|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cześć dziewczyny
![]() Straaasznie dawno się nie odzywałam ale Iza mnie wyhaczyła i wywolala do odpowiedzi więc jestem Właśnie próbuję nadgonić wizażowe zaległości i podczytać co tam u Was. Jeśli chodzi o mnie to czekam na mojego szkraba (jestem na przełomie 5/6 miesiąca ciąży) i będę prawdopodobnie miała córeczkę Nie odzywałam się bo miała harówę w pracy ale od środy siedzę już sobie na zwolnieniu więc będę miała duuużo wolnego czasu. Niech ktoś mi szybciutko streści nowości na wątku i co u Was.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu wszystko bedzie dobrze Kochana
Cytat:
![]() Jej lece robic obiad bo nie wyrobie sie przed powrotem meza
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy z powrotem
Gratulacje z powodu maluszka Daguś trzeba się raczej z tego cieszyć, bo ponoć więcej chłopów się rodzi jak się zanosi na wojnę
|
#3004 |
|
Zadomowienie
|
Juz jestesmy w domku!
Wybudzila sie, jest ok chociaz jest taka jakby slaba i otumaniona (to normalne po tym) ale juz sobie odpoczywa w kojcu. Zabki ma jak ta lala! ![]() Aguniu pisalam ostatnio ze mamy dzis zabieg sciagania kamienia bo wielce prawdopodobne ze od tego byla chora. A moja troska jak zwykle ogromna i zawsze sie nad nia trzese - pierwszy raz zobaczylam ja po takim zastrzyku ![]() Uwaga! Wlasnie zaszczekala Dagus dzieki rybko ![]() Niuniu nikt sie przed nami nei ukryje hihi Wspaniale wiesci niesiesz I kolejna dziewczynka ![]() Watpie zeby ktos sie podjal streszczenia, ale skoro masz teraz czas to bedziesz miec lekture W koncu sie rozluznilam ![]() Edit. Gdziescie pouciekaly?! Jak nikogo nie ma to pedze do nauki
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-05-21 o 21:36 |
|
|
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() pierwszy raz chyba od 3 tygodni o tej godzinie jeszcze nie śpię i mdłości dzisiaj mniejsze wieczorem to już nawet brzucholek widać Aguniu Lemoorka - tak, mieszkam w tej samej miejscowości (jezioro jest w ksztłcie podkowy)zdrówka życzę Sofcia - niech twoja milusińska sobie odpoczywa teraz Niuniu - gratulacje ![]() słodkich snów
|
|
#3006 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemanko
![]() U nas dzisiaj było tak ciepło, że cała mokra wróciłam po 2 h spacerze z małym Izuś zły humor powoli mi mija, ale jakiś taki niesmak pozostał ![]() Paulinko Daget jak rozmawiałam z szefową to sama mi powiedziała, że trafiłam na jej zły dzień Podobają mi się te czarne bluzeczki i ta biała ![]() Lemoorka urlop wypoczynkowy. Ja swoją sukienkę miałam wypożyczoną, szyłam w salonie ślubnym nową, ale nie mogłam jej kupić. I dużo zdrówka dla Ciebie Sofcia biedna ta Twoja psinka Niuniuniau kopę lat Cię nie było Dzasta a kiedy pokażesz nam swój brzusio
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Jem właśnie zupkę na śniadanie U mnie w końcu wyszło słońce! Dzasta, bardzo się cieszę, że z fasolką wszystko ok Kupiłam wczoraj buty na wesele, muszę je trochę rozchodzić. Nie chcę za dużo pisać na razie - w czwartek idę do ginekologa, to będę wszystko wiedzieć. Jak na razie trzy testy nie pozostawiają wątpliwości... Na razie nikt oprócz TŻ nie wie.
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziolszki
nareszcie slonko wyszlo to na spacerki mozna chodzic , bo juz deprechy dostawalam ![]() nocki troche lepsze u nas, mala sie budzi ale nie placze, a zabkow nowych niet dzisiaj wspadaja do nas znajomi na wesele nas zaprosic wiec szykuje sie mala imprezka, malz dzisiaj nie idzie do pracy wiec mam nadzieje ze milo spedzimy dzionek poki co jeszcze z wyra nie wylazl ![]() milego weekendu kochane
|
#3009 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam sobotnie z deszczowego Szczecina
Cytat:
ad. 2 to po ciuchu gratuluję Cytat:
dla Weroniczkiad. 2 udanej imprezki a męża wyganiaj wyganiaj
|
|
#3010 |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki,
i te nowe i te co powrocily... ![]() u nas w koncu ladna pogoda i az inaczej..ale to co sie dzieje w Polsce -straszne... malzon jak poszedl wczoraj na 8 rano na sluzbe to niestety jeszcze nie wrocil i nie zapowiada sie zeby szybko przyjechal...zostali wyslani pilnowac walow i jak z nim rozmawialam to nie spali zbyt wiele tez..ciagle nosza worki z piachem..a biedak jutro znowu do roboty... ciekawe kiedy to sie skonczy? straszna tragedia...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Upał dziś u nas i tradycyjnie nie wim w co się ubrać Najpierw dziabniemy gin z toniciem u mnie, bo ode mnie najbliżej do centrum![]() A jutro czeka mnie malowanie ![]() Ale przynajmniej w lipcu nas remoncik ominie ![]() Dzasta Gratki oddanej i przyjętej pracy ![]() Izka miłęgo weekendu Lemoorka zdróweczka Kochana i żeby ewakuacja nie była konieczna, a sukienkę to miałam wypożyczoną, więc tylko oddałam ![]() Dagetku fajne zakupki, najbardziej mi się podoba torba i ta tunika Sofciu super, że z psinką już ok Niuniuniau witaj Asiuk tak po cichutku Gratuluję - super!!! Czeko21 buziaki dla Wreci i miłego wieczorku dla WasAgunia Katey oby wszystko się już unormowało i mężul był więcej w domku ![]() straszne to co się dzieje... |
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Katey ja rozmawiałam wczoraj z moją mamą o tym jak to w Sandomierzu wygląda, przygarnęli teraz do siebie znajomych, którym dom zalało. Dom dwupiętrowy, a nie zalało tylko strychu.... Rodzice mojego znajomego 3 lata temu sprzedali dom w lewej części Sandomierza i wybudowali dom w prawej części, zalało im po pierwsze piętro... Straszne jest to wszystko. A najgorsze jest to, że gdyby doszło do zalania huty szkła, to najprawdopodobniej nastąpił by wybuch, a fala uderzeniowa mogłaby sięgnąć i lewej części Sandomierza. Nie mówiąc o tym, że wyciekła by siarka... walka o utrzymanie tam wałów trwa nadal. Oby się to dobrze skończyło... Paulinko Asiuk tak po cichutku gratki, żeby nie zapeszać
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-05-22 o 15:35 |
|
|
|
#3013 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ PEREŁKI..
Cytat:
![]() Udanej imprezki. Cytat:
Trzeba być dobrej myśli, ze skończy to sie jak najszybciej.. Cytat:
Zobaczymy co ona za podnoszenia juz czyni...![]() Cytat:
Śliczne butki... Cytat:
![]() Cytat:
niuniuniau fajnie, że jesteś, a wiadomośc o maleństwie bardzo cieszy.Ja nigdy nie zapomnę, jak kasieńka mnie "nawróciła" na drogę wizażową, bo po ślubie sie zgubiłam..heh i jestem jej wdzieczna za to..bo jakoś tak samemu sie wdrożyc ciężko.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A z obrona z pewnością obie poradzisz ..kciuki zaciśnięte.Lemoorka ja sukienki nie sprzedawałam..miałom propozycje wprawdzei odkupienia, ale jakoś przywiązana jestem... ![]() aguniu przykre to wszystko...tyle miejsc zalanych, tyle zniszczeń..a woda nadal daje popalić..i jeszcze te deszcze... Jejku ile Was tu naskrobało..aż miło, a ja ciagle nos w pracy ![]() U nas ładna pogoda, ale chwilami się chmurzy, wiec nie wiadomo czy czasem jakiś deszcz nie przyjdzie... dobra lecę, pędzę.. ![]() Miłego weekendu Mychy. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-05-22 o 16:32 |
|||||||||
|
|
|
#3014 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
Wlasnie wrocilismy z mezem do domku, polazilismy troche po Pułtusku komary nas pożarły, obiadek zjedliśmy w knajpce a teraz odpoczywamy. Z ledwościa wróciliśmy bo okazalo się że piasta nam się zablokowała i koło się zaczęło grzać. Dobrze, że nie pojechaliśmy do W-cha bo mielibyśmy powazny problem. Cytat:
![]() No i super Fajnie Cytat:
A z chudzina to nie przesadzaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miejmy nadzieje ze bedzie mial czas na odpoczynek. Cytat:
No dobra... jakos przezyje. Poszukam sobie czegos innego A tak w ogole to gdzie Kasienke wcielo???? Nie wspomne juz o tym ze Anulka i Kotecek tez sie nie odzywaja... Na koniec chwale sie Wam ostatnimi moimi dzielami . Wiecej fot na blogu1. Skonczona sukienusia na naroznik 2. Zielona torebeczka Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-05-22 o 17:54 Powód: Bo znow braki w obecnosci mamy .... |
|||||
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziubki kochane
Daguniu dziękuję za wywołanie W sumie to nawet nie wiem co mam pisac Kurs mi się kończy- i chwała Bogu- bo mam dośc tego towarzycha Chcieliśmy dzis jechac na balety, ale Wrocław odpada... To co się tam dzieje i nie tylko tam...ta sytuacja mnie przybija... jak sie tak naogladam wiadomosci to az płakac mi sie chce ![]() Musze sie ruszyc z domu i odstresowac... moze jednak pojedziemy gdzies z wezowym ![]() Dowiedzialam sie ze kuzynka jest w ciazy ciesze sie. Znow bede ciotką!A'propoos Asiuk Dżasti- ciesze sie ze wszystko dobrze z Wami Daguś- jak ogolnie samopoczucie? ![]() Malutka- co u Dawidzia mycho? Aguniu- trzymam kciuki za Sandomierz ![]() Sofi- jak sie czuje piesio? Paulinko- udanej zabawy Katey- podziwiam wszystkich pomagających przy tej tragedii, w tym Twojego męża Niuniu- gratulacje Lemoorka- witaj Milli- Ty mózgu!!!!!!!!!!!!!!!!! gratki ![]() Izka- pisz pisz tę pracę, daj mi dobry przykład ![]() Zuśka- dżizus jak Ty zaczniesz o tych swoich dziwnych kierunkach pisac to nie mogę , wierszyk bucikowy-cudny Gosiczku- wracaj juz do nas!!!!!!!!!!! ... Pędzę malowac pazuresy bo cheba gdzies pojedziemy
|
#3016 |
|
Wtajemniczenie
|
Daget
u nas z kolei deszczowo i duszno ![]() Paulinko udanej zabawy i malowania tyż ![]() Kasiu Dawidzio chwilowo zakatarzony, ale już jest poprawa, właśnie wyszły mu kolejne 2 ząbki, więc w sumie mamy ich 6, chodzi na jedną rączkę
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam sobie wyszykowana na koleżanki i czekam
podobno zaraz mają być ![]() No nie wiem jak po baletach się wezmę za molowanie hihi pewnie skończy się na tym, że mężul sam pójdzie malować a ja będę się wylegiwać na kanapie ![]() Dagecik Twoje dzieła jak zawsze piękne ![]() Kasieńka i co dalej po tym kursie?? To miłej zabawy ![]() Malutka niedługo będziesz ganiać Dawidzia na placu zabaw Buziaczki dla niego![]() Miłego wieczorku laski
|
|
|
|
#3018 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo męczący weekend!!! Wiecie co? Naszym losem steruje ktoś bardzo potęzny. W piątek mężowi trafiła się instalacja terminalu w Oleśnicy więc ustaliliśmy ze pojedziemy do cioci bo stamtad to juz tylko 60 km a poza tym nie wiadomo jak bysmy przez W-w w sobote rano przejechali. Dotarlismy wszystko super, położyłam się spać i ok 23.30 ciocia mnie zawołała do łazienki. No i się zaczęło-grypa zoładkowa.
Oszczędzę wam szczegółów-najgorsze że ciocia dwa razy straciła mi przytomność. Jest bardzo osłabiona łapie wszystko. Mówię Wam-nastraszyłam się nie lada. Ok 2 w nocy dopiero się sensacje skończyły. A w sobotę na zajęciach półprzytomna Jak wrócilismy ( z zapasem wzmacniaczy dla cioci z apteki)poszłam spać a jak wstałam miałam gorączkę i bolał mnie łeb. I nici z nauki na niedzielę-pooglądałam za to TVN Style ![]() Przylazłam podziękować małpeczki za trzymanie kciuków ![]() Oczywiście się przydały Zadania były kosmiczne-przez pierwsze 5-10 minut nie zrobiłam nic bo nie rozumiałam treści Ale zaczęłam sobie w duchu liczyc do 30 i potem wzięłam się do roboty. Na okienku facet sprawdził prace - zdały dwie osoby W tym ja na 4,5 ![]()
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2010-05-23 o 21:05 |
|
|
|
#3019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje sie juz fizycznie dobrze, jutro ide do gina z wypisem i na kontrole. Psychicznie... maz bardzo dobrze sie mna opiekuje i wierze ze bedzie dobrze. Choc ostatnio widze wszedzie wozeczki z dziciaczkami i takie uklucie mam w serduszku ale wiem ze my tez takie dzieciatko bedziemy miec. Ksztalt torebki podpatrzylam kiedys na all i bardzo mi sie spodobala. Cytat:
Cytat:
A tego to jestem od zawsze pewna. . Gratuluje oceny. Mowilam ze sobie poradzisz. U nas niedziela zleciala... Wyszlismy na spacerek i zalapalismy sie na msze prymicyjna w kosciele garnizonowym. Potem poszlismy na lody i w drodze powrotnej zlapala nas ulewa. Wygladalismy super w szybkim truchcie z lodami w rece ,a ja na szczudlach w nowej niebieskiej sukience z szyfonu z golymi plecami . Moj maz mial ubaw ze bede Miss mokrego podkoszulka.... Taaa podobno taki wiosenny deszcz to na wzrost... Dziewczyny mam pytanko, ktora z Was jest niemiecko jezyczna? Potrzebuje napisac zyczenia slubne w tym jezyku |
|||
|
|
|
#3020 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć końcówkowo weekendowo
niestety...Malutka - pytałaś wcześniej który to tydzień, a więc odpowiadam 11 tydzień i 4 dni a brzusia to póki co nie ma co pokazywać, to że ja widzę, nie odwzajemnia aparat Asiuk za dobre wieści, oby pojawiły się jak najszybciej butki bardzo ładne Katey - współczuje Twemu mężowi i całej masie innym, którzy są świadkami tak wielkich tragedii... Izazusia - baaa... bo my wiedziałyśmy, że tak będzie zdolniacho Ty nasza u nas była dziś piękna pogoda, dopiero przed chwilą zaczął padać deszcz cały dzień spędziliśmy na podwórku rano jak wstałam, poszłam do męża nad jeziorko, bo ryby łowił, potem pojechaliśmy do miasta na lody i długi spacer a póżniej byliśmy na obiedzie u teściów i jakoś tak szybko minął ten dzień ![]() edit: Dagetku - będzie dobrze Kochana Ty również będziesz kiedyś prowadzić wóżek ze swym maluszkiem i za to ogromne wiem, że łatwo jest nam doradzać i pocieszać (szczególnie ja - ironia losu)... ale wierzę w to, że będzie dobrze...
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-05-23 o 21:46 Powód: dla Daguni |
|
|
|
#3021 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka Żonki
![]() Dobrze, że ta niedziela się już skończyła, bom padnięta na maksa Dawid dzisiaj tak dał nam w kość, że nie wiem jak się nazywam Cytat:
jak tam po imprezie i jak malowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 i łobuzuje do tego ![]() ad. 3 w szkole uczyłam się niemieckiego, ale nic nie pamiętam Cytat:
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Malutka a cóż to Dawidzio nawywijał? ![]() Daguś czas leczy wszystkie rany, najważniejsze, że nie tracisz nadziei No a u mnie nic ciekawego w sumie, weekend był sobie i minął, bez szału. Miłego dnia
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Piję właśnie kawę - staram się robić z większą ilością mleka, ale w sumie na razie nie wiem, czy powinnam w ogóle pić? Podobno małe ilości kawy można, byle nie przesadzać. Dziękuję, dziewczynki, za pochwalenie butów - wczoraj dopiero zorientowałam się, że różnią się odcieniem: jeden jest beżowy, drugi - beż wpadający w róż Będę musiała je wymienić.Daget, na pewno będziecie mieli swoją małą kruszynkę, to kwestia czasu Dzasta, mówisz, że brzucha jeszcze nie widać... A jak z biuściorem? Mieści Ci się w stanikach? ![]() Izuś, moje gratulacje! Chylę czoła przed Twoją mądrą głową ![]() TŻ znowu dziś jedzie do Niemiec, wraca w środę w nocy |
|
|
|
#3024 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuk i kto to mówi!!! Pani architekt-megamózg
Ty na studiach odwalałaś dużo gorszą robotę ![]() Niunia dobrze że jesteś i gratuluję fasolki Nie opuszczaj nas juz-przeciez my takie fajne jesteśmy![]() Malutka mój ulubieniec zaczyna chodzić chcialabym to zobaczyć jak zasuwa jak mały samochodzik ![]() Kasieńka małpeczko czemu chcesz kurs kończyc? Niefajne kursantki??? Wy to macie fajnie-imprezki i rózne takie Chociaż powiem szczerze że mi się nie chce nigdzie wyłazić ostatnio... Ogólnie jakaś leniwa ze mnie zołza![]() Hmm a mój mąż dziś dłużej w pracy...nie lubie tego
|
#3025 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdy
ja dziś w chałupie, bo byłam u lekarza <nadal problemy z siusiakiem> Cytat:
kolezanki 8-miesieczna córuś ma juz 8 zebow ale to dobrze, nie bedzie Cie podgryzał ![]() juz niedługo bedzie dziewczyny podrywał hmm... nie mam pojecia ![]() nie wiem co robic... czy szukac pracy w tym zawodzie <paznokcie, makijaz> czy zupelnie gdzie indziej sie haczyć zeby szukac pracy musialabym najpierw kupic sprzet i cwiczyc, bo nie chce maniany odwalac! a z kasa niezbyt nie wiem co robic ![]() na imprezce bylam na rockowo ubrana- hehehe wypilam 3 piwa i sie nawalilam Cytat:
2-no gratki ale blagam nie pisz mi wiecej ze nic nie umiesz , jestes nietomna itp Cytat:
fałsz i obłuda- tyle w tym temacie 2-WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!! zobaczysz dziewczyny napisały już wszystko 3-bardzo podoba mi sie zestawienie tej Twojej new torebajki z długa spodniczka biala na nk pasuje Ci to bardzo ![]() Cytat:
![]() gratki ![]() Dostałam wczoraj różyczkę od mojego misiaka ![]() on chyba jeszcze mnie troszkę kocha
|
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka niemozliwe że mąz cie kocha:P Taką zołzę?? Swięty by nie wytrzymał
Gratuluję różyczki i super męza który potrafi zaskakiwac![]() Czy siusiak już naprawiony??? Hmm swoją drogą jakby ktoś obcy tu zaszedł to by się zdziwił-taka kobieca dziewczyna w avatarku a ma problemy z siusiakiem
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie jesteśmy inteligentne! ![]() Też tego nie lubię, mój TŻ pracuje w domu, więc czasem nie potrafi wyznaczyć sobie granicy, kiedy kończy robotę ![]() Nie Do gina idę w czwartek. Piszę tak zachowawczo Żeby przez własną niewiedzę nie zaszkodzić...Byłam w piątek na beta hcg, dziś też. Wyniki z piątku wskazują na 5-6 lub 6-7 tydz. Dzisiejsze wyniki odbiorę w środę i chyba znowu dam się pokłuć |
|
|
|
|
#3028 | |||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ SŁONKA
Cytat:
Nie smutkaj się.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps ja wiedziałam, że tak bedzie ![]() A dla cioci dużo sił. Cytat:
Cytat:
Ale bystra (jak to mój mąż mówi) torebka. Cytat:
mówisz, że towarzystwo obłudne...to może i lepiej, że końcówka już. Ja dostałam staż do salonu meblowego... ![]() A weekendos przyjemny. Byliśmy u rodziców, potem na lodzikach w Mc-u. Bylismy świadkami jak laska przydzwoniła na parkingu w inny samochód, bo nie zauważyła, ze za nią stoi...i tu bez ironii najlepszemu kierowcy moze sie zdarzyć. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-05-24 o 20:47 |
|||||||
|
|
|
#3029 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() Doła mam znowu pokłóciłam się z mężem, ach szkoda słów ...on chyba przechodzi teraz jakiś okres buntu, momentami jest strasznie nieznośny i wszystko wymusza histerią Cytat:
to co kiedy wpadasz do Szczecina ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ogólnie ząbki bardzo późno mu wyszły, bo pierwszy dopiero jak miał 11 m-cy ![]() ad. 3 jeżeli Cię to kręci to może warto w to zainwestować ad. 4 dla wężowegoCytat:
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

Podobają mi się te czarne bluzeczki i ta biała 

i tradycyjnie nie wim w co się ubrać
żeby ewakuacja nie była konieczna, a sukienkę to miałam wypożyczoną, więc tylko oddałam 
ale najważniejsze, że nasza dzidzia ma 4,60 cm, serducho bije i wszystko to co powinno być było widoczne, m.in. kość nosowa - 3 mm
podobno zaraz mają być 
Dawid dzisiaj tak dał nam w kość, że nie wiem jak się nazywam