|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Smaerfetka no widzisz. Akurat to pzegapiłam. Nawet tą prezentacje dziś obejrzałam i tego tam nie umieścili, a szkoda, bo z moją ślepotą by sie przydało.
Kiedyś Wam pisałam o tej pustej buteleczce z odżywki do paznokci. Odpisali maila i kazali kilka numerów podac i oczekiwania co do rozwiązania sprawy. Napisałam i nic. W paczce z 07 tez nic nie przyszło. Dziś napisałam jeszcze raz i zobaczymy. Ile też można czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4174 |
Wtajemniczenie
|
Mam wrażenie, że woda Bali Bliss jest nieco podobna do Blue Rush dla niej...czy też Wam się tak wydaje?
#4175 |
Zakorzenienie
|
Właśnie złożyłam zamówienie pierwszy raz na nowej stronie! Jak dla mnie jest bombowa, tamta była prymitywna, a ta - klasa na obcasach
![]() ![]() ![]() Sheryl ja myślę, że to kwestia zwracanego/uszkodzonego produktu. ChLR to jednak drogi produkt, dorobili atomizer i poszło na sprzedaż a że peeling tańszy to nie chcieli robić zamieszania ![]()
![]() |
#4176 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
Czy Wy mozecie sie bez problemu zalogowac do strefy? Ja probuje i wyskaauje mi blad - skontaktuj sie z biurem obslugi klienta. Juz nawet uzylam funkcji, ze zapomnialam haslam, ustawilam nowe, ale nadal pojaeia sie ten sam blad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystąpił błąd. Prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta. Co oni sobie myślą ![]() ![]() Eee, mam nadzieję że jutro już będzie wszystko ok ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-05-21 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
@smerfetka25
A juz myslalam, ze to u mnie cos nie tak... ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- @RoOxAnKaA Fair jest najjasniejszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zadomowienie
|
mi też przypomina to island vibe ale nie znam zapachu blue rush dla porównania...
![]() |
#4182 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Ale przy przeciętnym produkcie avonowym zachowują się jednak różnie. Np.te felerne diamentowe tusze - jednej kazali wadliwy zwracać, innej nie - dosłali właściwy. Któraś tu pisała, że miała problem z czymś wadliwym i za piewszym razem jej się nie udało załatwić sprawy, za drugim tak, bo już ktoś inny po drugiej stronie. .... eee, a jak to atomizer dorobili i poszło na sprzedaż? ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-05-22 o 00:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Raczkowanie
|
Witajcie Serdecznie dziewczyny
![]() 3 dni temu dostałam zamówienie od klientki na katalog 8 po czym wczoraj zrezygnowała , a zamówienie za 300 zł więc jednak nie będzie mnie stac na zaplacenie za dodatkowe zamowienie ![]() ![]() Wyskrobałam więc maila do avonu czy może uda się jednak anulowac to zamowienie choc w to wątpie ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mnie wkurzają tacy ludzie ![]()
![]() |
#4187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Raczkowanie
|
czy już się zaczął katalog 08 bo chyba sobie coś przegapiłam przez tą nową stronke
![]() już wiem.. znalazłam na stronie.. trochę się zakręciłam ![]() Edytowane przez kaha_akro Czas edycji: 2010-05-22 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
szeryfcio
|
No chyba żartujesz.... Naprawdę uważasz, że oni wadliwe produkty naprawiają i wystawiają na sprzedaż?
![]() ![]() To co ma iść do utylizacji idzie do utylizacji. Mam nawet kolegę (kontroler, jeździ też do Avonu) i powiedział, że mało która firma tak stosuje się do norm jak Avon i jest tam porządeczek jak mało gdzie (akurat chodzi o oczyszczalnie i utylizacje). Tak wiec o ile jestem w stanie uwierzyć w wynoszenie produktów przez pracowników i takie tam... (to a propos krążących plotek), to w to, że produkty ze zwrotów idą do masowej sprzedaży, do konsultantek - nie wierzę. Tak wielka firma nie może sobie na pewne rzeczy pozwolić. Mam na myśli sprzedaż masową, a nie jakieś indiwidualne podbieranie sobie do kieszeni na sprzedaż.
![]() |
#4190 |
Konto usunięte
|
Witajcie ponownie.
matko jak wy plodzicie te posty, nienadarzam za wami hihihi. Nie wiem czy juz bylo takie pytanie, ale nie krzyczcie jak sie powtorze. Chodzi mi o pedzle Avonu. na zdjeciu ladnie wygladaja. na tej amerykanskiej stronce co ktos mi wczesniej podal( zapisalam ja sobie zeby moc sklady sprawdzac) sa calkiem dobre recenzje tych pedzli, dostaja sporo gwiazdek. fakt ze nie wszystkie u mnie sa, ale tak sobie pomyslalam, ze moze bym kiedys zamowial w pormocji pedzel do pudru. Moje kulki brazujace nie maja w sobie juz pylku, wiec nie boje sie, ze przesadze i zrobie z siebie solariowa skwarke, czy narobie sobie plam, ale kulki sa na tyle twarde ze moj mieciutki pedzelek slabo nanosi mi produkt na buzie. Owszem jak omiatam cala twarz to jest to jak najbardziej pozadany efekt, ale jak nakladam wiecej na policzki, czy na mniejsc ktore chce optycznie zmniejszyc, to musze sie namachac. Pomyslalam sobie ze pewnie twardszy pedzel bedzie lepszy, ale tez zeby nie byl na tyle twardy co by mi buzi nie podraznil. No i pomyslalam o Avonie. Czy ten pedzel do pudru z Avonu nadaje sie do kulek brazujacych? Uzywa ktos z was i jest zadowolony? warto? |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wam tez notorycznie peka pudelko od kulek ? ja co mam nowe to 3 tygodnie i nie moge go zamknac bo odlamie sie czesc
na ktorej sie "zakreca" wieczko...denerwuje mnie to strasznie...;/
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
ostry będzie nowy scrub z planet spa oliwkowy
![]() nie mam porównania do innych scrubów a ten próbowałam póki co tylko na dłoni ale ma małe i ostre drobinki |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Ten długi pędzel do pudru na pewno się nie nadaje do kuleczek. Jest zbyt miękki.
A co do pękania opakowań od kulek - zawsze mi pękało, ale to ostatnie dzielnie się trzyma ![]() Sheryl ok ok, nie denerwuj sie ![]()
![]() |
#4195 |
Konto usunięte
|
Dagusiac a jaki pedzel bys polecala do kulek brazujacych?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Wtajemniczenie
|
Na katalogowym podaję link do strony z rosyjskimi broszurami kolorówki (szminek, błyszczyków, korektorów i podkładów)
![]() Ciekawa jestem, czy nasze trendujące mają szanse zamówić je, czy tylko w Rosji są one dostępne. Czy ewentualnie ktoś ma zeskanowany plik z ofertami dodatkowymi i próbkami do10/2010 i mógłby go umieścić na katalogowym ? Czy w katalogu 8 jeszcze nie umieścili oferty internetowej, czy ja nie potrafię do niej wejść wg tych nowych zasad ? Edytowane przez MaT Czas edycji: 2010-05-22 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Rozeznanie
|
crescent przepraszam że dopiero dziś, nie miałam internetu.
Mierzyłam okularki SABLE i mają rozmiary takie jak te podane w katalogu, czyli: - szerokość to 18cm. - długość zauszników to 12,3cm. |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no czyli zobaczymy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.