|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Z P byłabym na granicy
liczę tak w miarę pesymistycznie matmę i ang. O ile te progi, co znalazłam, są prawdziwe.ED: bo matma x4 i ang x1 Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-21 o 23:22 |
|
|
|
#4112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm. mówisz, że cię ugryzło coś i aż tak swędzi ![]() możesz sobie jeśli Ci wapno nie pomoze, kupic w aptece masc sterydową bez recepty... z hydrokortyzonem. Cytat:
czyli z tą pracą to faktycznie nieciekawie. hm. i w ogóle tak ee. dziwnie. a co jak ktoś jedzie do rodziny tam, zamierzając jednocześnie pracować ![]() jako baby sitter np.? czyli nie bedzie to wiza pradownicza, bo nie wybiera sie tam dlatego, że jest niezbędny pracodawcy, ba, może nawet jeszcze nie wie, gdzie bedzie pracować ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
to jedyna matura, której kompletnie % nie jestem w stanie ocenić
|
|||
|
|
|
#4113 |
|
Wtajemniczenie
|
co do włosów, ja Wam mogę polecić tabletki drożdżowe Humavit
![]() od września wypadały mi włosy jak głupie, juz płakałam prawie i miałam iśc do dermatologa, ale wyczytałam o tabletkach Humavit, 8 zł chyba za 250 tabletek i kupiłam i po miesiącu już przestały wypadać w takich ilościach, teraz po 2 miesiącach już maało wypadają ![]() nawet jeśli miałoby nie pomóc, to nie kosztują majątku, a na mnie zadziałały myślicie że znajdę gdzieś pracę na 2 miesiące? potrzebuję mieć jeden miesiąc wolny całkiem żeby wyjechać, a czerwiec przeznaczam na robienie prawka.. także zostaje mi lipiec i sierpień.
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() polski R zdawałam OT TAK po prostu, bo mój rocznik nawet gdy go zdałby na 5 % to i tak liczyła się podstawa poszłam na luzaka, wybrałam wiersz o Wiewiórce J.Iwaszkiewicza i zaczęłam pisać, tak mi się lekko pisało (ściemniało ), że zużyłam wszystkie linijkiwyniki... patrzę a przy Polskim Rozszerzonym 89% prawie upadłam tak mi się ręka trzęsła w ogóle przy tym odbiorze wyników że nie mogłam się autentycznie podpisać jaki wstyd
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo swędzi, teraz jeszcze bardziej wyszło.. bo już był względny spokój. ![]() ja też nie mam pojęcia, ile będę miała z P. z polaka..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, ja znam gościa co studiuje turystykę i rekreację no i prawo, obydwa dziennie.
ej, to ja dobrze rozumiem, że przyjeżdżacie?! a gdzie będziecie spać? ogarnęłyście coś?ja muszę iść Tż krzyczy, że go nie kocham
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas też tak jest, że na ile by się ten polski R nie zdało, to nic się nie stanie.. a dwa, że nie ma czyt. ze zrozumieniem, co dla mnie było b.dobrą wiadomością ![]() i wiesz, to raczej wyjątki takie jak Ty, ale uważam, że ogólnie raczej bez przygotowania trudno dobrze napisać. gratulacje, naprawdę, 89% to genialny wynik.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-21 o 23:31 |
|
|
|
|
#4118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z próbnych miałam po 70 parę, 80 parę, sprawdzały polonistki, które są egzaminatorkami, oczywiście wg klucza, więc myślę, że dużo mniej nie powinnam mieć ![]() Cytat:
![]() Trzeba było powiedzieć, że Ci się pisanie na maturze wyczerpało Aa, ok ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Żartuję oczywiście jeszcze nie ogarnęłyśmy, ale wiemy, że jedziemy ![]() Powiedz, że kochasz, ale że nas też ed: Tż na mnie krzyczy, żebym tylko tam z Wami nie piła ![]()
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-21 o 23:34 |
|||
|
|
|
#4119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie przedmioty na dodatek W zasadzie zupełnie niepotrzebnie.Ale jaka byłam dumna, że wszystkie nauczycielki pytały "po co skoro miałaś super wyniki i studiujesz??" achh, bezcenne ![]() A najlepsze jest to, że wyników poprawy do dziś nie znam... bo ich nie odebrałam
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż to sobi może.. pokrzyczeć. nie?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
![]() o rany to niemożliwe by było ![]() też bym pojechała z Wami, ale niestety nie da rady
|
#4122 | ||
|
Zadomowienie
|
dużo będziesz miała, dużo będziesz miała (w rytmie : coraz bliżej święta, coraz bliżej święta) ;D
Cytat:
![]() bo przy kompie siedzisz?! ucałuj go ładnie i wracaj ![]() Cytat:
![]() Wiem, że bez przygotowania to lipa. Nie mówię, że nie byłam przygotowana. Polski lubiłam. Zawsze miałam 5. Lubiłam czytać i interpretować. Jednakże do R podeszłam ze stosunkiem olewczym ![]() No i się udało ![]() Dziękuję ;* Też jestem z niego zadowolona ![]() ??
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
ooj.
![]() no to bardzo dobrze. Cytat:
czijo świetny wynik.
|
|
#4124 |
|
Konto usunięte
|
no Martyna przyjeżdzmy ale jeszcze nie wiemy co z noclegiem ale to się wymyśli
![]() Aguś - zdecydowałam ze jednak kupię ten szampon co poleciłaś mi go + witaminy i teraz nie wiem czy tą wcierkę mam kupić z Joanny czy ten seboradin. jak myslisz ?
|
|
|
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja z niczego tak nie oceniam. w sensie nie patrzę kompletnie ile miałam kiedyś, na próbnych czy na innych.Cytat:
|
||
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
pamiętam jak mój tata jeszcze w grudniu mi mówił "no odbierzesz te wyniki czy nie? bom ciekawy czy zdałaś drugi egzamin dorosłości" ;D buhahaha
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata chyba w takim razie miał zawsze pracowniczą, ale na jeszcze innej zasadzie mniejsza ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19490510] Aguś - zdecydowałam ze jednak kupię ten szampon co poleciłaś mi go + witaminy i teraz nie wiem czy tą wcierkę mam kupić z Joanny czy ten seboradin. jak myslisz ?[/QUOTE]który w końcu szampon? ja posłuchałam Justyny i kupiłam zwykły Dove do wypadających, zobaczymy ![]() może wrócę do Seboradinu, chociaz on mnie serio irytował ![]() tak śmierdział, że tż zawsze narzekał. to bylo czuc CIAGLE! ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
i czemu nie odebrałaś? |
||
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie odebrałaś wyników?! No, to trzymaj kciuki, żebym i ja miała z 90%.. a co tam. ![]() Dobra, Żbiczki, idę spać. Dobranoc. ;*
|
|
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
rehab4181, na Ciebie to się gniewam
czytałam, że byłaś w Łodzi i nie dałaś znaku życia nawet spałować Cię jeszcze mocniej?? A masz bym została Twym osobistym przewodnikiem ;D w ogóle to jak Twoje wyniki z pol i ang? i jak to szkolenie przeżyłaś?
|
#4130 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() weź jak ten Seboradin bedzie tak śmierdział to sie wkurzę ;p |
||
|
|
|
#4131 | |
|
Zadomowienie
|
bo miałam wtedy wolne i nadrabiałam imprezowo
i i na zmianę ![]() a później nie miałam jakoś czasu i sposobności ps. no dobra.. i trochę się bałam że poszło mi fatalnie ![]() wolałam życie w niewiedzy ale teraz mnie to cholernie nurtuje hm, odbiorę wyniki jak skończę studia Cytat:
![]() i głowa do góry! będzie 90 ![]() słodkich senków ;*
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19490684]już się nie tłumacz ;p.
ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...slabionych.htm ![]() weź jak ten Seboradin bedzie tak śmierdział to sie wkurzę ;p[/QUOTE] dodam go do listy, kupie jak mi Dove nie podpasuje, albo jako następny w kolejce będzie a jakbyś chciała apteczny szampon, to polecam jeszcze raz pregaine będzie ale Joanny nie lubisz, więc może jeszcze coś innego?są takie w zielonych buteleczkach, z czerwonymi napisami... jak to sie nazywa ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
?
|
|
|
|
|
#4133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem takim hardkorem :P Cytat:
uda się ![]() a ja dalej nie wiem jak w to grać ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale na przyszłość zapamiętam nazwę ![]() zabrałam się dziś za porządki w szafkach 4 godziny zeszyty [jeszcze z gimn książki wszystkie zebrałam i pochowałam do szafki, będzie we wrześniu handel ![]() zostawiłam tylko notatki z korków i repetytoriów z chemii nie sprzedaję :P a ile ciekawych rzeczy znalazłam ![]() normalnie jestem z siebie dumna
|
|
#4134 |
|
Zadomowienie
|
wedle "jak kocha to poczeka"
w sumie nie wiem jak to jest gdy się ich poprawy nie odbierze czy mają je jeszcze w archiwum, czy wydadzą i czy w ogóle nie weszły jakieś nowe przepisy i przypadkiem nie zostałam bez matury hahaha nie no bez to nie na pewno, bo pierwsza "do dziennika, druga do śmietnika" ;D ja pikole, ale numer ;O patrzę a tu po północy nie ma to jak stracić poczucie czasu przedwczoraj zamknęliby mnie w CH w H&M po 21.00 już było, a ja w przymierzalni z tż-tem ;D mierzę sukienki i spodnie gdy nagleeee komunikat, że zamykają i dziękują jak ci nie wybiegłam z tymi spodniami (polowałam na białe rurki nie wiedzieć czemu kobieta dziwna osoba) to tż teraz się śmieje, że taaaaaaakie szybkie zakupy to uwielbiaale, ale o poczuciu czasu miało być, wstaję o 6 grrrrrr ;/ zgroza i na uczelnię katować jak to Wy piszecie "musk"
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-05-22 o 00:11 |
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jak cos piszesz to poprawiasz mi humor aż nie mam nic więcej do dodania |
|
|
|
|
#4136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
![]() Cytat:
![]() ... bo tak to byś z Karoliną pojechała z Łodzi ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19490510]no Martyna przyjeżdzmy ale jeszcze nie wiemy co z noclegiem ale to się wymyśli [/QUOTE]Właśnie, miałyśmy konferencję zrobić! Cytat:
![]() Cytat:
zeszyty wszystkie na strych do reszty wrzucę a książki też - na handel ![]() Cytat:
![]() Jeden chłopak mi napisał, że na tą automatykę nawet z 40 punktami przyjmowali W tym roku to nawet niemożliwe, bo matma i obce na 30% to już 84 a Tż może mieć maksymalnie 880 więc spoooko ![]() Dobranoc ;* |
||||
|
|
|
#4137 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 'madame, gdzie sikać mam?' ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
nikt o mnie nie pamięta abu (ostatnio miałam na lekcji ang w klasie 3 historyjkę o Alladynie, Dżinie i Abu - tej małpie ;D) małolaty niedobre ![]() com zbajerowała ;D i odpierniczyła ![]() pchły na noc małolaty ;*
|
|
#4138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie będzie no to dobrze ale śmiesznie na te politechniki jest, tak łatwo się dostać ![]() Cytat:
abu tez nie pamiętam a co żeś zbajerowała znowu wszystkie spać idą, a ja leże, jem czipsy i o bym się chciała z wami spotkać też oooo |
||
|
|
|
#4139 |
|
Zadomowienie
|
To zróbmy dzisiaj wieczorem, co ?
![]() Dzień ![]() Przyszłam się przywitać, a zarazem pożegnać, bo jadę do dziadka za momencik. Nie mam czasu cytować, ale gratuluję Chiddy świetnego wyniku z polskiego (też taki chcę Ale dzisiaj ładnie, łaaaaaa. Napisałam prezentację wieczorem, muszę ją wydrukować i nauczyć się jej. Poleżę sobie na trawce, powącham kwiatki i będzie słitaśnie. Nie spamować za dużo.
|
#4140 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. najpierw kupię ten co Aga poceliła, a pergaine poźniej, zapiszę sobie ![]() no właśnie I don't now . nie przypomnisz sobie nazwy? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no bo jestesmy gapyy i zapomniałyśmy. dzisiaj koniecznie Cytat:
Cytat:
. ale bedą jeszcze kolejne spotkania ! i następnym razem zrobimy gdzieś po środku ;p ;*Dzień dobryyyy ;* o słoneczko wychodzi zza chmur. chyba się wybiorę dzisiaj do tego miasta, chociaż jak pomyślę że mam się przedzierać przez te remontujące drogi to miłego dnia ;** edit: Aguś - a co myślisz o tabletkach Silica , Onozis ? Bo nie wiem które kupić , jeszcze nad Skrzypovitą się zastanawiam. Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-05-22 o 08:16 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

liczę tak w miarę pesymistycznie matmę i ang. O ile te progi, co znalazłam, są prawdziwe.

jaki wstyd 
ogarnęłyście coś?

a np dziewczyna z równoległej klasy, z biol-chemu za rok chce pisać matmę R, bo jednak w tym kierunku chce studiować. Chłopak z zeszłorocznego humana też z nami pisał rozszerzoną matmę. Ludziom się o 180' zmienia 

i
i 

nie jestem takim hardkorem :P