnie nogi od chodzenia bolą. Po rehab szalałam po sklepach.... oczywiscie nic sobie nie kupiłam, ale mam kilka rzeczy na oku i musze to przemysleć ![]() co do chudnięta i seksu, to zauwazyłam, ze im mój TZ mniej waży, tym ma większą ochotę na seks, moze dlatego ze mu tłuszczyk w aktywnosci nie przeszkadza ![]() a powiedzcie mi czy 190 cm i 85kg to by była spoko waga?? (teraz ma 98kg) Juz wam pisze co zamówilismy. wstępnie mielismy kwiaty i coś słodkiego ale ... tak dumalismy i dumalismy i stwierdziłam, ze musi byc coś innego zawsze jak jestem u tesciowej to mnie gryzą komary (nie ma moskitier w oknach) a ja na te cholerstwa jestem uczulona i od razu puchnę, to samo mam moja mama wiec.... zamówilismi im: http://allegro.pl/item1041692070_hit...a_gratisy.html od razu 3 zestawy dla mojej mamy, dla tesciowej i... dla nas aaa tak zamiast kwiatków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć,
Niuniu super, że wszystko w porządku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A prezent oryginalny ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- A i zapomniałam dodać.Na razie nie dziękuję za kciuki ![]() Napiszę wam jutro czy wyszło ![]() ![]()
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() W nagrodę wybrałam się na zakupy i kupiłam rajty, stanik, stringi i opaskę. Myślę jeszcze o spodniach boyfriend jeans, ale nie wiem... Chyba kupię. A teraz marzę o tym by iść spać ![]() A jeśli chodzi o odchudzanie... Ostatnio schudłam jakieś 6 kg i nagle okazało się, że nie mam biustu! Taki jakiś mały jest... Stanik w rozmiarze B! (chociaż stare C są jak najbardziej dobre) Kupiłam sobie jakieś ujędrniające smarowidło bo boję się, że sflaczeję! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Wtajemniczenie
|
Poemi gratuluję!
mnie też ta frajda wkrótce czeka (znaczy obrona) |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
jak chcesz to na komary, to się rozczarujesz, ale prezent na pewno oryginalny. Ja kupię mojej mamie buty, oglądałyśmy je niedawno, strasznie jej się podobały, ale były tylko o rozmiar za duże i rozmiar za małe. Mam nadzieję, że sprowadzą te odpowiednie albo poszukam ich w innych sklepach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Misku dlaczego sie rozczaruję?? Czytałam wypowiedzi kilku dziewczyn i sobie chwalą
![]() ![]() Upał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Zakorzenienie
|
Cześć...co za szczęście, że już piątek...
Mój TŻ był wczoraj na kawalerskim...kurcze, nie lubię takich imprez - szczególnie jak się dowiaduję potem, że oczywiście striptizerka w domu, potem klub ze striptizem... Ja jestem z mega zazdrośnic...i powiem Wam, że nie wyobrażam sobie jak to będzie, jak TŻ będzie miał kawalerski... |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Ja nie toleruję takich "zabaw" jak striptizerki w domu czy wyjscie do klubu z striptizem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właściwie bez sensu..bo wszyscy będą gadać, że nie chce, bo ja mu nie pozwoliłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Poemi, gratuluję ![]() Butter, na kawalerskim mojego TŻ też była striptizerka. Wiem, że normalny facet, który jest w centrum uwagi (czyli to dla niego jest zamawiana dziewczyna), nie czuje się zbyt komfortowo ![]() Ja nie jestem zazdrosna o prostytutkę, a najczęściej właśnie takie panny przyjeżdżają. Niby potańczy, a chętnie oferuje swoje usługi na zapleczu ![]() Jadę dziś z TŻ na zakupy po pracy. Jutro odwiedzam moją przyjaciółkę, której dawno nie widziałam. Nic mi się nie chce, nie wyspałam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Butter wygląd wieczoru kawalerskiego zależy w dużej części od kolegów młodego. Podejrzewam, że sam zainteresowany ma marną uciechę z patrzenia na striptizerkę za to radoche maja kumple. U mojego TZ na kawalerskim wszyscy się spili i na tym sie skończyło właściwie ![]() Dziewczyny zaczynam dostawać fioła. Od środy jestem na L4 o czym wspominałam ale mieszkam z babcią w dwupokojowym mieszkaniu i jak do tej pory to mi nie przeszkadzało tak teraz dostaję w****a totalnego ![]() Dobra nie marudzę i biorę się do nauki. Jutro ostatni zjazd na studiach a prawdopodobnie 29 czerwca obrona :boisie:
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziś znowu piękna pogoda za oknem ![]() Ja mamie kupiłam tabletki musujące do manicure.
#3675 |
Zakorzenienie
|
Niuniunia wytrzymaj jeszcze troszke z babcią
![]() Dziewczyny a ja już bym tak bardzo chciała byc na swoim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no właśnie wiem, że wiele zależy od kumpli...a nasi kumple to takie trochę chojraki-podjudzacze
![]() TŻ niby wspominał świadkowi, że żadnych striptizerek ma nie być...ale nigdy nic nie wiadomo... ![]() Madziu, a a propos samodzielnego mieszkania. Jakie są Wasze perspektywy? A u rodziców Wy nie macie podzielonego domu na dwa mieszkania? |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka perspektywa na przyszłość sama nie wiem. Chcemy się budowac, ale to wiadomo troszkę potrwa. A co do tego czasu?? albo dalej będziemy mieszkali tu z rodzicami albo czeka nas wynajecie czegoś. Tylko,z e teraz jak ja nie pracuję, to raczej mało realne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Witam sie tylko i spadam, mam full roboty
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Butter mam prośbę o przypomnienie Twojej sałatki grillowej- czy dobrze pamiętam ziemniaki, ogórek, cebula, sos czosnkowy- tak to było ? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wróć sobie do łóżka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A robiłaś wersję bardziej kaloryczną ze smażonym boczkiem, zieloną cebulką i sosem majonezowo-śmietanowym w środku?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym do mięs czy kiełbaski lepsza jest bez wkładki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
wreszcie jakaś lepsza pogoda! Cytat:
![]() Teraz ma kilka dni bez dokładnie rozpisanej diety no i już widzę, że zaczyna sobie pozwalać ![]() On niestety uwielbia pochłaniać jedzenie - nie potrafi spokojnie, powoli jeść, delektować się smakiem. Mniej ważne co, byle dużo i szybko ![]() Alkoholu na szczęście nie pije. Cytat:
Cytat:
![]() Muszę się pochwalić - synek właśnie zaczął 9 miesiąc i już chodzi za rączki do przodu! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję postępów synka ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- mam dziś masę pracy przy piątku ![]() dziś dzień wiadomości dobrych i złych mam. Dostałam podwyżkę, ale tak zachachmęcili z zapisaniem tego do umowy, że wyszło mi 200zł brutto, więc grosze. No ale lepsze to niż nic. Sprawa starego samochodu została wyjaśniona, dostaniemy zwrot z ubezpieczenia, więc jest szansa na jakiś wyjazd na wakacje. Odebrałam dziś dla babci krzesełko specjalne pod prysznic i taki chodzik, zapłaciłam w sklepie medycznym 700zł, do tego miesięcznie jeszcze 150zł za wypożyczenie. Także cenią się nieźle. No i jeszcze jedna firma się do mnie zwróciła, chcą nawiązać współpracę dodatkową, więc zawsze to jakaś kaska dodatkowa, tylko nie wiem, czy wyrobię czasowo, żeby to wszystko ogarnąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On jest bardzo ostrożny, teraz też , w życiu nie pościerał sobie kolana itp. nie to co ja, miałam strupa na strupie ![]() W temacie diety, co te chłopy mają, ze jak nie zapłacą to nie uwierzą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mogłam wrócić (bo co za dużo to niezdrowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w temacie chłopów i diet to podpisuję się obiema rękami ![]()
![]() Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-05-21 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.