Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 15:17   #3001
niuniuniau
Zadomowienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cześć dziewczyny

Straaasznie dawno się nie odzywałam ale Iza mnie wyhaczyła i wywolala do odpowiedzi więc jestem
Właśnie próbuję nadgonić wizażowe zaległości i podczytać co tam u Was.
Jeśli chodzi o mnie to czekam na mojego szkraba (jestem na przełomie 5/6 miesiąca ciąży) i będę prawdopodobnie miała córeczkę
Nie odzywałam się bo miała harówę w pracy ale od środy siedzę już sobie na zwolnieniu więc będę miała duuużo wolnego czasu.
Niech ktoś mi szybciutko streści nowości na wątku i co u Was.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 15:25   #3002
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kurka wlasnie zawiozlam mala do weta,
Sofciu wszystko bedzie dobrze Kochana

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Straaasznie dawno się nie odzywałam ale Iza mnie wyhaczyła i wywolala do odpowiedzi więc jestem
Ooooo wlasnie tez Cie ostatnio widzialam ale to dobrze ze ktos Cie wyhaczyl wczesniej hihhi. Gratuluje babelka w brzuszku. I widze ze kolejna kobieta sie pcha na swiat. Oj biedni chlopcy beda biedni....

Jej lece robic obiad bo nie wyrobie sie przed powrotem meza
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 15:36   #3003
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Witamy z powrotem
Gratulacje z powodu maluszka

Daguś trzeba się raczej z tego cieszyć, bo ponoć więcej chłopów się rodzi jak się zanosi na wojnę

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 16:30   #3004
soffera
Zadomowienie

Juz jestesmy w domku!
Wybudzila sie, jest ok chociaz jest taka jakby slaba i otumaniona (to normalne po tym) ale juz sobie odpoczywa w kojcu. Zabki ma jak ta lala!

Aguniu pisalam ostatnio ze mamy dzis zabieg sciagania kamienia bo wielce prawdopodobne ze od tego byla chora. A moja troska jak zwykle ogromna i zawsze sie nad nia trzese - pierwszy raz zobaczylam ja po takim zastrzyku

Uwaga! Wlasnie zaszczekala Co wiecej szczeka jak zwykle - tylko nie pedzi do drzwi

Dagus dzieki rybko

Niuniu nikt sie przed nami nei ukryje hihi Wspaniale wiesci niesiesz I kolejna dziewczynka
Watpie zeby ktos sie podjal streszczenia, ale skoro masz teraz czas to bedziesz miec lekture

W koncu sie rozluznilam

Edit.
Gdziescie pouciekaly?!

Jak nikogo nie ma to pedze do nauki

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-05-21 o 21:36
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 21:35   #3005
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

pierwszy raz chyba od 3 tygodni o tej godzinie jeszcze nie śpię
i mdłości dzisiaj mniejsze
wieczorem to już nawet brzucholek widać

Aguniu to tak na pocieszenie

Lemoorka - tak, mieszkam w tej samej miejscowości film był kręcony, tak jakby po środku jeziora, a ja mieszkam niedaleko jego krańcu (jezioro jest w ksztłcie podkowy)
zdrówka życzę

Sofcia - niech twoja milusińska sobie odpoczywa teraz A Ty się nie martw

Niuniu - gratulacje

słodkich snów

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:32   #3006
malutka_24
Wtajemniczenie

Siemanko
U nas dzisiaj było tak ciepło, że cała mokra wróciłam po 2 h spacerze z małym

Izuś
zły humor powoli mi mija, ale jakiś taki niesmak pozostał

Paulinko

Daget
jak rozmawiałam z szefową to sama mi powiedziała, że trafiłam na jej zły dzień Podobają mi się te czarne bluzeczki i ta biała Jaka z Ciebie chudzinka

Lemoorka
urlop wypoczynkowy. Ja swoją sukienkę miałam wypożyczoną, szyłam w salonie ślubnym nową, ale nie mogłam jej kupić. I dużo zdrówka dla Ciebie

Sofcia
biedna ta Twoja psinka

Niuniuniau
kopę lat Cię nie było Gratuluję zafasolkowania

Dzasta
a kiedy pokażesz nam swój brzusio
Stary 2010-05-22, 09:52   #3007
asiuk
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Jem właśnie zupkę na śniadanie U mnie w końcu wyszło słońce!

Dzasta, bardzo się cieszę, że z fasolką wszystko ok

Kupiłam wczoraj buty na wesele, muszę je trochę rozchodzić.

Nie chcę za dużo pisać na razie - w czwartek idę do ginekologa, to będę wszystko wiedzieć. Jak na razie trzy testy nie pozostawiają wątpliwości... Na razie nikt oprócz TŻ nie wie.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 11:32   #3008
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc dziolszki

nareszcie slonko wyszlo to na spacerki mozna chodzic , bo juz deprechy dostawalam
nocki troche lepsze u nas, mala sie budzi ale nie placze, a zabkow nowych niet wstaje o wszystko czego da sie chwycic i nawet jakies tam kroczki jej wychodza a sama stac nie umie ale ladnie na dupke siada jak nie chce stac

dzisiaj wspadaja do nas znajomi na wesele nas zaprosic wiec szykuje sie mala imprezka, malz dzisiaj nie idzie do pracy wiec mam nadzieje ze milo spedzimy dzionek poki co jeszcze z wyra nie wylazl

milego weekendu kochane

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 12:59   #3009
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam sobotnie z deszczowego Szczecina

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Nie chcę za dużo pisać na razie - w czwartek idę do ginekologa, to będę wszystko wiedzieć. Jak na razie trzy testy nie pozostawiają wątpliwości... Na razie nikt oprócz TŻ nie wie.
ad. 1 fajna buciki, tylko obcas dla mnie za wysoki
ad. 2 to po ciuchu gratuluję

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
wstaje o wszystko czego da sie chwycic i nawet jakies tam kroczki jej wychodza a sama stac nie umie ale ladnie na dupke siada jak nie chce stac

dzisiaj wspadaja do nas znajomi na wesele nas zaprosic wiec szykuje sie mala imprezka, malz dzisiaj nie idzie do pracy wiec mam nadzieje ze milo spedzimy dzionek poki co jeszcze z wyra nie wylazl
ad. 1 dla Weroniczki
ad. 2 udanej imprezki a męża wyganiaj wyganiaj
Stary 2010-05-22, 14:40   #3010
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej laseczki,

i te nowe i te co powrocily...

u nas w koncu ladna pogoda i az inaczej..ale to co sie dzieje w Polsce -straszne...

malzon jak poszedl wczoraj na 8 rano na sluzbe to niestety jeszcze nie wrocil i nie zapowiada sie zeby szybko przyjechal...zostali wyslani pilnowac walow i jak z nim rozmawialam to nie spali zbyt wiele tez..ciagle nosza worki z piachem..a biedak jutro znowu do roboty...

ciekawe kiedy to sie skonczy? straszna tragedia...

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 15:02   #3011
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Upał dziś u nas a ja w pracy do 5 ale po sobie kawusie w ogródku wypiję a co! Wieczorem idę z kumpelami na disco i tradycyjnie nie wim w co się ubrać Najpierw dziabniemy gin z toniciem u mnie, bo ode mnie najbliżej do centrum
A jutro czeka mnie malowanie pogoda śliczna i wogóle z tego nie skorzystam... w związku z tym, że kupujemy tą maszynę odchudzającą musimy zrobić mały remoncik w salonie - dobrze, że małż ma 3 dni wolne to się spokojnie wyrobimy... farba i tapeta kupione - ciekawe jak na kacorku będę malowała hihi
Ale przynajmniej w lipcu nas remoncik ominie

Dzasta Gratki oddanej i przyjętej pracy

Izka miłęgo weekendu

Lemoorka zdróweczka Kochana i żeby ewakuacja nie była konieczna, a sukienkę to miałam wypożyczoną, więc tylko oddałam

Dagetku fajne zakupki, najbardziej mi się podoba torba i ta tunika

Sofciu super, że z psinką już ok współczuję tych nierwów i strachu o nią.

Niuniuniau witaj i Gratuluję maleństwa pod serduszkiem.

Asiuk tak po cichutku Gratuluję - super!!!

Czeko21 buziaki dla Wreci i miłego wieczorku dla Was

Agunia współczuję niemiłej sytuacji z mężowym...

Katey oby wszystko się już unormowało i mężul był więcej w domku
straszne to co się dzieje...
Stary 2010-05-22, 15:28   #3012
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Katey ja rozmawiałam wczoraj z moją mamą o tym jak to w Sandomierzu wygląda, przygarnęli teraz do siebie znajomych, którym dom zalało. Dom dwupiętrowy, a nie zalało tylko strychu....
Rodzice mojego znajomego 3 lata temu sprzedali dom w lewej części Sandomierza i wybudowali dom w prawej części, zalało im po pierwsze piętro... Straszne jest to wszystko. A najgorsze jest to, że gdyby doszło do zalania huty szkła, to najprawdopodobniej nastąpił by wybuch, a fala uderzeniowa mogłaby sięgnąć i lewej części Sandomierza. Nie mówiąc o tym, że wyciekła by siarka... walka o utrzymanie tam wałów trwa nadal. Oby się to dobrze skończyło...

Paulinko

Asiuk tak po cichutku gratki, żeby nie zapeszać

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-05-22 o 15:35
Stary 2010-05-22, 16:27   #3013
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆ PEREŁKI..

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam
A jutro czeka mnie malowanie pogoda śliczna i wogóle z tego nie skorzystam... w związku z tym, że kupujemy tą maszynę odchudzającą musimy zrobić mały remoncik w salonie - dobrze, że małż ma 3 dni wolne to się spokojnie wyrobimy... farba i tapeta kupione - ciekawe jak na kacorku będę malowała hihi
Paulinko trzymam kciuki, żebyś pod wpływem tego kaca nie umalowałaś czegoś przez przypadek...
Udanej imprezki.
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
hej laseczki,
malzon jak poszedl wczoraj na 8 rano na sluzbe to niestety jeszcze nie wrocil i nie zapowiada sie zeby szybko przyjechal...zostali wyslani pilnowac walow i jak z nim rozmawialam to nie spali zbyt wiele tez..ciagle nosza worki z piachem..a biedak jutro znowu do roboty...

ciekawe kiedy to sie skonczy? straszna tragedia...
katey no straszne rzeczy sie dzieją...przykro patrzeć, a dziś sie dowiedziałam, ze okolice miejscowości rodziców są zagrozone...to sie po prostu nie mieści w głowie...
Trzeba być dobrej myśli, ze skończy to sie jak najszybciej..
Cytat:
Czesc dziolszki
nareszcie slonko wyszlo to na spacerki mozna chodzic , bo juz deprechy dostawalam
nocki troche lepsze u nas, mala sie budzi ale nie placze, a zabkow nowych niet wstaje o wszystko czego da sie chwycic i nawet jakies tam kroczki jej wychodza a sama stac nie umie ale ladnie na dupke siada jak nie chce stac

czeko21 udanej imprezki...a daj foto Małej jakieś Zobaczymy co ona za podnoszenia juz czyni...
Cytat:
Cześć dziewczyny!
Jem właśnie zupkę na śniadanie U mnie w końcu wyszło słońce!

asiuk to cudownie..kciuki trzymam za wizytę
Śliczne butki...
Cytat:
Juz jestesmy w domku!
Wybudzila sie, jest ok chociaz jest taka jakby slaba i otumaniona (to normalne po tym) ale juz sobie odpoczywa w kojcu. Zabki ma jak ta lala!

Uwaga! Wlasnie zaszczekala Co wiecej szczeka jak zwykle - tylko nie pedzi do drzwi
sofferko bałaś sie o psinę, to zrozumiałe, ale zobacz jak zleciało..i juz jest po zabiegu.
Cytat:
Cześć dziewczyny
Właśnie próbuję nadgonić wizażowe zaległości i podczytać co tam u Was.
Jeśli chodzi o mnie to czekam na mojego szkraba (jestem na przełomie 5/6 miesiąca ciąży) i będę prawdopodobnie miała córeczkę
Nie odzywałam się bo miała harówę w pracy ale od środy siedzę już sobie na zwolnieniu więc będę miała duuużo wolnego czasu.
Niech ktoś mi szybciutko streści nowości na wątku i co u Was.
niuniuniau fajnie, że jesteś, a wiadomośc o maleństwie bardzo cieszy. teraz znajdziesz więcej czasu dla nas, prawda?
Ja nigdy nie zapomnę, jak kasieńka mnie "nawróciła" na drogę wizażową, bo po ślubie sie zgubiłam..heh i jestem jej wdzieczna za to..bo jakoś tak samemu sie wdrożyc ciężko..
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Aaaaa i wrzuce Wam zalegle zdjecia moich ostatnich zakupow:
1. Torebeczka, ktora zakupil mi mezus 99 zl
2. Bluzeczka na ktora sie skusilam, bo maz chcial mi humor po szpitalu poprawic 40 zl
oraz szmaticzki z SH a weszlam tylko oblookac obrusy
3. Letni powiew wiosny
4. W klimacie boho
5. Troche militarnie
6. I troche urzedowo
daget 2 i 3 zabieram i bez dyskusji...o! Śliczne.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej
chcę tylko powiedzieć, że wszystko jest w porządku z naszą fasolką plamienie takie jednorazowe było niegroźne, więc oby więcej nie było i prawdopodobnie wynikiem stresu egzaminacyjnego, normalnie tylko dupsko mi złoić ale najważniejsze, że nasza dzidzia ma 4,60 cm, serducho bije i wszystko to co powinno być było widoczne, m.in. kość nosowa - 3 mm
dzastinko no to super.. ojej aż 3mm
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie !!!
Ostatni egzamin zaliczony Przez 5 lat bez żadnej poprawki Czyli teraz "tylko" obrona musze skonczyc prace do przyszlego tygodnia... uff..
Mili gratuluję takich wyników...A z obrona z pewnością obie poradzisz ..kciuki zaciśnięte.

Lemoorka ja sukienki nie sprzedawałam..miałom propozycje wprawdzei odkupienia, ale jakoś przywiązana jestem...

aguniu przykre to wszystko...tyle miejsc zalanych, tyle zniszczeń..a woda nadal daje popalić..i jeszcze te deszcze...

Jejku ile Was tu naskrobało..aż miło, a ja ciagle nos w pracy
U nas ładna pogoda, ale chwilami się chmurzy, wiec nie wiadomo czy czasem jakiś deszcz nie przyjdzie...

dobra lecę, pędzę..
Miłego weekendu Mychy.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-05-22 o 16:32
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 17:51   #3014
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam sobotnio

Wlasnie wrocilismy z mezem do domku, polazilismy troche po Pułtusku komary nas pożarły, obiadek zjedliśmy w knajpce a teraz odpoczywamy. Z ledwościa wróciliśmy bo okazalo się że piasta nam się zablokowała i koło się zaczęło grzać. Dobrze, że nie pojechaliśmy do W-cha bo mielibyśmy powazny problem.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Daguś trzeba się raczej z tego cieszyć, bo ponoć więcej chłopów się rodzi jak się zanosi na wojnę
Hehe Agus masz racje, ale przyrost mezczyzn w ostatnim czasie jest malutki. Gdzie slysze to same kobitki
Cytat:
Juz jestesmy w domku!
No i super . Ech... zaczynam tesknic za naszym siersciuchem.... A dopiero na Boze Cialo po nia pojedziemy do rodzicow. Mamy 2 tyg. na naprawe auta...
Cytat:
wieczorem to już nawet brzucholek widać
Fajnie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj było tak ciepło, że cała mokra wróciłam po 2 h spacerze z małym

Daget
jak rozmawiałam z szefową to sama mi powiedziała, że trafiłam na jej zły dzień Podobają mi się te czarne bluzeczki i ta biała Jaka z Ciebie chudzinka
u nas tez wczoraj upal. Jak zadzwonilam do mamy ze u nas w sloncu ok 30 stopni to powiedziala ze sciemniam, a pozniej jak zaczelam jej mowic ze w krotkim rekawku wyszlam na dwor to powiedziala ze to nie sprawiedliwe bo u nich 10 stopni.
A z chudzina to nie przesadzaj

Cytat:

Cytat:

Super ze niunia wam rosnie. I zycze udanej imprezki

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
a biedak jutro znowu do roboty...
Miejmy nadzieje ze bedzie mial czas na odpoczynek.

Cytat:
Wieczorem idę z kumpelami na disco i tradycyjnie nie wim w co się ubrać
A ta znowu imprezuje. No popatrzcie. Lepiej uwazaj zebys krzywo nie pomalowala czegos

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
daget 2 i 3 zabieram i bez dyskusji...o! Śliczne.
No dobra... jakos przezyje. Poszukam sobie czegos innego

A tak w ogole to gdzie Kasienke wcielo???? Nie wspomne juz o tym ze Anulka i Kotecek tez sie nie odzywaja...

Na koniec chwale sie Wam ostatnimi moimi dzielami . Wiecej fot na blogu

1. Skonczona sukienusia na naroznik
2. Zielona torebeczka

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-05-22 o 17:54 Powód: Bo znow braki w obecnosci mamy ....
Stary 2010-05-22, 19:42   #3015
kasienka1985
Zakorzenienie

hej dziubki kochane
Daguniu dziękuję za wywołanie

W sumie to nawet nie wiem co mam pisac
Kurs mi się kończy- i chwała Bogu- bo mam dośc tego towarzycha
Chcieliśmy dzis jechac na balety, ale Wrocław odpada...
To co się tam dzieje i nie tylko tam...
ta sytuacja mnie przybija...
jak sie tak naogladam wiadomosci to az płakac mi sie chce

Musze sie ruszyc z domu i odstresowac... moze jednak pojedziemy gdzies z wezowym
Dowiedzialam sie ze kuzynka jest w ciazy ciesze sie. Znow bede ciotką!
A'propoos Asiuk <ciiiiiiiiii>
Dżasti- ciesze sie ze wszystko dobrze z Wami
Daguś- jak ogolnie samopoczucie? narzutka na narozniczek cudna!! toreba ciekawy ma kształt
Malutka- co u Dawidzia mycho?
Aguniu- trzymam kciuki za Sandomierz
Sofi- jak sie czuje piesio?
Paulinko- udanej zabawy
Katey- podziwiam wszystkich pomagających przy tej tragedii, w tym Twojego męża
Niuniu- gratulacje i fajnie ze wróciłas
Lemoorka- witaj moja suknia wisi w szafie prawie drugi rok
Milli- Ty mózgu!!!!!!!!!!!!!!!!! gratki
Izka- pisz pisz tę pracę, daj mi dobry przykład
Zuśka- dżizus jak Ty zaczniesz o tych swoich dziwnych kierunkach pisac to nie mogę , wierszyk bucikowy-cudny
Gosiczku- wracaj juz do nas!!!!!!!!!!!

...
Pędzę malowac pazuresy bo cheba gdzies pojedziemy

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 21:47   #3016
malutka_24
Wtajemniczenie

Daget
u nas z kolei deszczowo i duszno Śliczne te Twoje dzieła

Paulinko
udanej zabawy i malowania tyż

Kasiu
Dawidzio chwilowo zakatarzony, ale już jest poprawa, właśnie wyszły mu kolejne 2 ząbki, więc w sumie mamy ich 6, chodzi na jedną rączkę
Stary 2010-05-22, 21:55   #3017
paulinaizabela
Zakorzenienie

Czekam sobie wyszykowana na koleżanki i czekam podobno zaraz mają być
No nie wiem jak po baletach się wezmę za molowanie hihi pewnie skończy się na tym, że mężul sam pójdzie malować a ja będę się wylegiwać na kanapie

Dagecik Twoje dzieła jak zawsze piękne

Kasieńka i co dalej po tym kursie??
To miłej zabawy

Malutka niedługo będziesz ganiać Dawidzia na placu zabaw Buziaczki dla niego

Miłego wieczorku laski
Stary 2010-05-23, 21:00   #3018
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Bardzo męczący weekend!!! Wiecie co? Naszym losem steruje ktoś bardzo potęzny. W piątek mężowi trafiła się instalacja terminalu w Oleśnicy więc ustaliliśmy ze pojedziemy do cioci bo stamtad to juz tylko 60 km a poza tym nie wiadomo jak bysmy przez W-w w sobote rano przejechali. Dotarlismy wszystko super, położyłam się spać i ok 23.30 ciocia mnie zawołała do łazienki. No i się zaczęło-grypa zoładkowa.
Oszczędzę wam szczegółów-najgorsze że ciocia dwa razy straciła mi przytomność. Jest bardzo osłabiona łapie wszystko. Mówię Wam-nastraszyłam się nie lada. Ok 2 w nocy dopiero się sensacje skończyły. A w sobotę na zajęciach półprzytomna Jak wrócilismy ( z zapasem wzmacniaczy dla cioci z apteki)poszłam spać a jak wstałam miałam gorączkę i bolał mnie łeb. I nici z nauki na niedzielę-pooglądałam za to TVN Style

Przylazłam podziękować małpeczki za trzymanie kciuków
Oczywiście się przydały Zadania były kosmiczne-przez pierwsze 5-10 minut nie zrobiłam nic bo nie rozumiałam treści Ale zaczęłam sobie w duchu liczyc do 30 i potem wzięłam się do roboty. Na okienku facet sprawdził prace - zdały dwie osoby
W tym ja na 4,5

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-05-23 o 21:05
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 21:33   #3019
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Daguniu dziękuję za wywołanie

Daguś- jak ogolnie samopoczucie? narzutka na narozniczek cudna!! toreba ciekawy ma kształt
Ciesze sie niezmiernie ze sie pojawilas. A coz to ekipa kursowa dala Ci w kosc?
Czuje sie juz fizycznie dobrze, jutro ide do gina z wypisem i na kontrole. Psychicznie... maz bardzo dobrze sie mna opiekuje i wierze ze bedzie dobrze. Choc ostatnio widze wszedzie wozeczki z dziciaczkami i takie uklucie mam w serduszku ale wiem ze my tez takie dzieciatko bedziemy miec.
Ksztalt torebki podpatrzylam kiedys na all i bardzo mi sie spodobala.

Cytat:
Daget
Śliczne te Twoje dzieła

Dawidzio chwilowo zakatarzony, ale już jest poprawa, właśnie wyszły mu kolejne 2 ząbki, więc w sumie mamy ich 6, chodzi na jedną rączkę
. ach jak Wam ten smyk rosnie.

Cytat:
No nie wiem jak po baletach się wezmę za molowanie hihi pewnie skończy się na tym, że mężul sam pójdzie malować a ja będę się wylegiwać na kanapie
I jak tam z dzisiejszym malowaniem?

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wiecie co? Naszym losem steruje ktoś bardzo potęzny.
A tego to jestem od zawsze pewna. . Gratuluje oceny. Mowilam ze sobie poradzisz.

U nas niedziela zleciala... Wyszlismy na spacerek i zalapalismy sie na msze prymicyjna w kosciele garnizonowym. Potem poszlismy na lody i w drodze powrotnej zlapala nas ulewa. Wygladalismy super w szybkim truchcie z lodami w rece ,a ja na szczudlach w nowej niebieskiej sukience z szyfonu z golymi plecami . Moj maz mial ubaw ze bede Miss mokrego podkoszulka.... Taaa podobno taki wiosenny deszcz to na wzrost...

Dziewczyny mam pytanko, ktora z Was jest niemiecko jezyczna? Potrzebuje napisac zyczenia slubne w tym jezyku
Stary 2010-05-23, 21:41   #3020
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć końcówkowo weekendowo niestety...

Malutka - pytałaś wcześniej który to tydzień, a więc odpowiadam 11 tydzień i 4 dni a brzusia to póki co nie ma co pokazywać, to że ja widzę, nie odwzajemnia aparat

Asiuk za dobre wieści, oby pojawiły się jak najszybciej butki bardzo ładne

Katey - współczuje Twemu mężowi i całej masie innym, którzy są świadkami tak wielkich tragedii...

Izazusia - baaa... bo my wiedziałyśmy, że tak będzie gratulację Kochana zdolniacho Ty nasza

u nas była dziś piękna pogoda, dopiero przed chwilą zaczął padać deszcz cały dzień spędziliśmy na podwórku rano jak wstałam, poszłam do męża nad jeziorko, bo ryby łowił, potem pojechaliśmy do miasta na lody i długi spacer a póżniej byliśmy na obiedzie u teściów i jakoś tak szybko minął ten dzień

edit:
Dagetku - będzie dobrze Kochana Ty również będziesz kiedyś prowadzić wóżek ze swym maluszkiem i za to ogromne wiem, że łatwo jest nam doradzać i pocieszać (szczególnie ja - ironia losu)... ale wierzę w to, że będzie dobrze...

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-05-23 o 21:46 Powód: dla Daguni
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 23:18   #3021
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka Żonki
Dobrze, że ta niedziela się już skończyła, bom padnięta na maksa Dawid dzisiaj tak dał nam w kość, że nie wiem jak się nazywam

Cytat:
Malutka niedługo będziesz ganiać Dawidzia na placu zabaw Buziaczki dla niego
na razie jak idzie za jedną rączkę to trzeba zanim biegać, dosłownie jak tam po imprezie i jak malowanie

Cytat:
Bardzo męczący weekend!!! Wiecie co? Naszym losem steruje ktoś bardzo potęzny
podpisuję się pod tym no i gratulacje

Cytat:
Czuje sie juz fizycznie dobrze, jutro ide do gina z wypisem i na kontrole. Psychicznie... maz bardzo dobrze sie mna opiekuje i wierze ze bedzie dobrze. Choc ostatnio widze wszedzie wozeczki z dziciaczkami i takie uklucie mam w serduszku ale wiem ze my tez takie dzieciatko bedziemy miec

ach jak Wam ten smyk rosnie.

Dziewczyny mam pytanko, ktora z Was jest niemiecko jezyczna? Potrzebuje napisac zyczenia slubne w tym jezyku
ad. 1 Dzasta napisała Ci wcześniej to wszystko co ja chciałam Ci napisać, więc pozostaje mi tylko bardzo mocno Cię
ad. 2 i łobuzuje do tego
ad. 3 w szkole uczyłam się niemieckiego, ale nic nie pamiętam

Cytat:
Malutka - pytałaś wcześniej który to tydzień, a więc odpowiadam 11 tydzień i 4 dni a brzusia to póki co nie ma co pokazywać, to że ja widzę, nie odwzajemnia aparat
to ja cierpliwie poczekam na fotkę
Stary 2010-05-24, 09:18   #3022
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Malutka a cóż to Dawidzio nawywijał?

Daguś czas leczy wszystkie rany, najważniejsze, że nie tracisz nadziei I że masz przy sobie bliskich, którzy dają Ci oparcie.

No a u mnie nic ciekawego w sumie, weekend był sobie i minął, bez szału.

Miłego dnia

Stary 2010-05-24, 10:03   #3023
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Piję właśnie kawę - staram się robić z większą ilością mleka, ale w sumie na razie nie wiem, czy powinnam w ogóle pić? Podobno małe ilości kawy można, byle nie przesadzać.

Dziękuję, dziewczynki, za pochwalenie butów - wczoraj dopiero zorientowałam się, że różnią się odcieniem: jeden jest beżowy, drugi - beż wpadający w róż Będę musiała je wymienić.

Daget, na pewno będziecie mieli swoją małą kruszynkę, to kwestia czasu

Dzasta, mówisz, że brzucha jeszcze nie widać... A jak z biuściorem? Mieści Ci się w stanikach?

Izuś, moje gratulacje! Chylę czoła przed Twoją mądrą głową

TŻ znowu dziś jedzie do Niemiec, wraca w środę w nocy

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-05-24, 14:53   #3024
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Asiuk i kto to mówi!!! Pani architekt-megamózg Ty na studiach odwalałaś dużo gorszą robotę Poza tym przypominam że katarzinka robi doktorat na energetyce więc to jej należą się ukłony

Niunia dobrze że jesteś i gratuluję fasolki Nie opuszczaj nas juz-przeciez my takie fajne jesteśmy

Malutka mój ulubieniec zaczyna chodzić chcialabym to zobaczyć jak zasuwa jak mały samochodzik

Kasieńka
małpeczko czemu chcesz kurs kończyc? Niefajne kursantki??? Wy to macie fajnie-imprezki i rózne takie Chociaż powiem szczerze że mi się nie chce nigdzie wyłazić ostatnio... Ogólnie jakaś leniwa ze mnie zołza

Hmm a mój mąż dziś dłużej w pracy...nie lubie tego
Stary 2010-05-24, 15:51   #3025
kasienka1985
Zakorzenienie

hej gwiazdy
ja dziś w chałupie, bo byłam u lekarza
<nadal problemy z siusiakiem>
Cytat:
Kasiu
hehehehe to i tak mało zębisk mu wyrosło
kolezanki 8-miesieczna córuś ma juz 8 zebow
ale to dobrze, nie bedzie Cie podgryzał
juz niedługo bedzie dziewczyny podrywał
Cytat:
Kasieńka i co dalej po tym kursie??
To miłej zabawy
hmm... nie mam pojecia
nie wiem co robic...
czy szukac pracy w tym zawodzie <paznokcie, makijaz>
czy zupelnie gdzie indziej sie haczyć
zeby szukac pracy musialabym najpierw kupic sprzet i cwiczyc, bo nie chce maniany odwalac! a z kasa niezbyt
nie wiem co robic

na imprezce bylam na rockowo ubrana- hehehe
wypilam 3 piwa i sie nawalilam
Cytat:
Bardzo męczący weekend!!!

Na okienku facet sprawdził prace - zdały dwie osoby W tym ja na 4,5
1-ale przygody mialas
2-no gratki
ale blagam nie pisz mi wiecej ze nic nie umiesz , jestes nietomna itp a pozniej takie oceny wychodza!!
Cytat:
Ciesze sie niezmiernie ze sie pojawilas. A coz to ekipa kursowa dala Ci w kosc?
Czuje sie juz fizycznie dobrze, jutro ide do gina z wypisem i na kontrole. Psychicznie... maz bardzo dobrze sie mna opiekuje i wierze ze bedzie dobrze. Choc ostatnio widze wszedzie wozeczki z dziciaczkami i takie uklucie mam w serduszku ale wiem ze my tez takie dzieciatko bedziemy miec.
Ksztalt torebki podpatrzylam kiedys na all i bardzo mi sie spodobala.
1-co do ekipy kursowej- ech... nie pytaj...
fałsz i obłuda- tyle w tym temacie
2-WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!! zobaczysz
dziewczyny napisały już wszystko ja tez wierze ze juz niedlugo bedziecie miec swojego berbecia
3-bardzo podoba mi sie zestawienie tej Twojej new torebajki z długa spodniczka biala na nk
pasuje Ci to bardzo
Cytat:
Cześć!
Piję właśnie kawę - staram się robić z większą ilością mleka, ale w sumie na razie nie wiem, czy powinnam w ogóle pić? Podobno małe ilości kawy można, byle nie przesadzać.
hmm... czyli informacja potwierdzona
gratki

Dostałam wczoraj różyczkę od mojego misiaka
on chyba jeszcze mnie troszkę kocha

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:55   #3026
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kasieńka niemozliwe że mąz cie kocha:P Taką zołzę?? Swięty by nie wytrzymał Gratuluję różyczki i super męza który potrafi zaskakiwac

Czy siusiak już naprawiony??? Hmm swoją drogą jakby ktoś obcy tu zaszedł to by się zdziwił-taka kobieca dziewczyna w avatarku a ma problemy z siusiakiem
Stary 2010-05-24, 20:30   #3027
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk i kto to mówi!!! Pani architekt-megamózg Ty na studiach odwalałaś dużo gorszą robotę Poza tym przypominam że katarzinka robi doktorat na energetyce więc to jej należą się ukłony

Hmm a mój mąż dziś dłużej w pracy...nie lubie tego
Dobra, dobra, Ty już nie kokietuj! Wszystkie jesteśmy inteligentne!
Też tego nie lubię, mój TŻ pracuje w domu, więc czasem nie potrafi wyznaczyć sobie granicy, kiedy kończy robotę

Cytat:
hmm... czyli informacja potwierdzona
gratki
Nie Do gina idę w czwartek. Piszę tak zachowawczo Żeby przez własną niewiedzę nie zaszkodzić...
Byłam w piątek na beta hcg, dziś też. Wyniki z piątku wskazują na 5-6 lub 6-7 tydz. Dzisiejsze wyniki odbiorę w środę i chyba znowu dam się pokłuć Dobra, więcej nie zaczynam tematu, napiszę w czwartek co i jak. Nie nastawiam się na nic, żeby nie zapeszyć.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-05-24, 20:37   #3028
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆ ONKA
Cytat:
Cześć!

Dziękuję, dziewczynki, za pochwalenie butów - wczoraj dopiero zorientowałam się, że różnią się odcieniem: jeden jest beżowy, drugi - beż wpadający w róż Będę musiała je wymienić.

TŻ znowu dziś jedzie do Niemiec, wraca w środę w nocy
asiuk butki może wyblakły na wystawie..jakiej są faktury?
Nie smutkaj się..Nim sie obejrzysz mąż wróci..
Cytat:
Hejka Żonki
Dobrze, że ta niedziela się już skończyła, bom padnięta na maksa Dawid dzisiaj tak dał nam w kość, że nie wiem jak się nazywam
malutka a co tam Dawidek nabroił?
Cytat:
U nas niedziela zleciala... Wyszlismy na spacerek i zalapalismy sie na msze prymicyjna w kosciele garnizonowym. Potem poszlismy na lody i w drodze powrotnej zlapala nas ulewa. Wygladalismy super w szybkim truchcie z lodami w rece ,a ja na szczudlach w nowej niebieskiej sukience z szyfonu z golymi plecami . Moj maz mial ubaw ze bede Miss mokrego podkoszulka.... Taaa podobno taki wiosenny deszcz to na wzrost...
dagecik ile urośliście?
Cytat:
Bardzo męczący weekend!!! Wiecie co? Naszym losem steruje ktoś bardzo potęzny. W piątek mężowi trafiła się instalacja terminalu w Oleśnicy więc ustaliliśmy ze pojedziemy do cioci bo stamtad to juz tylko 60 km a poza tym nie wiadomo jak bysmy przez W-w w sobote rano przejechali. Dotarlismy wszystko super, położyłam się spać i ok 23.30 ciocia mnie zawołała do łazienki. No i się zaczęło-grypa zoładkowa.
Oszczędzę wam szczegółów-najgorsze że ciocia dwa razy straciła mi przytomność. Jest bardzo osłabiona łapie wszystko. Mówię Wam-nastraszyłam się nie lada. Ok 2 w nocy dopiero się sensacje skończyły. A w sobotę na zajęciach półprzytomna Jak wrócilismy ( z zapasem wzmacniaczy dla cioci z apteki)poszłam spać a jak wstałam miałam gorączkę i bolał mnie łeb. I nici z nauki na niedzielę-pooglądałam za to TVN Style

Przylazłam podziękować małpeczki za trzymanie kciuków
Oczywiście się przydały Zadania były kosmiczne-przez pierwsze 5-10 minut nie zrobiłam nic bo nie rozumiałam treści Ale zaczęłam sobie w duchu liczyc do 30 i potem wzięłam się do roboty. Na okienku facet sprawdził prace - zdały dwie osoby
W tym ja na 4,5
Izuś zdolniacho TY !
ps ja wiedziałam, że tak bedzie
A dla cioci dużo sił.

Cytat:
Czekam sobie wyszykowana na koleżanki i czekam podobno zaraz mają być
Paulinko jak tam malowanie? WIdać, że spotkanie babskie udane.
Cytat:
Witam sobotnio
Na koniec chwale sie Wam ostatnimi moimi dzielami . Wiecej fot na blogu

1. Skonczona sukienusia na naroznik
2. Zielona torebeczka
O ja...ale zmiana genialna...efekt końcowy super.
Ale bystra (jak to mój mąż mówi) torebka.
Cytat:
W sumie to nawet nie wiem co mam pisac
Kurs mi się kończy- i chwała Bogu- bo mam dośc tego towarzycha
Chcieliśmy dzis jechac na balety, ale Wrocław odpada...
To co się tam dzieje i nie tylko tam...
ta sytuacja mnie przybija...
jak sie tak naogladam wiadomosci to az płakac mi sie chce
kasienko gdzieś Ty byłaś jak Cie nie było, co...
mówisz, że towarzystwo obłudne...to może i lepiej, że końcówka już.

Ja dostałam staż do salonu meblowego...zobac zymy co z tego wyjdzie...jak sie uda wywinąć, to pędzę na mój stęskniony staż do szkoły, albo przedszkola..<'trzy majta' kciuki>
A weekendos przyjemny. Byliśmy u rodziców, potem na lodzikach w Mc-u. Bylismy świadkami jak laska przydzwoniła na parkingu w inny samochód, bo nie zauważyła, ze za nią stoi...i tu bez ironii najlepszemu kierowcy moze sie zdarzyć.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-05-24 o 20:47
Stary 2010-05-24, 21:47   #3029
malutka_24
Wtajemniczenie

Cze
Doła mam znowu pokłóciłam się z mężem, ach szkoda słów ...

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Malutka a cóż to Dawidzio nawywijał?

Cytat:
malutka a co tam Dawidek nabroił?
on chyba przechodzi teraz jakiś okres buntu, momentami jest strasznie nieznośny i wszystko wymusza histerią

Cytat:
Malutka mój ulubieniec zaczyna chodzić chcialabym to zobaczyć jak zasuwa jak mały samochodzik
jaki samochodzik??? jak torpeda to co kiedy wpadasz do Szczecina

Cytat:
<nadal problemy z siusiakiem>

hehehehe to i tak mało zębisk mu wyrosło
kolezanki 8-miesieczna córuś ma juz 8 zebow
ale to dobrze, nie bedzie Cie podgryzał
juz niedługo bedzie dziewczyny podrywał

czy szukac pracy w tym zawodzie <paznokcie, makijaz>
czy zupelnie gdzie indziej sie haczyć
zeby szukac pracy musialabym najpierw kupic sprzet i cwiczyc, bo nie chce maniany odwalac! a z kasa niezbyt
nie wiem co robic

Dostałam wczoraj różyczkę od mojego misiaka
on chyba jeszcze mnie troszkę kocha
ad. 1 czy jest coś o czym my nie wiemy
ad. 2 ogólnie ząbki bardzo późno mu wyszły, bo pierwszy dopiero jak miał 11 m-cy a z tym podrywaniem to już powoli zaczyna, bo zdarza mu się zaczepiać małe dziewczynki takie mniej więcej w jego wieku
ad. 3 jeżeli Cię to kręci to może warto w to zainwestować
ad. 4 dla wężowego

Cytat:
Ja dostałam staż do salonu meblowego...zobac zymy co z tego wyjdzie...jak sie uda wywinąć, to pędzę na mój stęskniony staż do szkoły, albo przedszkola..<'trzy majta' kciuki>
mówisz i masz
Stary 2010-05-24, 22:13   #3030
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Cze
Doła mam znowu pokłóciłam się z mężem, ach szkoda słów ...

on chyba przechodzi teraz jakiś okres buntu, momentami jest strasznie nieznośny i wszystko wymusza histerią

mówisz i masz
1.Co tam sie stało?
2.Skąd ja to znam..pamiętam ten stan u mojego chrześniak..
3.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości