|
|
#871 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
to mi się tylko przyśniło.
przyłapuję się na tym ale wcale nie chcę się odwracać. uzależnienie we wszystkim ! biegać z wiatrem a może za Tobą? podskocz wysoko ! zobaczysz mnie w tłumie ! albo nie skacz. ja podskoczę. zobaczysz mnie.
|
|
#872 |
|
Przyczajenie
|
Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz,
Wszystkie myśli, uczucia, których nie masz gdzie pomieścić. Nagle ufasz bezgranicznie, błąd ! Wznosiliśmy się coraz wyżej by dotykać nieba i za chwilę spaść. Co przyniesie los, czy zostanie już tylko żal, gdy zabierze więcej niż mi dał.. |
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
jogobella_musli - dziękuję Słoneczko. ;***
Tusilla - najukochańsza. <33 _________________________ ___ 'w końcu ile razy można czyjeś serce przepuścić przez magiel? mimo, że wiele przeszłam, żadne z moich doświadczeń mnie nie zahartowało. czułam się przeraźliwie krucha, jakby można było mnie zniszczyć jednym słowem. 'zabijali się nawzajem tak często, że zbrodnia była dla nich zwyczajną częścią życia. 'dotrzymałam tylu obietnic.. dotrzymałam i czy dobrze na tym wyszłam? nadeszła pora, żeby zacząć je łamać. jedną po drugiej. jak szaleć, to szaleć. 'złamania proste zrastają się szybciej i bez komplikacji. 'bałam się, to próbowałam uciec. nienawidziłam, to próbowałam walczyć. 'zwyczajowy gest na pożegnanie i powietrze cięte szeptem - bądź grzeczny Kochanie. 'w powietrzu wisi coś podłego. 'spokojnie. w sumie kur wa możesz mnie nie lubić. tak, jak ja nie lubię ludzi, którzy mówią, by mówić. 'uwierz mi, że przestać wierzyć, to na chwilę przestać żyć, a żaden z nas nie ma czasu umierać. 'słaba, silna wola. 'czyny mają za nas mówić, nie słowa. dzięki Tobie znowu uwierzyłam w ludzi. nie widzę sensu bez Ciebie. to było takie cho le rnie dziwne. kochałam Go, ale nie chciałam z Nim być, nie umiałam. za bardzo mnie ranił. żałuję wszystkich łez wylanych przez Ciebie.
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za pochwały
-nie kocham go już
-taak, a czekolada nie ma kalorii. -jakie są objawy miłości ? -nie możesz zasnąć, myślisz ciągle o nim, tęsknisz za nim, pragniesz go, marzysz o nim, uwielbiasz go mimo wszystko, delektujesz sie jego zapachem i głosem, masz motylki w brzuchu na samą myśl o nim, nie możesz bez niego wytrzymać ... - a więc kocham go.
|
|
#875 |
|
Przyczajenie
|
Tak bardzo jesteś mi potrzebny, tak bardzo chciałabym być, potrzebna ci, niezbędna.
Nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. Choć jesteś tak blisko ja wciąż czuje niedosyt. Może nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę. Chciałabym wierzyć, że MY to coś wiecej nie tylko krew, pot, sperma i łzy. Wiem, że mnie kochasz, tym pachnie twoja skóra. I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. Naprawdę cieszę się, że patrzę w Twoje oczy znów. Żyć z Tobą, być przy Tobie, mieć coś, wiedzieć już. Tak ważna czuję się, gdy mogę objąć Cię, wiesz? |
|
|
|
#876 |
|
Rozeznanie
|
Nadzieję zostawiam na jutro.
Chwilowo nie poszukuję dobrego rozwiązania. To nie dla mnie. Oszukujesz mnie. Oszukujesz siebie. Sieć kłamstw, niewyjaśnionych tajemnic. Czy tego właśnie chcesz?
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
istny_paradoks - bezczelnie okradłam ♥
uzależniam się, trace zmysły wiesz .. usiadła na parapecie, wzięła do ręki kubek z herbatą i myślała jak to by było być tą dziewczyną za oknem, pewnie cudownie. wszystko przecież lepsze niż bycie sobą . znali się tylko z imienia i nazwiska. mimo to ona nie odpuszczała. wstawała codziennie o 7:00 szykowała i stroiła się tylko dla niego. znała jego plan lekcji na pamięć, potrafiła iść w ciągu przerwy 10 razy iść do łazienki tylko po to by w drodze do niej go zobaczyć. zdobyła jego numer gadu-gadu, za każdym razem gdy przy jego imieniu pojawiało się żółte słoneczko serce waliło jej jak oszalałe. od jego przyjaciele wzięła numer telefonu.. dzwoniła tylko po to by usłyszeć jego głos, w końcu zupełnym przypadkiem spotkali się, okazał się jeszcze bardziej idealny niż sobie go wyobrażała. od 13 miesięcy jest najszczęśliwszą kobietą na świecie. on należy do niej. tylko i wyłącznie. ♥ (dziwne, może i tak, ale to moja własna, osobista bajka.) usiadła na podłogę. nagle usłyszała dziwne stukanie. zaczęła nasłuchiwać. okazało się, że puka coś co znajduje się pod jej lewą piersią. delikatnie wyrwała dziwne 'pukadelko' i obejrzała je dokładnie z każdej strony, polizała - ble!, powąchała - fuj! nagle zauważyła, że dziwny przedmiot jest bardzo ciepły i milutki, przytuliła go mocno do siebie i postanowiła komuś ofiarować. zobaczyła mężczyzne. podeszła do niego i delikatnie mu go podsunęła . mężczyzna przyjął prezent, pooglądał z każdej strony, zaczął podrzucać i odbijać pukadełko. w którymś momencie spadło mu. dziewczyna szybko podbiegła i pozbierała to co z niego zostało. mężczyzna uciekł. po chwili wrócił aby zobaczyć co się z nim stało. dziewczyna postanowiła spróbować jeszcze raz, niepewnie wyciągnęła dłoń z przedmiotem i ofiarowała nieznajomemu. tym razem już się nim nie bawił, mocno przytulił je do siebie i postanowił nigdy nie oddawać go spowrotem dziewczynie. łohoho ale się rozpisałam.. dziękuje za przeczytanie <3
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję.
![]() Mam nadzieję, że obserwując wszystkie te dziewczyny, nie wiązałeś z nimi zbyt dużych nadziei.
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
Tusilla -
_____________________ ...najpiękniejsze chwile, gdy istnieliśmy tylko my,
może przyjdzie czas i obudzą w tobie żal. ale ostatnio coś jestem zakręcona, życie się skomplikowało.
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
miłość ? czy ona tak naprawdę istnieje ? może ktoś powie mi co on wczoraj z nią robił pod tym blokiem ? nigdy nie zapomniała smaku jego ust, aż do dzisiaj . sugerujesz mi że mogę Cię kochać ? no to masz rację . słuchaj ! nas już nie ma ! my to przeszłość, daleeeeka przeszłość ! albo wyjdziesz z mojego serca i dasz mi spokój oraz zapłacisz mi za wszystkie nie przespane noce, spotkania kończące sie kłótnią, nie odbieranie moich telefonów i za te zmarnowane chodź cudowne chwile przy twoim boku, albo wezme komornikoserca ! sorry mała ale to już koniec snu. czas sie obudzić i zacząć żyć w szarej rzeczywistości .
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-05-22 o 14:00 |
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
myCh, xsxs, __Fallen Angel__ , czekoladowe szczescie, LoveYourEyes, OddychamRapem, CaMa, bajkowa, agrr, latin
________ Może po prostu?
I love you. I wanna fly, with you beybe. /chcę latać, z Tobą kochanie/ Ciągle w myślach ten dzień mam, tak jakby on ciągle trwał... Chciała zobaczyć Jego miłość, a on poprosił, by zamknęła oczy. przepraszam za to, że uzależniłam się od twojego widoku, za to, że nie potrafię żyć poza twoim magicznym światem, za to, że nie potrafię być szczęśliwa. Znalazłam głupszego od siebie ![]() |
|
|
|
#882 |
|
Konto usunięte
|
myCH bajkowa kontrastowaO - dziękuję niunie <3
xsxs - _____________________ god is busy may I help you
/ Bóg jest zajęty. może ja Ci pomogę./ keep distance. I'm highly alergic to idiots / zachowaj dystans. jestem uczulona na idiotów./ ![]() |
|
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
Czekolada to tylko margaryna, mleko i kakao, a potrafi uszczęśliwiać
![]() Uzależniona od papierosów , kawy i czerwonych paznokci . Od szklanych koralików, nierównych schodów i niewłaściwych rozmów. Od pustych fabryk, kotów i patrzenia w oczy. Lubię patrzeć , gdy patrzysz czy patrzę. Cytrynowa herbata w kubku z dużym, czerwonym napisem ` Kocham Cię` A wiesz ile razy klikałam podwójnie na Twoje imię widniejące na liście gadu - gadu , otwierając nowe okno rozmowy ? ale nie stać było mnie nawet na zwykłe ` hej ` .. a wiesz ile razy wybierałam Twój numer telefonu ? ale zawsze zdążyłam nacisnąć czerwoną słuchawkę przed pierwszym sygnałem , a wiesz .. zresztą skąd możesz wiedzieć skoro milczysz ..
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
robi się zimniej i zimniej.
będę tutaj, nieważne przez co przechodzisz. |
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe cieszy mnie to a ja zabieram ten wyżej, jest taki prawdziwy! ![]() mmm.... <3jak słodko! moja Ty czekoladko z karmelem! ![]() kocham! <3_______________________ I cokolwiek się stanie i tak będziesz mała ''forever young'', ta sama, najgłupsza jaką znasz.
Znajdź mnie, wyciągnij ze stosu zapisanych kartek, spomiędzy papierosów ładnie ułożonych w pudełku, zmiętych papierków w kieszeni. Drewniana skrzynka z Pandorą w środku. Skrzynka marzeń, oczekiwań i niespełnienia. Na kluczyk kur.ewsko złoty. Wiosna. Melancholikom na depresję, hedonistom na orgazmy, fotografom na lepsze światło, a mnie na ciężką cholerę. Mój kameleon ma dziś wszystkie odcienie szarości. Opraw mnie sobie w ramkę i postaw na biurku. Albo noś wersje kieszonkową w torbie obok długopisu. Ty wiesz, że zdjęcia kradną duszę? Wchłoniesz mnie nieświadomie i będę krążyć w twoich żyłach. Uzależnię i pomieszam zmysły. A ty postawisz mnie na parapecie w szklanym zielonym wazonie.
|
|
#887 |
|
Rozeznanie
|
dzieci szalonego miasta.
czerwoną krew tłoczy serce twoje wiedz, że największą moc zawsze nosisz w sobie. ja wnet rozpalę moc natury w tobie. za każdy dzień, kiedy wiem, kiedy czuję za każdy sen, kiedy myślę, że lunatykuję za każdą chwilę twą, którą kieruje bo ty dajesz mi do tego właśnie tą moc, teraz dziękuję. za każde słowo, za każdy wdech i zapał za to, że boli mnie, kiedy mówisz, że nie wracasz za każdą chwilę mą, która cię niszczy bo ja zabieram ci właśnie tą moc, teraz przepraszam.
|
|
#888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ***** Nadie pudo amarte como yo /nikt nie potrafi Cię kochać tak jak ja/ byłoby cudownie mieć kogoś kto mówi " najbardziej na świecie". z każdym Twoim spojrzeniem w moje oczy, moje całe ciało wariuje jak oszalałe, a serce wali jakby miało wybuchnąc. nienawidzę, gdy ktoś mówi, że życie jest piękne. po prostu cholernie mu zazdroszczę, że jest w stanie powiedzieć, coś takiego, że ma ku temu powody.
|
|
#889 |
|
Rozeznanie
|
Dziś zawierzam Ci całą mnie. Świat kręci się jak baletnica w pozytywce. I kogo sie spytasz, to powie ci 'znam'. Wspomnienia skłaniają do powrotów. |
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam karmel , a ty czekolade . Para idealna. Ale ona ma ciastko...
I te p*&^%$#*&^ 'na zawsze' . Rap wychował , ulica nauczyła. Nie cofniesz , nie zastopujesz , nie przyspieszysz... _________________________ ____________________ szydera
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Wrócić do czasów gdzie najmodniejsze były kolczyki z wiśni.
Już się przyzwyczaiłam, że zawsze to ja jestem tą winną. Więc spokojnie możesz podejść i powiedzieć, że to moja wina. Cokolwiek by nią było.
Edytowane przez takdaleko Czas edycji: 2010-05-22 o 15:10 |
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
dawno odpłynęły statki w pogoni za szeptem , a ja poczekam
już nie uciekam , może dowiem się kim jestem . bo kiedy umieram tu i teraz wszystko traci wartość nieraz tak się zastanawiam czy warto .. a kiedy przyjdzie po mnie właśnie on tak nieskazitelnie obejmie w ramiona. a kiedy przyjdzie po mnie , będę gotowa wyruszyć w to miejsce skąd nie ma powrotu. wróciłam
![]() |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys musi byc ten pierwszy raz ; ) : *
Sam dobrze wiesz, że o pierwszej miłości nikt nie zapomina. Kochać to powiedziec ukochanej osobie: dla mnie nigdy nie umrzesz. [Gabriel Marcel]
latin, istny_paradoks, chocapic, RozowaSkeyterka, limitowanaa, oto jest
|
#894 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 - Dobra umarłam ... brak słów i w ogólę ...jejq ja Ciebie też kocham normalnie tak very much <33 ![]() ( otrząsnąć się jeszcze nie mogę ... ) + chocapic, unpredictablegirl , xsxs - talenciary, diamenty moje okradłam was i to tak mmmm ;- ** ![]() Uczucia trzymane na smyczy pod napięciem . Ewidentnie wycinam Cię z mojego życiorysu, całe 1500 kartek i kilka dni. Kobiety, które mówią, że mężczyzna jest tlenem nigdy nie oddychały pełną piersią zwykłym poczciwym tlenem. Tlen chociaż nie rani i nie zdrada, rozdziela sobą po równo, a nie na wspak. - Przepraszam, ale Twój język zalega mi w ustach, mógłbyś Go wyjąć ? Dziękuje ... Walnij w stół, a nożyce się odezwą. Zrań kobietę, a wtedy ksiądz się odezwie (...) na twoim pogrzebie. Bywałam w mieście, na plaży w kałuży, w rzecze, a nawet na rękach u kogoś, na kolanach, byłam w Chinach i Indonezji, ale nigdy nie byłam w Twoim sercu. Zawdzięczam Ci połamane serce i pogłębione rysy na twarzy od ciągłego płaczu. Słońce wyszło zza chmur, a na ulicach już pełno frajerów uganiających się za tanimi dziw^%eczkami z dziwnie wykrzywionymi nogami. Nieszczęśliwy człowiek ukrywa swoje cierpienia, to czemu szczęśliwiec nie może ukrywać swojej pier&^lonej radości ? Zapłodniłeś moje serce ziarenkiem miłości, szkoda tylko, że Ono nie było przygotowane na przyjęcie czegoś tak gorącego.
|
#895 |
|
Rozeznanie
|
Topnieję poprzez płomień świecy i spalam się dla ciebie. Myślałam, że zdobywam szczere złoto, a dostałam ciebie. Dream brother, my killer, my lover. /Śnij bracie, mój zabójco, mój kochanku./ Jesteś tanim i ohydnym falsyfikatem.A ja kośćmi, których nie umiesz połamać.
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
jest idealnie , nieidealnie . ^ Twoje serce to czysta filozofia. zabawne . cały czas słyszę jego śmiech , chociaż wiem , że jest teraz z inną . kiedy nie ma Cię przy mnie to czuję pustkę, tęsknotę, samotność, a kiedy już jesteś przy mnie nie czuję już nic, czuję jedynie, to że nie jesteś już mi potrzebny . The end .
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Każdej nocy jest ktoś, kto myśli o Tobie przed snem... Najbardziej egzotyczną dżunglą na świecie jest psychika ludzka Jestem tylko tym Kim jestem tu Małym człowiekiem Co szuka słów By nazwać to coś Co nazwać nie daje się I właśnie to do mnie dotarło. On nie wiedział, że ja go kochałam. Nie zdawał sobie sprawy jak silne było to uczucie. Nie miał pojęcia jak płakałam gdy odszedł. Myślał, że moja duma i siła charakteru pozwolą mi wyjść z tego związku bez najmniejszego szwanku. Mylił się. Jeżeli słowo "CZEŚĆ" może być uściskiem, uścisk może być pocałunkiem, pocałunek może być dotykiem,a dotyk może zmienić się w seks, to czy mogę Ci powiedzieć CZEŚĆ..?!? ![]() Bez jaj, mam trochę poczekać, walczyć i próbować?
i może jeszcze zrobię mu loda i podziękuję za to, że poświęcił mi czas?
|
#898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Biorę na podpis normalnie ;- ** idealny !
|
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
NieidealnaJa & Chocolaaate - dziękuję, każde Wasze słowo dużo dla mnie znaczy
Czuła, że jej się wymyka, ale na tą wolność nie było sposobu.
- Ty się boisz. - I ja mam resztki uczuć. Nie lubiła, gdy wraz z jej wejściem przerywano rozmowy o miłości.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-05-22 o 16:13 |
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
To co może się nie udać, nie uda się na pewno.
Nie uda się nawet wtedy, gdy właściwie nie powinno się nie udać. 'Była śmiechem diabła w zadymionej spelunie...' ''...a pała będzie zawsze pałowana...'' uzależniłam się od kształtu guzików przy Twoich spodniach.. Teraz patrz jak mnie tracisz i uwielbiaj coraz bardziej...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Dobra umarłam ... brak słów i w ogólę ...