|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Cytat:
Życie jest jak pajęcza sieć, im bardziej się szarpiesz, tym bardziej wszystko się plącze.. Cóż, ja zawsze byłam wybredna i nie brałam czegoś ogólnodostępnego. A dzisiaj czuję się jak w bajce. Zła macocha, 100 lat snu i krasnoludki które podpier.doliły mi Księcia...
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0- niunia... <3
grise- kradnę na podpis, mogę słonko? ;*** ...............▪▫▪♥▪▫▪ `wymyśliłam sobie Ciebie z nudów. `choć w miłość nie wierzę, nie lubię być sama. `mam taki tik- odwracam głowę w Twoją stronę. . `jestem silna. czasem tylko mam złe dni... `Chłopcze. Po prostu nie zasługujesz na mnie.! ;(
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-05-22 o 17:27 |
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
Chcę pamiętać Nas Ty też chcesz ... Chcę Cię kochać, pragnąć, chcieć chodzę ulicami niespełnienia.. Dotknij oczu mych i oczaruj zagubione w morzu słów westchnienia
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Kofeina w RedBullach - cudeńko. MrsUnfabulous - wracaj szybko, kochanie. <3 limitowanaa - no, no prosiaczku, idealne opisy. ![]() Paralogiczna - peace, peace słoneczko. __________ ' Towaru nie ocenia się po opakowaniu.' ' Jestem nikim? Spoko.Lecz dla takich jak ty, to i tak za wysoko. ' ' Wbrew prognozom, na złość prorokom - wciąż tu jestem, śmieję się ostatnia jak dotąd. Spełniam marzenia chociaż miałam być na dnie, całym swoim życiem z waszych prognoz kpię. ' Krzyczała, że On jest bez serca, histeryzowała. wybuchała niekontrolowanym płaczem, a On przeszedł obojętnie zostawiając jej serce na pastwę losu. Cham, kompletny cham.
|
|
#905 |
|
Rozeznanie
|
__Fallen Angel__ jogobella_musli otojest myCh
też was kocham ![]() przez oczy kogoś innego widzisz że więcej niż połowa twojego życia to tylko opowieść w książce z bajkami a zegar na ścianie stoi na godzinie naszej miłości już od paru dni ona myśli że szczęście to wycieraczka co leży pod jej drzwiami jesteś moim powodem dla powodu krokiem w moją rutynę zamieniając każde miejsce w okrutną i podłą scenerię ona jest piekłem na 2 nogach w tej czarnej sukience Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-22 o 17:23 |
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
pobawimy się w dzieci, ja będę krzyczeć, tupać i obrażać się, a ty kupisz mi jabłkowego chupa-chupsa, pocałujesz w czółko i znowu będzie okej.
jeżeli Twoja miłość byłaby żółtymi kropeczkami, ja byłabym pacman'em i bym się nimi żywiła. |
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
MalutkaGwiazdka- ; )) !
"I oswajanie własnego serca w takich chwilach nie pomaga. Przygotowywałam je starannie, by nie przeoczyć, najmniejszego szczegółu, a i tak pękło. Wypracowałeś przez kilkadziesiąt dni tak wielką kontrole nad moim sercem , niż ja przez kilkanaście lat swojego życia ." "Spojrzałam w przyszłość. Nie bój się. Nie powiem Ci co widziałam. Nie chcę żebyś wiedział że niedługo odejdziesz..." `Wierzę, że ta zima kiedyś musi minąć. Zazieleni się, urośnie kilka drzew. A niedopity rum rozgrzeje jeszcze krew. Zimny poniedziałek gorącą stanie się niedzielą. Jeszcze wszystko będzie możliwe, nim stanie się tak jak gdyby nigdy nic nie było.` `Wytrzymała wszystko, ponieważ udało się jej przekonać mężczyzn, że mają do czynienia nie tyle z kimś równym sobie, ile raczej z kimś. komu niełatwo dorównać.` wszystkie małe dziewczynki dorastają, ja dorosłam już dawno choć wiele rzeczy tak świetnie robie sama, choć wmawiam sobie, że przecież świetnie sobie radzę i wiem, że tak jest... potrzebuję ciepła. Ja - racjonalna w każdym calu, trzeźwo myśląca, odpowiedzialna, ja potrzebuję chwilki, minuty, godziny, dnia, w którym mogłabym poczuć się znów małą dziewczynką. Dnia, w którym ktoś dla odmiany zadbał by o mnie, zorganizował wszystko, zatroszczył się o każdy szczegół, każdy drobiazg, detal... Nie za często, przecież radzę sobie sama... ale tak na moment, tak na chwilkę, co jakiś czas... bardzo bym chciała...by mieć listę, na której kilka pozycji wciąż nie jest odznaczonych... "Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz - Tu zaczęliśmy i tu skończymy..." `Wiesz co boli najbardziej? Chwile kiedy ubieram się w najładniejszą sukienkę, maluje usta najdroższą szminką, piekę najsmaczniejszy sernik i czekam na Twoje przyjście, zapominając że Ty już nigdy nie przyjdziesz.` "Miałaś tak kiedyś, że musisz iść, gdziekolwiek, powłóczyć się po parku, kiedy nie ma co pić, ale są papierosy, więc palisz jednego za drugim, ze specjalną dedykacją dla kogoś. A później chcesz iść spać, gdziekolwiek, byle nikt Ci nie przeszkadzał. Miałaś tak kiedyś ? Że nie ma już co ze sobą zrobić, i nie ma nikogo obok Ciebie, komu mogłabyś powiedzieć, jak bardzo jest Ci źle,i nie możesz płakać, chociaż to tak cholernie pasuje do sytuacji. Miałaś tak kiedyś? że wracasz byle gdzie, byle jak, byle nie tam . że ręce Ci się trzęsą, że trzęsiesz się cała. I nie potrafisz powiedzieć, że Ci nie zależy. bo zależy Ci cholernie, a nie umiesz się oszukiwać, a kiedyś umiałaś...
|
|
#908 |
|
BAN stały
|
kontrastowa0
<3przepraszam, ale twoje swoje słowa zalegają mi w głowie. mógłbyś je stamtąd zabrać?
|
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
Są piosenki , które porywają do tańca, Piosenki, przy których mamy ochotę śpiewać... Ale najlepsze piosenki to te, które przenoszą nas do momentu, gdy pierwszy raz je słyszeliśmy i jeszcze raz łamią nam serce .
te absurdalne palpitacje serca. automatycznie podniesione kąciki ust i abstrakcyjne stado motyli buszujące gdzieś pod żołądkiem w Twoim zdrętwiałym ciele. tak zachowuje się organizm na widok kogoś, na kim nam zwyczajnie w świecie zależy. stanowczo za bardzo. Wiesz , stoję sama między szeptem a ciszą . Wiesz jak to jest gdy się myśli kołyszą w głowie, która nie chce już tego - co było . Jesteś nie wywołaną kliszą dla mnie, jesteś ciszą, która usypia mnie, gdy próbuję powstać, męczy mnie, zabija, gdy nie zamierzam poddać się Stoisz obok, ale jakby Cię nie było, zapomniałem o tobie, nawet jeśli byłaś słodką chwilą . Stoję sama , tak bez uczuć, wiesz Które zgasiłam właśnie, wszystkie je Może łatwiej będzie po prostu nie rozmawiać . Więc zamykam ten rozdział i już nie chcę tego poprawiać . Może spotkają się jeszcze w samotnym mieście Może znajdą dzień, w którym zgubili szczęście Może miną się i pójdą w inną stronę Może tak - może nie. Mogę zostać, jeśli tylko chcesz Ale powiedz, że potrzebujesz mnie Żebym została z Tobą tu i teraz Bo beze mnie nie możesz się pozbierać . Mogę powstać miłość mnie prostuje Dajesz Mi siłę która Nas buduje . Łatwiej wierzyć, jeśli wciąż utwierdzasz Że nie zniknę z Twego Serca . Mogę marznąć, kiedy wiem, że wrócisz Bo ogrzejesz mnie i Mocno tak przytulisz . Będziesz zawsze, przy mnie, marzę o tym Twoje ciepło wypala wszelkie kłopoty Mogę zasnąć, jeśli zaśniesz obok Słodka noc odpływam razem z Tobą Piękna chwila, którą docenia każdy Kto w objęciach żegna białe gwiazdy. Mogli dojść najdalej ze wszystkich A teraz każde z nich szuka drugiego w snach To historia, która nie znajdzie końca Opowiada o tych, których zmazał czas . niektóre są z piosenek .
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-05-22 o 18:12 |
|
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
"Nad głową mieć słońce lub pełno gwiazd by zrozumieć, że życie ma smak !"
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały
Tak czytam niektóre wpisy i dziewczyny, nie mówię konkretnie, żeby się nikt nie oburzał, częściej chwalą raczej za to, że same dostały pochwałę od danej osoby, niż jej talent, bo zauważyłam, że niektóre, mimo ciągłego powtarzania o regulaminie, nie dodają opisów własnej twórczości. Pozdrawiam prawdziwe perły tego forum, jesteśmy niezniszczalne, tak jak nasz talent.____ Obiecał, że przyjdzie wraz z wiosną wiosny nie widać, jego też nie Nie pojmiesz jak wiele znaczy ktoś kogo się nie może zatrzymać na zawsze Chciałabym Twoje myśli przejrzeć pewnie są kontrastem dla słów Brak mi Ciebie i wiary w miłość Za drzwiami bez klucza i oknem ze stali ukryłeś się przede mną gdy spadniesz jeszcze niżej zapewnię Ci miękkie lądowanie i niebo na samym dnie
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
grise, abunee, Primadonna, otojest, Toogether93 - ♥
_____ rozumiesz, jest maj i słońce świeci najpiękniejszym światłem. to szalone, przecież obiecaliśmy sobie siebie. (...) 'jako i my odpuszczamy; i nie wódź nas na pokuszenie...' czujesz? czujesz, że śmierdzę tym okropnym kłamstwem? dlaczego nikt nie powiedział mi, że odór tak szybko się rozprzestrzenia?! wpadam w trans. nie słyszę już twojego serca, nie widzą własnych snów.
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
oczarowałeś mnie
skubnęłam trochę Twojej miłości... smakowała jak gorąca czekolada w zimowy wieczór
|
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję pierniczki. kocham was ! <3
mówią: 'ona jest taka szczęśliwa.' a w tym momencie pie@#$% jej się całe życie.
Kocham ten stan papierosy, kawa, ja i Twoje zdjęcie. nie ma niczego bardziej seksownego od palenia: płomyk, gdy pocierasz zapałkę, leniwe wydmuchnięcie dymu. Już nie łudzę się, ze moze masz zablokowane konto, albo ze popsuł Ci się telefon. ja już wiem. poprostu nie napiszesz. Nie stanę przecież na kamieniu i nie powiem - jestem kure@#$% samotna, może ktoś mnie przytuli? nienawidzę, gdy ktoś mówi, że życie jest piękne. po prostu cholernie mu zazdroszczę, że jest w stanie powiedzieć, coś takiego, że ma ku temu powody. byłoby cudownie mieć kogoś kto mówi " najbardziej na świecie". tęskniłam jak wariatka , wiedziałam , że nie wrócisz.
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I love you.
![]() ____ pier**lona su*ka, trzymała go za rękę. |
|
|
|
|
#916 |
|
Rozeznanie
|
Szydera - Słoneczko.
![]() I'm laughin' now, because my joke is on you. Teraz śmieję się ja, ponieważ mój dowcip to Ty. Now every single note is breaking down, till there's no sound. Teraz każda pojedyncza nuta zanika, aż do momentu, gdy nie będzie dźwięku. I'm choking on the thought of this, you broken up the next part of us. Dławię się na myśl o tym, że rozbijasz kolejną część nas. Even though it kills me, the truth is better then the lie. Chociaż to mnie zabija, to prawda jest lepsza niż kłamstwo. No going back, I've reached my final verdict. You had my heart and hurt it, but I won't let you see me cry. Już nie ma powrotu, podjęłam ostateczną decyzję. Miałeś moje serce i je zraniłeś, ale nie pozwolę, byś widział jak płaczę. I'm not even angry for what you've done. I'm only sad, I have to let go. Nie jestem zła, za to co zrobiłeś. Jestem jedynie smutna, że musiałam odejść.
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Sobą być . W 100 % być sobą , trzymać blisko tych , którzy wierzą Ci na słowo..
Dam Ci swoje szczęście . Im dłużej się patrzę na niego , tym bardziej boję się siebie . Selekcja myśli . Mój mózg coś szwankuje, chyba oddam go na przegląd ![]()
|
#918 |
|
Zadomowienie
|
Niejedną kobietę uratowała przed samobójstwem myśl, że po uduszeniu, otruciu lub utonięciu mogłaby wyglądać brzydko.
Serce kobiety to stop najszlachetniejszych zalet (gdy kocha) i wad (gdy nienawidzi). Z kobietą nie ma żartów - w miłości czy w gniewie Co myśli, nikt nie zgadnie; co zrobi nikt nie wie. Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni. Nie ma brzydkich kobiet, jest tylko grupa mężczyzn, którzy nie znają się na sztuce abstrakcyjnej. Kobiety są o wiele bardziej interesujące od mężczyzn. Są od nich głębsze. Kiedy się otworzą, są prawdziwym skarbcem. Szkoda, że większość facetów nie jest w stanie tego zauważyć...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
boję się o nas.. nas, których nie ma.
kocham cię. kocham ciebie bardziej niż swój czerwony lakier do paznokci, mocniej niż swą pomadkę o tym samym kolorze. |
|
|
|
#920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___________________ Słowa usłyszane tysiące razy- już nie robią wrażenia.
W Twoim przypadku jest inaczej. Chłodny powiew wiatru, słodycz jego ust, gorzki smak porażki, chwila zwątpienia. Trzy serca w jednym pomieszczeniu. |
|
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje za wszelakie pochwały promyczki Kochanaa i inne powodzianki- naprawdę wam współczuje. trzymajcie się kochane ![]() chocapic - jeeej zaczarowałaś mnie xx groszek 07 xx, panna miodowa Bananowa Brazylijka, nydee, keendy - wiecie że tęsknie ? ![]() Atmosfera była gęsta od myśli i rzeczy do powiedzenia. Ale w takich momentach mówi się tylko Male Rzeczy. Duże Rzeczy są schowane w środku, nie wypowiedziane. Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz. A ja przecież mogłabym kopać z nim studnie, gdyby się okazało, ze tam gdzie mnie zabiera nie ma jeszcze wody. Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać. czasem nie warto sobie wszytego wyjaśniać... |
|
|
|
#922 |
|
Rozeznanie
|
oh ah
brak słów, nie wiem jak mam Wam podziękować <3
_________________ we'll forget each other
zapomnimy o sobie nawzajem all those song lyrics, i put as my status have a meaning ♥ wszystkie teksty piosenek, które dodaję na opis mają znaczenie i will be okay, just not today jeszcze będzie u mnie dobrze, po prostu nie dzisiaj
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Cóż za wyróżnienie dziękuję słońce -Zamknij oczy. Co widzisz?
-Nic a co miałbym niby widzieć? -Marzenia -Naucz mnie żyć . -O co Ci chodzi? -O nic, po prostu chcę znowu być nieodpowiedzialna, beztroska i szczęśliwa jak ty . -Czemu płaczesz? -Nie płaczę. To deszcz . -Jaki deszcz? On pada za oknem a ty jesteś tutaj ze mną. Wtedy zobaczyła w jego oczach niebo pełne gwiazd i zrozumiała że to jest prawdziwa miłość .
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Przewertowałam większość stron i jestem pewna istny_paradoks jesteś cudowna nie ma lepszej od Ciebie. Oby tak dalej ; ****
Uwielbiam gdy patrzysz na mnie niezrozumiale, mogę się wtedy łudzić, ze coś do mnie czujesz. Co to może znaczyć gdy patrzysz na mnie swoimi niebieskimi oczyma, a potem uśmiechasz się stanowczo? Twoja bluza pachnąca piwem i papierosami jest jak mój narkotyk. A gdy na kapselku od Tymbarka przeczytałam: Ktoś Cię potrzebuje od razu pomyślałam o obie. Jakiś znak ? Edytowane przez TurlajDropsa Czas edycji: 2010-05-22 o 19:03 |
|
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
coś o szczęściu posiadacie ??
odkryłam szczęście, po godzinnym pisaniu z nim o pierdołach. zawsze chciałam mieć w domu takie małe, czarne, dźwiękoszczelne pomieszczenie, gdzie mogę wejść, zamknąć się, krzyknąć na cały głos `KURRRWAAAA` i wyjść naćpałam się lakierem do paznokci i świeruje.. Musisz lubić dziś to dziś Ciebie polubi, a o wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie.. Dla mnie kolega to osoba przeciwnej płci która ma "to coś" co powoduje, że absolutnie nie mam ochoty się z nim przespać. - ahahahhaa - co? -wyglądasz jak strach na wróble. -bo mnie rozczochrałeś. -nie kochanie ty zawsze wyglądasz jak strach na wróble.
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2010-05-22 o 19:03 |
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
witam w nowej części, drogie panie ;* oficjalnie wracam : )
umiem tak ładnie być sama... byłam tylko wymysłem. "spójrz, uśpiłam już trwogę" "dziesięć pięter i ciemność" "Różo... Różo, nasz jest świat! Zostaniemy wciąż młode..." "pomyślała: no tak, znów w ten schemat się pcham..." "miłość durna, miłość zła nie ma władzy nade mną!" "co wyrywa z nas cały zapas słów, cały spokój serc..." (powyższe z piosenki "Jaka róża taki cierń", tekst autorstwa A. Osieckiej, wykonuje Edyta Geppert) cały świat może być przeciw nam, ale my jesteśmy razem w walce z całym światem! czas przeszły to najbardziej chłodna z językowych form. próbuję się poznać, na nowo odgadnąć, zahaczyć o siebie myślą, odkryć się pomału, skutecznie, warstwa po warstwie. może Ty wiesz, jak? bo ja nie wiem, gdzie siebie szukać... chyba gdzieś tam pierwszego kwietnia, gdzie emocje były ojczyzną, gdzie podzieliłam się sobą ostatni raz. boję się burzy tym bardziej, odkąd nie mam Ciebie... ja jestem tu, a moje życie obok.
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Oh, czy nie widzisz tego księżyca nad nami?
Zdaje się krzyczeć ' pocałuj ją' ! Nalej mi szklankę mleka, białego, gęstego mleka. Podobnego do mgły na twoich oczach. Bądź sobą. Lubię kiedy śmiejesz się, ale tylko wtedy gdy szczerze. Trzymaj, łatwo je upuścić. Strasznie żywe to serce.
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Zakłócili moje wewnętrzne szczęście....
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
"Pamiętaj o mnie, ale nigdy, nigdy po mnie nie płacz. A jak już będziesz płakać to miej uśmiech na twarzy, bo chyba się będę dobrze Tobie kojarzyć?" Już więcej nie przegram z życiem. Oddam się śmierci... Prędzej czy później czas i tak wszystko spie *** li.
|
#930 |
|
Rozeznanie
|
LoveYourEyes - o nie.. umrę.. co za zaszczyt.. nie wierze ![]() pewnie ze możesz słonko caroline060 - szaleje za tobąpatrzę na karty mego życia wyblakłe wspomnienia ciebie i mnie błędy których, jak wiesz, kilka popełniłeś i teraz nagle tysiąc rzeczy które widziałam były niczym więcej niż marzeniami o mnie i o tobie zawsze chciałam za tobą tęsknić i zawsze chciałam po ciebie przyjść odsłaniam moje przejrzyste ja tak nieujarzmione tak niewytresowane lubię być zagłębiona w twoje sprzeczności, kochanie piękne rzeczy one nigdy nie zostają takie same sączę kawę za kwadrans druga obudzona wybieram numer telefonu, a mój umysł kieruje się w jego stronę nic dziwnego, jestem kobietą jednego mężczyzny i trzymam jego serce w słoiku na nocnym stoliku Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-22 o 19:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

<3