|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
przypominało mi sie ze miałam pocytować
Cytat:
![]() fajną fajną, własnie czekam na kuriera, bo dzisiaj ma przyjechać Cytat:
Cytat:
bo od razu wieczorem migreny dostawałam, i tak 3 razy próbowalam. jadłam tak jak pisałam, nabiał przede wszystkim. Widać diety nie są mi wskazane ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2762 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
wredoty czemu nie pomozecie w wyborze rolek?
![]() Cytat:
jak za malo przyprawione to doprawiam
|
|
|
#2763 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oby Małżowi się poprawiło też ![]() Trudno zmieścić się w limicie kg z dzieckiem ![]() Do zobaczyska Cytat:
Maciulkowe problemy z bródką są od śliny. Niestety wrażliwa skóra i ślinotok powodują koszmarne zmiany skórne ![]() A jak Werci pojawiają się te zmiany od mleka, to po jakim czasie mijają? Cytat:
![]() Cytat:
Sprawdzimy, to będziemy spokojniejsi Cytat:
za dentystę.Udanej reszty dnia Cytat:
Angy, Wredna jeżeli u Was nie czas, to za negatywne testowanie.aannuullaa Dobrze, że już lepiej LAURKO niech mamusia wycałuje Cię od ciotki --- Byliśmy na pobraniu krwi , ale nie było tak źle. Ogólnie dzielny pacjent Wyniki w poniedziałek. Mocz też się udało zebrać. teraz zebranie moczu graniczy z cudem Wyniki posiewu za tydzień. Plisss, trzymajcie kciuki, szczególnie za posiew
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
mala spala 3h
a w buzi krew na obu 1 czerwonotemp nie ma czas zbierac sie do opieki bo wcz zly dokument dowiozlam-nie sprawdzilam czy dobrymi z pracy dali i 3raz w tej sprawie tam pojade
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2766 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
magi dzieki za kciuki ale juz wrocilam
teraz trzymajcie kciuki zeby nie padalo na grilku tam szystkie dzieciaki w wieku Eryka wiec bede sobie latac i bawic sie w domku na drzewie - a Marciego zostawiamy u tesciowej zebysmy mogli sie wyluzowac i usiasc w spokoju na tylkach potem TZ jedzie na nocke ![]() a ja z dziecmi do domu
|
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to zawsze rychło w czas To chociaż za pogodę na grillku
|
|
|
#2768 |
|
BAN stały
|
juz wrocilysmy, ale goraco na podworku...
ide babke robic Magi kochana kciuki oczywiscie zaciśnięte |
|
|
|
#2769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja idę, bo obiad prosi o zrobienie
|
|
|
#2770 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Biedaku, nawet nie wiem jak Cię pocieszyć Cytat:
załamałam się Moje dziecko jest strasznie po tyłach ![]() Dla was oczywiście brawa ![]() Cytat:
Widze ze dwa razy pisałam o tym samym starość ![]() Cytat:
miłego grillowania ![]() Piję kawę i musi na mnie zadziałać bo sprzątanie czeka a energii brak, mała tez padła jak rzadko w pół sekundy dosłownie, chyba to ta dzisiejsza zmienna pogoda .
|
|
#2771 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dobra ja jade zawiezc malego i lece do przedszkola i na grila
paaaa
|
|
#2772 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny , ale u nas dzisiaj sliczna pogoda , 30 stopni pokazuje w sloncu. Bylismy juz na dlugim spacerze , Daniel wypil dwie butelki picia , szkoda tylko , ze z niekapka nie chce. I postanowilam , w poniedzialek ide z Danielem do fryzjera , bo biedaczek mial cale wloski spocone w taka goraca pogode. Ciekawe jak bedzie wygladal.
|
#2773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
spacerek zaliczony ale tylko godzinke bo zaczelo padac
![]() Unholy no jak na zlosc wam sie wszystko zaczelo walic Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak mi sie wydaje ze od mleka to ma chyba ze to zbieg okolicznosci- ale z tydzien ma taka buzke i potem znowu wraca do normy kciuki zacisniete ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- chcialam napisac jeszcze odnosnie spacerku ze wozek prowadzi sie mega lekko nawet lzej niz jumper pomino mniejszych kol, jest bardziej zwrotny , jedynie mocniej trzesie po mojej drodze z kamieni ale na asfalcie sunie lekko
|
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie doczytałam. Grzywkę Jej ścinałaś??? Super, że wózek się sprawdza ![]() Unholy
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-05-21 o 16:41 |
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poprawka u fryzjera bedzie za jakies 3 mce jak odrosnie troszketeraz przynajmniej jej do oczkow wloski nie leca
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u fryzjera, nie podoba mi sie :/ za jasne wyszły włosy, ciekawe co powie małż
z góry mówie ze zdjec nie wykleje, chciałam sie tylko poskarżyć... Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-05-21 o 17:24 |
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
ale was malo
u nas goraco i parno wyszlysmy do ogrodu, bo od weekendu majowego dziecko dusilam w domu, a to katar, a potem padalo i tak te dni lecialy Mala mi sie upila swierzym powietrzem Padla jak mucha.Wyciagnelam ja z auta,poszlysmy po psa zeby sie zalatwil i wrocilysmy do domu a ona spala mi na rekach.Wsadzilam ja do lezaka i ucina drzemke.Szkoda bo chcialam ja niedlugo klasc, a jak sie teraz zregenruje to bedzie jeszcze dlugo na chodzie.Rozpakowalam i zapakowalam zmywarke robiac mozliwie jaknajwiecej halasu ale sen kamienny chyba ma bo nic ja nie wzrusza ![]() Spala rano 3h i potem nie okazywala sennosci to myslalam ze dotrwa, no ale nic, w koncu sama chce zeby pozno chodzila spac z uwagi na lato,grile itp Dowiezli dzis do mamy drewniane lawy i stol pod domek na ogrod.Jak wyjezdzalam do domu dowiezli murowany grill. Miejsce na ognisko tez mamy. Teraz czekac tylko na piekna pogode i balety do wieczora ![]() Najwyzej mala we wozku padnie, i bede ja przekladac do lozeczka. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Wojtusiu to moze na poprawe humoru zaprosze cie do pokoju... inne mamy rowniez
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem o co kaman -moje dziecko nie chce jesc
no to dosypalam kaszki zeby lyzeczka dac i to samo-poplakiwanie przy podanej lyzeczce ![]() nie wiem czy teraz jej cos podac za pol godzinki czy dopiero po kapieli albo chociaz chrupki jej dam boje sie ze zwymiotuje jak jej bede dawac-bo to ze nie chce to chyba nie jest glodna albo apetytu nie ma Wojtusiu a moze to kwestia ze przyzwyczailas sie do tamtego kolorku wlosow?? Cytat:
![]() o ja tesknie za latem i dlugim siedzeniem na dworku -u nas bez problemu bo mala pozno sie kladzie ide do klubu
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Małz powiedział ze włosy rudo-blondynowate , nie pocieszył mnie. ach.. ide cos zjesc na pocieszenie.
|
||
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
dalam jej chrupka i tylko 1 zjadla
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
czeko moja Oliwka tez dzisiaj nie chce jeść, zobaczymy jak będzie z kolacją. ominęła posiłek o 16, bo nie chciala, a z obiadku to tez zjadła kilka łyzeczek.
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-05-21 o 19:38 |
|
|
|
#2782 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo, pusto tutaj...Ja tez zmykam w takim razie, mam jeszcze trochę roboty, w weekend raczej mnie nie będzie bo zaczynam tejn kurs...trzymajcie kciuki, żeby było ok
![]() Miłego weekendu kochane, do zobaczenia na poniedziałkowej kawce
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
wy tu o kolacji pociech a moja juz smacznie spi
chyba od poczatku jest najwczesniej chodzacym dzieckiem spac
|
|
|
#2785 |
|
Ola-Unhola
|
puściutko tutaj
![]() My po kolacji (tzn. dzieci). Zaraz kąpanie i niech idą już spać Ani minuty dzisiaj nie siedziałam wygodnie na kanapie. Mam ochotę usiąść z herbatką w ręku przed tv. Nie chwaliłam się, ale idzie nam górna lewa jedynka (dwójki na dole stanęły w miejscu). Widać już czubek i strasznie białe i nabrzmiałe dziąsło. Mam nadzieje, że w nocy nie będzie dokuczać ![]() Prawa też się szykuje, ale wolniej. Jutro mam zamiar męza zmobilizować do malowania pokoju dzieci...Może się uda.... W niedziele mamy obiad u ciężarnej szwagierki, będzie całe rodzeństwo Małża (tzn w sumie dwie siostry i brat z połówkami). Ciekawe co zaserwuje bo ja niejedząca, ale może dam sobie na luz i zjem co nieco ![]()
|
#2786 |
|
BAN stały
|
ja też się żegnam na dziś. a z tym nie jedzeniem to może pogoda ma wpływ... duszno jest.
dobrej nocki - Amelka jeszcze chodzi ale myślę ze w ciągu pół godz padnie. |
|
|
|
#2787 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam...
Cytat:
(pewnie już test robiłaś i doczytam zaraz )Cytat:
![]() Za test również ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anula nie smęcisz Co za nieodpowiedzialny typ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Doczytałam, co małż powiedział. Rzeczywiście wpadają w rude? Przeszkadza Tobie ten odcień? To może jakaś płukanka? Ja kiedyś używałam takich maseczek z mariona i fajnie wychodziło bo wszelkie żółcie i rudości znikały. Czeko nie ma widocznie apetytu a na siłę nie ma co dawać Cytat:
![]() I do zobaczenia Cytat:
![]() Ależ jesteś wytrwała ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Moc życzeń dla Laurki, rośnij zdrowa słonko |
||||
|
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam test i na szczęście negatywny tylko czemu mi się okres spoznia... hmmm moze rzeczywiscie przez stres.
Nadrobiłam Was trochę i dziękuje za życzenia urodzinowe Svinecko mam dlo Ciebie interes , chciałam się dowiedziec jak uzyskac te zapomogi od panstwa. My byśmy sie chyba łapali , z kasą cienko, a wcześniej jakoś nie miałam do tego głowy. Npiasz na pw jak nie chcesz tutaj
|
|
#2790 | |||
|
Zakorzenienie
|
mala spi - mleka wypila 60ml wiec nie za duzo, a beknela jakby konia z kopytami zjadla wiec najedzona byla
![]() ciekawe o ktorej bedzie pobudka jak tak szybko padla-chyba musze sie wczesniej polozyc Cytat:
Cytat:
![]() my w niedziele do tesciow jedziemy bo u nich jest odpust we wsi i nie dawalam Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

Dobrze, że już lepiej
, ale nie było tak źle. Ogólnie dzielny pacjent
teraz zebranie moczu graniczy z cudem
Wyniki posiewu za tydzień. Plisss, trzymajcie kciuki, szczególnie za posiew
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Szkoda samochodu, ale chyba dobrze, że tylko takie straty macie.
starość