Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 22:10   #1471
Trish_Galway
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II

Cytat:
Napisane przez asteraki Pokaż wiadomość
wiecie ze 150 g makaronu spagetti ma az 500 kalorii??!! nie sadzilam ze tak duzo moze miec sam makaron, a jak dodamy mieso + wrzywka to robi ponad 800 .....
na szczęście mi wystarczało 40 - 50g (jak miałam większą ochotę, to 70), nie zawsze dodawałam mięso (ale zdarzało się i to nie mało ze względu na TŻ - amatora mięsa, w dodatku smażone na tłuszczu), tylko sos... ale jak się zje ze 2 - 3 razy dziennie, to się zbiera...

jak liczę teraz kalorie na Turbo, to póki co srednia to ok 900... a wy mi tu o 800 w jednej porcji piszecie nieźle czyli już wiem, dlaczego tak chudnę :P z takim cięciem kalorii nie mogło być inaczej...

zęby skazane na 1,5 roku więzienia od 8.04.2013

Trish_Galway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 00:47   #1472
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adelka_ Pokaż wiadomość
To w takim razie zacznę ONZ podstawową,przynajmniej jest tam chlebek :P

Jutro pierwszy dzien aa ja juz nie wiem co mam jesc ... będę jadła w kołko jajecznice i chlebek z pomidorami i do tego jabłka :P:P hehe
ja najczesciej z rana jem chleb owsiany z pomidorem (zawsze mozesz dodac jeszcze ogorka rzodkiewke itp), potem możesz zjeść jakis owoc - pomarańcze, gruszki, kiwi. zamiast codziennie jajecznicy - bo ci tak zbrzydnie ze nie bedziesz mogla na nia potrzec - zjedz np twarozek wiejski, na obiad udko z kurczaka w piekarniku albo piers na teflonowej patelni (bo bez tluszczu musi byc). nie jedz codziennie tego samego, bo dieta stanie sie udreka, a wtedy tylko bedziesz sie meczyc ja tez czasami mam problem co zjesc

nie palę od 12.03.2011
asteraki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 05:46   #1473
karmeelek
Zadomowienie

Ja jeszcze troszkę spuchnięta jestem ale dietkę grzecznie wczoraj zaczęłam i jest fajnie
Adelka posłuchaj asteraki - dieta nie może być monotonna. Ja na 1 turze ONZ jadłam prawie to samo i do tej pory jeszcze nie mam ochoty na mix sałat z warzywami - tak mi się one przejadły... Ta dieta naprawdę jest fajna i przyjemna. Jeżeli masz problem z kompozycją posiłków to napisz a coś zaradzimy Tylko daj znać czego nie chcesz jeść

A jeżeli chodzi o spagetti to... mi się zdarzyło jeść je na mieszany posiłek w 5 dniu diety hehe tak jakos wyszło, że zabrakło pomysłu na obiad i tak za mężem chodziło to spagetti, że uległam Wiem po sobie, że czasem można coś zmienić albo zjeść odrobinę słodkiego, żeby po skończeniu dietki nie rzucić się na to, co niedozwolone...

A z ciekawostek u mnie to kupilam sobie hula hop ale takie falowane od środka i w dodatku składane i sobie kręcę wieczorem. Najśmieszniejsze jest to, że w necie kosztuje od 25 zł i do tego przesyłke trzeba doliczyć a ja kupiłam je za 15 zł w Auchan Aaaaa i panią ze sklepu namówiłam na ONZ
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 07:02   #1474
Carmelle
Raczkowanie

Dziewczynki, wracam do was

Jakieś 2 miesiące temu próbowałam tu schudnąć i byłam 9 (!) kg szczuplejsza. Przerwałam dietę i automatycznie przytyłam - doszło do tego podjadanie związane z rzucaniem palenia i niestety, waga dziś pokazuje 72kg, kiedy moim celem są 54.

Dziś zaczynam ONZ, będę też chodzić na marszobiegi by poprawić swoja kondycję. Planuję zrobić conajmniej 3 tury ONZ, zobaczyć ile schudłam, a potem to pomyślimy

Carmelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 08:30   #1475
EyesBlue88
Raczkowanie

Pomocy!! w poniedzialek zaczelam diete i bylo na wadze 53 dzis jest czwarty dzien i jest na wadze 54,2............. dlaczego?? zaczynam watpic w diete........ta......:mad :
Stary 2010-05-20, 08:58   #1476
myaka
Przyczajenie

EyesBlue a jestes na turbo,czy na onz?
Stary 2010-05-20, 09:05   #1477
asteraki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EyesBlue88 Pokaż wiadomość
Pomocy!! w poniedzialek zaczelam diete i bylo na wadze 53 dzis jest czwarty dzien i jest na wadze 54,2............. dlaczego?? zaczynam watpic w diete........ta......:mad :
a ile wody pijesz? jesli teraz pijesz wiecej wody niz przed dieta, to organizm ja narazie zostawia, bo sie boi ze znowu zacznie mu jej brakowac, to kwestia czasu kiedy zacznie sie normalizowac i waga spadnie moze jestes przed @ i wtedy zawsze jest wieksza waga.

nie palę od 12.03.2011

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 09:29   #1478
AgnieszkaRutkowska
Przyczajenie

Jem wszytstko tak jak jest w diecie ...
Czasami jem troche sucharkow, bo brakuje mi chleba ...
Nie podjadam... jem 6 posilkow dziennie, ale zdarza mi sie 5 ...
Chodze duzo. Jestem zalamana Wszyscy pisza ze schudli a ja nic Dla mnie to tragedia

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Aaaa... dzisiaj jest moj 7 dzien diety ... szczerze to moje menu jest monotonne i ciagle jem to samo ... Pomoglybyscie mi z dobieraniem produktow? Bo serek wiejski jak widze to juz mnie odpycha ;/
AgnieszkaRutkowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 09:44   #1479
EyesBlue88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asteraki Pokaż wiadomość
a ile wody pijesz? jesli teraz pijesz wiecej wody niz przed dieta, to organizm ja narazie zostawia, bo sie boi ze znowu zacznie mu jej brakowac, to kwestia czasu kiedy zacznie sie normalizowac i waga spadnie moze jestes przed @ i wtedy zawsze jest wieksza waga.
przed dieta czassami wypijalam jakis litr wody a czasem tylko pol litra, a na diecie a dokladniej wczoraj wyjatkowo wypilam 1,5 litra, sama bylam w szoku ze az tyle udalo mi sie wcisnac a @ za jakies 2 tygodnie powinna sie pojawic. no to ja mam nadzieje ze to tylko ta woda mi sie zbiera bo jak przytylam od jajek ...

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez AgnieszkaRutkowska Pokaż wiadomość
Chodze duzo. Jestem zalamana Wszyscy pisza ze schudli a ja nic Dla mnie to tragedia
/
Ty nic nie schudlas a ja za to przytylam badz wytrwala napewno w koncu waga ruszy z miejsca no bo ile mozna jesc takie rzeczy i nie schudnac to tak na pocieszenie ja mimo ze przytylam 1 kg to sie nie poddam
Stary 2010-05-20, 10:07   #1480
asteraki
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Aaaa... dzisiaj jest moj 7 dzien diety ... szczerze to moje menu jest monotonne i ciagle jem to samo ... Pomoglybyscie mi z dobieraniem produktow? Bo serek wiejski jak widze to juz mnie odpycha ;/
a ile tych sykarkow dziennie jesz? napisz nam co lubisz to moze cos dobierzemy mnie na turbo denerwowalo to ze w pewnych dniach jest za duzo gr 2, a ja tez zabardzo nie milam co tam jesc. waga sie tak nie przejmuj, bo z tego co ja czytalam, to czasami na 1 turze organizm nie wie co sie dzieje i dopiero sie przestawia, musi sie rozbujac na dobre ja mam 3 dzien ONZ, a wczesniej 1 tura turbo i tez jeszcze nic nie zeszlo, ale tak sobie stwierdzilam ze nigdy sie nie odchudzalam, wiec moze moj organizm musie sie do tego przynwyczaic a potem poleci w dol jak strzala ostatnio tez troche podjadam , pamietajmy ze jesli zaczynamy cwiczyc to waga moze isc w gore, o miesnie waza wiecej nix tluszcz!

NIE ŁAMIEMY sie dzieczwyny tylko walczymy, bo czasu coraz mniej!

nie palę od 12.03.2011
Stary 2010-05-20, 10:11   #1481
Trish_Galway
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EyesBlue88 Pokaż wiadomość
przed dieta czassami wypijalam jakis litr wody a czasem tylko pol litra, a na diecie a dokladniej wczoraj wyjatkowo wypilam 1,5 litra, sama bylam w szoku ze az tyle udalo mi sie wcisnac a @ za jakies 2 tygodnie powinna sie pojawic. no to ja mam nadzieje ze to tylko ta woda mi sie zbiera bo jak przytylam od jajek ...
a jak często i ile jadłaś? bo to też ważne.

wodę organizm uzupełnia i zatrzymuje w organizmie - wyrównuje wtedy jej ilość do wartości prawidłowej więc mogło tak być, że sobie zatrzymał i nie odda :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 11:10   #1482
EyesBlue88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Trish_Galway Pokaż wiadomość
a jak często i ile jadłaś? bo to też ważne.

wodę organizm uzupełnia i zatrzymuje w organizmie - wyrównuje wtedy jej ilość do wartości prawidłowej więc mogło tak być, że sobie zatrzymał i nie odda :P
jadlam co 3-4 godziny a ile...hmm, np zjadlam rano 2 pomarancze, potem jajecznice z 2 jajek, po tych porcjach jestem najedzona niech moj organizm ja lepiej odda bo nie recze za siebie no trudno najwyzej bedzie to 54 ale zeby mi w nogach, tylku i brzuchu spadlo to bede zajarana jak swieczka wtedy
Stary 2010-05-20, 11:12   #1483
AgnieszkaRutkowska
Przyczajenie

Szczerze mowiac mam juz dosc tej diety ... chyba sie poddam!
Jem ok. 700 kalorii dziennie a moze nawet mniej. Wiec moze dlatego jestem taka slaba? Szczerze mowiac pierwszy raz cierpie tak na diecie ;/ i na dodatek nie ma efektow!

A co lubie?
Hmmm... wszystkie owoce Z warzyw : kalafior, ogorek, pomidor, salate itp.
Nie lubie ryb ani zadnych owocow morza. Cholernie mi brakuje zup, bo bardzo je lubie!!

Sucharkow jej ok. 5 dziennie ...

Czy to w ogole mozliwe zebym schudla na tej diecie ok.10 kg?
Stary 2010-05-20, 12:11   #1484
Aganiala
Raczkowanie

GG do Aganiala

Witam serdecznie
Od jakiegoś czasu czytam Wasze posty i serdecznie gratuluję efektów.
Ja od poniedziałku jestem na diecie turbo razem z mężem
Ciężko mi było przestawić się na 6 posiłków ponieważ w swoim zabieganiu ciągle mam problem by wyrobić się w czasie z posiłkami.
Cieszę się bardzo, że mój Paweł zmobilizował się również do diety dzięki temu nie ma problemów z gotowaniem. Choć jeśli chodzi o przyprawy to wiem, że grzeszę ale używam ich. Całkowicie wycofałam sól i ograniczyłam pieprz ale inne po prostu muszę i jestem załamana.
Mam problem również wieczorami ponieważ ciężko mi przetrwać. Tak jak w ciągu dnia pilnuję się to wieczorem po prostu czuję się głodna.
Czy ktoś ma na to sposób?

Dziś mam 4 dzień wygląda na to że straciłam 1 kg - to chyba mało?
I poza tym nic nie czuję by coś ubywało. Aż zazdroszczę Wam efektów.

Zawsze miałam też problem z metabolizmem i niestety dalej go mam
Jestem podłamana bo od porodu zostało mi 10kg do zrzucenia i mam z tym problem.
Chodzę na siłownie i spaceruję z kijkami ale tylko wtedy kiedy mąż ma dogodne dla mnie zmiany w pracy. Inaczej nikogo nie mam do dziecka.
Bardzo proszę o wsparcie . Zresztą bardzo mi sie podoba jak wzajemnie się wspieracie.
Może macie jakieś ciekawe przepisy to również bardzo proszę.

Ja już sama nie wiem czy grzeszę w tej diecie czy nie. Staram się pilnować ale co zrobić z wieczornymi chęciami podjedzenia czegokolwiek. Niekoniecznie słodyczy bo z tego potrafię zrezygnować.
A czy całkowicie wyeliminowałyście chleb?

Bardzo proszę o pomoc.
Aganiala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 12:44   #1485
Adelka_
Przyczajenie

Yhhmm wstyd sie przyznac...dzisiaj miałam zacząc dietke i co ??!! i NIC!! poprostu nie mogłam sie powstrzymac jak zobaczyłam gołąbki ;( ;(

Jak przetrwam jeden dzien to napisze

Echh
Adelka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 13:34   #1486
bede_
Raczkowanie

Troszkę mnie nie było i nasmarowałyście sporo stron dobrze,dobrze, to znaczy, że więcej nas jest, aby wspierać się

Cytat:
Jem ok. 700 kalorii dziennie a moze nawet mniej. Wiec moze dlatego jestem taka slaba? Szczerze mowiac pierwszy raz cierpie tak na diecie ;/ i na dodatek nie ma efektow!

A co lubie?
Nie lubie ryb ani zadnych owocow morza. Cholernie mi brakuje zup, bo bardzo je lubie!!

Jako trochę doświadczona podpowiadam Nie licz kalorii!! Posiłki planuj w równych odstępach ( w TURBO ja jem co 2 h-głód nie ma szans ). Ostatni posiłek 2 h przed snem i staraj się, aby to był posiłek białkowy ( długo się trawi i potrzebuje energii, zatem spala tłuszczyk ). Zupy: kalafior, pomidor, cukinia, kabaczek, cebula, czosnek - te wszystkie można dusić i z przyprawą fit up Kamisa/lub inną ziołową wychodzą przepyszne!! Ja je miksuję i dodaję jakieś niezmiksowane np. fasolkę zieloną lub trochę groszku ( gotowane ). I jedz spore porcje tak,aby poczuć się lekko syta, pamiętając,że za kilka chwil znów będziesz jadła. POWODZENIA
PS. Ja schudłam prawie dziesięć na TURBO- miałam 2 przerwy, każda po ok. 10 dni z wyżerką, że hoho ( lody, desery, ziemniaki, pieczywo, gofry, makaron itd, itp .)Mam menu - jeśli chcesz mogę Ci podesłać.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Aganiala Pokaż wiadomość
Ja od poniedziałku jestem na diecie turbo razem z mężem
Choć jeśli chodzi o przyprawy to wiem, że grzeszę ale używam ich.
Mam problem również wieczorami ponieważ ciężko mi przetrwać. Tak jak w ciągu dnia pilnuję się to wieczorem po prostu czuję się głodna.
Czy ktoś ma na to sposób?

Dziś mam 4 dzień wygląda na to że straciłam 1 kg - to chyba mało?
I poza tym nic nie czuję by coś ubywało. Aż zazdroszczę Wam efektów.

Bardzo proszę o wsparcie .
Może macie jakieś ciekawe przepisy to również bardzo proszę.

Ja już sama nie wiem czy grzeszę w tej diecie czy nie. Staram się pilnować ale co zrobić z wieczornymi chęciami podjedzenia czegokolwiek. Niekoniecznie słodyczy bo z tego potrafię zrezygnować.
A czy całkowicie wyeliminowałyście chleb?

Bardzo proszę o pomoc.
Gratuluję, że mąż zmobilizował się też-ja od dłuższego czasu robię 2 obiady,bo mój nie musi się odchudzać Wieczorem, jako ostatni posiłek najlepiej na ok. 2 h przed snem staraj się zjeść coś białkowego, długo się trawi i daje poczucie sytości. 1 kg po 4 dniach to dużo, zdrowo mamy chudnąć a to oznacza ok. 1 kg tygodniowo, więc moim zdaniem jest super!!!!Mam 2 menu na turbo, jeśli chcesz-prześlij e-mail na priv wyślę Ci. I jeśli będziesz jadła regularnie to nie będzie chęci na podjadanie, w razie czego skubnij coś zgodnie z ostatnim posiłkiem, grupą danego dnia!! I powodzenia życzę!!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Adelka_ Pokaż wiadomość
Yhhmm wstyd sie przyznac...dzisiaj miałam zacząc dietke i co ??!! i NIC!! poprostu nie mogłam sie powstrzymac jak zobaczyłam gołąbki ;( ;(

Jak przetrwam jeden dzien to napisze

Echh
Gołąbki też możesz sobie robić tylko wszystko zgodnie z grupami danego dnia no i troszkę inaczej niż takie "prawdziwe". Inne mięsko, troszkę inne przyprawy i bez ryżu .
.
od 10.12 utrwalanie ( faza III )
bede_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 13:38   #1487
AgnieszkaRutkowska
Przyczajenie

No bylabym bardzo wdzieczna jakbys mi wyslala bo ja niestety nie mam pomyslow na obiad i od ponad 7 dni nie jadlam nic na cieplo ;/
Stary 2010-05-20, 13:43   #1488
bede_
Raczkowanie

Cytat:
No bylabym bardzo wdzieczna jakbys mi wyslala bo ja niestety nie mam pomyslow na obiad i od ponad 7 dni nie jadlam nic na cieplo ;/
Daj e-mail
.
Stary 2010-05-20, 13:45   #1489
myaka
Przyczajenie

ja na ciepło jadam coś tam codziennie.Odkryłam świetną przyprawę - czubrzycę zieloną
przyprawiam nią mięsko ,cukinie. Duszę wszystko na malej ilości wody.Wychodzi pyszne. :P polecam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 14:36   #1490
AgnieszkaRutkowska
Przyczajenie

Bede_ pyszne to Twoje menu
Na pewno znajde cos dla siebie
Dziekuje Ci bardzo jeszcze raz!!
Stary 2010-05-20, 15:04   #1491
asteraki
Raczkowanie

Cytat:

A co lubie?

no i mamy 1 blad! jesz za malo kalori kiedy dostarczasz za malo kalorii to organizm odklada nadwyzke ciezkie czasy. przy tej diecie nie powinno sie tak ograniczac ilosci spozywanych produktow, bo one i tak sa malo kaloryczne. wg mnie powinnas jesc wiecej, pamietaj ze po diecie wrocisz troche do normalnego jedzenia (bez przesady oczywiscie, ale chcac nie chcac kilka rzeczy wroci do jadlospisu), a wtedy zamiast utrzymc wage przytyjesz. w 1 sucharku jest ok 30 kcal, wiec przy pieciu juz masz 150! a wiec odliczajac te 150 od 700 zobacz jak malo zostaje pozywnego jedzenia, dlatego caly czas zle sie czujesz i jest ci slabo.

wg mnie powinnas ograniczyc ilosc sucharkow do 1 (albo przejsc na ONZ i jesc chelb owsiany, ktory o dziwo jest smaczny), a zamiast tego jesc wiecej wazyw i owocow. jzrob sobie np salatke owocowa, to juz jest urozmaicenie np. pomieszaj pomarancz, z jablkiem, kiwi i co tam jeszcze lubisz (ja ubolewam nad brakiem babanow bo swietnie pasuja do takich rzeczy). jak masz czesc bialkowa, to mozesz zrobic omleta, potem zgiac go w pol a do srodka wlozyc dobry zolty ser i wedliwe i juz masz swietne sniadanie, po ktorym bedziesz miala energie.

a tez ryb nie jadam, ale zastepowalam to kurczakiem w roznych postaciach: a to z warzywami, a to w piekarniku, zeby sie nie znudzilo, bo nudne jedzenie to meczaca dieta, a przeciez deita musi byc troche przyjemna, bo zwarjujemy

ale sie rozpisalam i zlodniałam wiec ide cos zjesc

nie palę od 12.03.2011

Edytowane przez asteraki
Czas edycji: 2010-05-20 o 17:59
Stary 2010-05-20, 15:21   #1492
karmeelek
Zadomowienie

Oooo bede miło Cie widzieć Przez ten czas jak Cię nie było dalej sobie folgowałam ale dziś już drugi dzień ONZ i jestem z siebie dumna Waga oczywiście taka, jak była hehe
Stary 2010-05-20, 15:23   #1493
Trish_Galway
Raczkowanie

bede_ czy ja też mogę prosić ten jadłospis? będę bardzo wdzięczna

xnikka@gmail.com

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 15:37   #1494
bede_
Raczkowanie

Cytat:
Bede_ pyszne to Twoje menu
Na pewno znajde cos dla siebie
Dziekuje Ci bardzo jeszcze raz!!
A proszę mam nadzieję, że trochę poratowałam

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Oooo bede miło Cie widzieć Przez ten czas jak Cię nie było dalej sobie folgowałam ale dziś już drugi dzień ONZ i jestem z siebie dumna Waga oczywiście taka, jak była hehe
Czeeeeeść wróciłam i oczywiście co? od razu na forum A po tych dniach bez diety na wadze plus 0,2 kg, hehehe. Ja chciałabym tak zawsze: gofry, lody, bita śmietana, ziemniaki, makarony, ciasto a i pizza była a tu tylko tyle na plusie. Nooo,ale myślę, że na dłuższą metę to byłoby wiadomo co,duuuuży plus na wadze

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Trish_Galway Pokaż wiadomość
bede_ czy ja też mogę prosić ten jadłospis? będę bardzo wdzięczna

xnikka@gmail.com
Poszło
.
Stary 2010-05-20, 15:57   #1495
Trish_Galway
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bede_ Pokaż wiadomość
Poszło
baaaardzo dziękuję już studiuję

Stary 2010-05-20, 20:41   #1496
EyesBlue88
Raczkowanie

bede_ moglabys i mi przeslac? co prawda jestem na ONZ ale moze cos sie znajdzie ciekawego u Ciebie i bede miala na przyszlosc na priv wysle Ci maila
Stary 2010-05-21, 05:32   #1497
karmeelek
Zadomowienie

A ja dziś weszłam na wagę a tam 72 kg i na szczęście @ się już skończył wiec można spokojnie się odchudzać
Wczoraj miałam firmowe wyjście i się udało obyć bez piwa ale dziś czeka mnie grill u znajomych i może być różnie ale zobaczymy....
Miłego dzionka życzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 05:55   #1498
stefni
Przyczajenie

ehh dziewczyny, jutro mam ostatni dzień turbo i chyba nigdy już jej nie zastosuję. Może spróbuję ONZ, ale Turbo chyba nic mi nie dało : /
poza tym na treningach kompletnie nie mam sił, ciągle jestem bardzo ospała a trzymam się diety w 100%, wody wypijam nawet więcej + zielone i czerwone herbaty. Teraz wiem, że to na pewno nie jest dieta dla kogoś, kto prowadzi aktywny tryb życia.
Poza tym mam już dosyć posiłków z 3 grupy, ale cóż, wytrzymam do niedzieli bo inaczej bym sobie w twarz nie spojrzała.

Czekoladę sobie kupiłam i już tylko czeka do niedzieli
stefni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-21, 06:06   #1499
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stefni Pokaż wiadomość
ehh dziewczyny, jutro mam ostatni dzień turbo i chyba nigdy już jej nie zastosuję. Może spróbuję ONZ, ale Turbo chyba nic mi nie dało : /
poza tym na treningach kompletnie nie mam sił, ciągle jestem bardzo ospała a trzymam się diety w 100%, wody wypijam nawet więcej + zielone i czerwone herbaty. Teraz wiem, że to na pewno nie jest dieta dla kogoś, kto prowadzi aktywny tryb życia.
Poza tym mam już dosyć posiłków z 3 grupy, ale cóż, wytrzymam do niedzieli bo inaczej bym sobie w twarz nie spojrzała.

Czekoladę sobie kupiłam i już tylko czeka do niedzieli
Jak dla mnie nic dziwnego - za mało kalorii i energii dostarczasz organizmowi a potem go nadmiernie eksploatujesz i takie są tego skutki. Zresztą o ile dobrze pamiętam w obu dietach odradzany jest intensywny wysiłek. Poza tym może musisz jeść trochę więcej?
Stary 2010-05-21, 06:08   #1500
oli118
Przyczajenie

ja jak pierwszy raz byłam na ONZ to też nie miałam żadnego wyniku, ale się nie zniechęciłam i za drugim razem spadło aż 2 kg. !

chciałam wam powiedziec że kupiłam sobie AQUA SLIM, i muszę powiedziec ze jest super bo to trzeba pic z wodą przez cały dzień jedną butelkę, i to działa, koleżanki mi mówiły, super. No ael efekty będą napewno większe jak będę stosowac dietę, więc narazie nie mam zamiaru rezygnowac, jestem na 4 dniu ONZ i spadło mi już 1,5 kg. świetnie. ;- D

powodzenia i 3mam za was kciuki. ;- **
oli118 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości