|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Coś dzisiaj za dużo zajadałam. Oczywiście to tak tradycyjnie przy niedzieli mam... Na szczęście tylko proteinkowo, ale za to w takich ilościach, że załamka...
Jutro pewnie znowu będzie mi się czkawką na wadze odbijać... eeych. Ale tak właściwie to przyszłam Wam pożyczyć miłych snów i spadeczków na wadze rano. Do jutra Kochane ![]()
#2072 |
Raczkowanie
|
czemu aj nie jestem ja ten twoj kotek , tylko słodkie mi w głowie ale cóż ide spac może do jutra mi
![]() DOBRANOCKA |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzisiaj się założyliśmy, że do moich urodzin schudnie 15kg ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Przyczajenie
|
Cześć
Jestem tu po raz pierwszy i od 2 dni jestem na diecie Dukana...Ważę 63 kg i chciałabym zrzucić 5-7 kg. Więc jeszcze raz witam i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Przyczajenie
|
adrijah mój mąż o odchudzaniu tylko mówi...a jak przychodzi co do czego.. znajdzie z 1000 powodów by tego nie robić. Już jego bodzioszek (czyt. brzuch
![]() ![]() ![]() dziewczyny mam pytanie...A co z wysiłkiem fizycznym?? czytałam,że nie można organizmu przeciążać w tej diecie..Ja bardzo lubię ćwiczyć m. in. pilates...I nie wiem czy mogę..choć coś nie mam zapału do ćwiczeń... ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- przeczytałam o diecie Dukana..ale nie z książki..tylko z internetu..zasady diety znam.. a jeżeli chodzi o pierwszy wątek..to przynaję się bez bicia że po łepkach..póki nie odkryłam..że jest ich 10 !!!! ![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- adrijah--książki ściągnęłam...mam zamiar przestudiować.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ wiem, że jest w stanie się uprzeć i odstawić fast foody i słodycze
![]() ![]() Spokojnie możesz ćwiczyć, tylko na uderzeniówce lepiej nie, bo organizm jest w szoku i bywa trochę przemęczony nie musisz czytać całych 10 wątków, to głównie ploty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2010-05-24 o 01:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
moj tz uwaza, ze teraz jestem za chuda
![]() ![]()
#2079 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() U mnie spadek, -0,1 ![]() I mija właśnie miesiąc, odkąd dukam sobie naprawdę porządnie (wspierając się książką dr Beck "Myślenie wyszczuplające") : tydzień 1: -1,3 kg tydzień 2: -0,7 kg tydzień 3 (była @): + 0,4 kg tydzień 4 (ten który właśnie minął): -1,6 kg Jednak nie wychodzi kilogram na tydzień, ale i tak jestem bardzo zadowolona ![]()
#2080 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki po weekendzie
![]() dzis mam dobry humorek, bo od piątku się nie ważyłam, bo wyjechałam, a dziś spadek o 0,6kg w porównaniu z piątkiem ![]() ![]() no nie oszczędałam się na tym wyjedzie z jedzeniem - wpierdzielałam jak głupia, ale same dozwolone produkty ![]() ![]() ![]() ale momentami było ciężko, bo byłam z synkiem, a on wiadomo, ze je normalnie; juz pomjając fakt, ze jak wszyscy jedli lody, to nie mogłam nawet oblizac, jak młodemu leciał po ręce (babcia to robiła ![]() ![]() ![]() ![]() jestem z siebie baaaaaardzo duma ![]() a teraz znowu P ![]() a jutro mam imieniny ![]() zrobię: bounty ![]() ![]() ![]() tak więc dziś czeka mnie pichcenie; najgorzej bedzie przy bounty - ciężko bedzie nie posmakowac masy kokosowej, a jeszcze ciężej polewy czekoladowej ![]() ![]() ale kusze z rana ![]() pozdrawiam serdecznie i miłego dnia ![]()
![]() |
#2082 |
Przyczajenie
|
dzisiaj zaczynam 3 tydzień diety . Przez pierwsze 8 dni czystych protein schudłam z 69 kg na 64, 6 . Pierwszy tydzień łaczenia z warzywami zrobilam 1/1 dlatego ze mam problemy ze stolcem - niestety nadal ide na ubikacje co 4-5 dni - to stanowczo za duże odstepy ! . Miałam tez jeden grzech w tym tygodniu - lody . mialam takie parcie na slodkie ze nie wytrzymalam . nie odbilo to sie jakos specjalnie na diecie bo po pierwszym tygodniu 1/1 zeszlo z wagi 0,5 kg .Tak wiec dzisiaj zaczynam trzeci tydzień diety z wagą 64,1 kg . Mój cel 60 kg - ale i wakacje przed sobą wiec bedzie ciężko .Mam tez zastrzezenia co do slodzikow , wprawdzie nie slodze herbaty a kawy od kilku lat nie pijam wcale ale kiedy wkońcu upieke sobie jakies ciasto dodam do niego cukru lub miodu . Czytalam kiedys sporo na temat zdrowego odzywiania i wpływu zywienia na niektore choroby poniewaz jestem osoba dośc czesto zmagajaca sie ze zdrowiem i wyczytalam ze slodzik to paskudztwo bardzo niszczace wzrok . Tak wiec raz po raz bede grzeszyla ciastem upieczonym z waszych przepisow ale z odrobiną miodu czy cukru .
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Wszystkiego naj naj z okazji imienin - pokusilas faktycznie ech ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich!
U mnie dziś znów na + 0,2 kg. Więc przez 4 dni uzbierało się 0,8 wiecej. Z porcelanką już nie mam problemów więc zwalam winę na warzywa i wzdęcie pierwszego dnia kiedy był wzrost. dziś poszukam tej herbaty z pokrzywy i zobacze jak zadziała. Denerwujące i niemobilizujące do dalszej diety jest dzienne oglądanie na wadze plusów ![]() jamapi wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 ![]() pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Dzień dobry wszystkim! Zabieram się do pracy, bo jest dużo do zrobienia. Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2010-05-24 o 07:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Raczkowanie
|
a ja spioch straszny dopiero wstała , a lodówce nic nie ma musze zaraz dupke ruszyc do sklepu po zakupy , dzis P i jutro też , zrobiłam sobie 2/2, jak ja n ie lubie tych proteinowych dni bo mi strasznie tych warzyw brakuje.Plany nadzis sniadanie pewnie twaróg z serkiem , potem sledz z jajkiem na twardo i sosem muszt.-jogurtowym , na obiadek kurczak w sosie cytrynowym , kolacja jeszce nie wiem , jutro pewnie to samo z braku czasu , a i jutro pieke mufinki zobaczymy czy to zaspokoi moj apetyt na słodkości oby tak.
13.05.-60kg ![]() 22.05-57kg ![]() 1.06-musi być 55 ![]() Cel-48kg ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny mam taki problem maly mam nadzieje ze pomozecie
![]() tak tak wiem piekna figura jest tego warta itd ale prowadze intensywne zycie towarzyskie i sie nie oszukuje ze mi sie uda nie pic ![]()
#2087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dopiero pod koniec kwietnia dostałam książkę dr Beck i się ogarnęłam. No i efekty są ![]() A byłaś u ginekologa? Przepisałby Ci coś na wywołanie @, najprawdopodobniej luteinę. Nie musiałabyś wtedy rezygnować ![]()
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
ja sie musze przyznac , pewni mnie tu pozabijaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 ![]() pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zadomowienie
|
Pewnie tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Pocieszę Cię, mogło być gorzej ![]() Nie brzmi to zachęcająco ![]()
![]() |
#2092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2093 |
Raczkowanie
|
oj o tej watrobie nie pomyslalam ojjojojoj koniec z z % wtakim razie ,ja zdrowsza bede i hajs zaosczedzony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możesz tak zrobić, tylko musisz w swoich planach uwzględnić fazę 3, żeby utrwalić wagę. Bo inaczej będzie jojo ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Na dieta.pl właśnie natknęłam się na kolejny powód, żeby nie pić na Dukanie. Cytat:
![]() |
#2095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie byłam, pójdę, ale i tak uważam, że takie sztuczne wywoływanie @ to nie jest dobry pomysł.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki I Chłopaku
![]() Dzisiaj 16 dzien diety, zaczynam znowu PW i kryzys chyba minął ![]() ![]() Milego poniedziałku wszystkim i dużo spadków ![]()
#2097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez twinsplus1 Czas edycji: 2010-05-24 o 08:00 Powód: dodatkowe info |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim.
Oj nie było mnie tu dawno! Brak czasu, wczasy, praca i obowiązki... Ale żyję sobie dalej z Dukanowymi cudeńkami i waga sobie spada. Mam takie pytanie do może bardziej doświadczonych koleżanek... Jeśli na I i II fazie ktoś schudł 5kg, na III fazie robi 50 dni stabilizacji, TO WIEM! Ale co jeśli na tej III fazie dalej się chudnie??? Np 4kg??? Co z nimi? Czy trzeba je jakoś ustabilizować czy nie? Od razu dodam że chodzi o moją córkę, która chudnie prawie w równym tempie ze mną będąc na III fazie czyli zdrowym odżywianiu!! Pozdrawiam serdecznie, GRATULUJĘ WSPANIAŁYCH WYNIKÓW ![]() A tym którym waga spada wolniej mogę tylko powiedzieć TO DZIAŁA tylko się nie poddawajcie przy pierwszych zastojach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na diecie trwam i będę trwała, bo do powtórki z rozrywki wcale mi nie spieszno ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
I myślę, że dobrze będzie wydłużyć 3 fazę o te 10 dni na każdy stracony kilogram, jeśli jeszcze zgubiła 4 kilogramy, to 90 dni 3 fazy. Ale upewnij się na wątku dla dziewczyn, które są na 3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.