Włosy zniszczone , suche , szorstkie , spalone PORADY - Wątek Zbiorczy :) - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Pokaż wyniki sondy: co zrobić by włosy znów były ładne,nie zniszcone?
używać odpowiedniego szamponu 78 3,86%
częściej myć 10 0,49%
stosować różnego rodzaju odżywki 1 413 69,85%
domowe sposoby 522 25,80%
Głosujący: 2023. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 11:12   #2701
iza 1983
Przyczajenie

Dot.: Włosy zniszczone , suche , szorstkie , spalone PORADY - Wątek Zbiorczy :)

Do Pysia pl....Mam taki sam problem jak Ty...Mam sianko na głowie spowodowane zniszczonymi włosami....Do tego jak położę się spać w wilgotnych wlosach a nawet suchych to rano są "powyginane" na wszystkie strony brrr ochydnie to wygląda...Cuż dekoloryzacja i rozjaśnianie zrobiły swoje-jak miałam ciemne włoski to były super i nawet codzienne mycie,suszenie i prostowanie nie niszczyło ich....Spróbuj maseczki Wax-do włosów zniszczonych-rób co 2-3 dni maseczki-ja robię-z żółtek+nafta+oliwa z oliwek+wax maska i ok godzinka na głowie....Mam włosy jak guma i efektów narazie widocznych nie ma...Ale jakoś próbuję ratować już resztkę włosów-tabletki też biorę....
iza 1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 18:32   #2702
aga24zuzia
Rozeznanie

widziałam dziś w sklepie fryzjerskim cały zestaw joico k-pak, w formie takich malutkich saszetek, całość kosztowała 8 zł, było to przeznaczone na jeden zabieg.. czy któraś z was miała z tym do czynienia?
pomóż mi.
aga24zuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 19:58   #2703
Pysia pl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syrenka Pokaż wiadomość
Skoro są w opłakanym składzie może należy je skrócić?
Czy zabiegi prostujące nie wpłyną negatywnie na ich stan?
Może czas się pogodzić ze skrętem włosów? .

Niestety i tak są krótkie, a po drugie to żadne rozwiązanie.

Tu nie chodzi o skręt, żeby tylko o to, to byłabym szczęsliwa.
Pisałam włosy się gną w nocy i łamią. Są pierzaste i niezdyscyplinowane.
Każdy myli mój problem ze skrętem,a tu nie o to chodzi
Pysia pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 10:49   #2704
Pysia pl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza 1983 Pokaż wiadomość
Do Pysia pl....Mam taki sam problem jak Ty...Mam sianko na głowie spowodowane zniszczonymi włosami....Do tego jak położę się spać w wilgotnych wlosach a nawet suchych to rano są "powyginane" na wszystkie strony brrr ochydnie to wygląda...

Mam dokładnie to samo. Włosy nie tylko mi się łamią, ale jak oklapną w czasie snu tak później muszę szczotką czesać od nowa i odbijać od skóry.

Cytat:
Napisane przez iza 1983 Pokaż wiadomość
Cuż dekoloryzacja i rozjaśnianie zrobiły swoje-jak miałam ciemne włoski to były super i nawet codzienne mycie,suszenie i prostowanie nie niszczyło ich....Spróbuj maseczki Wax-do włosów zniszczonych-rób co 2-3 dni maseczki-ja robię-z żółtek+nafta+oliwa z oliwek+wax maska i ok godzinka na głowie....Mam włosy jak guma i efektów narazie widocznych nie ma...Ale jakoś próbuję ratować już resztkę włosów-tabletki też biorę....
Szkoda, że człowiek dopiero sam mądry po szkodzie.
Trochę jestem zbulwersowana funkcjonowaniem salonów fryzjerskich u nas w Polsce. Bynajmniej w moim terenie jest nieudacznictwo i tyle.
Przepraszam za wyrażenie, ale nie mogę tego w inny sposób określić.

Panie fryzjerki mają piękną reklamę na sobie.
Od zawsze mają piękne i ZADBANE włosy - to widać, ale żeby tak garść mądrych porad dla klientki? EEEE eee tam ..po co?
Nie raz zaobserwowałam taką sytuację, że klientka jest bezradna ma zniszczone włosy potrzebuje pomocy, jakiegoś zabiegu na włosy czy coś a fryzjerka zbywa ją na tym, że musi se szampon zmienić!!!!
Jednym słowem TRAGEDIA!!
Jak się człowiek sam nie zorientuje w sprawach odbudowy i jakie obecnie są kosmetyki na rynku to nikt nam tego nie zaoferuje, nawet gdyby wymagała tego sytuacja.
Nie mogę zrozumieć dlaczego fryzjerki malując włosy klientkom nie informują o istnieniu zabiegów wspomagających regenerację struktury włosa po farbowaniu??
Bardzo żałuję, że salony oferują wszystko, ale w gruncie rzeczy z tego całego wachlarza ofert zaczynają funkcję na malowaniu a kończą na czesaniu i podcięciu. Smutne!
Przepraszam, że rozpisałam się na temat nieudolnego fryzjerstwa tutaj, ale pękło coś we mnie i nie mogłam się powstrzymać.
A najgorsze jest to, że kupę kasy zostawia się w salonach - niestety!
Nie mogę przeżyć tego że zwyczajnie nie można umówić się o poradę!
Tak!! O Boże jakiez to zdziwienie gdy Pani pyta co będziemy robić (bo jak zwykle przygotowana albo na obcięcie albo malowanie, żadnej innej kategorii nie biorą nigdy pod uwagę) ot kolejna do wypchnięcia, a ja mówię proszę mi doradzić.....- mina zrzędnie..
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać i nie napisać też tego, że raz usłyszałam od fryzjerki taki tekst :" No przecież obcięłam Panią tak, jak Pani chciała, wbrew własnym regułom fryzjerskim, a włosy układają się tak jak Pani chciała, NA MOKRO jest ten efekt, gdy Pani zmoczy włosy to będzie widać."
zgrozo

...szkoda tylko, że nie pomyślała, że chodzę w wysuszonych włosach...
pozdrawiam wszystkie Panie

Edytowane przez Pysia pl
Czas edycji: 2010-05-22 o 10:52
Stary 2010-05-24, 12:25   #2705
andzia20122
Przyczajenie

Dot.: Re: zniszczone włosy(pomocy)

ja tez uzywam loreala - jest rewelacyjny

http://hairpro.pl
andzia20122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:10   #2706
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pysia pl Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo. Włosy nie tylko mi się łamią, ale jak oklapną w czasie snu tak później muszę szczotką czesać od nowa i odbijać od skóry.

Szkoda, że człowiek dopiero sam mądry po szkodzie.
Trochę jestem zbulwersowana funkcjonowaniem salonów fryzjerskich u nas w Polsce. Bynajmniej w moim terenie jest nieudacznictwo i tyle.
Przepraszam za wyrażenie, ale nie mogę tego w inny sposób określić.

Panie fryzjerki mają piękną reklamę na sobie.
Od zawsze mają piękne i ZADBANE włosy - to widać, ale żeby tak garść mądrych porad dla klientki? EEEE eee tam ..po co?
Nie raz zaobserwowałam taką sytuację, że klientka jest bezradna ma zniszczone włosy potrzebuje pomocy, jakiegoś zabiegu na włosy czy coś a fryzjerka zbywa ją na tym, że musi se szampon zmienić!!!!
Jednym słowem TRAGEDIA!!
Jak się człowiek sam nie zorientuje w sprawach odbudowy i jakie obecnie są kosmetyki na rynku to nikt nam tego nie zaoferuje, nawet gdyby wymagała tego sytuacja.
Nie mogę zrozumieć dlaczego fryzjerki malując włosy klientkom nie informują o istnieniu zabiegów wspomagających regenerację struktury włosa po farbowaniu??
Bardzo żałuję, że salony oferują wszystko, ale w gruncie rzeczy z tego całego wachlarza ofert zaczynają funkcję na malowaniu a kończą na czesaniu i podcięciu. Smutne!
Przepraszam, że rozpisałam się na temat nieudolnego fryzjerstwa tutaj, ale pękło coś we mnie i nie mogłam się powstrzymać.
A najgorsze jest to, że kupę kasy zostawia się w salonach - niestety!
Nie mogę przeżyć tego że zwyczajnie nie można umówić się o poradę!
Tak!! O Boże jakiez to zdziwienie gdy Pani pyta co będziemy robić (bo jak zwykle przygotowana albo na obcięcie albo malowanie, żadnej innej kategorii nie biorą nigdy pod uwagę) ot kolejna do wypchnięcia, a ja mówię proszę mi doradzić.....- mina zrzędnie..
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać i nie napisać też tego, że raz usłyszałam od fryzjerki taki tekst :" No przecież obcięłam Panią tak, jak Pani chciała, wbrew własnym regułom fryzjerskim, a włosy układają się tak jak Pani chciała, NA MOKRO jest ten efekt, gdy Pani zmoczy włosy to będzie widać."
zgrozo

...szkoda tylko, że nie pomyślała, że chodzę w wysuszonych włosach...
pozdrawiam wszystkie Panie
Zgadzam się z Tobą w 1000% jeśli chodzi o fryzjerów! Ja do tej pory spotkałam tylko jedną fryzjerkę, kóra chciała mi pomóc w kwestii naprawy tego co sobie sama zrobiłam na głowie, ale to pewnie tylko dlatego, że zna moją mamę.
teraz fryzjer tylko zrobi swoje i baj baj.a jeszcze jakie pretensje jak coś sie nie podoba ! Kiedyś jedna fryzjerka za krótko mi podcięła grzywkę i do mnie z tekstem: MOGŁA PANI IŚĆ GDZIE INDZIEJ!!! Myślałam, że ją zatłukę!
Swoją drogą od tego czasu sama sobie grzywkę podcinam i przynajmniej mam taką jak chcę jeśli chodzi o długość.
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 12:21   #2707
Pysia pl
Raczkowanie

Tak, to prawda. Mówią tak. Wycwanili się.
Jest już tyle salonów, że jak nie podoba się to wysyłają nawet do konkurencji.
Z grzywką jest zawsze ten problem, że pyta się o długość, ale robi to zupełnie nie umiejętnie, naciągnie grzywkę na mokro i pyta czy tyle, a potem wysuszy i jeszcze podniesie maks na szczocie i jest nie krótsza o 1/3 a conajmniej 3/4!!!!!
Bez pojęcia....
Stary 2010-05-25, 12:58   #2708
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pysia pl Pokaż wiadomość
Tak, to prawda. Mówią tak. Wycwanili się.
Jest już tyle salonów, że jak nie podoba się to wysyłają nawet do konkurencji.
Z grzywką jest zawsze ten problem, że pyta się o długość, ale robi to zupełnie nie umiejętnie, naciągnie grzywkę na mokro i pyta czy tyle, a potem wysuszy i jeszcze podniesie maks na szczocie i jest nie krótsza o 1/3 a conajmniej 3/4!!!!!
Bez pojęcia....
dokładnie! kiedyś tez jak chciałam długą grzywkę na skos, to jedna pani tak ją ścięła, że wyglądałam jak w krzywo założonym kasku. i oczywiście za krótkie to cos jej wyszło. tłumaczyła sie tym, ze włosy były zniszczone i dlatego tyle ścięła. no ok, ale wolałam już spinać tą zniszczoną grzywkę i ją odżywiać, a resztę ściąć za jakiś czas, niż wyglądać jak idiotka póki mi włosy nie odrosły...
niektóre fryzjerki to się chyba tylko w dzieciństwie na lalkach uczyły...

a dzisiaj wybieram się do jakiegos salonu fryzjerskiego szukać masek z serii Scandic Line. póki co do moich spalonych włosięt używam przeważnie odżywki Nivea Intense Repair i oleju rycynowego - moje włosy go kochają zrobiłam też czosnkowy, ale jeszcze dojrzewa sobie
Stary 2010-05-25, 18:18   #2709
karolina1466
Raczkowanie

zgadzam się z Wami baardzo bardzo
mnie akurat w polskich fryzjerach denerwuje brak jakiejkolwiek INWENCJI ... brak umiejętności doradzenia w kwestii pielęgnacji to drugi problem ...

co do moich cienkich delikatnych rzadkich itd. itp. włosów idę je w czwartek ściąć ;p;p zrezygnowałam też z suszenia, prostowania... ciągle uzywam maseczek, odżywek (i mogłabym tak długo wymieniać), a pomimo to kudły są okrooopne i beznadziejne i nie wspomiałam, że nie mam już do nich siły ani cierpliwości (jeszcze śmie wypadać cholerstwo! )

Edytowane przez karolina1466
Czas edycji: 2010-05-25 o 18:25
karolina1466 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 18:34   #2710
anusia-87
Wtajemniczenie

stosujecie może Krem Mleczny Kallosa? Chciałam dzis kupić maskę Scandic line kokosową, ale niestety nie było - przetestuję zaś ten krem
Stary 2010-05-26, 08:50   #2711
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolezankaa Pokaż wiadomość
prawdopodobnie pewnie przymierzę się niedługo do trwałego prostowania i po krzyku

a mam koleżanki co prostują już wiele lat i zero jakiegoś specjalnego dbania o nie, zero odżywek masek i cieszą się pięknymi włosami także to też wszystko zależy od rodzaju włosa
A niech te koleżanki, co prostują pokażą Ci włosy po myciu bez prostowania.
Wtedy kolorowo nie będzie, prostowanie to błędne koło. Domyka łuski i włosy błyszczą piękną taflą, tylko umyj je potem i zobacz.
Stary 2010-05-26, 09:14   #2712
malutka243
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
Wtedy kolorowo nie będzie, prostowanie to błędne koło. Domyka łuski i włosy błyszczą piękną taflą, tylko umyj je potem i zobacz.
Dokładnie. Sama wiem po sobie, bo jakiś rok temu męczyłam cały czas włosy prostownicą. Po umyciu była tragedia - no to znowu trzeba wyprostować, żeby z zewnątrz wyglądało ładniej.
Teraz prostuje tylko na jakąś większa okazję i naprawdę włosy wyglądają o niebo lepiej
malutka243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:10   #2713
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

Cytat:
Napisane przez Serendipity Pokaż wiadomość
no to ja to wiem, bo mam tak samo ale to chyba jedyne wyjście na normalnie wyglądające włosy
kiedys jak stosowałam ostrą pielęgnację przez 2 lata i nie prostowałam to były o wiele gorsze i to mnie własnie dziwi
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:39   #2714
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
stosujecie może Krem Mleczny Kallosa? Chciałam dzis kupić maskę Scandic line kokosową, ale niestety nie było - przetestuję zaś ten krem
Chodzi ci o Crema Al Latte? Ja miałam tą wersje litrową i jak do tej pory to próbowałam wieeelu kosmetyków a ta maska jest dla mnie NR 1 jak najbardziej polecam przyjemny zapach i fajnie nawilżała mi włosy. Nawet gdzieś na Pielęgnacji jest wątek o kosmetykach Kallosa.
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 12:43   #2715
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
Chodzi ci o Crema Al Latte? Ja miałam tą wersje litrową i jak do tej pory to próbowałam wieeelu kosmetyków a ta maska jest dla mnie NR 1 jak najbardziej polecam przyjemny zapach i fajnie nawilżała mi włosy. Nawet gdzieś na Pielęgnacji jest wątek o kosmetykach Kallosa.
tak, o tą mi chodzi wczoraj ją kupiłam, bo Scandic-ów nie było... ale po pierwszym, użyciu - rewelacja i ten zapach... mniam
Stary 2010-05-26, 12:49   #2716
Hermit
Zadomowienie

No widzisz, nie mogło być inaczej.
A ja z kolei czekam na Scandica właśnie bo zamówiłam go sobie ,ale tego Water Mask z wyciągiem z owoców ciekawe czy będzie dobry
Stary 2010-05-26, 13:46   #2717
haneczka34
Przyczajenie

a co zrobić, gdy mam całą mase połamanych włosów ? Czy już nic mnie nie uchroni tylko ściecie ? Nie chodzi mi o ich fakture, tylko to, ze wystają znad innych jak takie druty. Okropne.
haneczka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:03   #2718
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
No widzisz, nie mogło być inaczej.
A ja z kolei czekam na Scandica właśnie bo zamówiłam go sobie ,ale tego Water Mask z wyciągiem z owoców ciekawe czy będzie dobry
też się czaję na scandica w dalszym ciągu i będę szukać a jak nie znajdę, to w końcu zamówię przez neta ale Kallos rewelacja - mam takie mięciutkie pachnące włosy

Haneczka a próbowałaś olejowania? Rycyna, Kokos? Zajrzyj na wątek o olejach
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276331
jednak jak mi się włosy łamały po rozjaśnianiu to chciałam mocno ściąć... z tym, że w końcu mocno wycieniowała mi je koleżanka, ale nie było tak tragicznie jak przed
teraz zapuszczam, odżywiam, nie farbuję i za jakis czas zetnę jednak te najbardziej zniszczone
Stary 2010-05-26, 14:21   #2719
malutka243
BAN stały

Cytat:
też się czaję na scandica w dalszym ciągu i będę szukać a jak nie znajdę, to w końcu zamówię przez neta ale Kallos rewelacja - mam takie mięciutkie pachnące włosy
Aniu a jak kallos, nawilża ładnie?
Stary 2010-05-26, 14:53   #2720
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka243 Pokaż wiadomość
Aniu a jak kallos, nawilża ładnie?
taaak po pierwszym użyciu już zauważam różnicę! Chociaż na noc miałam maskę z oleju kokosowego, więc to też sporo daje, ale w moim przypadku same oleje to nie wszystko.
Do tej pory używałam Nivea Intense Repair po zmyciu oleju i też było dość dobrze, ale ten Kallos... Jestem zachwycona, a to dopiero pierwsze użycie
Stary 2010-05-26, 19:41   #2721
karolina1466
Raczkowanie

Z kolei ja uważam, że Kallos oprócz zapachu oczywiście, nie ejst dobrą odżtwką (przynajmniej u mnie na włosach). Kallos włosy oblepia, bo umyciu ciężko rozczesać, są takie szorstkie, końce puszą się okropnie. Wolę Vaxa, chociaż Kallosa od czasu do czasu też użyję
Z tego, co wiem opinie na temat kremu są bardzo zróżnicowane, więc działanie zależy (taki mi się wydaje) od typu włosa.
pozdrawiam włosomaniaczki
Stary 2010-05-26, 20:58   #2722
biia
Wtajemniczenie

mnie Kallos na początku stosowania zachwycił, ale po miesiącu stosowania miałam okropne włosy. nigdy nie wróciłam, do niego, ale zastanawiam się czy nie dać mu drugiej szansy.

ale teraz wypróbuję chyba te nowe maski z kokosem i owocami.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 08:54   #2723
Hermit
Zadomowienie

Hmm.. Ja tak nie miałam z Latte a włosy mam dość zniszczone i zużyłam sama całe litrowe opakowanie, raczej mam takie właśnie odczucia co do Placenty - nie mogę się do niej przekonać
Stary 2010-05-27, 10:48   #2724
LolaBunny
Raczkowanie

Wink Dot.: Włosy zniszczone , suche , szorstkie , spalone PORADY - Wątek Zbiorczy :)

Ja używam to Mleczny krem do włosów- Crema Al Latte: Revolution Professional Hair Mask, Golden Dust. Crema al latte with silk proteins.

I Jestem bardzo zadowolona. Mam twarde i matowe włosy.. a po niej są mięciutkie i takie sypkie a do tego błyszczą się.
także nie narzekam... ale boję się że włosy sie przyzwyczają do tej maski i już nie będzie takiego efektu i wtedy klops hehe
Miejmy nadzieję ,że tak sie nie stanie
LolaBunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 11:11   #2725
anusia-87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LolaBunny Pokaż wiadomość
Ja używam to Mleczny krem do włosów- Crema Al Latte: Revolution Professional Hair Mask, Golden Dust. Crema al latte with silk proteins.

I Jestem bardzo zadowolona. Mam twarde i matowe włosy.. a po niej są mięciutkie i takie sypkie a do tego błyszczą się.
także nie narzekam... ale boję się że włosy sie przyzwyczają do tej maski i już nie będzie takiego efektu i wtedy klops hehe
Miejmy nadzieję ,że tak sie nie stanie
wtedy zmienisz na jakąś inną np Scandic a później wrócisz do tej

choć ja raczej nie zauważyłam u siebie, żeby włosy się przyzwyczajały do jakiegoś specyfiku, nawet przy długotrwałym stosowaniu..
Stary 2010-05-27, 16:48   #2726
karolina1466
Raczkowanie

a ja jak zapowiadałam wczoraj, byłam dzisiaj u fryzjerki sympatyczna kobieta, doradziła i miała (o czym chcę powiedzieć) super kosmetyki do włosów. Szampon taki baardzo owocowy, fajne spraye i odzywki do włosów... Niestety, nie wiem, jaka firma.. na S , czerwone opakowanie Może Wy na coś wpadniecie ?

na początku myślałam, że szampon to Kallos, ale się pomyliłam.
Stary 2010-05-27, 19:16   #2727
LolaBunny
Raczkowanie

Wink Dot.: Włosy zniszczone , suche , szorstkie , spalone PORADY - Wątek Zbiorczy :)

Cytat:
wtedy zmienisz na jakąś inną np Scandic a później wrócisz do tej

choć ja raczej nie zauważyłam u siebie, żeby włosy się przyzwyczajały do jakiegoś specyfiku, nawet przy długotrwałym stosowaniu..
A dobra ta Scandic? No mi się tak właśnie wydaje, że za pierwszymi użyciami to jest takie WOOOW a potem to już nie. Ale pewnie to kwestia mojego przyzwyczajenia a nie moich włosów.
LolaBunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 19:48   #2728
kamelka33
Zadomowienie

Kobietki przejrzałam wiele wątków na temat pielęgnacji włosów oraz KWC, bo moje są w coraz gorszym stanie i musze je jakoś ratować Bardzo zainteresowała mnie ta maska: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...i-glikolem.htm
ale na allegro w ogóle jej nie ma albo ja nie umiem szukać, czy któraś z Was stosowała może albo wie, jak ją zdobyć?
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 20:11   #2729
malutka243
BAN stały

Tutaj http://www.veba.pl/product-pol-1245-...ask-300ml.html

lub w sklepach fryzjerskich.
Stary 2010-05-27, 20:32   #2730
kamelka33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malutka243 Pokaż wiadomość

Tutaj http://www.veba.pl/product-pol-1245-...ask-300ml.html

lub w sklepach fryzjerskich.

Hmmmm ta maseczka do której podałaś mi link jest akurat na allegro tylko, że ta, którą znalazłam w KWC zupełnie inaczej się nazywa i ma inne opakowanie mówimy na pewno o tej samej?
kamelka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości