|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
acelinko,w takim razie trzeba będzie oglądnąc film-Nawiedzoną narzeczoną
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
hehhe
a u nas była duuuża burza więc wszystko powyłączalliśmy i zaszyliśmy się w sypialni :P no i tż zasnął a mi w brzuszku burczało więc wstałam sobie coś zjeść i już mi się odechciało spać niech sobie śpią ![]() normalnie muszę sobie kupić truskawki, koniecznie!
|
|
|
|
#4143 |
|
BAN stały
|
Masz racje,acelinko nich sobie śpią.
Nie będe budzić tż-ta,no chyba że film będzie gotowy,ale to jeszcze potrwa. Tż się kręci. ![]() Kup kup truskaweczki ,ja musze koniecznie jutro kupić czekolade. ,truskawki na patyczku ( szaszłyki z truskawkami
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 22:16 |
|
|
|
#4144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba prawie kazda z nas tak ma... nie bede wiecej pisac![]() Cytat:
a ja siedze z tz siedze i z jego kolegami i ogladamy mecza dzisiaj meskie towarzystwo
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojego nie będe budzić, niech się wyśpi w weekend chociaż
bo tak to codziennie na 6 do pracy chodzi. Zaraz do niego pójde się przytulić ![]() ach a to wczorajsze to się wyjaśniło już
|
|
|
|
#4146 | |
|
BAN stały
|
dziewczynko,to miłego kibicowania z facetami.
Nasi znajomi mieli przyjść na grilla,ale byli już z kimś umówienie,a się nie rozdwoją.Trudno ich strata,za to moge posiedzieć sam na sam z tż-tem i potem wykorzystac fakt,że jeszcze nie mam @ ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Racja,ma prawo sobie pospać. No to fajno,że wczorajsza sprawa się wyjaśniła.
|
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ominie date ślubu ja teraz to nawet niewiem jak mi tam @ wypadnie bo jak odstawiłam tabletki to wszystko się może poprzekręcać i pomieszać ![]() Chodziło o to, że miał mega zły dzień w pracy. Muszę go nauczyć, że o takich rzeczach się mówi, a nie fochy stroi, bo ja później niewiem o co biega i się stresuje :P Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-22 o 22:28 |
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Wasze kciuki działają cuda po prostu! Nie dość, że ZDAŁAM (!) to jeszcze uwaga: na 5!!!
Najlepsze życzenia dla Capri! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ja myślę,że do rudych wlosów świetnie pasuje fiolet i to taki wyrazisty ![]() Obejrzę sobie jakiś serial, idę się kapać i spać. Jutro znów wstaję po 6 do szkoły.
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dopiero egzaminy w czerwcu przed obroną niestety. Super że zdałaś! Teraz tto już same przyjemności Cie czekają - tzn. przygotowania do ślubu kolorowych snów
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-22 o 22:34 |
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
też się boję, że mi @ w slub wypadnie. Jak na razie wychodzi na to, ze skończy mi się tuż przed, mam nadzieję, ze mi się nie poprzesuwa ze stresu.
Mój TŻza to dziś się nie wyśpi- jedzie na giełdę z towarem(z pracy) i to tak koło 23 jedzie a wraca rano. Boję się o niego, byłam z nim tam kilka razy, naprawdę jest nad ranem kryzys i można zasnąć za kółkiem. Nie lubię dlatego jak jeździ tam, a musi praktycznie co 2 tygodnie. Żal mi go, ze tak haruje od pn do niedzieli żebysmy mieli domek własny, w dodatku nigdy nie narzeka i jeszcze ma czas i ochotę na spotkania ze mną i wszelkie dogadzanie mi ![]() A dziś dostałam od niego za tą 5 z egzaminu pralinki Lindor i pióro i długopis srebrne w takim czarnym etui Ale mnie zaskoczył!Dziękuję acelinko
|
#4151 |
|
BAN stały
|
acelinko,mam nadzieje że moja @ się jeszcze przestawi i nie będe mieć @ na slubie. :cool; Masz racje,tż powinien ci powiedzieć że ma zły dzien,bo coś tam w pracy było nie tak. itp
luska za zdany egzamin i za 5 teczke. ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- luska,nie dziwie ci się że o tż-ta się martwisz. No,to obyś nie miała @ na ślubie.Obyśmy nie miały ![]() Dzielnego masz tż-ta
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mój tż tez pracuje całymi dniami żebyśmy dali rade na ślub i wesele nazbierać. Nie raz od 6 do 6 pracuje, ale co zrobić, przynajmniej ma niedziele wolną. Dzielni są Ci nasi tż'ci musimy być z nich dumne! ![]() Nie dziwie się, że się boisz, mój kiedyś pracował w firmie kurierskiej i miał nocne trasy to też zawsze się bałam żeby nie zasnął Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-05-22 o 22:49 |
|
|
|
|
#4153 |
|
Konto usunięte
|
A ja się męczę i spiłowuję trochę paznokcie bo mnie akryle długie akryle wkurzają (a wcale takie długie nie były, ale nie jestem przyzwyczajona).
A zapomnaiłam wam napisać, że jak byliśmy na plenerze to nas poprosili czy możemy wziąć udziała w takim "czytaniu wiersza przez 52 osoby - niby Warszawiaków) bo jesteśmy tacy "nietypowi" i byo by fajnie. staliśmy z kartką z napisem kawałaka wiersza i nas nagrywali... ktoś słyszał co to za akcja? bo nie dopytałam i teraz szukam w necie o co chodziło... |
|
|
|
#4154 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie wczoraj liczylam i niby mi nie wypadnie ale i tak zamierzam isc niedlugo do gina po jakies specyfiki wiec jak cos to sobie opoznie ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratulacje wielgaśne! ale mi smaka zrobiłaś na czekoladę i sobie przypomniałam, że mam jakieś wisienki w czekoladzie jeszcze z bąbonierki weselnej (kupiliśmy takie ala kwiatki - bombonierki jako dodatek do wódki na oczepiny dla kobiet i jedna została )
|
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19509785]A ja się męczę i spiłowuję trochę paznokcie bo mnie akryle długie akryle wkurzają (a wcale takie długie nie były, ale nie jestem przyzwyczajona).
A zapomnaiłam wam napisać, że jak byliśmy na plenerze to nas poprosili czy możemy wziąć udziała w takim "czytaniu wiersza przez 52 osoby - niby Warszawiaków) bo jesteśmy tacy "nietypowi" i byo by fajnie. staliśmy z kartką z napisem kawałaka wiersza i nas nagrywali... ktoś słyszał co to za akcja? bo nie dopytałam i teraz szukam w necie o co chodziło...[/QUOTE] Fajnie, będziecie mieli co wspominać na starość i wnukom opowiadać :P Ja niewiem czy chciałoby mi się w inny dzień robić sesje, znów się ubierac, malować itd. Ale w sumie fajnie jak można to zrobić na spokojnie ![]() Uciekam przytulić się to tż'ta i spać dobranoc |
|
|
|
#4157 |
|
BAN stały
|
Ok,dziewczynko,jak koledzy pójdą to wykorzystaj tż-ta
Daruje sobie oglądanie filmu,późno już,tż śpi a samej filmu nie obejrze. ![]() Posiedze z Wami,tż wygonie spać do sypialni,bo śpi na sofie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-22 o 23:21 |
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie nadrobię Was Miałam dzisiaj mały wypadek ![]() Byliśmy w szpitalu, to nie złamanie ani żadne zwichnięcie, ale lekarz powiedział, że może boleć nawet przez 3 tygodnie ![]() Gratulacje dla świeżo upieczonych mężatek
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-05-23 o 00:35 |
|
|
|
#4159 | |||
|
Wtajemniczenie
|
czesc
ja już po panieńskim wyszło fajnie, pogadałyśmy, o teściowych też Cytat:
moja też chciała mi robić jedzonko na panieński Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]() a to mi się podoba- progonoza na 29 maja ![]() http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Lublin/6_10/
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-05-23 o 08:06 |
|||
|
|
|
#4160 |
|
Konto usunięte
|
Gospella a Ty już nie śpisz?? i to po panieńskim ?? Fajnie, że się udał!
Ja ciągle czekam na TŻta bo nie wrócił z pracy, ale mi go brakuje .... Szukam o co chodziło z tym wierszem w warszawie i nic nie mogę znaleść, a mnie to męczy...wrrr |
|
|
|
#4161 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja to chyba jakas dziwna jestem, bo widze, ze sie burzycie, ze tesciowa jedzonko zrobila, a ja bym sie cieszyla
). No ale rozumie, ze u was nie tylko o to jedzenie chodzi, tylko ogolnie o wtracanie sie.
|
|
|
|
#4162 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19507387]Wróciliśmy z pleneru, porwałam sukienkę na dole, znaczy tą falbankę i będę musiała znaleść salon, żeby mi taką nową przyszyli jak będę spredawać. Padnięta jestem strasznie bo miałam fryzjera i kosmetyczke od 6 rano, żeby wcześnie wyjechać. Dziwne uczucie tak biegać po mieście w sukni .... wszyscy nam fotki pstrykali ... mieliśmy mieć jeszcze jeden plener ze znajomym ale nie wiem czy będzie mi się jeszcze chciało .. [/QUOTE] Ale fajnie, że mogłaś jeszcze raz swoją sukienkę założyć ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo uwielbiam gotować. Moja teściówka na szczęście tylko kilka razy na samym początku wciskała TŻtowi jedzienie jak się wyprowadził. Ale wtedy ja z nim jeszcze nie mieszkałam, a i tak mu gotowałam. Jak się przekonała, że TŻma codziennie obiad domowej roboty podstawiony pod nos to się uspokoiła ![]() A tak w ogóle to zapomniałam powiedzieć --> "Dzień dobry" ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Śniła mi się dziś moja suknia. Była już uszyta, ale miała inną koronkę niż powinna i moja siora stwierdziła, że wygląda jak komunijna ![]() Z innych newsów to mam dziś absolutorium Jadę z tatą i siostrą do Poznania (bo mama jest w sanatorium), a po drodze zgarniemy TŻta z pracy (bo on pracuje w Poznaniu i ma dziś na rano) i pojedziemy się trochę ponudzić |
||||||||
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że szybko przejdzie
, a za 2 tyg. jedziemy do Zakopanego na wesele koleżanki ... I mam zamiar się wytańczyć, więc noga nie może mnie boleć I w międzyczasie czeka nas bieganina po mieście i załatwianie formalności związanych ze ślubem ... Aha, jest juz moja suknia |
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
Aaa... miałam Wam jeszcze napisać, że w przypływie weny twórczej wprowadziliśmy z TŻtem drobne modyfikacje w konkursach i nagrodach. Nie wiem czy pamiętacie, jak wklejałam opis konkursu "taniec pokoleniowy"? Planujemy zmienić nazwę na "Pokoleniowy taniec z gwiazdami" i w nagrodę dać kryształową kulę (albo raczej szklaną, która będzie udawać, że jest kryształowa A starsze pokolenie zatańczy do "Poker Face" Lady Gagi ![]() A w konkursie "Jaka to melodia" nagrodą będzie kuferek ze słodyczami
|
|
|
|
#4165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajne pomysły My mieliśmy jeszcze walczyka zapoznawczego czyli w srodku tańczą kobity, na zewnatrz męzczyźni i jak wodzirej powie to się odwracaja i tańczą z osobą na przeciwko.Znalazłam ten projekt w którym wzielismy udział na plenerze ...to będzie klip na konkurs (takie amatorskie filmy) który ma być ruchomą ilustracją do wiersza "wawa o stu licach , będzie można na te klip głosować przez internet http://www.kwiatpaproci.org.pl/2010/...sy/filmowy.htm poczekam aż umieszczą te filmy to zagłosujemy na swój a co! |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19512566]Gospella a Ty już nie śpisz?? i to po panieńskim ?? Fajnie, że się udał!
Ja ciągle czekam na TŻta bo nie wrócił z pracy, ale mi go brakuje .... Szukam o co chodziło z tym wierszem w warszawie i nic nie mogę znaleść, a mnie to męczy...wrrr[/QUOTE] u mnie wieczorek zaczął sie o 17 a skonczyl o 22- w moim wieku to mam koleżanki dzieciate bardziej więc wiaodmo, sama padłam o 22![]() z prezentów dostałam żel intymny truskawkowy mniam![]() Cytat:
moja dziś dzowniła ze ma paszteciki, i inne pysznosci-i jak powiedziałam, że nie chce mi sie jechac to zaproponowała ze sam przywiezie przebiegła dodam, że juz wcześniej rozmawiała z tż i on odmówił i oczywiscie zakazała mi mu mówić o tym, także wicie rozumiciekurcze 6 dni u nas, także ostania niedziela w stanie wolnym żeby nie powiedzieć staropanieńskim
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
gospella fajnie ze wieczor sie udal, luskap gratulacje zdania egzaminu, co do tescowych to u mnie chodzi wlasnie o ustawianie, tzn np przywiozla mi kiedys puszke (na pewno troche kosztowala) i mowi zebym sobie do niej kawe wsypala, bo bez sensu trzymac w torebce, a wlasnie ja bede trzymac w torebce, to moj dom, moje zasady, na prawde bardzo mnie denerwuje jej podejscie, wogole to ciekawa jestem czy dzisiaj jak przyjda na parapetowe bedzie sie normalnie odzywac a wczoraj wieczor ze znajomymi tez nam sie udal, dostalismy min ksiazke 101 fantazji erotycznych
|
#4168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i to wcale nie oznacza, że TŻ ratuje Cię ze staropanieństwa tylko Ty tracisz wolność
|
|
|
|
|
#4169 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19513486]
Znalazłam ten projekt w którym wzielismy udział na plenerze ...to będzie klip na konkurs (takie amatorskie filmy) który ma być ruchomą ilustracją do wiersza "wawa o stu licach , będzie można na te klip głosować przez internet http://www.kwiatpaproci.org.pl/2010/...sy/filmowy.htm poczekam aż umieszczą te filmy to zagłosujemy na swój a co![/QUOTE] Fajnie, że udało Ci się znaleźć Jak będzie już ten Wasz filmik, to możesz nam zalinkować, żebyśmy też zagłosowały ![]() Cytat:
![]() Stan "wolny" jakoś mi dziwnie brzmi, bo teraz się raczej w rubryczkach zaznacza kawaler/panna, ale na jednej z ankiet do magisterki ktoś mi wpisał właśnie w rubryce "stan cywilny" - "wolny", a tak wszyscy raczej panna/kawaler ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-05-23 o 11:14 |
||
|
|
|
#4170 |
|
Konto usunięte
|
Martoolka mamy pomysł na nowy tytuł?? Ty zawsze rzucasz jak z rękawa więc pytam ...zresztą resztę szanownego towarzystawa też
![]() PS. A w ogóle co u Toski, już się nic do nas nie odzywa??? Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-05-23 o 11:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

a u nas była duuuża burza więc wszystko powyłączalliśmy i zaszyliśmy się w sypialni :P no i tż zasnął
a mi w brzuszku burczało więc wstałam sobie coś zjeść i już mi się odechciało spać
Tż się kręci.
,truskawki na patyczku ( szaszłyki z truskawkami