![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
Schoolcraft wlasnie Ci mialam cos o sukience napisac.... tzn podoba mi sie ale dlaczego nie zalozysz czegos bardziej eksponujacego cialo? tzn mam na mysli Twoja wypracowana figure..... i moze jakis zywszy kolor ... ( sama nosze caly czas ciemne kolory ale wydaje mi sie, ze duzo bardziej promiennie wygladalabys w czyms zyszym i bardziej obcislym... )
a buty super ![]() ![]()
![]() |
#2222 |
Wtajemniczenie
|
leleth, wybralam ta sukienke, bo uwazam, ze na chrzest musze elegancko wygladac. A to jest w sumie jedyna elegancka sukienka ktora posiadam
![]() A i nie mam co pokazywac figury, bo zadnej figury tak naprawde nie mam. Jak stoje, to jest jeszcze ok, ale jak siadam, to mam taki worek, ze Evunia spokojnie by sie z powrotem tam zmiescila ![]() Co do tego, by cos bardziej kolorowego zalozyc, to nic nie moglam w sklepie znalezc. Tzn. nic co by bylo bardziej "zywe" i zarazem nadawalo sie na chrzest. Takze raczej pozostane przy tej sukience. Mam nadzieje, ze nie bede wygladala jak smierc ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Dziewczyny, a ja sobie dzisiaj caly dzien slucham, jak to ciacho spiewa ![]() ![]()
![]() |
#2223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ogolnie to ja mam ok 10 czarnych/szarych sukienek w ktorych sie dobrze czuje.. ale poniewaz ostatnio w ramach poszukiwan sukienki na slub zaczelam przymierzac rzeczy w innych kolorach stwierdzilam, ze jednak powinnam sie czesciej ubierac w rzeczy innego koloru.... po prostu czarny czasem mnie przytlacza....chociaz jeszcze nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac.... ps. maly mi wlasnie banki chinskie na brzuch zaklada hihi..... troszczy sie o moja faldke ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-05-20 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Wtajemniczenie
|
leleth, a to masz troskliwego synka
![]() Co do wciskania brzucha w rajstopy, to u mnie to nie zdaje egzaminu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- I jeszcze co do kolorowych rzeczy, bardziej zywych, to ja ogolnie ubieram sie bardziej "jasno". Ale wedlug mnie elegancki kolor to ciemny ![]() ![]() ![]() ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-05-20 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | |||
Wtajemniczenie
|
cudowna! chyba odziedziczyla po obojgu rodzicach to co najlepsze
![]() piekny domek ![]() Cytat:
![]() jaka zgrabniutka, super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wklejam zdjecia corci z dzisiejszego usg, na jednym trzyma nozki obok glowy, akrobatka mala ![]()
![]() |
![]() |
#2226 |
Wtajemniczenie
|
kasandra82, ja uzywam szamponu Ginger Lily w sumie. Ale moj fryzjer powiedzial, ze zeby pasemka nie zrobily sie zoltawe, to trzeba wlosy myc szamponem ktory ma kolor cos ala "purple" - tzn. zeby szampon nie byl calkiem bialy. Nie wiem od czego to zalezy
![]() Tego szamponu nie uzywalam, wiec niestety nie pomoge. A corcia sliczna jest ![]() ![]()
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Schoolcraft-niewiem o jakim worku mowisz?Fajne to ciacho
![]() Kasandra-ja tez sie troche boje duchow ale ostatnio lubie takie pustkowia.Super zdjecia ![]() Leleth- no to szkoda ze piknik wyszedl srednio,trzymam caly czas kciuki za super ocene koncowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
kasandra82, jeszcze tak sobie mysle, ze skoro fryzjerka poleca ten szampon, to kupuj, bo napewno babka wie co mowi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Elfiku, no o tym brzuchowym worku ![]() Fajnie, ze ciacho Ci sie podoba ![]() ![]() kasandra82, i jeszcze co do duchow, to ja tez mam takie schizy i sie ich boje ![]() ![]()
![]() |
#2229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas na wiekszosci zdjec z poczatku ciazy Oli lezal z rekami pod glowa i noge zalozona na noge...... taki maly luzak..... ![]() Schoolcraft a moze odrobine ozyw sukienke jakas broszka albo ciekawa bizuteria...?
![]() |
![]() |
#2230 |
Wtajemniczenie
|
leleth, bede miala taki lancuszek z diamencikami jakby... taki wokol szyi. Na drugim zdjeciu troche go widac
![]() ![]()
![]() |
#2231 |
Wtajemniczenie
|
Schoolcraft na pewno bedziesz super wygladac....
ja wlasnie probuje meza wyciagnac do Jersey Gardens ale sie jeszcze opiera.... w ogole to wlasnie przyjechal z tego pikniku caly spocony i oblepiony blotem i sie ociaga z prysznicem.... Ocena jeszcze nie zostala zmieniona.... ale z powodu ocen z fizyki srednia odrobine wzrosla........ teraz jest 3.98... ![]() a w ogole to czy u was tez jest taka super pogoda? u mnie jest po prostu idealnie.. jesli nie wyciagne tzta do malla to ide do parku z malym.... ![]()
![]() |
#2232 |
Wtajemniczenie
|
leleth, dziekuje
![]() ![]() Mam nadzieje, ze jednak uda sie jeszcze bardziej naprawic Twoj GPA. Ile musisz miec? Rowne 4.o? I juz sie wczesniej pytalam, ale nie odpisalas - co bys stracila jakbys nie miala tego GPA co chcesz? Co do pogody, to u nas tez bardzo fajnie. Temperatura siega az do 82F - jakies 26-27C . A za kilka dni ma byc nawet ok. 90F czyli ponad 30C ![]() Ja Evunie przebralam juz w taka lekka letnia sukieneczke. Bosko wyglada ![]() ![]() Milego popoludnia ![]()
![]() |
#2233 |
Wtajemniczenie
|
Schoolcraft nic bym nie stracila.. to tylko kwestia tego, ze 4.0 ladniej wyglada niz 3.98 ... no i odbieram nagrode za najwyzsza srednia w szkole w przyszlym tygodniu i 4.0 bedzie po prostu lepiej brzmialo....
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
Ale sie rozpisalyscie
![]() ![]() Dzien dobry wszystkim ![]() U nas tez piekna pogoda, wiec skorzystalam i pol dnia spedzilam na dworze. kasandra moja mala na usg 3d taka sama poze przybierala! tez mam zdjecie, jak trzyma nozke obok buzki ![]() Jak tam sytuacja z tym rachunkiem i limitem? zuzanna co do kubeczkow to nie poradze niestety. Ale Olimpka ma jeszcze duzo czasu, to na pewno nauczy sie pic bez problemu. A powiedz mi - jak dlugo mala bedzie dochodzila do siebie po tej operacji? leleth a nie mowilam ![]() schoolcraft to jutro masz juz pierwszych gosci? A chrzest jest w sobote czy niedziele? Do nas poznym wieczorem dzis przyjezdza brat meza. Zostaje do poniedzialku. Ma pomoc w paru konstrukcyjnych rzeczach. Ja jak bym nawet chciala, to teraz nie pomoge w niczym ![]() Wiec musze wymyslic obiady na te wszystkie dni... Jak ktoras chce znizke do Carter's, to mam 25% wazne do 26 maja. In store only. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Rozeznanie
|
natalala mala jest poprostu przeslodka. jakiej narodowosci jest Twoj maz jesli mozna spytac. sliczny ma odcien skory
![]() tak z ciekawosci ile przytylas podczas calej ciazy i ile "zostawilas" w szpitalu? ja mam nadzieje ze w pol roku wroce do wagi sprzed ciazy ![]() kasandra moj tez robil takie akrobacje a najlepsza zabawa bylo przyciskanie stopki do czola ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09kbnpbgnps.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8u69ykppadb7.png Edytowane przez Basia84 Czas edycji: 2010-05-20 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Wtajemniczenie
|
leleth, aha - rozumiem
![]() Alguien, tak tak - juz jutro beda pierwsi goscie! A chrzest jest w sobote ![]() Co do pozy dzieci w brzuszku, to ja nie widze nic dziwnego w tym, ze dziecko ma nozke przy buzce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2237 |
BAN stały
|
alugien na nastepny dzien po operacji mala idzie do domu, nastepnie przez 6 tygodni moze tylko jesc strained baby food a potem juz wszystko szwy sie rozpuszczaja okolo 10 dni
z tego co lekarz mowi ze bol zaczyna przechpdzic po jakimstygodniu....koncze ide sie myc bo cala spocona jestem mala zasnela na brzusiu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Zadomowienie
|
schoolcraft a zdradzilabys, jakie smakolyki przygotowujesz dla gosci? Chodzi mi o ciasta czy desery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Wtajemniczenie
|
zuzanna12, zobaczysz, ze Olimpka dzielnie przez wszystko przejdzie
![]() Alguien, nic szczegolnego w sumie nie robie. Do restauracji musimy przyniesc swoj deser, takze pieke Black Forest Cake (kiedys wklejalam tu zdjecie). Tu masz link: http://mojewypieki.blox.pl/2009/01/T...rest-Cake.html I jeszcze tez upieke 2 rolady truskawkowe. Tu link: http://mojewypieki.blox.pl/2009/04/R...uskawkowa.html A zeby cos miec na deser do domu, to bede piekla muffinki z blueberry, bezy z orzechami i babke z krowkami i advocatem. Tu link do babki (jest to link na male babeczki, ale ja pieke jedna duza babke): http://mojewypieki.blox.pl/2008/02/B...-krowkami.html Co prawda nie wiem kiedy to wszystko zdaze zrobic, bo dopiero pieke pierwszy blat do tego Black Forest Cake - ale nie mam wyjscia, musze to zrobic dzisiaj. Tzn. przynajmniej ten Black Forest Cake i 2 rolady. A reszte to juz jutro na szybko upieke. Wogole to z calego serca polecam wlasnie ta stronke z przepisami. Wszystkie sa sprawdzone i naprawde wszystko pysznie wychodzi ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2240 |
BAN stały
|
Basia, moj TZ to nie maz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ciazy przytylam tak okolo 20-22 kg.... ze szpitala wyszlam nie wiele lzejsza...:P z tego co pamietam bylo jakies 7-8 kg na minusie...tyle ze moja Linijka byla malutka, 49cm i waga 2800...ale z tygdnia na tydzien spadalo (nie karmie i nie karmilam piersia, slyszalam ze przy tym waga szybciej leci w dol)... na dzien dzisiejszy mam do zrzucenia okolo 6kg (bo troszke juz spadlo ![]() ![]() Schoolcraft, podratowalas sie tym ze wrzucilas same linki ciast a nie zdjecia....bo az mi w brzuchu zabulgotalo jak zauwazylam pytanie co pieczesz :P wiedzialam ze zaraz cos sie bedzie dzialo :P Jutro mamy szczepienieeeeee ;/ 3 klucia.....az na sama mysl nie moge oka zmruzyc ;/ mala tez jakas niespokojna chyba wyczuwa ode mnie ze cos nie tak ....ale nie potrafie nie myslec.....poleja sie jutro lzy, oj poleja sie.... SLodkich snow dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
A ja jeszcze nie spie - dopiero teraz skonczylam robic ciasto i rolade ![]() ![]() ![]() ![]() NaTaLaLa, powodzenia na szczepieniach! Napewno nie jest to przyjemne patrzec jak maluszek sie meczy. Ale trzeba pamietac, ze to jest dla dobra malutkiej i lepiej niech poplacze z powodu zastrzyka niz potem z powodu jakiejs paskudnej choroby. Ide juz. Pa!
![]() |
#2242 |
Wtajemniczenie
|
Schoolcraft odpocznij troche bo przeciez musisz miec sily na jutro jeszcze....
Natala nie stresuj sie tak zastrzykami bo po pierwsze bedzie ich jeszcze wiele... a po drugie mala wyczuje, ze skoro mama sie stresuje to na pewno cos strasznego i bedzie jeszcze bardziej cierpiec.... chyba najlepiej udawac odwazna ... ![]() ja dostalam maila od nauczyciela w koncu... napisal, ze przejrzy moje oceny jeszcze raz.... mam nadzieje, ze ma dzis dobry humor i ze wie kim jestem... bo on mnie bardzo lubi ale nie wiem czy kojarzy moje imie ..tzn nie wiem czy w ogole wie kto do niego napisal..... no i poza tym obudzilam sie z niespodzianka w buzi.. brakuje mi kawalka zeba.... musial sie ukruszyc podczas snu... wieczorem zadzwonie do densty i zapytam kiedy moze mnie przyjac....
![]() |
#2243 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ja juz wstalam ![]() ![]() ![]() leleth, a to Ci niespodzianka z tym zebem! Czy Ty podczas snu mocno sciskasz zeby? To jakos sie prawidlowo nazywa, ale nie pamietam nazwy. Trzeba na noc zagladac takie cos, co chroni zeby. Ja ostatnio bylam u dentysty i ten mi powiedzial, ze widzi, ze ja w nocy zbyt mocno zaciskam zeby ![]() Mam nadzieje, ze profesor skojarzy Ciebie i wszystko bedzie dobrze ![]() Kurcze, dziewczyny, jak wczoraj byla sliczna pogoda i goraco jak cholera, to dzisiaj niebo zachmurzone i jest tylko +16C ![]() ![]() Milego dnia Wam zycze i trzymajcie kciuki, zebym nie zwariowala dzisiaj ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Natalala powodzenia na szczepieniu!! wlasnie u Twojej malej na pierwszych zdjeciach nie bylo widac, ze bedzie ciemniejsza, ale to ponoc normalne, ze te pigmenty dopiero z czasem sie ujawniaja. Teraz juz zdecydowanie mozna ja okreslic mianem czekoladki ![]() zuzanna to na pewno bedzie wszystko super z malutka. Wszystkiego dopilnuja i zanim sie obejrzysz, to zapomnicie o calym tym zabiegu ![]() schoolcraft dziekuje za linki ![]() No i przede wszystkim zycze dzisiaj wytrwalosci we wszystkich przygotowaniach. Na pewno wszystko wyjdzie super i cala impreza milo przebiegnie ![]() ![]() I potem koniecznie czekamy na zdjecia z chrztu!! A mam jeszcze jedno kulinarne pytanie -planuje zrobic ciasto, ktore zawiera budyn i zawsze kupowalam polskie budynie, ale teraz przez najblizszy czas nie wiem, kiedy sie wybiore do polskiego sklepu, wiec zastanawiam sie, czy jest cos podobnego z amerykanskich produktow? U nas dzis chyba z 30 stopni bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Dziewczyny, jestem tylko na chwile, bo juz mamy pierwszych 2 gosci. Chcialam tylko powiedziec, ze bylam dzisiaj u fryzjera i kasandra82, on mi myl wlosy tym szamponem do ktorego Ty wczoraj podawalas link!!! I polecal mi ten szampon - juz wczesniej o nim mowil, ale nie bylam pewna. Ten szampon sprawia, ze pasemka nie robia sie zolte. Ale wolno nim myc wlosy 1-2 razy w tygodniu, bo inaczej moga sie zrobic "purple"!!!!!!! Takze uwazaj! No to tyle co chcialam dac znac ![]() ![]()
![]() |
#2247 |
Wtajemniczenie
|
co tu dzisiaj taka cisza?
u mnie humor zaczyna sie delikatnie psuc bo ocena wciaz nie zmieniona... i sa dwie mozliwosci..albo w ogole sie za to nie zabral albo stwierdzil, ze tego nie zrobi i nie raczyl mi napisac o tym w mailu..... powoli trace nadzieje ... ![]() poza tym to maz w niedziele idzie na mecz Juventusu Turyn ... graja z jakims nowojorskim klubem (chociaz boisko jest w NJ) .... schoolcraft jak tam przygotowania? mam nadzieje, ze znajdziesz chwile dla siebie aby odpoczac i sie odstresowac....
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
Ledwo dzis znioslam ten upal...gdyby nie ta wilgotnosc, to byloby ok, a tak to mozna siedziec i nic nie robic, a nadal jest goraco...
Przyslali mi tez dzisiaj znizke do OshKosh na 25% i tez do 26 maja, wiec moge jeszcze tym kuponem sie podzielic ![]() schoolcraft to trzymam kciuki, zeby wszystko sprawnie i sympatycznie poszlo. W miare mozliwosci daj znac, jak tam Ci idzie... leleth moze jeszcze nie wszystko stracone... Codziennie teraz rozmawiamy z coreczka i powtarzamy jej, ze juz bardzo na nia czekamy i niech powoli zbiera sie do wyjscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
BAN stały
|
czesc wam
leleth a moze odpowie po weekendzie? a ja dzsiaj wybralam sie z mala na spacer znalazlam sklep z zabawkami z europy..weszlam tam z mala i zdurnialam ile fajnych rzeczy a ceny...az sie za glowe zlapalam zawrotne no ale kupilam mojej malej misia przytulanke w ksztalcie kotka...bo tak sie na to patrzyla,,,,a cena...prawie $ 30 a mis taki zwykly do spania... no ale coz czego sie nie robi dla naszych dzieci ![]() schoolcraft jak nam emocje przed chrztem? ---------- Dopisano o 03:40 ---------- Poprzedni post napisano o 03:39 ---------- wlasnie robie pranie typu posciel itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Wtajemniczenie
|
hmmm niestety mysle, ze jest juz po sprawie... bo napisal mi rano, ze sprawdzi jeszcze raz final dzisiaj i zmieni mi ocene jesli beda ku temu podstawy... no i ocena wciaz jest taka sama ... dziwi mnie tylko, ze nie odpisal choc w jednym zdaniu, ze np nie mogl jej podniesc z jakis tam powodow.... po prostu zero jakichkolwiek wiadomosci....
ludze sie jeszcze, ze byl zajety...albo zapomnial.... ![]() najbardziej mnie wkurza, ze cala afera jest podniesienie oceny o pol stopnia... a nie np z D na B ..... a po weekendzie racczej nie odpowie bo w poniedzialek jest juz awards night... a w srode graduation... macie jakies fajne plany na weekend?
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-05-22 o 04:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.