Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 09:43   #4201
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cześć.

Nadrobiłam Was,ale później podopisuje bo teraz zbytnio czasu nie mam.
Tylko na szybko napisze Wam,że zostało nam równe 4 miesiące do slubu.
A jutro tylko 4 tygodnie i do Polski.
Wczoraj był fajny dzień,pojechaliśmy nad zatoke,pospacerowaliśmy,z jedliśmy po małym lodzie,który okazał się dużym. Noi niedziela jakoś mineła.Jak będziecie chciały, to później Wam jakieś fotki pokaże. Pozdrowionka.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-24 o 09:47
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 09:54   #4202
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cześć

Caprica wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia duzo szczęścia i miłości
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 10:02   #4203
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje! Ten egz. spędzał mi sen z powiek nie mogę uwierzyc ze zdałam go w dodatku na 5. Teraz mogę się cieszyć prawdziwie zyciem i każdą chwilą z TŻ i tymi przygotowaniami!
Ach... jak ja Ci zazdroszczę Nade mną wisi cały czas ta nieszczęsna magisterka W piątek mam egzamin i jeszcze jest ta praca dyplomowa do napisania, ale to już większy luz
Najdziwniejszy motyw jest taki, że wciąż moja grupa ma do odrobienia 15 godzin ćwiczeń, a oni nam jeszcze terminu nie wyznaczyli a do końca semstru zostały 3 tygodnie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
A właśnie na zapowiedzi to kiedy się daje? Przy tych wszystkich dokumentach z USC?
My zapytaliśmy o to księdza jak byliśmy z tymi dokumentami, czy mamy ofiarę dać teraz czy później, to on powiedział, że to od nas zależy, tyle, że jeśli sę odmyślimy to on nam już tej kasy nie odda, bo od razu daje na remont kościoła No więc daliśmy od razu

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
do najlepszych on nie należał w szczególności wczorajsza niedziela myślałam ze mnie krew zaleje ...
jadę sobie rano na egzamin do szkoły i nagle na rondzie wjechałam przypadkowo w dziurę no i co .... opony mi dwie rozerwało nowe 2 miesięczne dzwonie po TZ i naszczescie przyjechal bo akurat wyjeżdżał od razu policje i teraz o odszkodowanie ah ciezko to widze bylam taka zla wczoraj ze szkda gadac
Ale pechoza

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Wczoraj był fajny dzień,pojechaliśmy nad zatoke,pospacerowaliśmy,z jedliśmy po małym lodzie,który okazał się dużym. Noi niedziela jakoś mineła.Jak będziecie chciały, to później Wam jakieś fotki pokaże. Pozdrowionka.
Oczywiście, że chcemy fotki
za dwie czwóreczki

A ja wczoraj miałam absolutorium. TŻ był dumny jak paw Tatuś z siostrą z resztą też Szkoda tylko, że mama nie mogła być z nami, bo jest w sanatorium Ale popstrykaliśmy sporo fotek, więc jak wróci, to będzie miała co oglądać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 10:11   #4204
madmuazelle
BAN stały

Dziękuje Martuś za gratko oklaski.
No to super,że tż dumny i w ogole super.
Ok,potem wrzuce. A może za chwile.
Stary 2010-05-24, 10:16   #4205
madmuazelle
BAN stały

Fotki z wczorajszej wyprawy nad zatoke.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-24 o 10:18
Stary 2010-05-24, 10:17   #4206
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj miałam absolutorium. TŻ był dumny jak paw Tatuś z siostrą z resztą też Szkoda tylko, że mama nie mogła być z nami, bo jest w sanatorium Ale popstrykaliśmy sporo fotek, więc jak wróci, to będzie miała co oglądać
gratulacje
Cytat:
Cześć.

Nadrobiłam Was,ale później podopisuje bo teraz zbytnio czasu nie mam.
gratulacje za 4 miechy i rychły wyjazd do Polski
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 10:20   #4207
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
gratulacje

gratulacje za 4 miechy i rychły wyjazd do Polski
Dziękuje bardzo
Stary 2010-05-24, 10:22   #4208
Aaś
Zakorzenienie

Czeeeeść!! Jak tam po weekendzie??

Caprica najlepszegooooooooooo!!!! !!!

Ale miałam super weekend! Najpierw w piątek impreza - położyłam się spać dopiero po Pudzianie potem w sobotę grill i mecz u znajomego (jak ja uwielbiam jego 50 calowy tv ) a wczoraj byliśmy pierwszy raz z tżtem na naszej własnej, prywatnej, podarowanej nam przez babcię tżta działeczce

Bo oczywiście zapomniałam napisać - babcia tżta przekazała nam "na wieczne nieoddanie" działeczkę na ogródkach działkowych naprzeciwko bloku w którym będziemy mieszkać po ślubie 230m2 z małym domkiem i milionem chwastów w przyszłą sobotę jedziemy i będziemy to ogarniać. Już się ciesze na te wszystkie grille
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 10:25   #4209
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No to super,że tż dumny i w ogole super.
Dzięki za brawka

Cytat:
Fotki z wczorajszej wyprawy nad zatoke.
Ale ślicznie

Cytat:
gratulacje
Dziękuję

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Bo oczywiście zapomniałam napisać - babcia tżta przekazała nam "na wieczne nieoddanie" działeczkę na ogródkach działkowych naprzeciwko bloku w którym będziemy mieszkać po ślubie 230m2 z małym domkiem i milionem chwastów w przyszłą sobotę jedziemy i będziemy to ogarniać. Już się ciesze na te wszystkie grille
Ale cudownie Oj przydałaby się nam taka działeczka
Stary 2010-05-24, 10:31   #4210
madmuazelle
BAN stały

Aaś,no to super,że macie/dostaliście działeczke. Blisko domu i tak jak napisałaś będziecie mieli gdzie grillować.

Martus,bardzo prosze. A no slicznie tam Nie zrobiłam fotki drugiego zamku,tzn ten drugi to już tylko ruiny i można go zwiedzić,ale już było zamknięte. Także nastepnym razem się wybierzemy.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Nie mogę się dokopać do tamtych propozycji

Przypomniała mi się ta moja ze ślubnymi koszmarami:
"Ślubne koszmary nas nawiedzają, kolejne śluby już się zbliżają"
Cytat:
to kilka moich rozważan
- śluby niektóre już za nami, zajmujemy się kolejnymi pmkami
-niech ślubny czas trwa i trwa, bo każda z nas swój moment ma/swą chwilę ma
-od początku roku 2010go co tydzień relacjonujemy ze ślubu swego
-co tydzień nowa relacja ślubna, a nam dalej nie wydaje się nudna
-cieszymy się razem z naszych ślubów, to czas radości a nie długów
Fajne propozycje tytułów,fajne
Stary 2010-05-24, 10:31   #4211
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

dopiero wstałam, dobrze tak czasami mieć wolne
tylko pogoda jakaś taka niepewna

to co teraz chyba pora na Gospelle
?

Woda
miłej podroży i bezpiecznego powrotu pogrzej się na słoneczku trochę i prześlij go Nam trochę w jakiś cudowny sposób do Polski

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 10:36   #4212
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
za spowiedź.

Konkursy:
1) Jaka to melodia?
W tej zabawie wybieramy ochotników do dwóch drużyn - jedną drużynę stanowi rodzina oraz znajomi Panny Młodej wraz z Panną Młodą - drużyna przeciwna to rodzina i znajomi Pana Młodego z Panem Młodym na czele. Panna Młoda i Pan Młody siadają na krzesłach w otoczeniu swoich drużyn. Orkiestra zaczyna grać fragment znanego utworu - drużyny mają za zadanie zgadnąć Jaka to melodia? Jeżeli ktoś z drużyny zna odpowiedź podnosi rękę do góry, a prowadzący zabawę podchodzi do niego z mikrofonem i prosi o udzielenie odpowiedzi. Ta drużyna, która rozpozna więcej utworów muzycznych wygrywa.

U nas będzie w wersji zmodyfikowanej - będą walczyć 3 pary, każda para będzie mieć balony i szpilkę i jak będzie znać odpowiedź, to żeby się zgłosić przebija balon (żeby nie było przekrzykiwania się i kłótni kto był pierwszy). DJ wybierze kilka fragmentów piosenek (np. 5 i w razie czego 1 na dogrywkę).

W nagrodę będzie kuferek ze słodyczami, tak jak pisałam.

2) Tańce pokoleniowe
Orkiestra, bądź Państwo Młodzi wybierają spośród gości po trzy pary ze starszego i młodszego pokolenia. Zabawa polega na wyłonieniu najlepiej tańczącej pary z młodszego pokolenia, która będzie tańczyła w takt muzyki starszej generacji (muzyka z lat 60-70), i pary ze starszej generacji, która będzie tańczyć do muzyki nowoczesnej (hip-hop, techno, house). Ocenę par prowadzi się przeważnie przez aplauz gości weselnych.

U nas młodzi będą tańczyć do Oczarowania Wodeckiego, a starzy do Poker Face Lady Gagi. CHyba, że DJ zaproponuje coś jeszcze lepszego.
Najlepsza para z pokolenia młodych i najlepsza z pokolenia starych dostanie kryształową kulę.
hehe fajne pomysły na konkursy.

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć kochane po weekendzie Wczoraj byliśmy z TŻtem u mojego kuzyna, oczywiście zgodził się być moim świadkiem i przy okazji jego auto posłuży nam za auto młodej pary. W tym tyg. TŻ idzie do swojej parafii po akt chrztu/bierzmowania, a w przyszły pon. idziemy do USC i spisać protokół... Musimy zacząć tworzyć albumy dla rodziców, odłożyliśmy to a teraz coraz mniej czasu.
Postaram się Was nadrobić, choć troszkę
No to za świadka Noi powodzenia w załatwianiu ślubnych spraw.
Stary 2010-05-24, 10:44   #4213
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
No to za świadka Noi powodzenia w załatwianiu ślubnych spraw.
Dziękuję Świadek się ucieszył hihi, stwierdził, że to będzie dla niego zaszczyt A ślubne sprawy sukcesywnie załatwiać będziemy W ogóle ten tydzień, jak poprzedni będziemy mieć dość intensywny. Chcemy w tym tyg. odremontować nasz pokój, musimy zamurować pewną wnękę, na szczęście niewielką (tata to zrobi, w końcu jest budowlańcem), no i najważniejsze malowanie. Zejdzie nam z tym 3 dni bo TŻ nie może teraz wziąć ani jednego dnia wolnego. Poza tym jutro mamy gości, w środę trzeba pojechać do teściowej na dzień matki (fajnie, bo tylko na chwilkę gdyż wieczorem mamy lekcję tańca hihi)
Ale ja się cieszę na to wszystko, bo to takie nasze wspólne życiowe sprawy. Chociaż to sprzątnie przed i po malowaniu nie nastraja mnie optymistycznie
Stary 2010-05-24, 10:48   #4214
madmuazelle
BAN stały

Cytat:

O Ty wredna @ trzymaj się z dala od Mad w dniu jej ślubu i przez cały tydzień poślubny, bo jak nie to
Dziękuje mam nadzieje że się posłucha,bo jak nie to właśnie

Cytat:
Śniła mi się dziś moja suknia. Była już uszyta, ale miała inną koronkę niż powinna i moja siora stwierdziła, że wygląda jak komunijna Ale jak ją założyłam, to nawet całkiem nieźle wyglądała, jeśli chodzi o fason. I stwierdziłam, że jak się wymieni tą koronkę, na taką jak planowałam, to będzie ślicznie
Niezły miałaś sen. Chyba się tymi snami ode mnie zaraziłaś.

Cytat:
Aaa... miałam Wam jeszcze napisać, że w przypływie weny twórczej wprowadziliśmy z TŻtem drobne modyfikacje w konkursach i nagrodach.
Nie wiem czy pamiętacie, jak wklejałam opis konkursu "taniec pokoleniowy"? Planujemy zmienić nazwę na "Pokoleniowy taniec z gwiazdami" i w nagrodę dać kryształową kulę (albo raczej szklaną, która będzie udawać, że jest kryształowa ). Wykombinowaliśmy, że młodsze pokolenie będzie tańczyć do "Oczarowania" Wodeckiego, bo trudno to zatańczyć, jak się nie chodziło na lekcje tańca i o walcu się nie ma pojęcia A starsze pokolenie zatańczy do "Poker Face" Lady Gagi Ale będzie ubaw

A w konkursie "Jaka to melodia" nagrodą będzie kuferek ze słodyczami
Juz sobie wyobrażam jak starsze pokolenie będzie tańczyć przy "Poker face" Lady Gagi

Cytat:
u mnie wieczorek zaczął sie o 17 a skonczyl o 22- w moim wieku to mam koleżanki dzieciate bardziej więc wiaodmo, sama padłam o 22
z prezentów dostałam żel intymny truskawkowy mniam
No to fajniutko,że wieczór panieński udany i dostałaś fajny prezencik

Cytat:
kurcze 6 dni u nas, także ostania niedziela w stanie wolnym żeby nie powiedzieć staropanieńskim
No to twoje ostatnie dni panieństwa,żadnego staropanieństwa.
Stresik jest,czy go nie ma??Pełen luz??

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Dziękuję Świadek się ucieszył hihi, stwierdził, że to będzie dla niego zaszczyt A ślubne sprawy sukcesywnie załatwiać będziemy W ogóle ten tydzień, jak poprzedni będziemy mieć dość intensywny. Chcemy w tym tyg. odremontować nasz pokój, musimy zamurować pewną wnękę, na szczęście niewielką (tata to zrobi, w końcu jest budowlańcem), no i najważniejsze malowanie. Zejdzie nam z tym 3 dni bo TŻ nie może teraz wziąć ani jednego dnia wolnego. Poza tym jutro mamy gości, w środę trzeba pojechać do teściowej na dzień matki (fajnie, bo tylko na chwilkę gdyż wieczorem mamy lekcję tańca hihi)
Ale ja się cieszę na to wszystko, bo to takie nasze wspólne życiowe sprawy. Chociaż to sprzątnie przed i po malowaniu nie nastraja mnie optymistycznie
Oj,to się u Was będzie działo i już zreszta się dzieje. No to super,że świadek się ucieszył że będzie u Was świadkował.
No tak remonty są fajne,ale te sprzątanie już po niezbyt.
Stary 2010-05-24, 10:53   #4215
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj,to się u Was będzie działo i już zreszta się dzieje. No to super,że świadek się ucieszył że będzie u Was świadkował.
No tak remonty są fajne,ale te sprzątanie już po niezbyt.
Co do świadka, ja nie bardzo miałam kogo poprosić, ale też nie wyobrażałam sobie, żebym miała wybrać kogoś innego. Ja nie cierpię sprzątania ani przed ani po remontach, choć już w sumie wolę po, ponieważ wtedy widać co się zrobiło, co fajnie wygląda etc. Jeszcze stwierdziliśmy z TŻtem że na jednej ścianie walniemy sobie niewielki wzorek ozdobny - nie pamiętam z czego to jest, w każdym razie się to nakleja No i jeszcze rolety chcemy kupić, jakąś fajną lampę i kilka drobiazgów
Stary 2010-05-24, 10:54   #4216
Aaś
Zakorzenienie

Marta Lady Gaga mnie powaliła

Asiulek :brawo: za świadka

ja szukam właśnie kosiarki na all bo chcemy w wekend pojechać i się zająć chwastami i trawami bo to wstyd że wszędzie naokoło piękne trawniczki a u nas trawa do połowy uda
Stary 2010-05-24, 11:00   #4217
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć

to co teraz chyba pora na Gospelle ?
Cytat:

No to twoje ostatnie dni panieństwa,żadnego staropanieństwa.
Stresik jest,czy go nie ma??Pełen luz??

.
no pora na mnie 5 dni szoook
stresik czuję, bo końcówka organizacji mnie czeka właśnie
w sumie parę rzeczy, ale jeszcze pracowa trzeba
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 11:15   #4218
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeeść!! Jak tam po weekendzie??

Caprica najlepszegooooooooooo!!!! !!!

Ale miałam super weekend! Najpierw w piątek impreza - położyłam się spać dopiero po Pudzianie potem w sobotę grill i mecz u znajomego (jak ja uwielbiam jego 50 calowy tv ) a wczoraj byliśmy pierwszy raz z tżtem na naszej własnej, prywatnej, podarowanej nam przez babcię tżta działeczce

Gratki z okazji wejścia w posiadanie działeczki
Uwielbiamy z TŻ grillowanie z rodziną i lub znajomymi, Ja też doceniam swój tv czasami

Cytat:
cześć

to co teraz chyba pora na Gospelle
?

Woda
miłej podroży i bezpiecznego powrotu pogrzej się na słoneczku trochę i prześlij go Nam trochę w jakiś cudowny sposób do Polski
Też mam dzisiaj wolne
Ale pogoda mam cudowną bo jest teraz 20 stopni i potem jedziemy znowu nad morze
Wczoraj już Nas za brązowiło

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Luskap gratuluję pięknie zdanego egzaminu

dziewczyny kiedy wybieracie się na pierwszą spowiedz przedślubną? Ktoś mi mówił że te dwie spowiedzi powinny być w ostatnim tygodniu przed ślubem, ale nie wiem dokładnie czy to prawda czy można to dowolnie zrobić?

Jutro znowu do pracy, ale tylko do wtorku a potem wolne w końcu tydzień będę miała na załatwianie spraw ślubnych i kończenie remontu w domu... no i nadrobię robienie albumów dla rodziców bo już mało czasu zostało.

Dobrej nocki
My byliśmy wczoraj na I spowiedzi, a ślub mamy 26.06
II spowiedź będzie najprawdopodobniej 25.06

Martolka-dzięki za konkursy
Woda Sodowa- życzę udanej podróży, enjoy

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 11:15   #4219
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
hehe fajne pomysły na konkursy.
Fajnie, że Ci się podobają

Cytat:
Juz sobie wyobrażam jak starsze pokolenie będzie tańczyć przy "Poker face" Lady Gagi
Chyba będę Wam musiała filmik później wrzucić

Cytat:
Marta Lady Gaga mnie powaliła
Już się nie mogę doczekać jak zobaczę miny gości

Cytat:
no pora na mnie 5 dni szoook
stresik czuję, bo końcówka organizacji mnie czeka właśnie
w sumie parę rzeczy, ale jeszcze pracowa trzeba
A co Wam jeszcze zostało do załatwienia?
Będzie dobrze
Stary 2010-05-24, 11:19   #4220
caprica6
Wtajemniczenie

Czesc PMki! Wpadlam tylko napisac ze wszystko sie super udalo i jestem bardzo szczesliwa jako zonka , pozniej jak bede miec wiecej czasu to zdam relacje

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 11:25   #4221
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Czesc PMki! Wpadlam tylko napisac ze wszystko sie super udalo i jestem bardzo szczesliwa jako zonka , pozniej jak bede miec wiecej czasu to zdam relacje
Najważniejsze, że wszystko się udało i jesteś szczęśliwa Gratuluję
Stary 2010-05-24, 11:26   #4222
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Czekamy na relacje

A my wczoraj bylismy rozdac pierwszych 5 zaproszeń
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 11:33   #4223
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Gratki z okazji wejścia w posiadanie działeczki
Uwielbiamy z TŻ grillowanie z rodziną i lub znajomymi, Ja też doceniam swój tv czasami
oj tak ja nie wiem jak to się dzieje, ale jeszcze w tym sezonie nie jadłam żadnego jedzonka z grilla a już od dłuższego czasu karkóweczka za mną chodzi

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Też mam dzisiaj wolne
Ale pogoda mam cudowną bo jest teraz 20 stopni i potem jedziemy znowu nad morze
Wczoraj już Nas za brązowiło

ojjj ale Ci dobrze, ja bym musiała z 500 km pokonać zeby być nad morzem... to tak jakoś nie bardzo mi się opłaca i jak tak dalej pójdzie (chodzi o pogodę) to będę musiała się wybrać na solarium

Cytat:
Chyba będę Wam musiała filmik później wrzucić
oj tak obowiązkowo bo młodzi to sobie jakos poradzą z tym Oczarowaniem (choć tez może być śmiesznie) , ale Poker Face to muszę zobaczyć

Cytat:
gratuluję raz jeszcze

Stary 2010-05-24, 11:45   #4224
83mika
Raczkowanie

Dzięki za odp. No faktycznie naszyjnik jest na raz, ale wystawiłabym go po ślubie na all....
On ładnie komponuje sie z sukienką i dodatkowo zakrywa troszkę moja plamę, która pokazuje się gdy się denerwuje lub czymś bardzo denerwuje. W komplecie są inne kolczyki ale ja mam drobna twarz i kolczyki o wymiarach 3x2,5 cm są za duże więc myśle, że te które wkleila również będą pasowały. A może macie jakieś "tańsze" rozwiązanie?
Załącznik 3133074Załącznik 3133075Załącznik 3133076
A zapomniałabym, zamówiłam już mój wymarzony bukiet, koszt 120 zł, do tego butonierka dla TŻ gratis, dla świadka butonierka z phalaenopsis i świadkowej bransoletka z phalaenopsis i dla mnie kwiatek we włosy, razem koszt 170 zł.
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 11:54   #4225
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Dzięki za odp. No faktycznie naszyjnik jest na raz, ale wystawiłabym go po ślubie na all....
On ładnie komponuje sie z sukienką i dodatkowo zakrywa troszkę moja plamę, która pokazuje się gdy się denerwuje lub czymś bardzo denerwuje. W komplecie są inne kolczyki ale ja mam drobna twarz i kolczyki o wymiarach 3x2,5 cm są za duże więc myśle, że te które wkleila również będą pasowały. A może macie jakieś "tańsze" rozwiązanie?
Załącznik 3133074Załącznik 3133075Załącznik 3133076
A zapomniałabym, zamówiłam już mój wymarzony bukiet, koszt 120 zł, do tego butonierka dla TŻ gratis, dla świadka butonierka z phalaenopsis i świadkowej bransoletka z phalaenopsis i dla mnie kwiatek we włosy, razem koszt 170 zł.
wiesz co ja bym dała coś delikatniejszego, bo masz bardzo ozdobny gorset rozumiem, że chcesz zakryć ta plamkę, ale np nie da się tego zatuszować jakimiś kosmetykami np do kamuflażu... nie wiem czy wybierasz sie na makijaż do kosmetyczki, ale może warto zapytać i cos Ci doradzi ??? Osobiście dałabym jakieś wyraziste kolczyki, ze względu na właśnie bardzo ozdobioną górę sukienki

Stary 2010-05-24, 12:05   #4226
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
super że się udało!!! czekamy na obszerniejszą relacją

Cytat:
oj tak ja nie wiem jak to się dzieje, ale jeszcze w tym sezonie nie jadłam żadnego jedzonka z grilla a już od dłuższego czasu karkóweczka za mną chodzi
jak to????? nie może być!!!!
Stary 2010-05-24, 12:17   #4227
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jak to????? nie może być!!!!
no właśnie nie wiem chyba przez te majowe wesela na których bylimy plus pogoda aleeee spokojnie nadrobię z zapasem

Aaś w ogóle to Cie ostatnio nie poznałam, przez ten avatar

Stary 2010-05-24, 12:23   #4228
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo oryginalny bukiet A koszt z tego co piszesz bardzo przystępny
Co do biżu, to ja zgadzam się z Lusi. Myślę, że ładniej by się wszystko komponowało, gdybyś miała większe kolczyki, zaś na szyi coś skromniejszego. Przemyśl to jeszcze może
Stary 2010-05-24, 12:33   #4229
83mika
Raczkowanie

Cytat:
bardzo oryginalny bukiet A koszt z tego co piszesz bardzo przystępny
Co do biżu, to ja zgadzam się z Lusi. Myślę, że ładniej by się wszystko komponowało, gdybyś miała większe kolczyki, zaś na szyi coś skromniejszego. Przemyśl to jeszcze może
Już sama nie wiemmoze i lepiej by było, jakby na szyi nie było nic a tylko kolczyki, hmm a macie jakies propozycje?
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 12:36   #4230
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Już sama nie wiemmoze i lepiej by było, jakby na szyi nie było nic a tylko kolczyki, hmm a macie jakies propozycje?
Jak znajdę coś ciekawego to wkleję A może na szyję dosłownie jakąś niewielką "kropeczkę" błyszczącą? Tak u góry, w zagłębieniu? Koleżanka miała właśnie coś takiego, jeden delikatny kryształek swarovskiego, a w uszach kolczyki trochę większe i bardzo ładnie się to komponowało z bogato zdobioną suknią
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości