Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła ! - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 23:21   #4111
parodia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

z P nawet nie ma co startować.
Z P byłabym na granicy liczę tak w miarę pesymistycznie matmę i ang. O ile te progi, co znalazłam, są prawdziwe.
ED: bo matma x4 i ang x1

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-05-21 o 23:22
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:24   #4112
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam tabletki, więć nawet przyjemności picia z tego nie mam.
Polski R bez fakultetów dość trudno napisać..tzn. chodzi mi o to, że dobrze, gdy ktoś Ci powie, na co masz zwracać uwagę, są pewne elementy, które właściwie zawsze trzeba uwzględnić w pracy, powie Ci, jak masz analizować polecenia, itp., itd.
masz rację, choć ja to mówię patrząc na inne przedmioty. wszystkie R, moim zdaniem - trudne do przygotowania się do nich samemu od zera, gdy w szkole się ich nie ma, albo ma b. słabe.

hm. mówisz, że cię ugryzło coś i aż tak swędzi
możesz sobie jeśli Ci wapno nie pomoze, kupic w aptece masc sterydową bez recepty...
z hydrokortyzonem.

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
turystyczna to wiza B1 czas jest określony, fakt możesz dostać na 10 lat, ale maksymalny czas pobytu to 6 m-cy potem powinno się wrócić do kraju najlepiej na jak najdłużej. Niby turystyczna, ale oni oczekują Bóg wie jakich dowodów na to, że chcesz zostać w PL. Wiza au-pair, work&travel to J1 i dostaje się ją bodajże na rok, można przedłużyć na kolejny rok w przypadku au-pair, nie wiem jak w w&t. Wydaje mi się, że te wizy na au-pair, w&t łatwiej zdobyć. A pracownicza to potencjalny pracodawca w USA musi udowodnić, że tam w USA nie znalazł nikogo odpowiedniego i dany pracownik z PL jest mu niezbędny, trzeba mieć kwalifikacje itd. Pewnie jest trudno ją zdobyć.
Te wizy mnie wkurzają.
aha, rozumiem
czyli z tą pracą to faktycznie nieciekawie. hm. i w ogóle tak ee. dziwnie.
a co jak ktoś jedzie do rodziny tam, zamierzając jednocześnie pracować
jako baby sitter np.? czyli nie bedzie to wiza pradownicza, bo nie wybiera sie tam dlatego, że jest niezbędny pracodawcy, ba, może nawet jeszcze nie wie, gdzie bedzie pracować

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Z P byłabym na granicy liczę tak w miarę pesymistycznie matmę i ang. O ile te progi, co znalazłam, są prawdziwe.
Z P z polaka?
to jedyna matura, której kompletnie % nie jestem w stanie ocenić
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:24   #4113
bedeliciuos
Wtajemniczenie

co do włosów, ja Wam mogę polecić tabletki drożdżowe Humavit
od września wypadały mi włosy jak głupie, juz płakałam prawie i miałam iśc do dermatologa, ale wyczytałam o tabletkach Humavit, 8 zł chyba za 250 tabletek i kupiłam i po miesiącu już przestały wypadać w takich ilościach, teraz po 2 miesiącach już maało wypadają
nawet jeśli miałoby nie pomóc, to nie kosztują majątku, a na mnie zadziałały

myślicie że znajdę gdzieś pracę na 2 miesiące? potrzebuję mieć jeden miesiąc wolny całkiem żeby wyjechać, a czerwiec przeznaczam na robienie prawka.. także zostaje mi lipiec i sierpień.
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:25   #4114
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Polski R bez fakultetów dość trudno napisać..tzn. chodzi mi o to, że dobrze, gdy ktoś Ci powie, na co masz zwracać uwagę, są pewne elementy, które właściwie zawsze trzeba uwzględnić w pracy, powie Ci, jak masz analizować polecenia, itp., itd.
zaskoczę Cię star15

polski R zdawałam OT TAK po prostu, bo mój rocznik nawet gdy go zdałby na 5 % to i tak liczyła się podstawa

poszłam na luzaka, wybrałam wiersz o Wiewiórce J.Iwaszkiewicza i zaczęłam pisać, tak mi się lekko pisało (ściemniało), że zużyłam wszystkie linijki

wyniki... patrzę a przy Polskim Rozszerzonym 89%
prawie upadłam
tak mi się ręka trzęsła w ogóle przy tym odbiorze wyników że nie mogłam się autentycznie podpisać jaki wstyd
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:27   #4115
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mówiłam o P z ang. i matmy.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
masz rację, choć ja to mówię patrząc na inne przedmioty. wszystkie R, moim zdaniem - trudne do przygotowania się do nich samemu od zera, gdy w szkole się ich nie ma, albo ma b. słabe.

hm. mówisz, że cię ugryzło coś i aż tak swędzi
możesz sobie jeśli Ci wapno nie pomoze, kupic w aptece masc sterydową bez recepty...
z hydrokortyzonem.

Z P z polaka?
masz rację.

bardzo swędzi, teraz jeszcze bardziej wyszło.. bo już był względny spokój.

ja też nie mam pojęcia, ile będę miała z P. z polaka..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:29   #4116
mtynai
Zakorzenienie

Justyna, ja znam gościa co studiuje turystykę i rekreację no i prawo, obydwa dziennie.

ej, to ja dobrze rozumiem, że przyjeżdżacie?! a gdzie będziecie spać? ogarnęłyście coś?
ja muszę iść Tż krzyczy, że go nie kocham

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:30   #4117
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
zaskoczę Cię star15

polski R zdawałam OT TAK po prostu, bo mój rocznik nawet gdy go zdałby na 5 % to i tak liczyła się podstawa

poszłam na luzaka, wybrałam wiersz o Wiewiórce J.Iwaszkiewicza i zaczęłam pisać, tak mi się lekko pisało (ściemniało), że zużyłam wszystkie linijki

prawie upadłam
tak mi się ręka trzęsła w ogóle przy tym odbiorze wyników że nie mogłam się autentycznie podpisać jaki wstyd
ale świetny wynik, marzę o takim
u nas też tak jest, że na ile by się ten polski R nie zdało, to nic się nie stanie.. a dwa, że nie ma czyt. ze zrozumieniem, co dla mnie było b.dobrą wiadomością
i wiesz, to raczej wyjątki takie jak Ty, ale uważam, że ogólnie raczej bez przygotowania trudno dobrze napisać.

gratulacje, naprawdę, 89% to genialny wynik.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-05-21 o 23:31
Stary 2010-05-21, 23:32   #4118
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Z P z polaka?
Ale tak szczeliłam 70 z próbnych miałam po 70 parę, 80 parę, sprawdzały polonistki, które są egzaminatorkami, oczywiście wg klucza, więc myślę, że dużo mniej nie powinnam mieć
Cytat:
zaskoczę Cię star15

prawie upadłam
Wiersz Martyny dziadka
Trzeba było powiedzieć, że Ci się pisanie na maturze wyczerpało
Cytat:
Ale mówiłam o P z ang. i matmy.
Aa, ok

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
Justyna, ja znam gościa co studiuje turystykę i rekreację no i prawo, obydwa dziennie.

ej, to ja dobrze rozumiem, że przyjeżdżacie?! a gdzie będziecie spać? ogarnęłyście coś?
Już go lubię

u Ciebie, nie wiedziałaś?
Żartuję oczywiście jeszcze nie ogarnęłyśmy, ale wiemy, że jedziemy

Powiedz, że kochasz, ale że nas też

ed: Tż na mnie krzyczy, żebym tylko tam z Wami nie piła

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-05-21 o 23:34
Stary 2010-05-21, 23:33   #4119
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
Nie jestem w ogóle systematyczna, ale mam dużą mobilizację do wszystkiego, na czym mi zależy
Właśnie z tym odechcianiem... z tych osób, które zadeklarowały się w moim LO, że poprawiają maturę, chyba tylko połowa przyszła a np dziewczyna z równoległej klasy, z biol-chemu za rok chce pisać matmę R, bo jednak w tym kierunku chce studiować. Chłopak z zeszłorocznego humana też z nami pisał rozszerzoną matmę. Ludziom się o 180' zmienia
Ja pisałam jeszcze raz rozszerzoną, bo mnie koleżanka namówiła LOL
Wszystkie przedmioty na dodatek W zasadzie zupełnie niepotrzebnie.
Ale jaka byłam dumna, że wszystkie nauczycielki pytały "po co skoro miałaś super wyniki i studiujesz??" achh, bezcenne
A najlepsze jest to, że wyników poprawy do dziś nie znam...
bo ich nie odebrałam
Stary 2010-05-21, 23:37   #4120
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Wiersz Martyny dziadka
Trzeba było powiedzieć, że Ci się pisanie na maturze wyczerpało

tż to sobi może.. pokrzyczeć. nie?

Studentka
Stary 2010-05-21, 23:38   #4121
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
20/20.

Cytat:
o rany to niemożliwe by było

też bym pojechała z Wami, ale niestety nie da rady

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:40   #4122
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
ja też nie mam pojęcia, ile będę miała z P. z polaka..
dużo będziesz miała, dużo będziesz miała (w rytmie : coraz bliżej święta, coraz bliżej święta) ;D

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
a ja o żadnym wyjeździe nic nie wiem

bo przy kompie siedzisz?! ucałuj go ładnie i wracaj

Cytat:
ale świetny wynik, marzę o takim
u nas też tak jest, że na ile by się ten polski R nie zdało, to nic się nie stanie.. a dwa, że nie ma czyt. ze zrozumieniem, co dla mnie było b.dobrą wiadomością
i wiesz, to raczej wyjątki takie jak Ty, ale uważam, że ogólnie raczej bez przygotowania trudno dobrze napisać.

gratulacje, naprawdę, 89% to genialny wynik.
Wy też jesteście mądre i zobaczycie, że będziecie zaskoczone na plus przy wynikach

Wiem, że bez przygotowania to lipa. Nie mówię, że nie byłam przygotowana. Polski lubiłam. Zawsze miałam 5. Lubiłam czytać i interpretować. Jednakże do R podeszłam ze stosunkiem olewczym
No i się udało

Dziękuję ;* Też jestem z niego zadowolona

Cytat:
Wiersz Martyny dziadka
??
Stary 2010-05-21, 23:40   #4123
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam to i dostałam ->

Justyna ma dużo pomysłów na siebie
ooj.
no to bardzo dobrze.

Cytat:
aha, rozumiem
czyli z tą pracą to faktycznie nieciekawie. hm. i w ogóle tak ee. dziwnie.
a co jak ktoś jedzie do rodziny tam, zamierzając jednocześnie pracować
jako baby sitter np.? czyli nie bedzie to wiza pradownicza, bo nie wybiera sie tam dlatego, że jest niezbędny pracodawcy, ba, może nawet jeszcze nie wie, gdzie bedzie pracować [COLOR="Silver"]
wiesz jak składasz wniosek to musisz określić jaka jest to wiza, składasz na turystyczną to wiadomo jaki cel- zwiedzanie itp. [jakbyś powiedziała, że chcesz tam dodatkowo pracować z góry jesteś skreślona], albo na pracowniczą. Nie ma takich pośrednich. Pracownicza to wiesz trzeba mieć swój cel, konkretne kwalifikacje, doświadczenie, wykształcenie, znaleźć pracodawcę, który zechce Cię przyjąć. [tutaj to wydaje mi się, że to pewnie dla jakichś buisnesmenów , albo np. dla pielęgniarek z tego co wiem to oni ich potrzebują] i Ci pracodawcy wysyłają pismo, które pokazuje się konsulowi. Aż tak się w to nie wgłębiałam. Ciężka sprawa z tym, żeby tam pracować legalnie.

czijo świetny wynik.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:42   #4124
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

no Martyna przyjeżdzmy ale jeszcze nie wiemy co z noclegiem ale to się wymyśli

Aguś - zdecydowałam ze jednak kupię ten szampon co poleciłaś mi go + witaminy i teraz nie wiem czy tą wcierkę mam kupić z Joanny czy ten seboradin. jak myslisz ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:43   #4125
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tak szczeliłam 70 z próbnych miałam po 70 parę, 80 parę, sprawdzały polonistki, które są egzaminatorkami, oczywiście wg klucza, więc myślę, że dużo mniej nie powinnam mieć
no chyba że chociaż ja z niczego tak nie oceniam. w sensie nie patrzę kompletnie ile miałam kiedyś, na próbnych czy na innych.

Cytat:
Ja pisałam jeszcze raz rozszerzoną, bo mnie koleżanka namówiła LOL
Wszystkie przedmioty na dodatek W zasadzie zupełnie niepotrzebnie.
Ale jaka byłam dumna, że wszystkie nauczycielki pytały "po co skoro miałaś super wyniki i studiujesz??" achh, bezcenne
A najlepsze jest to, że wyników poprawy do dziś nie znam...
bo ich nie odebrałam
Stary 2010-05-21, 23:46   #4126
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
pamiętam jak mój tata jeszcze w grudniu mi mówił "no odbierzesz te wyniki czy nie? bom ciekawy czy zdałaś drugi egzamin dorosłości" ;D buhahaha
Stary 2010-05-21, 23:48   #4127
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
wiesz jak składasz wniosek to musisz określić jaka jest to wiza, składasz na turystyczną to wiadomo jaki cel- zwiedzanie itp. [jakbyś powiedziała, że chcesz tam dodatkowo pracować z góry jesteś skreślona], albo na pracowniczą. Nie ma takich pośrednich. Pracownicza to wiesz trzeba mieć swój cel, konkretne kwalifikacje, doświadczenie, wykształcenie, znaleźć pracodawcę, który zechce Cię przyjąć. [tutaj to wydaje mi się, że to pewnie dla jakichś buisnesmenów , albo np. dla pielęgniarek z tego co wiem to oni ich potrzebują] i Ci pracodawcy wysyłają pismo, które pokazuje się konsulowi. Aż tak się w to nie wgłębiałam. Ciężka sprawa z tym, żeby tam pracować legalnie.
tyle powiem.
mój tata chyba w takim razie miał zawsze pracowniczą, ale na jeszcze innej zasadzie mniejsza

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19490510]
Aguś - zdecydowałam ze jednak kupię ten szampon co poleciłaś mi go + witaminy i teraz nie wiem czy tą wcierkę mam kupić z Joanny czy ten seboradin. jak myslisz ?[/QUOTE]

który w końcu szampon? ja posłuchałam Justyny i kupiłam zwykły Dove do wypadających, zobaczymy
może wrócę do Seboradinu, chociaz on mnie serio irytował
tak śmierdział, że tż zawsze narzekał.
to bylo czuc CIAGLE!

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
pamiętam jak mój tata jeszcze w grudniu mi mówił "no odbierzesz te wyniki czy nie? bom ciekawy czy zdałaś drugi egzamin dorosłości" ;D buhahaha

i czemu nie odebrałaś?
Stary 2010-05-21, 23:48   #4128
star15
Zakorzenienie

Cytat:
dużo będziesz miała, dużo będziesz miała Wy też jesteście mądre i zobaczycie, że będziecie zaskoczone na plus przy wynikach

Wiem, że bez przygotowania to lipa. Nie mówię, że nie byłam przygotowana. Polski lubiłam. Zawsze miałam 5. Lubiłam czytać i interpretować. Jednakże do R podeszłam ze stosunkiem olewczym
No i się udało

Dziękuję ;* Też jestem z niego zadowolona
Ja też polski lubiłam, od zawsze.
Ale nie odebrałaś wyników?! ja bym z ciekawości nie mogła spać!
No, to trzymaj kciuki, żebym i ja miała z 90%.. a co tam.

Dobra, Żbiczki, idę spać.
Dobranoc. ;*

Studentka
Stary 2010-05-21, 23:50   #4129
chiddy
Zadomowienie

rehab4181, na Ciebie to się gniewam czytałam, że byłaś w Łodzi i nie dałaś znaku życia nawet spałować Cię jeszcze mocniej?? A masz bym została Twym osobistym przewodnikiem ;D

w ogóle to jak Twoje wyniki z pol i ang? i jak to szkolenie przeżyłaś?
Stary 2010-05-21, 23:52   #4130
Konto usunięte

Cytat:
Oj, B. o tym nie wie napisałam mu, że z koleżankami jadę. Widać, że chciał wiedzieć więcej, ale się nie dałam
już się nie tłumacz ;p.

Cytat:
który w końcu szampon? ja posłuchałam Justyny i kupiłam zwykły Dove do wypadających, zobaczymy
może wrócę do Seboradinu, chociaz on mnie serio irytował
tak śmierdział, że tż zawsze narzekał.
to bylo czuc CIAGLE!
ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...slabionych.htm

weź jak ten Seboradin bedzie tak śmierdział to sie wkurzę ;p
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 23:57   #4131
chiddy
Zadomowienie

Cytat:

i czemu nie odebrałaś?
bo miałam wtedy wolne i nadrabiałam imprezowo
i i na zmianę
a później nie miałam jakoś czasu i sposobności

ps. no dobra.. i trochę się bałam że poszło mi fatalnie
wolałam życie w niewiedzy

ale teraz mnie to cholernie nurtuje
hm, odbiorę wyniki jak skończę studia

Cytat:
Ja też polski lubiłam, od zawsze.
Ale nie odebrałaś wyników?! ja bym z ciekawości nie mogła spać!
No, to trzymaj kciuki, żebym i ja miała z 90%.. a co tam.

Dobra, Żbiczki, idę spać.
Dobranoc. ;*
pewnie, że będę trzymać
i głowa do góry! będzie 90

słodkich senków ;*
Stary 2010-05-22, 00:02   #4132
blue_apple
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19490684]już się nie tłumacz ;p.

ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...slabionych.htm

weź jak ten Seboradin bedzie tak śmierdział to sie wkurzę ;p[/QUOTE]

dodam go do listy, kupie jak mi Dove nie podpasuje, albo jako następny w kolejce będzie

a jakbyś chciała apteczny szampon, to polecam jeszcze raz pregaine

będzie ale Joanny nie lubisz, więc może jeszcze coś innego?
są takie w zielonych buteleczkach, z czerwonymi napisami... jak to sie nazywa

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
ale teraz mnie to cholernie nurtuje
hm, odbiorę wyniki jak skończę studia
będą czekały na Ciebie ?
Stary 2010-05-22, 00:05   #4133
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Mleko, pleśń, pióra, pyłki i nie pamiętam na co jeszcze. Na testach mi 7 wyszło, ale nie pamiętam.
no to ja mimo iż nie robiłam jeszcze testów nie jestem takim hardkorem :P

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
W Warszawie szukam. Jest trochę ofert. Większość oczywiście typu programista czy ktoś inny wykwalifikowany.
Zresztą w Warszawie jest tak, że idziesz do jakiegokolwiek CH i zazwyczaj praca czeka na Ciebie.

Oby mnie przyjęli.
w Warszawie łatwiej, ja jak szukam to mi wyszukuje dla mazowieckiego, to tam prawie wszystko Wwa :P

uda się

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość

Jestem coraz lepsza w chomiki
a ja dalej nie wiem jak w to grać

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
20/20.

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
co do włosów, ja Wam mogę polecić tabletki drożdżowe Humavit
od września wypadały mi włosy jak głupie, juz płakałam prawie i miałam iśc do dermatologa, ale wyczytałam o tabletkach Humavit, 8 zł chyba za 250 tabletek i kupiłam i po miesiącu już przestały wypadać w takich ilościach, teraz po 2 miesiącach już maało wypadają
nawet jeśli miałoby nie pomóc, to nie kosztują majątku, a na mnie zadziałały
ja biorę Belissę, bo włosy mi zaczęły wypadać jak nigdy i widzę dużą różnicę..
ale na przyszłość zapamiętam nazwę

zabrałam się dziś za porządki w szafkach 4 godziny
zeszyty [jeszcze z gimn ] zapakowałam w 3 worki trzeba będzie jutro wynieść... a reszta śmieci w następny... i poustawiałam te worki w pokoju pod ścianą, a mój kot siedzi i wącha
książki wszystkie zebrałam i pochowałam do szafki, będzie we wrześniu handel
zostawiłam tylko notatki z korków i repetytoriów z chemii nie sprzedaję :P
a ile ciekawych rzeczy znalazłam
normalnie jestem z siebie dumna
Stary 2010-05-22, 00:05   #4134
chiddy
Zadomowienie

Cytat:
będą czekały na Ciebie ?
wedle "jak kocha to poczeka"
w sumie nie wiem jak to jest gdy się ich poprawy nie odbierze
czy mają je jeszcze w archiwum, czy wydadzą
i czy w ogóle nie weszły jakieś nowe przepisy i przypadkiem nie zostałam bez matury hahaha nie no bez to nie na pewno, bo pierwsza "do dziennika, druga do śmietnika" ;D

ja pikole, ale numer ;O
patrzę a tu po północy
nie ma to jak stracić poczucie czasu
przedwczoraj zamknęliby mnie w CH w H&M po 21.00 już było, a ja w przymierzalni z tż-tem ;D mierzę sukienki i spodnie gdy nagleeee komunikat, że zamykają i dziękują
jak ci nie wybiegłam z tymi spodniami (polowałam na białe rurki nie wiedzieć czemu kobieta dziwna osoba) to tż teraz się śmieje, że taaaaaaakie szybkie zakupy to uwielbia
ale, ale o poczuciu czasu miało być, wstaję o 6 grrrrrr ;/ zgroza i na uczelnię katować jak to Wy piszecie "musk"

Edytowane przez chiddy
Czas edycji: 2010-05-22 o 00:11
Stary 2010-05-22, 00:16   #4135
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
wedle "jak kocha to poczeka"
w sumie nie wiem jak to jest gdy się ich poprawy nie odbierze
czy mają je jeszcze w archiwum, czy wydadzą
i czy w ogóle nie weszły jakieś nowe przepisy i przypadkiem nie zostałam bez matury hahaha nie no bez to nie na pewno, bo pierwsza "do dziennika, druga do śmietnika" ;D

ja pikole, ale numer ;O
patrzę a tu po północy
przedwczoraj zamknęliby mnie w CH w H&M po 21.00 już było, a ja w przymierzalni z tż-tem ;D mierzę sukienki i spodnie gdy nagleeee komunikat, że zamykają i dziękują
jak ci nie wybiegłam z tymi spodniami (polowałam na białe rurki nie wiedzieć czemu kobieta dziwna osoba) to tż teraz się śmieje, że taaaaaaakie szybkie zakupy to uwielbia
ale, ale o poczuciu czasu miało być, wstaję o 6 grrrrrr ;/ zgroza i na uczelnię katować jak to Wy piszecie "musk"

zawsze jak cos piszesz to poprawiasz mi humor
aż nie mam nic więcej do dodania
Stary 2010-05-22, 00:22   #4136
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
tż to sobi może.. pokrzyczeć. nie?
Właśnie
Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
o rany to niemożliwe by było

też bym pojechała z Wami, ale niestety nie da rady

... bo tak to byś z Karoliną pojechała z Łodzi
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19490510]no Martyna przyjeżdzmy ale jeszcze nie wiemy co z noclegiem ale to się wymyśli [/QUOTE]
Właśnie, miałyśmy konferencję zrobić!
Cytat:
ja posłuchałam Justyny i kupiłam zwykły Dove do wypadających, zobaczymy
Jak zły, to będzie na mnie?
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
zeszyty [jeszcze z gimn ] zapakowałam w 3 worki trzeba będzie jutro wynieść... a reszta śmieci w następny... i poustawiałam te worki w pokoju pod ścianą, a mój kot siedzi i wącha
Muszę się za coś podobnego wziąć zeszyty wszystkie na strych do reszty wrzucę a książki też - na handel
Cytat:
ja pikole, ale numer ;O
patrzę a tu po północy
tak jak Marta, kocham Twoje opowieści

Jeden chłopak mi napisał, że na tą automatykę nawet z 40 punktami przyjmowali W tym roku to nawet niemożliwe, bo matma i obce na 30% to już 84 a Tż może mieć maksymalnie 880 więc spoooko

Dobranoc ;*

Stary 2010-05-22, 00:29   #4137
chiddy
Zadomowienie

Cytat:

zawsze jak cos piszesz to poprawiasz mi humor
aż nie mam nic więcej do dodania
do usług madame ;*
'madame, gdzie sikać mam?' tekst z czasów gimnazjum kiedy piło się browara pod balkonami haha, ale mi się czasy przypomniały

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:

... bo tak to byś z Karoliną pojechała z Łodzi

tak jak Marta, kocham Twoje opowieści

Dobranoc ;*
a chiddy to już w Łodzi nie mieszka?
nikt o mnie nie pamięta abu
(ostatnio miałam na lekcji ang w klasie 3 historyjkę o Alladynie, Dżinie i Abu - tej małpie ;D)
małolaty niedobre

tż jak wróci z pracy wQrzony to każe mi opowiadać ;D
com zbajerowała ;D i odpierniczyła

pchły na noc małolaty ;*
Stary 2010-05-22, 00:32   #4138
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zły, to będzie na mnie?

Jeden chłopak mi napisał, że na tą automatykę nawet z 40 punktami przyjmowali W tym roku to nawet niemożliwe, bo matma i obce na 30% to już 84 a Tż może mieć maksymalnie 880 więc spoooko
jasne
nie będzie

no to dobrze ale śmiesznie na te politechniki jest, tak łatwo się dostać

Cytat:
do usług madame ;*
'madame, gdzie sikać mam?' tekst z czasów gimnazjum kiedy piło się browara pod balkonami haha, ale mi się czasy przypomniały

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

a chiddy to już w Łodzi nie mieszka?
nikt o mnie nie pamięta abu
(ostatnio miałam na lekcji ang w klasie 3 historyjkę o Alladynie, Dżinie i Abu - tej małpie ;D)
małolaty niedobre

tż jak wróci z pracy wQrzony to każe mi opowiadać ;D
com zbajerowała ;D i odpierniczyła

pchły na noc małolaty ;*
aaaaa nie znałam tego tekstu.

abu tez nie pamiętam
a co żeś zbajerowała znowu ?

wszystkie spać idą, a ja leże, jem czipsy i o bym się chciała z wami spotkać też oooo
Stary 2010-05-22, 07:42   #4139
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
To zróbmy dzisiaj wieczorem, co ?

Dzień
Przyszłam się przywitać, a zarazem pożegnać, bo jadę do dziadka za momencik.
Nie mam czasu cytować, ale gratuluję Chiddy świetnego wyniku z polskiego (też taki chcę ), Oldze francuskiego i w ogóle wszystkim, wszystkiego (nie chcę o nikim zapomnieć).

Ale dzisiaj ładnie, łaaaaaa.
Napisałam prezentację wieczorem, muszę ją wydrukować i nauczyć się jej. Poleżę sobie na trawce, powącham kwiatki i będzie słitaśnie.

Nie spamować za dużo.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 08:02   #4140
Konto usunięte

Cytat:
dodam go do listy, kupie jak mi Dove nie podpasuje, albo jako następny w kolejce będzie

a jakbyś chciała apteczny szampon, to polecam jeszcze raz pregaine

będzie ale Joanny nie lubisz, więc może jeszcze coś innego?
są takie w zielonych buteleczkach, z czerwonymi napisami... jak to sie nazywa
Dove miałam też ;p. przyjemny zapach, ale to nie to. nie spełnił moich oczekiwań .
najpierw kupię ten co Aga poceliła, a pergaine poźniej, zapiszę sobie
no właśnie I don't now . nie przypomnisz sobie nazwy?

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
też muszę wywalić te zeszyty bo jak narazie wrzuciłam je do biurka i z grubsza posprzątałam tylko.

Cytat:
ja pikole, ale numer ;O
patrzę a tu po północy
też to uwielbiam .

Cytat:

no bo jestesmy gapyy i zapomniałyśmy. dzisiaj koniecznie

Cytat:
do usług madame ;*
tego tekstu nie słyszałam

Cytat:
wszystkie spać idą, a ja leże, jem czipsy i o bym się chciała z wami spotkać też oooo
my też byśmy chciały żebyś Ty była. . ale bedą jeszcze kolejne spotkania ! i następnym razem zrobimy gdzieś po środku ;p ;*

Dzień dobryyyy ;*

o słoneczko wychodzi zza chmur. chyba się wybiorę dzisiaj do tego miasta, chociaż jak pomyślę że mam się przedzierać przez te remontujące drogi to .

miłego dnia ;**

edit: Aguś - a co myślisz o tabletkach Silica , Onozis ? Bo nie wiem które kupić , jeszcze nad Skrzypovitą się zastanawiam.

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2010-05-22 o 08:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości