|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Cytat:
jak liczę teraz kalorie na Turbo, to póki co srednia to ok 900... a wy mi tu o 800 w jednej porcji piszecie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze troszkę spuchnięta jestem ale dietkę grzecznie wczoraj zaczęłam i jest fajnie
![]() Adelka posłuchaj asteraki - dieta nie może być monotonna. Ja na 1 turze ONZ jadłam prawie to samo i do tej pory jeszcze nie mam ochoty na mix sałat z warzywami - tak mi się one przejadły... Ta dieta naprawdę jest fajna i przyjemna. Jeżeli masz problem z kompozycją posiłków to napisz a coś zaradzimy ![]() ![]() A jeżeli chodzi o spagetti to... mi się zdarzyło jeść je na mieszany posiłek w 5 dniu diety hehe tak jakos wyszło, że zabrakło pomysłu na obiad i tak za mężem chodziło to spagetti, że uległam ![]() A z ciekawostek u mnie to kupilam sobie hula hop ale takie falowane od środka i w dodatku składane i sobie kręcę wieczorem. Najśmieszniejsze jest to, że w necie kosztuje od 25 zł i do tego przesyłke trzeba doliczyć a ja kupiłam je za 15 zł w Auchan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, wracam do was
![]() Jakieś 2 miesiące temu próbowałam tu schudnąć i byłam 9 (!) kg szczuplejsza. Przerwałam dietę i automatycznie przytyłam - doszło do tego podjadanie związane z rzucaniem palenia i niestety, waga dziś pokazuje 72kg, kiedy moim celem są 54. Dziś zaczynam ONZ, będę też chodzić na marszobiegi by poprawić swoja kondycję. Planuję zrobić conajmniej 3 tury ONZ, zobaczyć ile schudłam, a potem to pomyślimy ![]()
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
Pomocy!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1476 |
Przyczajenie
|
EyesBlue a jestes na turbo,czy na onz?
![]() |
#1477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1478 |
Przyczajenie
|
Jem wszytstko tak jak jest w diecie ...
Czasami jem troche sucharkow, bo brakuje mi chleba ... Nie podjadam... jem 6 posilkow dziennie, ale zdarza mi sie 5 ... Chodze duzo. Jestem zalamana ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Aaaa... dzisiaj jest moj 7 dzien diety ... szczerze to moje menu jest monotonne i ciagle jem to samo ... Pomoglybyscie mi z dobieraniem produktow? Bo serek wiejski jak widze to juz mnie odpycha ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() NIE ŁAMIEMY sie dzieczwyny tylko walczymy, bo czasu coraz mniej! ![]()
![]() |
![]() |
#1481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wodę organizm uzupełnia i zatrzymuje w organizmie - wyrównuje wtedy jej ilość do wartości prawidłowej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1483 |
Przyczajenie
|
Szczerze mowiac mam juz dosc tej diety ... chyba sie poddam!
![]() Jem ok. 700 kalorii dziennie a moze nawet mniej. Wiec moze dlatego jestem taka slaba? Szczerze mowiac pierwszy raz cierpie tak na diecie ;/ i na dodatek nie ma efektow! ![]() A co lubie? Hmmm... wszystkie owoce ![]() Nie lubie ryb ani zadnych owocow morza. Cholernie mi brakuje zup, bo bardzo je lubie!! Sucharkow jej ok. 5 dziennie ... Czy to w ogole mozliwe zebym schudla na tej diecie ok.10 kg? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
![]() Od jakiegoś czasu czytam Wasze posty i serdecznie gratuluję efektów. Ja od poniedziałku jestem na diecie turbo razem z mężem ![]() Ciężko mi było przestawić się na 6 posiłków ponieważ w swoim zabieganiu ciągle mam problem by wyrobić się w czasie z posiłkami. Cieszę się bardzo, że mój Paweł zmobilizował się również do diety dzięki temu nie ma problemów z gotowaniem. Choć jeśli chodzi o przyprawy to wiem, że grzeszę ale używam ich. Całkowicie wycofałam sól i ograniczyłam pieprz ale inne po prostu muszę ![]() Mam problem również wieczorami ponieważ ciężko mi przetrwać. Tak jak w ciągu dnia pilnuję się to wieczorem po prostu czuję się głodna. Czy ktoś ma na to sposób? Dziś mam 4 dzień wygląda na to że straciłam 1 kg - to chyba mało? I poza tym nic nie czuję by coś ubywało. Aż zazdroszczę Wam efektów. Zawsze miałam też problem z metabolizmem i niestety dalej go mam ![]() Jestem podłamana bo od porodu zostało mi 10kg do zrzucenia i mam z tym problem. Chodzę na siłownie i spaceruję z kijkami ![]() Bardzo proszę o wsparcie . Zresztą bardzo mi sie podoba jak wzajemnie się wspieracie. Może macie jakieś ciekawe przepisy to również bardzo proszę. Ja już sama nie wiem czy grzeszę w tej diecie czy nie. Staram się pilnować ale co zrobić z wieczornymi chęciami podjedzenia czegokolwiek. Niekoniecznie słodyczy bo z tego potrafię zrezygnować. A czy całkowicie wyeliminowałyście chleb? Bardzo proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Przyczajenie
|
Yhhmm wstyd sie przyznac...dzisiaj miałam zacząc dietke i co ??!! i NIC!! poprostu nie mogłam sie powstrzymac jak zobaczyłam gołąbki ;( ;(
Jak przetrwam jeden dzien to napisze Echh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |||
Raczkowanie
|
Troszkę mnie nie było i nasmarowałyście sporo stron
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() PS. Ja schudłam prawie dziesięć na TURBO- miałam 2 przerwy, każda po ok. 10 dni z wyżerką, że hoho ( lody, desery, ziemniaki, pieczywo, gofry, makaron itd, itp .)Mam menu - jeśli chcesz mogę Ci podesłać. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1487 |
Przyczajenie
|
No bylabym bardzo wdzieczna jakbys mi wyslala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1489 |
Przyczajenie
|
ja na ciepło jadam coś tam codziennie.Odkryłam świetną przyprawę - czubrzycę zieloną
![]() przyprawiam nią mięsko ,cukinie. Duszę wszystko na malej ilości wody.Wychodzi pyszne. :P polecam ![]()
![]() |
#1490 |
Przyczajenie
|
Bede_ pyszne to Twoje menu
![]() Na pewno znajde cos dla siebie ![]() Dziekuje Ci bardzo jeszcze raz!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wg mnie powinnas ograniczyc ilosc sucharkow do 1 (albo przejsc na ONZ i jesc chelb owsiany, ktory o dziwo jest smaczny), a zamiast tego jesc wiecej wazyw i owocow. jzrob sobie np salatke owocowa, to juz jest urozmaicenie np. pomieszaj pomarancz, z jablkiem, kiwi i co tam jeszcze lubisz (ja ubolewam nad brakiem babanow bo swietnie pasuja do takich rzeczy). jak masz czesc bialkowa, to mozesz zrobic omleta, potem zgiac go w pol a do srodka wlozyc dobry zolty ser i wedliwe i juz masz swietne sniadanie, po ktorym bedziesz miala energie. a tez ryb nie jadam, ale zastepowalam to kurczakiem w roznych postaciach: a to z warzywami, a to w piekarniku, zeby sie nie znudzilo, bo nudne jedzenie to meczaca dieta, a przeciez deita musi byc troche przyjemna, bo zwarjujemy ![]() ale sie rozpisalam ![]() ![]()
było 52 ![]() jest 55 ![]() cel 48-49 ![]() nie palę ![]() Edytowane przez asteraki Czas edycji: 2010-05-20 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Zadomowienie
|
Oooo bede miło Cie widzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
bede_ czy ja też mogę prosić ten jadłospis? będę bardzo wdzięczna
![]() xnikka@gmail.com
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1495 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
bede_ moglabys i mi przeslac?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
A ja dziś weszłam na wagę a tam 72 kg i na szczęście @ się już skończył wiec można spokojnie się odchudzać
![]() Wczoraj miałam firmowe wyjście i się udało obyć bez piwa ale dziś czeka mnie grill u znajomych i może być różnie ale zobaczymy.... Miłego dzionka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Przyczajenie
|
ehh dziewczyny, jutro mam ostatni dzień turbo i chyba nigdy już jej nie zastosuję. Może spróbuję ONZ, ale Turbo chyba nic mi nie dało : /
poza tym na treningach kompletnie nie mam sił, ciągle jestem bardzo ospała a trzymam się diety w 100%, wody wypijam nawet więcej + zielone i czerwone herbaty. Teraz wiem, że to na pewno nie jest dieta dla kogoś, kto prowadzi aktywny tryb życia. Poza tym mam już dosyć posiłków z 3 grupy, ale cóż, wytrzymam do niedzieli bo inaczej bym sobie w twarz nie spojrzała. Czekoladę sobie kupiłam i już tylko czeka do niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Przyczajenie
|
ja jak pierwszy raz byłam na ONZ to też nie miałam żadnego wyniku, ale się nie zniechęciłam i za drugim razem spadło aż 2 kg. !
chciałam wam powiedziec że kupiłam sobie AQUA SLIM, i muszę powiedziec ze jest super bo to trzeba pic z wodą przez cały dzień jedną butelkę, i to działa, koleżanki mi mówiły, super. No ael efekty będą napewno większe jak będę stosowac dietę, więc narazie nie mam zamiaru rezygnowac, jestem na 4 dniu ONZ i spadło mi już 1,5 kg. świetnie. ;- D powodzenia i 3mam za was kciuki. ;- ** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.