|
|
#751 |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
" -Ty arogancki sukinsynu!
-Zostałabyś ze mną? -Z Tobą, po co? Zobacz, już się kłócimy. -Tacy już jesteśmy, kłótliwi. Ty mówisz mi kiedy jestem sukinsynem, a ja Tobie, kiedy jesteś wredna, czyli właściwie bez przerwy. Nie boje się Ciebie urazić. Uczucia szybko Ci sie zmieniają i znowu będziesz wredną wiedźmą -No więc co? -Nie będzie łatwo. Będzie naprawdę ciężko. Będziemy musieli co dzień nad tym pracować, ale chcę zaryzykować, bo pragnę Ciebie, całej Ciebie, na zawsze- Ty i Ja! Każdego dnia."
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajny, fajny ; ) _________________ 'If You see me walking down the street and I start to cry,
walk on by.. Make believe that You don't see the tears.. Just let me grieve..' Jeżeli zobaczysz mnie na ulicy i zacznę płakać, idź swoja drogą.. Udaj, że nie widzisz łez. Po prostu daj mi płakać.. 'I just can't get over losing You. So if I seem broken and blue, walk on by.. ' Nie mogę znieść, że Cię straciłam. Więc jeżeli wyglądam na rozbitą i smutną, idź swoją drogą.. 'Foolish pride is all that I have left. So let mehide the tears and the sadness You gave me when You said goodbye. ' Głupia duma jest wszystkim co mi zostało.. Pozwól mi więc ukryć łzy i smutek który spowodowałeś, kiedy mnie opuściłeś.
|
|
|
#753 |
|
Przyczajenie
|
Miłość .pl
Hasło : ....... Login : .... Co Ty ze sobą zrobiłaś ? O nie , co Ty ze mną zrobiłeś ?! I boli mnie na samą myśł o Tobie , ale wiedz ,że ku*wa dam radę ! |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
by wypełnić moje dni udręką.
tyle hałasu o nic. |
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
CHciałam się z wami pożegnać na kilka dni, mieszkam niedaleko tamy, jest obawa, że ona pęknie, mieszkam blisko Wisły, więc jest ewakuacja.
* * * jak brud za paznokcie wdrapują się uczucia.
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
Nieee, mówię serio serio ![]() Jestem roztańczonym pyłem tego świata! Obsesja nie wykrywa problemów i nie rozwiązuje ich. Tworzy je z niczego, podsyca i wzmacnia. Edytowane przez Aur0ra Czas edycji: 2010-05-21 o 14:02 |
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
kreskowa - bardzo mi miło.
okradaj. ![]() bajkowa - aaaaa! Kochana. <3 ;* _________________________ _________ 'każdy dzień ma swój aromat. <3 'zauroczenie przysłania wady. miłość pozwala je pokochać. 'uczą, że się można cieszyć każdą chwilą. 'prawdziwa miłość zdarza się tylko raz w życiu.
jeśli ktoś Ci mówi, że przestał Cię kochać, to albo kłamie albo nigdy Cię nie kochał. bo jeśli się kogoś kocha, to kocha się na zabój, na zawsze, do końca swoich dni.
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Czasem może zabraknąć cierpliwośći. Gdy po raz siódmy musisz coś tłumaczyć. Po raz siedemnasty poprawiać coś, po raz siedzemdziesiąty wysłuchiwać niewiarygodnych usprawiedliwień. I radość, gdy po raz siedemdziesiąty siódmy zdobywasz się na to, by darować winę. Wiesz, jak to jest, gdy dwoje ludzi patrzy na ciebie z oddaniem i pożądaniem przez jedną parę oczu? Chyba nie wiesz. Niezły odjazd. chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił, to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjscia... zaspokajając tęsknotę - wypatrywałam go w każdym autobusie. Ale powiem wam tyle: jak czasem w nocy leżę tak sobie i patrzę na gwiazdy i całe niebo tak wisi, pamiętam to wszystko. Jak każdy marzę sobie różnie i ciągle myślę, jakby też to mogło być inaczej. A potem, wiecie, nagle mam czterdzieści, pięćdziesiąt, sześćdziesiąt lat. No i co? Mogę być idiotem, ale przecież przez cały czas chciałem robić dobrze, a marzenia to marzenia, nie? Co tam jeszcze będzie, to zawsze mogę popatrzeć w tył i powiedzieć, przynajmniej nie było nudno. Czy nie mam racji ... ?" Do twarzy mi było w Smutku. Zaprzyjaźniłam się z nim nawet. Z Tęsknotą także. Wiedziałam teraz, że tęsknota to nie tylko przebieranie ziarnek maku. Nie tylko nasłuchiwanie jego kroków za drzwiami. (..) Bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo. Pod warunkiem, że czekając się tęskni, a tęskniąc czeka. Z tęsknoty można przestać jeść. Można też umyć podłogę w całym domu szczoteczką do zębów. Można wDo twarzy mi było w Smutku. Zaprzyjaźniłam się z nim nawet. Z Tęsknotą także. Wiedziałam teraz, że tęsknota to nie tylko przebieranie ziarnek maku. Nie tylko nasłuchiwanie jego kroków za drzwiami. (..) Bo 'tęsknić' i 'czekać' to prawie to samo. Pod warunkiem, że czekając się tęskni, a tęskniąc czeka. Z tęsknoty można przestać jeść. Można też umyć podłogę w całym domu szczoteczką do zębów. Można wytapetować mieszkanie. Umrzeć można. ytapetować mieszkanie. Umrzeć można. 'Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywają takie rozmowy, własne lub zasłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat." Nie po to korzystam z wyobraźni,by pozwalać durniom ją onieśmielać.To oni mają być nią onieśmieleni.
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały, pare mi migło. ;**
![]() ____________ Jeżeli się do Ciebie uśmiechnę,
to przytulisz mnie tak mocno? |
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Trust I seek and I find in You.
[szukałam zaufania i znalazłam je w Tobie] Miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało! Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał , że nie słyszysz o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego co myśli o życiu i świecie. Paulo Coelho
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w kolejnej części
![]() Were caught in this moment I won’t let you go. /Złapaliśmy ten moment, nie pozwolę Ci odejść./ I’m losing control right now and I feel it’s right. /Tracę kontrolę właśnie teraz i czuję, że to jest w porządku./ Sercem mi szarpie do góry i w dół. Tak cholernie gotowa, na jedną noc, może więcej... Gorące dusze, niegrzeczne umysły. |
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się ; *
grise summy wreeednia latin CookieCrisp chocapic < 3 zabierz moje serce, skoro nie mogę Cię już kochać jest mi nie potrzebne jesteś moją definicją miłości może to miłość, może pożądanie
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
,,W moim innych świecie możemy gadać do rana
I rozumiesz mnie bezsprzecznie i jemy wspólne śniadania I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania I czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas'' ^^ bo On mi to wysłał <33
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
bajkowa myszka23101 cornflower_
dziękuje ![]() słońce rozkwita w wiśniowych barwach lecz nie jesteśmy tam razem by patrzeć jak przemija powleczeni płótnem próżności nasze słowa nie są bardziej trwałe od papieru i choć nigdy bym nie pomyślała że dane nam będzie samotnie spotkać się na tej cichej plaży niegdyś nieba były wybrukowane złotem, teraz zaś oblewają nas deszczem. myślałam że widziałam twoje oczy ozdobione koronką z papierosowego dymu czuję zapach kłamstw tańczących na twoich poczerniałych płucach Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-21 o 15:05 |
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
CookieCrisp
- pokłony w Twoją stronę _________________________ ___________ To świat dla dużych dziewczynek. I'd like to know if you'd be open to starting over from scratch. I'd like to know if you'd be open to giving me a second chance. Chciałabym wiedzieć czy moglibyśmy zacząć od początku, Chciałabym wiedzieć czy mógłbyś dać mi drugą szansę.
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
chcesz poznać moją mamę ?
dzięki wolę swoją
|
#767 |
|
Przyczajenie
|
bezbarwnie. beznamiętnie. bez Ciebie.
orka się uwoli, Lessie wróci, Nemo się odnajdzie.. a Ty mnie pokochasz. nawet nie zauważyłam kiedy przestałeś mnie kochać. ..a jeśli w środku nocy przyrzeknę, że jest dzień - uwierzysz? nie ma po co sklejać połamanego serca. to tak jakbyś chciał przyklejać liście, które już dawno spadły z drzewa. - a wiesz co jest w tym wszystkim najgorsze? to, że chociaż tak mnie zranił, to i tak Go kocham. ale też nienawidzę. nienawidzę siebie, Ciebie, jej, całego świata, ale nie Jego.. obiecaj mi, że jeśli kiedykolwiek coś się zmieni, powiesz mi o tym bez strachu. weźmiesz mnie na kolana i wszystko wytłumaczysz.
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
![]() _________ uchodziła za wiecznie szczęśliwą, pełną słońca i radości. szkoda, że tylko ona widziała, że to tylko pozory. Każę Ci napisać pożegnalny list do mnie, w którym wyznajesz mi miłość. Zamorduję Cię, a potem upozoruję samobójstwo. Będzie to karą za te wszystkie nieprzespane noce, pełne bólu i tęsknoty. Za moje wylane łzy, za każdym razem, gdy widziałam Was razem. Za moje cierpienie. Za wszystko. Ale czy wystarczy mi odwagi? ![]()
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Don't cry for me Cause I'll find my way but
You'll wake up one day and be too late Nie płacz za mną, bo ja sobie poradzę, ale pewnego dnia się obudzisz i wtedy będzie już za późno. I've been dropping so many hints You're still not getting it. Wysyłałam tyle sygnałów Ty wciąż tego nie kumasz. ładny tyłek nie ustawi Cię w życiu, przydałaby się jeszcze osobowość I take a moment to relax Before I do anything rash Potrzebuję chwili na relaks Zanim znowu zacznę się szarpac. niekoniecznie jest tak, że jestem wredna, okropna i niedobra. Ty po prostu nie zasłużyłeś na to aby poznać moją słodycz.
|
#770 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nic. oprócz jego . słońce na niebie. słońce w naszych sercach . spóźniona śmierć. a teraz proszę pozwól mi odjeść . jak zwykle brak weny.
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-21 o 16:53 |
||
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
Przez tą powódź to tylko ciągłe ewakuacje itd.
Mi to nie grozi, ale jestem z wami.! ![]() W marzeniach zabrakło miejsca dla ciebie. Stałeś się jedynie osiadłym kurzem wspomnień tamtych dni. Promienie słońca oślepiały jego oczy. Wiatr czochrał włosy. Ale dla mnie jak zawsze wyglądał pięknie. Nie dbając już o nic pokonywała bariery strachu. Zyskała to, o czym kiedyś marzyła. Ale teraz to było już bez znaczenia. Marzenia ukryte w spadających płatkach wiśni. Twoje egoistyczne niebo.
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
ha
Frizzelicious - pojaw się w końcu, no
nydee, Primadonna, grise, chocapic - cud, miód, orzeszki ![]() wielkie <3 w podzięce i'd like to add you as a friend in real life /chciałabym dodać Cię do przyjaciół w prawdziwym świecie/ life gives you so many reasons to smile so smile for me /życie daje Ci wiele powodów by się uśmiechnąć więc uśmiechnij się dla mnie/ let's play pretend /zagrajmy w udawanie/ days of wars and the nights of love /dni wojen i noce miłości/ sex is something to talk about when you've got nothing to talk about /sex jest czymś, o czym rozmawiamy kiedy nie ma o czym rozmawiać/ oh i'm sorry, i forgot i only exist to you when you need something from me /oh, tak mi przykro zapomniałam, że istnieję dla Ciebie tylko wtedy, gdy czegoś ode mnie potrzebujesz/ just believe
/po prostu uwierz/
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-05-21 o 16:10 |
|
|
|
#773 |
|
Przyczajenie
|
Wiara w to, że będzie lepiej dawno już wygasła.
Miłosne wspomnienia, które zawsze wywołują łzy w Twoich blado-niebieskich oczach. To Ona nie bała się życia, to Ona biegała po krawężnikach, to Ona przechodziła na czerwonym świetle, to Ona bez przerwy krzyczała. To Ją wybrał wbrew woli innych. Gra skończona, możesz zdjąć maskę. Składając Ci życzenia urodzinowe, krzyżuję palce kretynie! Nigdy nie myślałam, że zrezygnuję, że stracę nadzieję, że kiedyś będziemy razem. A jednak.. kiedyś musiało to nastąpić. Skąd mam pewność, że już nie wrócisz i nie rozp*erdolisz mi życia? Ta miłość trwa i nic nie może jej powstrzymać. Nigdy nie będzie happy endu. Żadnego endu nie będzie! Dopóki jest w nas iskra nadziei, to jeszcze wszystko może się zmienić ! ![]() Kochanie, rozpier*alasz mnie swoim poczuciem humoru. Czasem czekając bez celu napotykamy na swojej drodze największe szczęście w swoim życiu, jednakże nie zwracamy na nie uwagi, bo czekamy na jakiegoś frajera, któremu w końcu się o nas przypomni.. Nie będę pisała Ci kolejnych dennych wiadomości jak to Cię kocham i jak cholernie mi na Tobie zależy. Ty to wiesz. Jeżeli do tej pory nic nie zrobiłeś, ponieważ "nie wiesz co czujesz" sory, ja się wypisuję. Nie będę czekała do usranej śmierci na takiego frajera..! I nadal życie się zmienia, i nadal giną wspomnienia.. Z każdym kolejnym dniem ludzie uświadamiają mi jakim jesteś dupkiem, lecz ja coraz bardziej Cię kocham. Miłości nie ususzysz jak polnych kwiatków..
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Your smile, Your touch is in the past accept the fact You're never coming back. Twój uśmiech, Twój dotyk jest w przeszłości pogodzony z teraźniejszością, że nigdy nie powrócisz.
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
NieidealnaJa - kradnij, kradnij.
bajkowa - ![]() Chocolaaate & otojest & grise & chocapic & CookieCrisp & Extremalna - Powiedz mi tylko, po cholerę ja się tak starałam? Gdy nie wierzyłeś w naszą wspólną przyszłość. I czuję, że gdzieś tam w środku czujesz to samo. Miło że przyszedłeś, że tak od razu chciałeś się ze mną zobaczyć. A jej serce, całkowicie wypełnione miłością. Natomiast w duszy walczą sprzeczne uczucia. Gdy w jej oczach pojawiło się pożądanie.
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
kreskowa - gwiazdo !
_____________ Znowu przyszło mi płakać za to, że chciałam się śmiać. Nie jestem taka głupia jak ustawa przepisuje. Jak ludzie sobie ufają, to sobie pomagają. A jak się lubią to już w ogóle...Cud, miód i orzeszki. -brzydula. |
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
opuszczam Was na jakiś czas..
palę kawę, piję papierosa.
Odkąd Cie poznałam, noszę w kieszeni czerwoną szminkę.
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skarbie jesteśmy z tobą ! ;* A i ten poniżej zabieram. myszka23101 - _________________________ ____________________ 'Narysuj mi serduszko... Nie musi być ładne. Ale takie wiesz, takie od Ciebie . `
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
najpiękniejsze dialogi tworzymy nacodzień.
** J: nie zakochałam się. M: nie? to skąd te serduszka w każdym zeszycie? J(rysujac i dokładnie zamalowując): czytałam gdzieś, że jak ktoś rysuje serduszka i je wypełnia czymś, że są zamalowane to znaczy, że jego miłość jest wielka. M: a jak ktoś nie jest zakochany i rysuje takie jak te, to znaczy, że kłamie? K: myślisz, że można odkochać się w trzy dni? J: można i w godzinę. a Ty myślisz, że można się zakochać w dwa dni? K: można i w minutę. M: długo jeszcze? J: ale co? M: będziesz rysować tak te serduszka? J: zostały cztrey minuty do dzwonka. M: może wpisz jeszcze "XXXXXX"? J: niech pozostanie zielonym, żeby nikt o nim nie wiedział. M: chcę, żebyś już wróciła z tamtym humorem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

okradaj.