Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 18:03   #1231
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

siala no widzisz, a mi pozwolili jeść i wcisnąć cytrynę, to pewnie też będę musiała powtarzać, ale wtedy zrobię tak jak ty post i już.
Kurde wiecie co zrobiłam przed chwilą, chciałam gary pozmywać i urwałam kran, może ja lepiej już spać dzisiaj pójdę zanim coś jeszcze nabroję hehe.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:06   #1232
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

niezawsze super ze wsio ok a jak mezowi idzie wkłuwanie właśnie doczytałam
anoxa te spodenki
dzidzia super ze wszystko ok i z tym ze mozesz próbowac sn
honolinka ja miałam od razu 75 g ale miałam nic nie jesc przez 12 h i mogłam wziasc cytryne zreszta tak mialam napisane na kartce od gina

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

lilka cos cie energia rozpiera zdaje sie

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:07   #1233
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
tu jest link do bloga basienki (nie wiem czy jest jakis inny z przepisami ? )
gdzie?

dzidzia i niezawsze same dobre wiesci!!

Ale dzisiaj cos slabo sie czuje...
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:08   #1234
niezawsze
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;19482915]No ja 50g nie mogłam przełknąć więc nie chcę nawet myśleć co to będzie przy 75g [/QUOTE]
Bylo mi dwa razy trudniej 50 weszla normalnie, ale 75 koszmar lekki

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:10   #1235
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

niezawsze ja we wtorek idę i na samą myśl mi jest dosłownie słabo.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:13   #1236
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

u mnie burza lepiej wyłączę kompa bo z moim dzisiejszym pechem mi go trafi, miłego wieczoru mamuski
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:17   #1237
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Ach, no i dzisiaj pół dnia mam wyciek z piersi, cieknie normalnie strumyczkiem. Szok.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 18:21   #1238
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ach, no i dzisiaj pół dnia mam wyciek z piersi, cieknie normalnie strumyczkiem. Szok.
Ale fajna gorka
Wspolczuje wycieku, uzywasz jakichś wkladek?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:24   #1239
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ale fajna gorka
Wspolczuje wycieku, uzywasz jakichś wkladek?
Dotychczas nie używałam. Kupiłam jakiś czas temu duże waciki kosmetyczne, bo taniej i do tego te wycieki były chwilowe i jednorazowe, ale dziś to normalnie przeszło wszystko... i będę musiała jednak kupić wkładki

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:25   #1240
Siala_Bala
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;19482915]No ja 50g nie mogłam przełknąć więc nie chcę nawet myśleć co to będzie przy 75g [/QUOTE]
Dla mnie 75 wogóle nie różniła się niczym od 50g. Nie ma co się nastawiać, że będzie gorzej. Pomyśl, że będzie tak samo i pójdzie jak po maśle. I nie delektować się tym tylko wypić duszkiem. Wtedy czujesz smak tylko ostatniego łyka a nie każdego
Ja wypiłam na 2 razy łapiąc oddech bo miałam lekki katar i nie dałabym rady oddychać nosem przy piciu na raz.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:25   #1241
wiolek1
Zadomowienie

anoxa nie martw się już jesteś w takim " wieku" ciąży, że jeszcze troszke potrzymasz i można rodzić na pewno będzie wszystko wporządku tym bardziej, że jeśli było by bardzo źle to by cię położyli do szpitala a jak widać nie ma takiej konieczności

niezawsze to dobrze, ze okazało się wszystko ok

dzidziadziumdzia no to super, że jednak naturalny poród

a z tą glukozą ja miałam narazie 50 i wyszło wszystko dobrze to i tak będe miałą 75 ? czy tylko jak 50 podwyższone to robią 75 ?
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:27   #1242
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Anoxa i nie martw sie tez tym że cos może byc dzidzi jak juz będziesz pod tym kontem kontrolowana to jemu nic się nie stanie jeżeli już kytycznie mało będzie tych wód to ci doleją albo jeżeli już będziesz w terminie to poprostu wczesniej urodzisz.
Ja mam niecałe 6 Afi gdzie dolna granica to 5 ale to juz naprawde mało bo to jesli chodzi o tygodnie to też jest jakas różnica , ja w 20 tygodniu miałam 7 afi a to bardzo mało teraz mam ledwo 6 w 30 i nic nie przybywa tylko ubywa.....a wycieku nie mam i dzidzia wad tez nie ma czyli łozysko chyba, ostatnio 19 maja miałam II stopnia dojrzałości.
ach dziewczyny widzicie zawsze coś, jak tych wód nie za mało to za dużo. Ja miałam stwierdzone wielowodzie! Moj lekarz prowadzacy naliczyl az 24 Afi, po 3 godzinach jak bylam juz w szpitalu to tam naliczyli 21 Afi. Po tygodniu mialam juz 17,9 Afi i to już było w normie, lekarz mówił, że max. może być do 20. Ja to znowu staram się ograniczać z piciem wody ale jak na złość chce mi sie pić co chwile.

Anoxa nie martw się na pewno wszystko bedzie dobrze, lekarz wie co robi i będzie kontrolował sytuację.
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:27   #1243
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Tez tak mam juz czesto i tam gdzie ta górka to mnie boli heh códne zdjatko

co do wycieku to nie raz tak jest nie wiem od czego to zależy mi w nocy najgorzej cieknie.
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:29   #1244
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

anoxa rety nie mogłam w to wszystko uwierzyć czytając mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, bo musi być dobrze!!!
Alguien jak ja Ci zazdroszczę ciepełka, uwielbiam słonko i ciepłą pogodę, ja też chcę
niezawsze super, ze wszystko wporządku po wizycie
dzidziadziumdzia jaka śliczna górka jakbym widziała swoją

O rety mamuśki a ja jutro do gina i juz sie martwię mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze!

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-05-21 o 18:30
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:30   #1245
kociamborek
Raczkowanie

Dzidzia fajna górka! Mój mały też się często tak wypina
Stary 2010-05-21, 18:32   #1246
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
ach dziewczyny widzicie zawsze coś, jak tych wód nie za mało to za dużo. Ja miałam stwierdzone wielowodzie! Moj lekarz prowadzacy naliczyl az 24 Afi, po 3 godzinach jak bylam juz w szpitalu to tam naliczyli 21 Afi. Po tygodniu mialam juz 17,9 Afi i to już było w normie, lekarz mówił, że max. może być do 20. Ja to znowu staram się ograniczać z piciem wody ale jak na złość chce mi sie pić co chwile.

Anoxa nie martw się na pewno wszystko bedzie dobrze, lekarz wie co robi i będzie kontrolował sytuację.
dokładnie i w jedna i w druga źle , ja tylko troszke sie na poczatku jak sie dowiedziałam przestraszyłam bo się naczytalam o wadach płodu które powoduja właśnie małowodzie.
I ginekolog powiedzoiała mi o przypadku dziewczyny która chodziła do takiego innego lekarza u nas w miescie ze nie zareagowal i nie pilnowal wód w ciązy tej dziewczyny i dziecko w koncu kiedy tych wod sie zrobilo naprawde malo udusilo sie w 9 miesiacu ciazy.
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:33   #1247
kociamborek
Raczkowanie

Misiulka trzymam kciuki za wizytę. Na pewno będzie dobrze! Muszą sie w końcu skończyć te nie za dobre wieści powizytowe
Stary 2010-05-21, 18:36   #1248
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
ola siadaj na du........ za dużo już dzisiaj zrobiłaś
przeczytałam dopiero jak pomyłam sanitariaty zostały podłogi ale... zastosuję się grzecznie do Twojego rozkazu i siadam szczerze mówiąc coś mnie brzuch zaczął boleć, tak jak się ruszam w okolicy pępka boli i trochę brzuch ciągnie... więc uznalam że mama albo TŻ się zajmą podłogami.

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
U nas upal...chyba 30 stopni dzisiaj bedzie
u mnie tak samo... upał!

Cytat:
Bylam u gina dzis i wszystko ladnie mam zamkniete i uspokoil mnie, ze te 2,8 szyjki to wcale nie tak malo, powiedzial, ze moge odstawic fenoterol i abym zostala na samej nospie i magnez abym brala. Dal mi skierowanie jeszcze raz na glukoze tak dla swietego spokoju i pewnosci i na hbs no i teraz za 2 tyg nastepna wizyta 4 czerwca

Czerwiec za 9 dni i szybko zleci zobaczycie zaraz rodzic bedziemy zdrowe i sliczne nasze malenstwa
cieszę się że wsio ok
nie strasz już tym porodem!!

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
niezawsze moje tez pycha truskawy. takie prawdziwe i z tegosamego powodu co ty i tak je bede wcinac bo na sezonowe za bardzo raczej sie nie zalapie
ja tak samo zamierzam wcinać te truskawy, bo to moje ulubione owoce!!!

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-05-21 o 18:40
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:40   #1249
kociamborek
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie i w jedna i w druga źle , ja tylko troszke sie na poczatku jak sie dowiedziałam przestraszyłam bo się naczytalam o wadach płodu które powoduja właśnie małowodzie.
I ginekolog powiedzoiała mi o przypadku dziewczyny która chodziła do takiego innego lekarza u nas w miescie ze nie zareagowal i nie pilnowal wód w ciązy tej dziewczyny i dziecko w koncu kiedy tych wod sie zrobilo naprawde malo udusilo sie w 9 miesiacu ciazy.
no ja też byłam przerażona jak lekarz powiedział mi o mozliwych przyczynach wielowodzia w tym wadach u dziecka, głównie przewodu pokarmowego, że dzidzia nie połyka płynu. W usg mówił że widzi żołądeczek ale nigdy nie wiadomo co tam po drodze sie dzieje, ze moze być też np. jakas przetoka oddechowo - pokarmowa, ale jestem dobrej myśli i wierze w to że moja kruszynka jest zdrowa, musi być. Wielowodzie (i malowodzie pewnie też) może być też idiopatyczne - bez żadnej konkretnej przyczyny. Tak po prostu sie zrobi i juz i mam nadzieje ze nalezymy do tej grupy.
Stary 2010-05-21, 18:41   #1250
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
Misiulka trzymam kciuki za wizytę. Na pewno będzie dobrze! Muszą sie w końcu skończyć te nie za dobre wieści powizytowe
dziękuję
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ja tak samo zamierzam wcinać te truskawy, bo to moje ulubione owoce!!!
ja też dzisiaj zajdłam truskawy u teściowej i kurcze były pyszne

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:42   #1251
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
wiecie co mam dosc...przyszlam sobie do was poplakac.I tak nie umiem spac bo malego boli brzuszek iwciaz sie budzi.Dlaczego on musi sie tak meczyc? ?Znow sa biegunki..niby juz bylo lepiej, ale nie do konca, kolejna diagnoza ale chyba znow nie trafna.Była alergia na biłko, wirus, ząbkowanie, celiakia a teraz nietolerancja laktozy...ja juz powoli mam dosc i brak mi sil, wiary i wgole mam chyba depresje jakas powoli bo ile to idzie. Malenstwo sie meczy a nikt mu nie umie pomoc...Czy ja zaznam chwili spokoju w tej ciazy czy [rzy drugich dzieciach to jest juz niemozliwe??
kochana a robiliscie mu testy alergiczne pokarmowe? bo ja w dziecinstwie mialam bardzo silne bole brzucha i biegunki dlugo nie mogli dojsc od czego az wkoncu jakis madry lekarz kazal nam jechac do alergologa i tamten zrobil testy i znalezlismy przyczyne tych bolesci

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość

u mnie przed oknem żołnierze budują wał przeciwpowodziowy, zaczęli ok 17tej (teraz jest noc a oni dalej robią), metalową konstrukcję ułożyli, deski impregnowane i obkładają workami z piachem
tylko, że ja mieszkam na tym cholernym Kozanowie we Wrocławiu i '97 wspominam nieciekawie
tylko wtedy mieszkałam z mamą na 8mym piętrze, a teraz mamy swoje kupione, na parterze
Boję się, że urodzę Kubusia i nie będę miała z nim gdzie wrócić ze szpitala, że mieszkanie będzie schło po powodzi, że będzie trzeba robić remont generalny a ja chyba do mamy będę musiała się wprowadzić

Dzisiaj ogólna panika, wszędzie korki, chleba nie ma nigdzie, wodę ludzie po kilka zgrzewek brali. Kolejki w biedronce zaczynały się przed wejściem !!! Nawet nie stawałam, nie dałabym rady.

Najśmieszniejsze jest to, że w '97 byłam w ciąży, teraz znowu jestem w ciąży i znowu wielka powódź.
Koleżanka mi mówiła dzisiaj, żebym więcej może nie zachodziła, żebym może córeczkę adoptowała.
trzymam kciuki nie moze was zalac!

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
aniaa
pensja bedzie taka sama jaka mial w obecnej pracy wiec super. no i w lipcu kiedy bede rodzic bedzie juz na miejscu w razie czego. ja tez sie bardzo ciesze i mam nadzieje ze w perspektywie rowniez okaze sie to trafnym wyborem. i dziekuje ci kochana za pamiec, to bardzo mile
super ze udalo wam sie wynegocjowac te same warunki no i najwazniejsze ZERO dojazdow

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
P
U mnie dalej trwa rozpierdaczae w związku z wstawianiem drzwi :[
Wczoraj ojciec wstawił futrynę, resztę miał kończyć jutro jak klej/zaprawa wyschnie ale jakoś się zebrał i dziś będzie robił choć nie do końca poschło No i w ten sposób rozwiąże się mój największy problem jeśli chodzi o zwierzaki i dziecko
Przelokuję zwierza do małego pokoju.. kurde niektórzy urządzają pokoje dla dziecka a ja dla psa i kota Nie żeby specjalnie tylko celem było zamknięcie zwierząt na noc w innym pokoju po prostu bo sie nieco obawiałam o to, że kotek się przytuli do małego w nocy i go futerkiem udusi albo że w zabawie podrapie rączki czy nózie dziecka
A tak, zacznę zwierzęta już teraz przyzwyczajać, że ma noc są zamknięte w małym pokoju i będzie spokój, tam im dam miski z jedzonkiem i wodą no i kocią kuwetkę
super ze sie udalo jednak odzdzielic ten pokoj mysle ze to bedzie rewelacyjne rozwiazanie

sliczne sa a ten piesek!
my dostalismy od siostry wielka torbe z ikei grajacych zabawek dla Huberta po dziewczynkach sa naprawde super

Cytat:
kochana masz to samo co ja tylko że ja jestem dopiero w 30 tygodniu juz po 3 kontrolach, ostatnio zmalało o jedno afi .
ile masz Afi wod??
Nie martw sie bo z dzidzia ok jest czyli nie ma wad , ja też pije wode no ale nie za bardzo to pomaga zobacze 2 czerwca tez mam w tedy nastepna juz 5 konttrole jak mniej znowu bedzie to szpital
4,8

[QUOTE=niezawsze;19482389
Sliczne i ta butelka super a ten z kubusiem to gryzak?
[/QUOTE]

gryzaczek to ten niebieski dol a grzechotka to gora i zaplacilam za nia jakies 4 czy 5 zl wiec nie moglam tego nie wziac

Cytat:
Bylam u gina dzis i wszystko ladnie mam zamkniete i uspokoil mnie, ze te 2,8 szyjki to wcale nie tak malo, powiedzial, ze moge odstawic fenoterol i abym zostala na samej nospie i magnez abym brala. Dal mi skierowanie jeszcze raz na glukoze tak dla swietego spokoju i pewnosci i na hbs no i teraz za 2 tyg nastepna wizyta 4 czerwca

Czerwiec za 9 dni i szybko zleci zobaczycie zaraz rodzic bedziemy zdrowe i sliczne nasze malenstwa
ciesze sie ze chociaz ty dzisiaj masz dobre wiesci

Cytat:
Hej dziewuszki. My mieliśmy wczoraj wizytę i.... lekarz powiedział, że mogę spróbować rodzić naturalnie . Zawsze o tym marzyłam i jestem przeszczęśliwa z tego powodu .
Do tego powiedział, że nie wie o co chodziło w szpitalu, bo wg niego nie było nawet podstaw do robienia posiewu.
Mam lekki stan zapalny, szyjka cała, dzidzi serduszko puka równiutko .
I dostałam skierowanie na glukozę. 75g :/. Ale lekarz mi powiedział, że to od razu miarodajny wynik, więc nie chce mnie męczyć po prostu dwa razy.

Poszłam dziś do sklepu i nareszcie dostałam moje oślinione od kilku tygodni surowe brzoskwinie . Jak je zobaczyłam w sklepie to mało nie zemdlałam z radości :d.

Zaraz zgram fotkę z komórki i pokażę Wam co moja mała na dzień dobry wyprawiała dziś
kolejne dobre wiesci super z tym porodem
ja tez od razu mialam glukoze 75g a co do brzoskwin tez je dzisiaj widzialam i od razu pomyslalam o tobie
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:51   #1252
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
przy 75 po 2h tez jest 140 norma, no i to po 75g powinno byc ostateczne jest albo nie ma i juz, ale mi wyszko 134 i dla swietego spokoju mojego i swojego jeszcze raz bede miala mimo, ze sie nei robi juz 3 raz

za rok dopiero
To ja zjem za Ciebie!!!
Cytat:
Fajny brzusio. Co do wycieku to ja probowalam wycisnac bo bylam ciekawa czy jest juz mleczko. No i troche wycisnelam tyle co kot naplakal. Juz nie bede tak robic bo jeszcze mnie zajeje. Nie ma zartow.
Stary 2010-05-21, 18:54   #1253
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
gdzie?
no tak mały szczegół ... KLIK

dzidzia też tak czasem mam
anoxa a kiedy miałaś ostatnią wizytę ?
siala ja też niby wypiłam duszkiem ale na samo wspomnienie pali mnie w przełyku taka mega zgaga mnie po tym dopadła
misiulka za jutro

a mnie dziś kręgosłup nap******a
co do siary to ja tylko raz miałam wyciek i to z ponad miesiac temu obudziłam się z poplamioną koszulką..na razie spokój

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-21 o 18:57
Stary 2010-05-21, 18:54   #1254
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Wyspałam się.
Pogoda się ustabilizowała.

Anoxa- stosuj się do zaleceń lekarza a zobaczysz, że będzie dobrze. Ja trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie w porządku.

Niezawsze i Dzidzia- cieszę się, że po wizytach wszystko w porządku. Dzidzia będziesz próbować rodzić naturalnie?

Coś bym zjadła ale nie wiem co.
No i korci mnie żeby zadzwonić do M.- zabierzcie mi telefon.
Stary 2010-05-21, 18:57   #1255
alutka78
Rozeznanie

Lazurowa jak nie wiesz co zjesc to zapraszam na drozdzowca z rabarbarem.
Stary 2010-05-21, 18:58   #1256
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Coś bym zjadła ale nie wiem co.
ja zjem brzoskwinki w puszce jak zgłodnieje za godzinke gdziś dziewczyny brzoskwinkami mi smaka narobiły
a co do telefonu ani mi się waż

Stary 2010-05-21, 18:59   #1257
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
zabrałam
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 18:59   #1258
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Lazurowa jak nie wiesz co zjesc to zapraszam na drozdzowca z rabarbarem.
Jak przeczytałam "drożdżowca z rabarbarem" to maleństwo kopnęło mocno. To znaczy, że to jest to!
Już lecę
Stary 2010-05-21, 19:00   #1259
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
anoxa a kiedy miałaś ostatnią wizytę ?

wizyte 5.05 a usg 29.04
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 19:02   #1260
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Jak przeczytałam "drożdżowca z rabarbarem" to maleństwo kopnęło mocno. To znaczy, że to jest to!
Już lecę
Zapraszam mam cala blache. Do tego kawka inka. Pycha...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości