|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Co więc próbuję powiedzieć:
wiem co się dzieje. Twoje ciało jest tutaj ze mną ale twoje serce i myśli są nadal przy niej... i jeśli to jest naprawdę to, czego pragniesz nie będę stała na twojej drodze. wolę widzieć cię szczęśliwego, niż ponurego u mego boku. z czasem zdjęcia wyblakły wszystko, co zostało, to te puste ramki, bezsenne noce i burzliwe dnie.
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
___ pod wpływem emocji, idealizuje świat. W tych czasach już nawet Romea z ''Romea i Julii'' , Stanisława Wokulskiego z z''Lalki'' i Gustawa z ''Dziadów'' uważają za zboczeńców.
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Brak czasu by żyć
Zabierz mnie na spacer, chodnikiem z gwiazd. Będziemy jeść łyżkami marzenia, śnić, planować... Obudź mnie jak już przyjdzie czas się pożegnać Nowych dni zapach czuć Mała nadzieja z krótkimi nóżkami
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno miłości nie da się kupić , ale on to zrobił... Kupił ją swoim spojrzeniem , swoim boskim uśmiechem od ucha do ucha... tym zniewalającym zapachem męskich perfum , tym dotykiem , który przyprawiał ją o dreszcze. Kupił tak po prostu jak lizaka w sklepie...
Wewnętrzny krzyk miłości uciszany przez trzeźwo myślący umysł...
|
#665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Paralogiczna ![]() ______________ Oh fuck. Again... I am in love
/ ku*wa. znowu sie zakochałam/ I'm waiting for that day when I will not miss you. / czekam na dzień, w któym nie będę tęsknić za tobą/ ![]() You are everything to me / jesteś wszystkim dla mnie./ |
|
|
|
|
#666 |
|
BAN stały
|
Drift
no to wygląda na to, że okradamy się wzajemnie ![]() ...
emocje tłumione pod skórą i te przeszywające wspomnienia . zastąpiły twoje miejsce . mam rozumieć, że tak wygląda idealna . wieczna miłość według Ciebie , tak ? oczyszczając swój umysł ze zbędnych myśli napotkałam się na te tylko i wyłącznie przeznaczone dla Ciebie . po głębszym zastanowieniu postanowiłam z nimi skończyć . przenosząc je z umysłu do serca . nie potrafię . po prostu nie potrafię Cię z siebie wyrzucić . miłość jest jak piorun . efektowna lecz z czasem przynosi szkody . oddam serce . funki-el-nówka . prawie, że nie używane . ma tylko jedną wadę . nie potrafi zapominać . zapominać o przeszłości i jego czekoladowych oczach . widziałam go dzisiaj . szedł na przeciwko mnie . spojrzał mi w oczy i nawet głupiego ' cześć' z siebie nie wydusił . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-05-20 o 15:57 |
|
|
|
#667 |
|
Przyczajenie
|
To ciepły wiosenny wietrzyk, to oddech na ustach pozwalający przeżyć.
Puk, puk Panie Cukrze! Od rana na Pana herbata tu czeka i ciasto. I ja czekam. A w moim pokoju miodem pachnącym panuje deficyt. Ogólny deficyt świeczek, poduszek. Nawet deficyt kurzu. Deficyt Ciebie. Rumieńce zapewnia mi słońce, mokre włosy deszcz, kolorowe paznokcie to mój wybór, ale uśmiech fundujesz mi Ty. <3 Jestem nowa, pozdrawiam Wizażanki.
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
1. Wiesz czego chcesz...? Jeśli to nie ja, to lepiej powiedz mi teraz.
2. Zdeprawowałeś mnie seksem i urokiem osobistym. 3. Nie zachęcaj mnie, żebym odeszła! Bo nigdzie się nie wybieram... 4. Zamknij się i pocałuj mnie! 5. Czego byś nie zrobił - ja zrobię to lepiej, bo umiem walczyć... 6. Nie myśl sobie, że czegoś szukam... Ja tylko flirtuję w dobre wierze. 7. Robi wszystko, żebym nie mogła zapomnieć - to okrutne... 8. To się nie uda! Czuję się, jakbym mierzyła nową parę butów, które nie pasują. 9. Pocałowanie Ciebie byłoby początkiem nowego życia... 10. Jestem sama... Nie ma znaczenia co dalej zrobię i jakich mam przyjaciół... Jestem sama. Bo jego już nie ma... I mnie już nie ma...
|
|
#669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boskie HoneyIloveYou- miło,że ci się podoba `Ostatni raz widziała go w promieniach słońca uciekającego przed życiem. `Stoisz samotnie na innym brzegu. Zastanawiasz się,czy ona o tobie myśli. Ale ona za tobą nie tęskni. Jej serce poszło za tobą. `Nawet drzewa szeptały w mroku, że miłość to nie jej liga.
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
miło mi .
***** Zawiesiłam swoje życie na cieniutkiej, pięknej nitce wspomnień. Wspomnień o Tobie. wszystko jest nie tak, a ja nie mogę temu zaradzić i czuję się całkowicie bezużyteczna. Zawsze wychodziłam z założenia, że idealność nie istnieje, do czasu kiedy się w Tobie nie Zakochałam. boże sam fakt, że do nieba nie trafię przyprawia mnie o zły nastrój, nie musisz mi urządac piekła na ziemi . To co nazywaliśmy związkiem stało się dla mnie priorytetem. przerażające jest uczucie, kiedy w ciągu jednej krótkiej chwili, tracisz wszystkie ważne dla siebie osoby. nie wierzę, zwyczajnie nie wierzę, że Cię straciłam. wariatem jest ten, kto żyje w swoim własnym świecie jak schizofrenicy, psychopaci czy maniacy "Jednym z nielicznych pewników w życiu jest spóźniony żal. Wcześniej czy później żałuje się wszystkiego, na przekór naszej naiwnej i nieczułej nadziei, ze 'tym razem' ten zimny, okropny żal będzie naszemu sercu oszczędzony. bananowalaska - where are you?
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
P.S. Znowu przeginam. P.S.2 Mam ochotę na czekoladę z bakaliami. P.S.3 Chcę już słońce. P.S.4 Kocham Cię! chocapic - okradłam xsxs -
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś turystyczną atrakcją w moim sercu .
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
jak się pada trupem?
chyba nikt nie lubi komarów. nawet najmilszy komar potrafi ukąsić boleśnie,więc właściwie za co je lubić? wygląda bardzo tajemniczo. uważam,że powinno być odwrotnie. ale co robić? pająki są może i miłe,ale mają jedną poważną wadę-są brzydkie. nic jej się nie chciało robić. dzień był bardzo gorący,parny,bezwietrzny. wzbudzał w niej instynkty opiekuńcze. nikt nie wie,dlaczego.
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
a nawet gdyby kazali mi kochać, nie potrafię
' Czasami chciałabym nauczyć się być obojętna, Czasami wolałabym mieć serce z kamienia ' ' Your kiss charged my heart ' Twój pocałunek napełnia moje serce
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
mężczyzna, który wchodzi do twojego życia wnosi bagaż przygód, w którym na razie nie ma dla ciebie miejsca; musisz go przyjąć wraz z jego rozczarowaniami, przyzwyczajeniami, porażkami, eksmiłościami i nadziejami; powiedz mu jedynie, że dziś kochasz go takim jakim jest;już to zrobiłam,a teraz czekam...
Nie ważne jest co ja teraz czuję... Ważne jest to, czego On w tej chwili nie czuje... Może czas, by przerosnąć rzeczywistość? Skrywane emocje nie lubią, by je budzono i pozostawiano. Istotnie te niebieskie oczy są równie przenikliwe co zimne. I biło jak oszalałe, każdy głuchy by je usłyszał..a dziś, po tym wszystkim - jestem szczęśliwa bez ciebie, uwierzysz ? On wróci. A ja mu wybaczę i będę cicho siedzieć chłonąc zapach ulubionych perfum.. Paralogiczna Oj kochana Piękne cuda tworzysz ;*
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
No i udało mi się powrócić kochane.
a tu następna część. oO` brawo. ;* Run, rabbit ! Run ! ; ] To nie świat się zmienił. To ja widzę w nim coś innego! Znów mi do głowy przyjdziesz Ty. Mam szczęście w nieszczęściu. Kocham ;* ile warte jest życie ? teraz gdy Cię nie ma, czuję cholerną potrzebę porozmawiania z Tobą . ;( bo pstryk i nie ma nic ![]() życie jest tylko momentem, nie dajmy go sobie odebrać . chcę lubić maj. * abstrakcja stała się rzeczywistością. Niektórych wydarzeń się nie wspomina, lecz przeżywa je od nowa. .. musieć a nie chcieć ... dziś wygrywa to pierwsze .. niestety ..
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Drirft - proszę, sa Twoje. miło <3 agatka944 - dzięki bardzo! ; *CookieCrisp & TajemniczaPanna -uwielbiam <333 ! tańczę na parapecie wśród zwiędłych kwiatów. tęsknię, choć wiem nie powinnam. w tej chwili zostałam sama z rozsznurowanymi butami i pełnym słoikiem słodkich wspomnień o Tobie. Boże, a Ty masz marzenia?
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-05-20 o 16:58 |
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
A on wręczył mi jedną, śnieżnobiałą stokrotkę...
Bukiet kwiatów nie jest w stanie zastąpić miłości. |
|
|
|
#679 |
|
BAN stały
|
Myśmy byli sobie pisani. Wiemy dobrze, że na tym sie nie skończy. Jeden Twój gest i uśmiecham się. A może Ty masz mój balonik szczęścia? Przyglądam się Twoim oczom, już pamiętam dlaczego Cię kocham i co to za stan. |
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
;****************
na zdrówko pierniczku ;-*
_______________ Możesz zabrać mnie do laboratorium, spleść moje wszystkie geny i wtedy znów pogrążymy się w miłości Miłość trzymała mnie związaną za ręce, przykutą za barki - raniła jak widać także fizycznie. czuję, jak w takt błogich pocałunków kołyszę się cała z góry pluję na jej nagi brzuch
|
#681 |
|
Przyczajenie
|
boję się, że pewnego dnia będę chciała do tego wrócić i zrozumiem, że tego czego nie zrobiłam,
już nigdy nie będę miała okazji doświadczyć. mam wrażenie, że jestem całkiem sama w świecie, w którym zawsze dziękowałam Bogu za Ciebie. czuł się tak, jakbym patrząc na Niego poznawałam Go od środka. nie, to nie jest normalne, by z każdym dniem stawał się moją, coraz to większą, nieopisaną obsesją.. a to wszystko przez to, że jednym swym spojrzeniem niszczy cały mój element rzeczywistości. - nigdy mnie nie kochał.. podły kłamca! - wyszeptała. - skąd wiesz? - zapytałam - ktoś mówi Ci, że jest noc, pokazując księżyc. po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą? można tęsknić za czymś czego się nie zna? za czymś co nigdy nie było Twoje? czy ta tęsknota jest normalna? dotknij mnie i połóż rękę tam.. gdzie bije niespokojne serce.
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ;****************
"Czasem to co chcemy nie jest dla nas najlepsze."
"Świat łez jest taki tajemniczy" "Należy wymagać tego, co można osiągnąć" "Wśród ludzi jest się także samotnym "
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Gorąca czekolada i zimne myśli o Nim.. Pozamiatane.
|
#684 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie wyróżnienia, które mi migały.
Witam w XIX części Gwiazdki! co to znaczy "miłego czwartku"?! takiego z popcornem, słońcem, czy Tobą przy sobie? potrzebuję słońca. na gwałt, nie na chwilę i natychmiast. i ciebie tak samo potrzebuję. a teraz pojawiłeś się ty i przewróciłeś mój świat do góry nogami. gratuluję panu. jest pan kretynem, że pan tego nie widzi! czuję się przyłapana na kłamstwie jak mała dziewczynka na jedzeniu czekolady przed obiadem. jak dorosła kobieta na miłości. - i co? - i znów uniknął odpowiedzi.
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Kruszę się,nadzieja opada jak jesienne liście.Podnieś mnie . ![]()
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
dreams_x33
Czarny_Aniolek Extremalna cornflower_ latin agrr Primadonna m.in Was ostatnio kradłam *
-Chciałabym być truskawką. -Dlaczego akurat truskawką.? -Bo powiedziałeś kiedyś, że kochasz truskawki... Jestem dumna mówiąc: mam cię.. Zainspirowana kolorem jego oczu, brzmieniem głosu, zapachem perfum, dotykiem dłoni. Zainspirowana jego obecnością. papierosowo- czekoladowa terapia anty - facetowa. 'Docenisz kiedy stracisz. Stracisz jeśli nie docenisz.' Ciebie odnajdę nawet w ciemności. Nie po omacku. Sercem. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-05-20 o 18:22 |
|
|
|
#687 |
|
Rozeznanie
|
Aj, nie chciałam Cię miażdżyć
miło mi, ze się podobają ![]() cieszy mnie to bardzo ![]() ___________________ Mówię głośno ''kur.wa'' i łamię paznokcie, zasady pękają same.
Naturalistyczne rozmowy. Z nazywaniem rzeczy po imieniu i obrzygiwaniem się słowami. Tak, poproszę. Bob Marley mnie okłamał. "every little thing gonna be all right" już to kur.wa widzę. Ogniwo puściło, żarówki wybuchły, amperomierze trafił szlag. Potrzebuję respiratora. Pięćdziesiąt tysięcy bzdur i sprzeczności. Cała prawda o mnie, a może tylko pół? Mogę być twoim zbawieniem w różowym gorsecie, Jezusem, nirwaną i czekoladowym buddą. A świat będzie się dalej kręcił w rytm piosenek o zabijaniu. Wstrzyknęłam sobie kolejną dawkę niepewności. Krąży teraz żyłami, przelewa się do naczyń, podnosi poziom adrenaliny, miesza myśli. Zapłaciłabym wiele za jeden dzień normalności. W gotówce? Wekslem?
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podkradam sobie po cichutku ; ) ___________________ There's a bond between us that hasn't been broken yet. And the feelings between us will never diappear. How can You be far away when Your spirits here? Jest między nami więź, która nie została jeszcze zerwana. I to uczucie między nami nigdy nie zniknie. Jak możesz być tak daleko, kiedy Twoja dusza jest tu?
|
|
|
#689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale widać spodobał się - miło ' Czasem życie bywa strasznie, okropnie ironiczne. Podsuwa nam pod nos, to, czego pragniemy, a jednocześnie nie pozwala tego wziąć.' ' W pudełku z kredkami dwadzieścia cztery odcienie szarości.' ' Idąc po miłość spotkałam rozsądek.
-Zawróć- rzekł. I pokazał mi przez dziurę w płocie Ogród Miłości.Wśród drzew bez liści, kwiatów bez płatków stali niewidomi malarze,pianiści bez dłoni,milczący mówcy,niemi śpiewacy. -co im jest?-spytałam. -są chorzy. -jaka to choroba? -rozczarowanie... zawróciłam.. ' ' Nie palę. nałogowo żuję gumę balonową. nie piję. ale uwielbiam colę light. nie przeklinam. ale uwielbiam, mówić slangiem. nie noszę szpilek. ale kocham trampki. nie jestem dziwką. ale potrafię kochać.! '
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-05-20 o 18:43 |
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
` w lustrze widziała własne oczyszeroko otwarte z wyczekiwania na Niego. Nie dostrzegła w nich uśmiechu. Wiedziała ze moze tak czekac całe życie, a on itak nie przyjdzie.. On ma 'Ją'.
` i powiedz mi, Ty i ja, ja i Ty, czy cos zaiskrzy? ` Nie potrafię Ci pomóc, mimo że wiem o co chodzi, ale mogę przyjsc do Ciebie nawet w nocy i zjesc z Tobą 5 tabliczek czekolady. ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

no to wygląda na to, że okradamy się wzajemnie 

klask i:
miło mi, ze się podobają