|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Wesele nie jest duze, na 40 osob. Oni sa ze soba 10 lat, maja 10cio letnia corke. Z tego co slyszalam nikogo nie zapraszali z os.tow. Ale kurcze no glupio tak, bo z tz jestem 4 lata i nie pojdziemy razem na wesele i to jeszcze do mojej rodziny ... ;/
|
|
|
|
#3933 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie od rana jest bosko, a ja siedzę w domu, bo nie mam z kim wyjść. Boże nienawidzę się i jeszcze do mnie natka, że pójdę na imprezę jak skończę 18 mam dość Cytat:
Cytat:
btw. ja w sierpniu idę na wesele do mojej kuzynki i się zastanawiam czy dostanę sama czy z mamą, tyle że ja nikogo nie mam i narodzi się pytanie co zrobić jak dostanę osobne ![]() mam już dość tego życia
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Ja też ![]() ![]()
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-22 o 17:17 |
|
|
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
siema ^^
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
ooo, witam, witam
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Ide sie szykowac...
![]()
|
|
|
|
#3938 |
|
Rozeznanie
|
czemu tak dlugo Cie nie bylo?
![]() zagladaj tu czesciej wariatko ;d
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
Czoko nie jestes już z TŻ?:O
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Ja slyszalam ze przed 18 rokiem zycia dziewczyna nie dostaje zapa z os tow. Co innego chlopak przed 18.
No coz ;] ja jeszcze 18 nie mam ... Wiec moze dlatego. Ale glupio tak mi isc samej ... Zachlam sie tam, nie bede miala z kim tanczyc i cale wesele przesiedze przy stole heh ;] ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Choko co tam u Ciebie? Jak w szkole ? Z tz Rozpisz sie nam tutaj
|
|
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
Kredzia-osobiscie nie mialam jeszcze takiego problemu, ale tez by mi bylo glupio isc bez tż... w jego rodzinie wszyscy zawsze o mnie pamietaja jak sa jakies imprezy i zawsze mnie zapraszaja. za to u mnie nikt nigdy o nim nie wspomina, ale ja go zawsze bore ze soba
![]() Lily-
|
|
|
|
#3942 |
|
Wtajemniczenie
|
ojeeenki ; d tyle sie dzieje ze nie mam czasu ;d
zerwałam z tż bo jest zbyt dziecinny dla mnie ; p nie chce sie wywyzaszac ale bezkitu zachowywal sie jak dziecko czesto ale ogolnie spoko nie przejal sie nawet ;\ ;d chuj z nim ; D swiruje teraz troszke z takim za.j.ebistym kolesiem co wszystkie na jego widac sikaja ; D ale nieiwem czy cos chce z nim ;d fajnie sie z nim pisze ejst taki dojrzaly a zarazem taki slooooodki ;d i widac ze mu zalezy na mnie ;D a w szkole jak to w szkole z***anie niewiem czy zdam ale mam nadzieje ze dam rade :d jeszcze 2 tyg i wystawienie ocen ;D no takze taki skrot co u mnie ;D a ja lece do klubu znow <3 bo jak to wolna - szaleje ile moge ![]() postaram sie jutro Was nadrobic ale nieobiecuje <3 .
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz widze aby Choko tak sie rozpisala
![]() Uuu to jutro nam opowiedz cos o nim ;p pokaz foto etc ![]() A sporo masz tych zagrozen ;p Moze sie zlituja, u mnie bynajmniej tak jest, ze naciagaja juz na sam koniec;p No wlasnie mala nie wiem. Tym bardziej, ze to jest 400km ode mnie wiec pojade tam na kilka dni . nie wiem czy niebylby problem z noclegiem etc ... Jakby wesele bylo gdzies blisko to bym go wziela nawet i bez tego zapa;] |
|
|
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
no to moze juz byc wiekszy problem... jezeli masz dobry kontakt z ta rodzina to moze po prostu zapytaj czy bylby problem gdybys go zabrala ?
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
widujemy sie raz na rok moze 2 ;] sama nie wiem heh ... wesele w sierpniu ale do czerwca mamy dac znac czy jedziemy ...
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- idiotyzm ... http://www.papilot.pl/article/8628/P...z-zdjecia.html |
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
CHOCOO! ale zes naskrobala..;d pokaz go, ile ma lat ten szczęściarz?:P
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahahaah ;DDD
Wezcie zobaczcie ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0yCTbVJIklA |
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
hhahahahahaha
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie moglabym kupic takie cudo??!!
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Kredzia to jest meeega
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
tylko skad to wytrzasnac??
|
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
Kredzia za***iste to
i uwielbiam Twój awatar a ja wyszłam z domu i napstrykałam fotek ponad 100 w pół godzinki mama z bratem robili ognisko
|
#3953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. to ze za niego płacisz bardzo źle rokuje- pomyśl, bedą dzieci, mieszkanie i ty będziesz musiala na wszystko dawac kase bo go tak przyzwyczaiłaś. 3. faceci lubią niezależne kobiety- musisz mu potrafic czasem odmowic bo np. idziesz na basen sam/ z kolezankami. musisz umiec gospodarowac czasem także w opcji: bez niego. Cytat:
Cytat:
ale zaje bisteeee! tez takie chceeee!
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Wtajemniczenie
|
Kredzia może pod tym linkiem znajdziesz bo jest cena podana
![]() http://pomyslynazakupy.pl/klucz-do-s...ek/2008/02/07/ edit tu możesz zamówić http://www.fredflare.com//customer/p...d=3360&cat=366 tylko drogie ;(
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2010-05-22 o 19:14 |
|
|
|
#3956 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mam zryty humor....;/ wrrrr
|
|
|
|
#3957 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co .. jak tak czytam o waszych tztach to zaczynam miec wyrzuty sumienia ze zerwalam ze swoim, on nigdy nie byl na mnie zly zawsze bardzo mnie kochal .. boje sie teraz ze takiej osoby nie znajde.
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Coffi moja przyjaciolka chodzi ze swoim chlopakiem juz 2,5 roku, to jest jej pierwszy chlopak.. jak dla mnie są w toksycznym związku, ona już się z nim nudzi, on ją ogranicza, ale też, nie kłócą się, on o nią dba, jest jego oczkiem w głowie, prawie w ogole nie widzi się z kolegami.. a ona wlasnie mi powiedziala, ze ma wrazenie, ze sobie marnuje najlepsze lata, ze chcialaby sie pospotykac to z tym, to z tamtym, nie ma porownania itd.. ale z drugiej strony nie zerwie, bo nie wie, czy sobie znajdzie kogos takiego, czy bedzie szczesliwa, boi sie, ze moze zalować, ze jakby zerwala, to nie bedzie powrotu, ze on sobie znajdzie inna bla bla bla.. i tak zle i tak niedobrze..
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie ... i co teraz tu poczac
|
#3960 |
|
Raczkowanie
|
a mi jako kolejnej z was sypie sie zwiazek, juz chyba wisi na wlosku. tż aktualnie o nas mysli, tzn co z nami bedzie dalej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.