|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
ja mam ten problem, sieć i sąsiedzi z jednym IP.
z rapida nie ściągnę nic. |
|
|
|
#4412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czego nauczylaś małą dzisiaj? Haha! Właśnie, nawet nie opowiadałyście wcale o tym Waszym spotkaniu. a my chętnie posłuchamy, co tam też się działo, nie Żbiki?Hm.. jeśli w domu, to chyba nie? Tak mi się wydaje. Cytat:
musisz molestować koleżanki/kolegów? burza jest, lalala. idę spać Bamboszki. ;* dobranoc!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4413 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zraziłaś mnie mimo to Cytat:
muszę poszukać, gdzie jest dużo białka, oprócz mleka i serów i tżtowskiej odżywki dla pakerów ja się nie ruszam W OGÓLE ![]() no mam akurat je od kolegi taty, ściągnał mi [on masowo ściaga] i nagrał na płytę. ale mam jeszcze odlot (tą bajkę taką ![]() i Lektora ![]() i chyba cos jeszcze. ale póki co nic nie zaczelam ogladac, więc nie wiem czy się opłaca. już lepiej House'a nadrobię na serialeonline. Cytat:
![]() czasem wygląda jak skóra węża, taka sucha łuska ![]() Cytat:
wezmę wióry, tylko muszę jutro kawę kupić mieloną. jakas najtańszą wezmę. wióry mam. zostawcie już mój tyłek ale jesteś mądra ![]() ale my o płynach, a nie o żelach ![]() takie to wiadomo, że używamy, czymś trzeba się myć Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() łuczyłyśmy się |
|||||||
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety tak. kolegów.
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama mi opowiadała, że ciągle o mnie trajkotała. Szkrab do mnie przyszedł znienacka [nie wiem jak to się pisze xD], a mnie nie było w domu. [w kościele byłam] Wpadłam potem do niej na chwilę, bo musiałam tę mordeczkę zobaczyć. ![]() Jak to co? Chemii się uczyłyśmy! trochę. ![]() I na placu zabaw byłyśmy. A czas leciał jak z bicza strzelił. Siedzimy, patrzę na zegarek - 15.00. Siedzimy dalej, mija 5 minut, patrzę na zegarek - 17.00. I jeszcze obwiozłam Martę furką przez miasto, żeby pooglądała widoki, haha. ![]() Cytat:
Doskonale wiesz jak znam się na gotowaniu i przyprawach. ![]() 'tonący brzytwy się chwyta'
|
|
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miał ale potem zaczal uzywać nie shake'ów, tylko takiego sproszkowanego białka ![]() no i mu zabrałam t gorzkie jest. Cytat:
jutro idę kupić Ci pasztet, żebym nie zapomniała tylko powiedz mi lepiej co chcesz jeść na obiad weź nie mogłam sobie dziś przypomnieć co to był za tekst!
|
||
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasyczny pasztet poproszę. Homara. [w pierwszej wersji napisałam 'komara'
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płynów też nie lubięMartyna ja akurat mam algi i sole mineralne, zapach świetny Karolina noo są limity Teraz 5 lat będę czekać jak mi się załaduje.
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z homarem może być kłopot, ale komara mogę Ci załatwić Cytat:
![]() w Kobiecie na krańcu świata było kiedyś o tym, ile ludzie zarabiają na wyławianiu alg, a jaka jest cena kremu z tym ![]() to zwykłe zielsko, którego u nich pod dostatkiem, a u nas koszty jak za kosc sloniową ![]() ooo popatrz, wlaczanie i wylaczanie neo działa zapamietam ![]() też mi się ładuje sto godzin ![]() poza tym, ciągle się zawiesza na dwie trzy sekudny
|
||
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
A no algi. No zobacz, tak na innych żerują!
Mi też się zacina, co mnie niemiłosiernie wkurza. Już wolę ściągać, ale dwa odc. stanęły i dalej się nie ściągają, dlatego zaczęłam oglądać na mega. i też wolę zwykły pasztet, bez dodatków. Mam swoje ulubione oo lubię bardzo kanapkę z pasztetem i z ogórkiem kiszonym. Mmm...ale bym sobie zjadła!dobra idę spać, dobranoc;**
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-24 o 00:45 |
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie o rozstępach i peelingu, to o pasztecie
![]() Czerwoną kiecę zaraz będziesz mieć. Jeszcze niebieskie dodatki i będzie ful ekłipment ![]() Ale jak białe, to stare już przecież ja mam na udach ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19530747]to Ty wyśledziłaś ![]() potrzebujemy jeszcze ok 400 wolnych pól [/QUOTE]Dobra, dobra, lepiej brzmiało ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19531097]ja też od jutra zaczynam biegać .[/QUOTE]Tak mówiłaś w kwietniu ![]() Przejrzałam te 50 zestawów ![]() Dobranoc, od wpół do 11 kciukać ;* Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-05-24 o 01:04 |
|
|
|
#4422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. w najlepszym momencie?czemu zawsze tak jest? też takie kocham Cytat:
![]() tylko te pomarańczową skórkę ![]() no jasne, że będą, przez sen, ale będą w ogóle za wszystkie jutro.
|
||
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
dziś poszłam spać o 4 a wstałam przed 9, daję radę
![]() Tony to ch.uj gudnajt ;* ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-24 o 02:24 |
|
|
|
#4426 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
po wewnętrznej stronie ud pocieszę Was . mój kumpel też ma rozstępy. na plecach. ale takie dziwne, nie poziome tylko pionowe Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. tzn. na Wikipedii coś tam widziałam ale szybo wyłączyłam .Cytat:
mnie się nie włączały. ![]() Cytat:
.zawsze tak robię .no jo ale wtedy yyy.. padało Dzień dobryy ;** idę pobiegać. haha. niee no jeszcze za wcześnie. wczoraj do pierwszej siedziałam i sprzątałam w szafkach , w biurku aż zakręciło mnie się w głowie . tak dawno już nie piłam.miłego dnia **no i trzymam kciuki za Justynę , Weronikę ( ktoś jeszcze zdaje dzisiaj coś ) ![]() edit: Karolina - jestem po pierwszym odcinku S. i Tony to naprawdę uj. |
||||||||
|
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
Dżem.
Jeżu, ale spam. A ja wczoraj nie zajrzałam, bo z prezentacją musiałam siedzieć. Tak, to był najpiękniejszy dzień mojego życia. Nadrobię po egzaminie, bo muszę jeszcze o epokach poczytać i streszczenie. Mówię 3 strony w 14 minut, a jeszcze fragment filmu mam 1.26 min.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19533350] no i trzymam kciuki za Justynę , Weronikę ( ktoś jeszcze zdaje dzisiaj coś ) ![]() edit: Karolina - jestem po pierwszym odcinku S. i Tony to naprawdę uj.[/QUOTE] Nie dżemkuję. ![]() Ja sobie dzisiaj to pozasysam, chcę zobaczyć tej ch.uja. W końcu zaraz i moje wakacje się zaczną. Widziałyście to - http://www.mmtrojmiasto.pl/9251/2010...?category=news ?
|
#4428 |
|
Rozeznanie
|
odnośnie iitv to mi ostatnio rano, gdy zdążyłam obejrzeć 20 minut serialu wyskoczyło, że limit 72 minut został przekroczony, a ja
na szczęście to był tylko californication.jestem w trakcie poszukiwania czegoś co dorównałoby moim dwóm ukochanym: Dexterowi i True blood .. poza tym jeszcze Vampire diaries, które wbrew pozorom nie są podobne do Zmierzchu, są bardzo ciekawym serialem, trochę za dużo tam plączą, wprowadzają co chwile nowe postacie, które zaraz giną, ale nie jest to w stylu edziopedzio na szczęście no może tylko Stefano przypomina momentami edzia, ale nie ma domalowanych mięśni przynajmniej..testowałam Gossip girl, ale nawet nie dotrwałam do końca pierwszego odcinka ... zdecydowanie poniżej oczekiwań, tyle ludzi to ogląda, no cóż, musiałam spróbować. kilka odcinków Tudorów, w gruncie rzeczy jednak ówczesne czasy to nie jest to, co mnie najbardziej interesuje. californication jest bo jest, ale nie mam potrzeby oglądania kolejnych odcinków, więc .. szukam czegoś nowego! z racji tego, że trzeci sezon True blood będzie 13 czerwca, a Dextera kolejny w październiku .. a przede mną długie wakacje
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Justyna, Weronika ![]() Cytat:
![]() ------------- yyy, no to idę do angielskiego.
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19533350]
też mam po wewnętrznej stronie ud pocieszę Was . mój kumpel też ma rozstępy. na plecach. ale takie dziwne, nie poziome tylko pionowe edit: Karolina - jestem po pierwszym odcinku S. i Tony to naprawdę uj.[/QUOTE] faceci mają np. od dużego wysiłku, tzn. jeśli np. na siłowni trenują. ja po 5, i jest uj. A Cassie jest fajna, bo Michelle to du.po.daja. ![]() No i dzień dobry. ;* Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-05-24 o 10:25 |
|
|
|
#4431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ;*
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
dżem malinowy;*
ładny nowy av ![]() a ja już obejrzałam wszystkie odcinki i muszę czekać do jesieni teraz Was nie nadrobię z tego weekendu, bo idę na odpust ![]() ale wieczorem się postaram ;* nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale nudno tak bez szkoły
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
to kupię jeszcze ogóry
Cytat:
![]() a kiedyś się skończy, i co wtedy zrobię? mi się to ciśnie na język od paru dni
|
|
|
|
|
#4434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba się nie dowie ]Cytat:
]![]() hej;* mój organizm nie jest przyzwyczajony do tak późnych godzin, w efekcie tego wstałam o 11:40. I w ogóle wierciłam się tej nocy. -.- idę posprzątać. ej no co wy ja nie narzekam, jakbym miała wstawać znowu o 6:10, męczyć się na lekcjach, przychodzić mega zmęczona z świadomością, że jutro jest spr. to ja dziękuję. Co innego, że towarzystwa brakuje itp.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-05-24 o 11:58 |
||
|
|
|
#4435 |
|
Konto usunięte
|
cześć
melduję się i uciekam ogladac Flashforward W nocy u mnie tak lało, że już wyobrażałam sobie jak zaraz ulice zamienią się w rzeki, ale na szczęście teraz jest wszędzie sucho
|
|
|
|
#4436 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ucze sie polskiego, koło 17 będzie moja chwila prawdy i sądu, módlcie się żebym sie nie zacinała. I żebym dostała normalne pytania.
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam buty!
Sukces! ![]() Wiecie co jest fajne? Uczucie, że możesz sobie chodzić dokąd chcesz i o której chcesz, a ludzie patrzą na Ciebie wzrokiem 'nie powinnaś być w szkole?'. A Ty nie powinnaś być w szkole. Rzodkiewę też lubię. ![]() ed: i szczypior. a jak jeszcze keczup tortexa łagodny zapodasz to już w ogóle Cię lowe. ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-05-24 o 12:38 |
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Wam, przepraszam, że nie cytuję ale nie mam czasu nadrabiac
Jutro się tym zajmę, ale mam do Was mąłe pytanko na temat pracy. Bo tak zaczynam ją obmyślac, chociaz została mi 500-stronnicowa książka do przeczytania jeszcze. I mam 2 pomysły na tezę do tematu: postac lekarza w literaturze. Nie wiem która byłaby lepsza:1. Obok postaci bardzo dobrych, kierujących się powołaniem występują lekarze dla których liczy się tylko chęc zysku. 2. Osobiste przezycia i zycie prywatne kształtuje daną osobe jako lekarza. To tak ogólnie tylko ale nie wiem na którą postawic. Ta druga mi się wydaje bardziej interesujaca ale nie wiem czy jest na temat Pomożecie Żbiczki?![]() :pr osi:
|
|
#4440 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
początek Skinsów... ja tam wolę 3 sezon
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

A tak na serio to rzuciło się w oczy, haha. 

i tżtowskiej odżywki dla pakerów 

. w najlepszym momencie?
za wszystkie jutro.
**
ja nie narzekam, jakbym miała wstawać znowu o 6:10, męczyć się na lekcjach, przychodzić mega zmęczona z świadomością, że jutro jest spr. to ja dziękuję. Co innego, że towarzystwa brakuje itp.

Jutro się tym zajmę, ale mam do Was mąłe pytanko na temat pracy. Bo tak zaczynam ją obmyślac, chociaz została mi 500-stronnicowa książka do przeczytania jeszcze. I mam 2 pomysły na tezę do tematu: postac lekarza w literaturze. Nie wiem która byłaby lepsza: