Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-22, 22:02   #4141
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

acelinko,w takim razie trzeba będzie oglądnąc film-Nawiedzoną narzeczoną skoro polecasz bo ci się podobało.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:05   #4142
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

hehhe a u nas była duuuża burza więc wszystko powyłączalliśmy i zaszyliśmy się w sypialni :P no i tż zasnął a mi w brzuszku burczało więc wstałam sobie coś zjeść i już mi się odechciało spać niech sobie śpią

normalnie muszę sobie kupić truskawki, koniecznie!
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:13   #4143
madmuazelle
BAN stały

Masz racje,acelinko nich sobie śpią. Nie będe budzić tż-ta,no chyba że film będzie gotowy,ale to jeszcze potrwa. Tż się kręci.
Kup kup truskaweczki ,ja musze koniecznie jutro kupić czekolade. Nabrałam ochoty na truskawki w czekoladzie,bo tam gdzie byliśmy była budka z łakociami i można było sobie coś dobrego kupić.Noi mieli tam fontanne czekoladową ,truskawki na patyczku ( szaszłyki z truskawkami ) i je maczali w tej czekoladzie,można było kupić oczywiscie takie pyszności.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-22 o 22:16
Stary 2010-05-22, 22:16   #4144
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

wszystkiego dobrego dzisiaj slubujacym

wlasnie poklocilam sie z tesciowa, wyszla obrazona, dzis wieczorem i jutro mamy gosci,taka parepetowka powiedzmy i tesciowa przywiozla mi ciasta jak dla wojska, salatki i inne *******y chociaz ja o nic nie prosoilam, wogole to bardzo mnie denerwuje takie dbanie o nas, jakbysmy mieli dwie lewe rece i nie potrafili sobie poradzic, powiedzialam jej zeby zabrala te rzeczy to mi powiedziala ze sie nie ladnie zachowuje i wyszla obrazona
skad ja to znam chyba prawie kazda z nas tak ma... nie bede wiecej pisac
Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ale mnie moj rozwalilStoi w kacie i robi kupe (ostatnio troszke zaczal sie wstydzic i nie robi tego na srodku pokoju), w pewnym momencie spojrzal na mnie i mowi "mummy, oh shit"Kurcze musze to slowo wykreslic z mojego slownika
: hahaha:

a ja siedze z tz siedze i z jego kolegami i ogladamy mecza dzisiaj meskie towarzystwo
Stary 2010-05-22, 22:18   #4145
acelinka
Zakorzenienie

ja mojego nie będe budzić, niech się wyśpi w weekend chociaż bo tak to codziennie na 6 do pracy chodzi. Zaraz do niego pójde się przytulić

ach a to wczorajsze to się wyjaśniło już
Stary 2010-05-22, 22:22   #4146
madmuazelle
BAN stały

dziewczynko,to miłego kibicowania z facetami. Nasi znajomi mieli przyjść na grilla,ale byli już z kimś umówienie,a się nie rozdwoją.Trudno ich strata,za to moge posiedzieć sam na sam z tż-tem i potem wykorzystac fakt,że jeszcze nie mam @ Apropo @,czekam i czekam i jak tak dalej będe późno dostawac ( pod koniec miesiąca ) to @ dostane przed albo w trakacie ślubu.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja mojego nie będe budzić, niech się wyśpi w weekend chociaż bo tak to codziennie na 6 do pracy chodzi. Zaraz do niego pójde się przytulić

ach a to wczorajsze to się wyjaśniło już
Masz racje nie budz tż-ta idz się przytulić. Racja,ma prawo sobie pospać. No to fajno,że wczorajsza sprawa się wyjaśniła.
Stary 2010-05-22, 22:25   #4147
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
dziewczynko,to miłego kibicowania z facetami. Nasi znajomi mieli przyjść na grilla,ale byli już z kimś umówienie,a się nie rozdwoją.Trudno ich strata,za to moge posiedzieć sam na sam z tż-tem i potem wykorzystac fakt,że jeszcze nie mam @ Apropo @,czekam i czekam i jak tak dalej będe późno dostawac ( pod koniec miesiąca ) to @ dostane przed albo w trakacie ślubu.
Twoje @ na pewno się jeszcze przestawi i ominie date ślubu ja teraz to nawet niewiem jak mi tam @ wypadnie bo jak odstawiłam tabletki to wszystko się może poprzekręcać i pomieszać

Cytat:

Masz racje nie budz tż-ta idz się przytulić. Racja,ma prawo sobie pospać. No to fajno,że wczorajsza sprawa się wyjaśniła.
Chodziło o to, że miał mega zły dzień w pracy. Muszę go nauczyć, że o takich rzeczach się mówi, a nie fochy stroi, bo ja później niewiem o co biega i się stresuje :P

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-22 o 22:28
Stary 2010-05-22, 22:28   #4148
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziewczyny, Wasze kciuki działają cuda po prostu! Nie dość, że ZDAŁAM (!) to jeszcze uwaga: na 5!!! Tak się cieszę, wreszcie mogę zająć się przyjemnościami, sprzątaniem i przygotowaniami do ślubu!Tak to zawsze mi ten egz. wisiał w powietrzu, a byl naprawdę trudny. Nie wiem jak to się stało, ale wszyscy u nas zdali. Na licencjacie zdały tylko 2 osoby i zeszły rok mówił, ze u nich połowę oblał i nawet wykładowcy jak pytali z kim mamy egz. to mówili, że robi odsiew.Ale niespodzianka! To był mój ostatni egzamin w tym roku! Zostało parę drobnych zaliczeń.

Najlepsze życzenia dla Capri! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

ja myślę,że do rudych wlosów świetnie pasuje fiolet i to taki wyrazisty

Obejrzę sobie jakiś serial, idę się kapać i spać. Jutro znów wstaję po 6 do szkoły.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:32   #4149
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wasze kciuki działają cuda po prostu! Nie dość, że ZDAŁAM (!) to jeszcze uwaga: na 5!!! Tak się cieszę, wreszcie mogę zająć się przyjemnościami, sprzątaniem i przygotowaniami do ślubu!Tak to zawsze mi ten egz. wisiał w powietrzu, a byl naprawdę trudny. Nie wiem jak to się stało, ale wszyscy u nas zdali. Na licencjacie zdały tylko 2 osoby i zeszły rok mówił, ze u nich połowę oblał i nawet wykładowcy jak pytali z kim mamy egz. to mówili, że robi odsiew.Ale niespodzianka! To był mój ostatni egzamin w tym roku! Zostało parę drobnych zaliczeń.

Najlepsze życzenia dla Capri! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

ja myślę,że do rudych wlosów świetnie pasuje fiolet i to taki wyrazisty

Obejrzę sobie jakiś serial, idę się kapać i spać. Jutro znów wstaję po 6 do szkoły.

ja mam dopiero egzaminy w czerwcu przed obroną niestety. Super że zdałaś! Teraz tto już same przyjemności Cie czekają - tzn. przygotowania do ślubu kolorowych snów

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-22 o 22:34
Stary 2010-05-22, 22:34   #4150
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

też się boję, że mi @ w slub wypadnie. Jak na razie wychodzi na to, ze skończy mi się tuż przed, mam nadzieję, ze mi się nie poprzesuwa ze stresu.

Mój TŻza to dziś się nie wyśpi- jedzie na giełdę z towarem(z pracy) i to tak koło 23 jedzie a wraca rano. Boję się o niego, byłam z nim tam kilka razy, naprawdę jest nad ranem kryzys i można zasnąć za kółkiem. Nie lubię dlatego jak jeździ tam, a musi praktycznie co 2 tygodnie. Żal mi go, ze tak haruje od pn do niedzieli żebysmy mieli domek własny, w dodatku nigdy nie narzeka i jeszcze ma czas i ochotę na spotkania ze mną i wszelkie dogadzanie mi
A dziś dostałam od niego za tą 5 z egzaminu pralinki Lindor i pióro i długopis srebrne w takim czarnym etui Ale mnie zaskoczył!

Dziękuję acelinko
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:41   #4151
madmuazelle
BAN stały

acelinko,mam nadzieje że moja @ się jeszcze przestawi i nie będe mieć @ na slubie. :cool; Masz racje,tż powinien ci powiedzieć że ma zły dzien,bo coś tam w pracy było nie tak. itp

luska za zdany egzamin i za 5 teczke.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

luska,nie dziwie ci się że o tż-ta się martwisz.
No,to obyś nie miała @ na ślubie.Obyśmy nie miały
Dzielnego masz tż-ta
Stary 2010-05-22, 22:46   #4152
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
też się boję, że mi @ w slub wypadnie. Jak na razie wychodzi na to, ze skończy mi się tuż przed, mam nadzieję, ze mi się nie poprzesuwa ze stresu.

Mój TŻza to dziś się nie wyśpi- jedzie na giełdę z towarem(z pracy) i to tak koło 23 jedzie a wraca rano. Boję się o niego, byłam z nim tam kilka razy, naprawdę jest nad ranem kryzys i można zasnąć za kółkiem. Nie lubię dlatego jak jeździ tam, a musi praktycznie co 2 tygodnie. Żal mi go, ze tak haruje od pn do niedzieli żebysmy mieli domek własny, w dodatku nigdy nie narzeka i jeszcze ma czas i ochotę na spotkania ze mną i wszelkie dogadzanie mi
A dziś dostałam od niego za tą 5 z egzaminu pralinki Lindor i pióro i długopis srebrne w takim czarnym etui Ale mnie zaskoczył!

Dziękuję acelinko
Ale słodko że Ci taki prezencik zrobił, a Lindor pralinki są mmmm, najlepsze!
No mój tż tez pracuje całymi dniami żebyśmy dali rade na ślub i wesele nazbierać. Nie raz od 6 do 6 pracuje, ale co zrobić, przynajmniej ma niedziele wolną. Dzielni są Ci nasi tż'ci musimy być z nich dumne!

Nie dziwie się, że się boisz, mój kiedyś pracował w firmie kurierskiej i miał nocne trasy to też zawsze się bałam żeby nie zasnął

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-05-22 o 22:49
Stary 2010-05-22, 22:52   #4153
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

A ja się męczę i spiłowuję trochę paznokcie bo mnie akryle długie akryle wkurzają (a wcale takie długie nie były, ale nie jestem przyzwyczajona).
A zapomnaiłam wam napisać, że jak byliśmy na plenerze to nas poprosili czy możemy wziąć udziała w takim "czytaniu wiersza przez 52 osoby - niby Warszawiaków) bo jesteśmy tacy "nietypowi" i byo by fajnie. staliśmy z kartką z napisem kawałaka wiersza i nas nagrywali... ktoś słyszał co to za akcja? bo nie dopytałam i teraz szukam w necie o co chodziło...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 22:56   #4154
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki to musisz koniecznie wykorzystac ze nie masz @ , ja tez moze wykorzystam ale poznij jak koledzy pojda
ja sobie wczoraj liczylam i niby mi nie wypadnie ale i tak zamierzam isc niedlugo do gina po jakies specyfiki wiec jak cos to sobie opoznie
Cytat:
.
Stary 2010-05-22, 23:09   #4155
Konto usunięte

Cytat:

Dziękuję acelinko

Gratulacje wielgaśne!
ale mi smaka zrobiłaś na czekoladę i sobie przypomniałam, że mam jakieś wisienki w czekoladzie jeszcze z bąbonierki weselnej (kupiliśmy takie ala kwiatki - bombonierki jako dodatek do wódki na oczepiny dla kobiet i jedna została )
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-22, 23:09   #4156
acelinka
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19509785]A ja się męczę i spiłowuję trochę paznokcie bo mnie akryle długie akryle wkurzają (a wcale takie długie nie były, ale nie jestem przyzwyczajona).
A zapomnaiłam wam napisać, że jak byliśmy na plenerze to nas poprosili czy możemy wziąć udziała w takim "czytaniu wiersza przez 52 osoby - niby Warszawiaków) bo jesteśmy tacy "nietypowi" i byo by fajnie. staliśmy z kartką z napisem kawałaka wiersza i nas nagrywali... ktoś słyszał co to za akcja? bo nie dopytałam i teraz szukam w necie o co chodziło...[/QUOTE]

Fajnie, będziecie mieli co wspominać na starość i wnukom opowiadać :P
Ja niewiem czy chciałoby mi się w inny dzień robić sesje, znów się ubierac, malować itd. Ale w sumie fajnie jak można to zrobić na spokojnie

Uciekam przytulić się to tż'ta i spać dobranoc
Stary 2010-05-22, 23:19   #4157
madmuazelle
BAN stały

Ok,dziewczynko,jak koledzy pójdą to wykorzystaj tż-ta
Daruje sobie oglądanie filmu,późno już,tż śpi a samej filmu nie obejrze.
Posiedze z Wami,tż wygonie spać do sypialni,bo śpi na sofie. A potem gada,że go plecy bolą.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-22 o 23:21
Stary 2010-05-23, 00:33   #4158
agawoo
Zakorzenienie

Cześć
Nie nadrobię Was Dopiero włączyłam komputer
Miałam dzisiaj mały wypadek Jechałam na rowerze i z przeciwka wyjechał mi samochód .. spadłam tak niefortunnie, że uszkodziłam sobie nogę - boli, jest spuchnięta, nie mogę zrobić nawet kroka ...

Byliśmy w szpitalu, to nie złamanie ani żadne zwichnięcie, ale lekarz powiedział, że może boleć nawet przez 3 tygodnie

Gratulacje dla świeżo upieczonych mężatek

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-05-23 o 00:35
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 06:57   #4159
gospella
Wtajemniczenie

czesc
ja już po panieńskim wyszło fajnie, pogadałyśmy, o teściowych też
Cytat:
czesc

wlasnie poklocilam sie z tesciowa, wyszla obrazona, dzis wieczorem i jutro mamy gosci,taka parepetowka powiedzmy i tesciowa przywiozla mi ciasta jak dla wojska, salatki i inne *******y chociaz ja o nic nie prosoilam, wogole to bardzo mnie denerwuje takie dbanie o nas, jakbysmy mieli dwie lewe rece i nie potrafili sobie poradzic, powiedzialam jej zeby zabrala te rzeczy to mi powiedziala ze sie nie ladnie zachowuje i wyszla obrazona
no taaa, wiesz bo ty taka niewdzięczna jesteś moja też chciała mi robić jedzonko na panieński
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Ja też nie lubie takiego wtrącania, moja teściowa się nie wtryniala, ale moja mama tak, ostatnio mi po remoncie sprzątała, choć prosiłam żeby spokojnie wypiła kawe a później poszła do domu. Z jednej strony fajnie, ze teściowa chciała Ci pomóc, ale z drugiej nie powinna robić tego bez konsultacji z Tobą. Ach te teściowe
najgorsze, że ona uważają, że robią dobrze, nie licza się z tym że to nie ich życie i nie ich sprawy i nie ich goscie

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć
Nie nadrobię Was Dopiero włączyłam komputer
Miałam dzisiaj mały wypadek Jechałam na rowerze i z przeciwka wyjechał mi samochód .. spadłam tak niefortunnie, że uszkodziłam sobie nogę - boli, jest spuchnięta, nie mogę zrobić nawet kroka ...

Byliśmy w szpitalu, to nie złamanie ani żadne zwichnięcie, ale lekarz powiedział, że może boleć nawet przez 3 tygodnie

Gratulacje dla świeżo upieczonych mężatek
współczuję kontuzji, dobrze ze noga nie złamana

a to mi się podoba- progonoza na 29 maja
http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Lublin/6_10/
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-05-23 o 08:06
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 09:24   #4160
Konto usunięte

Gospella a Ty już nie śpisz?? i to po panieńskim ?? Fajnie, że się udał!
Ja ciągle czekam na TŻta bo nie wrócił z pracy, ale mi go brakuje ....

Szukam o co chodziło z tym wierszem w warszawie i nic nie mogę znaleść, a mnie to męczy...wrrr
Stary 2010-05-23, 09:37   #4161
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, ja to chyba jakas dziwna jestem, bo widze, ze sie burzycie, ze tesciowa jedzonko zrobila, a ja bym sie cieszyla Nie przeszkadzalo by mi to, bo przeciez moge to co zaplanowalam tez ugotowac, a tamto niech sobie stoi (no chyba ze obrzydliwe jest, to wtedy do kosza). No ale rozumie, ze u was nie tylko o to jedzenie chodzi, tylko ogolnie o wtracanie sie.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 09:53   #4162
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Wrociłam,ale jestem na chwile,gdyż tż rozpala grilla i zaraz zmykam
Fajnie było,byliśmy w całkiem innym miejscu. Do kiełbachy kupiliśmy włoski chleb o dźwięcznej nazwie Cipollina Były stanowiska z włoskimi przysmakami,noi staneliśmy przy pieczywie i przeczytawszy tą nazwe na glos zaczęłam się śmiać
Dobre

Cytat:
Ale mnie moj rozwalilStoi w kacie i robi kupe (ostatnio troszke zaczal sie wstydzic i nie robi tego na srodku pokoju), w pewnym momencie spojrzal na mnie i mowi "mummy, oh shit"Kurcze musze to slowo wykreslic z mojego slownika
Nie no zaraz się posikam

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19507387]Wróciliśmy z pleneru, porwałam sukienkę na dole, znaczy tą falbankę i będę musiała znaleść salon, żeby mi taką nową przyszyli jak będę spredawać. Padnięta jestem strasznie bo miałam fryzjera i kosmetyczke od 6 rano, żeby wcześnie wyjechać. Dziwne uczucie tak biegać po mieście w sukni .... wszyscy nam fotki pstrykali ... mieliśmy mieć jeszcze jeden plener ze znajomym ale nie wiem czy będzie mi się jeszcze chciało ..
[/QUOTE]

Ale fajnie, że mogłaś jeszcze raz swoją sukienkę założyć

Cytat:
Też widziałam ten film, ale już dość dawno. Z tego co pamiętam, to całkiem śmieszny, ale chyba taki bardziej "babski"jest

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Apropo @,czekam i czekam i jak tak dalej będe późno dostawac ( pod koniec miesiąca ) to @ dostane przed albo w trakacie ślubu.
O Ty wredna @ trzymaj się z dala od Mad w dniu jej ślubu i przez cały tydzień poślubny, bo jak nie to

Cytat:
Dziewczyny, Wasze kciuki działają cuda po prostu! Nie dość, że ZDAŁAM (!) to jeszcze uwaga: na 5!!!
Super Gratulacje

Cytat:
Ale słodko

Cytat:
No to teraz musisz dużo odpoczywać. Kuruj się szybciutko

Cytat:
Dziewczyny, ja to chyba jakas dziwna jestem, bo widze, ze sie burzycie, ze tesciowa jedzonko zrobila, a ja bym sie cieszyla Nie przeszkadzalo by mi to, bo przeciez moge to co zaplanowalam tez ugotowac, a tamto niech sobie stoi (no chyba ze obrzydliwe jest, to wtedy do kosza). No ale rozumie, ze u was nie tylko o to jedzenie chodzi, tylko ogolnie o wtracanie sie.
Dokładnie tak. ja bym takie coś odebrała jako przytyk do mnie, że jestem kiepską kucharką, a tego bym nie zdzierżyła bo uwielbiam gotować. Moja teściówka na szczęście tylko kilka razy na samym początku wciskała TŻtowi jedzienie jak się wyprowadził. Ale wtedy ja z nim jeszcze nie mieszkałam, a i tak mu gotowałam. Jak się przekonała, że TŻma codziennie obiad domowej roboty podstawiony pod nos to się uspokoiła

A tak w ogóle to zapomniałam powiedzieć --> "Dzień dobry"

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Śniła mi się dziś moja suknia. Była już uszyta, ale miała inną koronkę niż powinna i moja siora stwierdziła, że wygląda jak komunijna Ale jak ją założyłam, to nawet całkiem nieźle wyglądała, jeśli chodzi o fason. I stwierdziłam, że jak się wymieni tą koronkę, na taką jak planowałam, to będzie ślicznie

Z innych newsów to mam dziś absolutorium Jadę z tatą i siostrą do Poznania (bo mama jest w sanatorium), a po drodze zgarniemy TŻta z pracy (bo on pracuje w Poznaniu i ma dziś na rano) i pojedziemy się trochę ponudzić a oni będą pokazywać, że są ze mnie dumni
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 09:57   #4163
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No to teraz musisz dużo odpoczywać. Kuruj się szybciutko
Mam nadzieję, że szybko przejdzie Bo w środę jadę na szkolenie do Warszawy , a za 2 tyg. jedziemy do Zakopanego na wesele koleżanki ...
I mam zamiar się wytańczyć, więc noga nie może mnie boleć

I w międzyczasie czeka nas bieganina po mieście i załatwianie formalności związanych ze ślubem ...

Aha, jest juz moja suknia W poniedziałek za tydzień mam przymiarkę
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 10:19   #4164
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, jest juz moja suknia W poniedziałek za tydzień mam przymiarkę
Ale fajnie

Aaa... miałam Wam jeszcze napisać, że w przypływie weny twórczej wprowadziliśmy z TŻtem drobne modyfikacje w konkursach i nagrodach.
Nie wiem czy pamiętacie, jak wklejałam opis konkursu "taniec pokoleniowy"? Planujemy zmienić nazwę na "Pokoleniowy taniec z gwiazdami" i w nagrodę dać kryształową kulę (albo raczej szklaną, która będzie udawać, że jest kryształowa ). Wykombinowaliśmy, że młodsze pokolenie będzie tańczyć do "Oczarowania" Wodeckiego, bo trudno to zatańczyć, jak się nie chodziło na lekcje tańca i o walcu się nie ma pojęcia A starsze pokolenie zatańczy do "Poker Face" Lady Gagi Ale będzie ubaw

A w konkursie "Jaka to melodia" nagrodą będzie kuferek ze słodyczami
Stary 2010-05-23, 10:25   #4165
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale fajnie

Aaa... miałam Wam jeszcze napisać, że w przypływie weny twórczej wprowadziliśmy z TŻtem drobne modyfikacje w konkursach i nagrodach.
Nie wiem czy pamiętacie, jak wklejałam opis konkursu "taniec pokoleniowy"? Planujemy zmienić nazwę na "Pokoleniowy taniec z gwiazdami" i w nagrodę dać kryształową kulę (albo raczej szklaną, która będzie udawać, że jest kryształowa ). Wykombinowaliśmy, że młodsze pokolenie będzie tańczyć do "Oczarowania" Wodeckiego, bo trudno to zatańczyć, jak się nie chodziło na lekcje tańca i o walcu się nie ma pojęcia A starsze pokolenie zatańczy do "Poker Face" Lady Gagi Ale będzie ubaw

A w konkursie "Jaka to melodia" nagrodą będzie kuferek ze słodyczami

Fajne pomysły My mieliśmy jeszcze walczyka zapoznawczego czyli w srodku tańczą kobity, na zewnatrz męzczyźni i jak wodzirej powie to się odwracaja i tańczą z osobą na przeciwko.

Znalazłam ten projekt w którym wzielismy udział na plenerze ...to będzie klip na konkurs (takie amatorskie filmy) który ma być ruchomą ilustracją do wiersza "wawa o stu licach , będzie można na te klip głosować przez internet
http://www.kwiatpaproci.org.pl/2010/...sy/filmowy.htm

poczekam aż umieszczą te filmy to zagłosujemy na swój a co!
Stary 2010-05-23, 10:53   #4166
gospella
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19512566]Gospella a Ty już nie śpisz?? i to po panieńskim ?? Fajnie, że się udał!
Ja ciągle czekam na TŻta bo nie wrócił z pracy, ale mi go brakuje ....

Szukam o co chodziło z tym wierszem w warszawie i nic nie mogę znaleść, a mnie to męczy...wrrr[/QUOTE]
u mnie wieczorek zaczął sie o 17 a skonczyl o 22- w moim wieku to mam koleżanki dzieciate bardziej więc wiaodmo, sama padłam o 22
z prezentów dostałam żel intymny truskawkowy mniam
Cytat:
myślę, że o wtrącanie- poza tym jak ktos cie ustawia reagujesz nerwowo na najdrobniejszy gest
moja dziś dzowniła ze ma paszteciki, i inne pysznosci-i jak powiedziałam, że nie chce mi sie jechac to zaproponowała ze sam przywiezie przebiegła dodam, że juz wcześniej rozmawiała z tż i on odmówił i oczywiscie zakazała mi mu mówić o tym, także wicie rozumicie

kurcze 6 dni u nas, także ostania niedziela w stanie wolnym żeby nie powiedzieć staropanieńskim
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 11:10   #4167
metkaa
Zakorzenienie

dzien dobry

gospella fajnie ze wieczor sie udal,
luskap gratulacje zdania egzaminu,

co do tescowych to u mnie chodzi wlasnie o ustawianie, tzn np przywiozla mi kiedys puszke (na pewno troche kosztowala) i mowi zebym sobie do niej kawe wsypala, bo bez sensu trzymac w torebce, a wlasnie ja bede trzymac w torebce, to moj dom, moje zasady, na prawde bardzo mnie denerwuje jej podejscie, wogole to ciekawa jestem czy dzisiaj jak przyjda na parapetowe bedzie sie normalnie odzywac
a wczoraj wieczor ze znajomymi tez nam sie udal, dostalismy min ksiazke 101 fantazji erotycznych
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-23, 11:10   #4168
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
u mnie wieczorek zaczął sie o 17 a skonczyl o 22- w moim wieku to mam koleżanki dzieciate bardziej więc wiaodmo, sama padłam o 22
z prezentów dostałam żel intymny truskawkowy mniam

myślę, że o wtrącanie- poza tym jak ktos cie ustawia reagujesz nerwowo na najdrobniejszy gest
moja dziś dzowniła ze ma paszteciki, i inne pysznosci-i jak powiedziałam, że nie chce mi sie jechac to zaproponowała ze sam przywiezie przebiegła dodam, że juz wcześniej rozmawiała z tż i on odmówił i oczywiscie zakazała mi mu mówić o tym, także wicie rozumicie

kurcze 6 dni u nas, także ostania niedziela w stanie wolnym żeby nie powiedzieć staropanieńskim
no nie przesadzaj, naprawdę ...dziś nie ma starych panien tylko singielki i to wcale nie oznacza, że TŻ ratuje Cię ze staropanieństwa tylko Ty tracisz wolność
Stary 2010-05-23, 11:16   #4169
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19513486]
Znalazłam ten projekt w którym wzielismy udział na plenerze ...to będzie klip na konkurs (takie amatorskie filmy) który ma być ruchomą ilustracją do wiersza "wawa o stu licach , będzie można na te klip głosować przez internet
http://www.kwiatpaproci.org.pl/2010/...sy/filmowy.htm

poczekam aż umieszczą te filmy to zagłosujemy na swój a co![/QUOTE]

Fajnie, że udało Ci się znaleźć Jak będzie już ten Wasz filmik, to możesz nam zalinkować, żebyśmy też zagłosowały

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Ale fajnie
Stan "wolny" jakoś mi dziwnie brzmi, bo teraz się raczej w rubryczkach zaznacza kawaler/panna, ale na jednej z ankiet do magisterki ktoś mi wpisał właśnie w rubryce "stan cywilny" - "wolny", a tak wszyscy raczej panna/kawaler

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
a wczoraj wieczor ze znajomymi tez nam sie udal, dostalismy min ksiazke 101 fantazji erotycznych
Wow

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-05-23 o 11:14
Stary 2010-05-23, 11:17   #4170
Konto usunięte

Martoolka mamy pomysł na nowy tytuł?? Ty zawsze rzucasz jak z rękawa więc pytam ...zresztą resztę szanownego towarzystawa też

PS. A w ogóle co u Toski, już się nic do nas nie odzywa???

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-05-23 o 11:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości