Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 16:35   #1381
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Aniu a może ludwikiem do mycia naczyń się uda. Dla mnie to nr 1 na uporczywe, tłuste plamy. Kiedyś w szkole zachlapali mnie przypadkowo ropą naftową. Czytałam żeby margaryną czy masłem posmarować, albo zasypać mąką, nic to nie dało, za to ludwik sobie bez problemu poradził.
Hmm Baju ja już wszystkie specyfiki na tą koszulkę wylałam cif, domestos, pur, mydełko w płynie...ale może rzeczywiście skoczę jeszcze po ludwik-a, dzięki

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ania84 ja sobie nawet nagrałam ten odcinek z Brodzikową i chatką, pierwszy raz trafiłam na jej program i spodobały mi się przepisy bo sama Brodzikowa nie bardzo, ale to może dlatego że jestem na etapie kasi i Tomka, a ona tam taka głupiutka.

Kasiaher tak jesteśmy podłe i zakłamane bo potrafimy walczyć o siebie. Domiks zwrócił uwagę na to że mało osób skomentowało. Ja zostałam urażona tym stwierdzeniem. Nie mam ochoty odpisywać na każde jedno zdjęcie i na każdo jedno zdanie. A jak ktoś ma problem z brakiem uwagi to niech sobie kółko wzajemnej adoracji założy. Tyle z mojej strony.
Bzyczko ja ostatnio z kolei przypadkowo trafiłam na odcinki Kasi i Tomka i płakałam ze śmiechu
ja tam ją lubię i ten jej program też całkiem fajny, taki na luzie...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ale naskrobałyscie nadrabiam na raty

pogoda u mnie marna, od rana calkiem slonecznie, ale od 2h pada

MADZIA sto lat!!! Wszystkiego najlepszego, zdrowka, szczescia , milosc, realizacji planow oraz spełnienia amrzen!!!

dziekuje

tez zaluje, ze nie mam takich pamiatek

dziekuje Scio to nie był gotowy album, wykorzystałam ksiazeczke dla dzieci, ktora obkleiłam kolorowymi papierami na pewno taniej wychodzi. wymiary 15x15

Scio jak sie sprawdza Twoja dieta, bo tez sie nad nia zastanawiam

podzielam Twoje spostrzezenia

dzieki za miłe słowa.

A powodz rowniez mnie przeraza... zal mi zwierzaków, wspolczuje ludziom... straszne tragedie

zgadzam sie

noo booskii

Ślicznie Ci wyszedł
ja tez sie za diete musze zabrac, ale mam takiego lenia ze szok
i nie mam nikogo z kim moglabym ćw ewentualnie dietować, a wiadomo we dwojke razniej

Iwka o tym spospie też czytałam, ale doszłam do wniosku ze jak mi przydzie kupic wszystkie niezbedne to wywabienia tej plamy rzeczy i składniki to chyba juz lepiej nowa koszulke
ale z ludwikiem jeszcze spróbuje
dzieki

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-24 o 16:37
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:35   #1382
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Kasiaher owszem nie zacytowałaś mnie ale ja się zgadzam z dziewczynami odnośnie Domiks. Nie określiłaś o co konkretnie chodzi.

Pewnie możemy sobie słodzić, cukrzyć i być ąę dla siebie, zero krytyki, złego słowa bo zaraz będzie foch z przytupem i obraza.

No dorośli jesteśmy więc zachowujmy się tak.

Ania84 ja tez płaczę ze śmiechu jak oglądam kasię i tomka i miałam na myśli że taka głupiutka ale śmieszna a tu jakoś tak za bardzo mi pod Nigellę podchodziło to. A ta znowuż jest najlepsza, godzina 12 w nocy a ona sobie idzie deserek robić albo tosty francuskie też bym tak chciała, a widzę u siebie coraz większa ilość kilogramów...

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-05-24 o 16:39
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:39   #1383
agnes208
Zakorzenienie

tak tak laski od dzis zgodnym chórkiem opiewamy każdego posta a jak któraś się wyłamie to chłosta albo 5 godzin klęczenia na grochu ups spędze ze 2 lata na tym grochu bo pisze tylko wtedy jak mam ochote ale na tym polega dla mnie aktywnosc na forum aczkolwiek czytam zawsze

aniaa moze spróbuj jeszcze sokiem z cytryny pomaga na wiele plam

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-05-24 o 16:41
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:40   #1384
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiaher owszem nie zacytowałaś mnie ale ja się zgadzam z dziewczynami odnośnie Domiks. Nie określiłaś o co konkretnie chodzi.

Pewnie możemy sobie słodzić, cukrzyć i być ąę dla siebie, zero krytyki, złego słowa bo zaraz będzie foch z przytupem i obraza.

zaciemniłam te słowa i cały post Cori , i tyle
koniec tematu , dlaczego nie które z was potrafią normalnie odebrać nawet taki post jak Domi a nie które wielce się bulwersują, że " O bo ty tak napisałaś..." kurcze skoro ma ochotę tak pisac to niech piszę i już .

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2010-05-24 o 16:42
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:40   #1385
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:41   #1386
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
a moze szykuje ci jakaś niespodzianke o ktorej wraca moze jakas kolacja albo poprostu cos wczesniej upatrzył i poprostu dzis to kupi
nie wiem o której wraca, bo sie go nie zapytam o to A dlaczego?? Bo mnie zdenerwował (ale to wczesniej, teraz jest ok) w piatek przyszłam do niego do pracy zapytac sie czy jest głodny i o której konczy to zrobie obiad. ale powiedział,z e nie wie. Wiec po 18 dzwoniłam do niego a ten do mnie "przeciez mówi, ze nie wiem , nie pytaj sie mnie tak ciagle" Potem mnie przeprosił, ze wiedział, ze ja tak z mysla o nim , chciałam mu obiadek zrobic bo on na 8 poszedł do pracy i nic nie wziął do jedzenia a była juz 18. Ale ja mam małego foszka i sie go juz nie zapytam wiec... dupa nic nie wiem

A do mnie przed chwilaą zadzwoniła tesciowa abym wyszła przed dom. wyszłam ona tam stała w samochodzie. Najpierw mi powiedziała, ze jestem najzgrabniejszą kobietą jaką zna a potem mnie ucałowała, dała prezent chciałam ją zaprosić na sałatkę (w sobote i tam ją na ciacho będe prosiła) ale była tak zmęczona,z e pojechała. Od czwratku ma remont w domu. wymiana wszystkich okien., Zapytałam sie czy w czyms pomóc, ale nie chciała

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:43   #1387
agnes208
Zakorzenienie

madzialenka ja mysle ze to bedzie jakas niespodzianka
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:47   #1388
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

iwka - tak krecha jak nic, wczoraj tak mnie pogryzł, ze wyglądam jakbym się cięła.... już spokój był i znów zaczyna...a nie chcę ciągle myśleć czy mi przypadkiem małego w łóżeczku nie szarpie...
hehe będę sie ogłaszać aż się ktoś zgłosi

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:48   #1389
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzialenka ja mysle ze to bedzie jakas niespodzianka
Kurcze, jakoś cięzko mi w to uwierzyć, bo wiem ze jak jada po towar to zawsze w jakies podmiejskie wioski (do szkółek lesnych poprostu). chyba ze coś zamówił i teraz to przyszło. Juz sama nie wiem. Zobaczymy. Ale dupek, mógł choc zyczenia złozyc. Choc juz kiedys tez mi nie złozył, dopiero wieczorem jak się spotkalismy

Stary 2010-05-24, 16:48   #1390
baja_86
Zakorzenienie

Ja tak ciężko z polskiego nigdy nie miałam, trafiali mi się widac normalni poloniści, natomiast z matmy miałam taka nauczycielkę, która przy omawianiu graniastosłupów co dzień robiła nam kartkówki, na których zadawała co raz to nowe figury i trzeba było prawidłowo zaznaczyć przekątne, kąty, opisać wszystkie wzory na pole powierzchni, objętość, podstawę itp. Za poprawne odpowiedzi były 5, ale wystarczyło zrobić jeden, nawet najmniejszy błąd i już stawiała pały. A kartkówki te były codziennie. Oj ile się wtedy nałapało szmat, masakra. Rekordziści mieli powyżej 20 pał. Wszystko trzeba było poprawić. Oczywiście nie wpisywała tych ocen do dziennika, bo by rubryk zabrakło, nie mniej jednak odnotowane to było i nie ma zmiłuj każdy musiał poprawić te jedynki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:49   #1391
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Iwka o tym spospie też czytałam, ale doszłam do wniosku ze jak mi przydzie kupic wszystkie niezbedne to wywabienia tej plamy rzeczy i składniki to chyba juz lepiej nowa koszulke
ale z ludwikiem jeszcze spróbuje
dzieki
Ja jak czasem widzę sposoby na wywabienie plamy to się zastanawiam czym wywabię plamę po tym wywabianiu i tak można w kółko

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:50   #1392
monarika
Wtajemniczenie

Dziewczynki dajcie już spokój z tymi kłótniami Kasia ma trochę racji, że niektóre dziewczyny przeszły nad postem Domi do porządku dziennego a niektóre na nią naskoczyły...wiem, że każdy ma prawo wyrażać swoją opinię ale po co wszczynać takie niepotrzebne kłótnie? Już peace and love
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 16:50   #1393
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki co mojego wczorajszego dnia to spacer oczywiscie nei wypalił
boooo. mielismy wyjsc ok 15 zeby na 16 dotrezc do kawiarni w ktorej umowilismy sei ze znajomymi ale nam zeszlo na zajmowaniu sie sobą
i w koncu pojechalismy autem, potem zabralismy znajomych do nas na działkę zeby im pokazac gdzie sie budujemy tam poszlismy na spacer i wracając moj sie chcial wbic do kogos na grilla wiec powiedziałam ekip a do auta i w domu robimy grilla i spontanicznie zrobilismy przecudnego grilla ze znajomymi i tesciami ktorzy wrocili do domu w sam raz jak kiełbaski juz były dobre do jedzenia
chłopaki sie zrobili kilkoma piwkami i do nocy siedzielimy na dworze i klachalismy

i wiecie co wczoraj po raz piewszy od tygodnie mielismy ładną pogodę ze mozna bylo wyjsc na spacer
fajny dzien ja tez przymierzam sie do zorganizowania grilla, ale przy tym balaganie na podworku chyba nie baerdzo ;/

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
A mnie się dzisiaj śniło, że byłam u fryzjera, żeby podciąć włosy (w sumie w rzeczywistości też się do niego wybieram, ale jakoś tak mi schodzi) i siadam na fotel, tłumaczę co i jak, laska mnie zaczyna obcinać coś tam z tyłu macha nożyczkami, potem każe mi zamknąć oczy bo chce obciąć przód - ja zamykam - i co widzę po otwarciu? Grzywę taką jak od rondla, a z tyłu jakieś pióra zamiast moich długich włosów. Zaczynam się pieklić, że przecież nie chciałam grzywki i czemu się nie zapytała, że ostatnią zapuszczałam 1,5 roku i że jak jak wyglądam, a ona mi na to, że przecież na szyldzie mają napisane że ich fryzury są z grzywkami i każdy kto się u nich strzyże z grzywką wychodzi Dobre nie? Teraz się boję normalnie iść do fryzjera.

Miałaś intensywny weekendzik. Ale o komunii trwającej 1,5 h to nie słyszałam. Zazwyczaj trwają do wieczora.

Zarąbista koleżanka. Nie ma co.
niezły sen oby nie stal sie prawda wybierz zaufanego fryzjera.
Ja ostatnio mialam koszmar z moja kotka, ktora miala okropna rane i przerazliwie miauczała oraz zawalił mi się moj dopiero budowany dom

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

A propos gadek o dzieciach. Poszłam wczoraj do sklepu i spotkałam koleżankę z LO, nie widziałam jej ze 2 lata. Wyszła za mąż, ma 9 miesięcznego synka (zaszła od razu po ślubie). No i gadka szmatka i mówię jej, ze świetnie wygląda (schudła, ma świetnie obcięte włosy, wygląda młodziej niż w lo), a ona mi na to, ze to dlatego, ze jest mamą i kwitnie i kiedy my się postaramy, ze nie powinniśmy zwlekać, ze to taka fajna sprawa itd.
Myślałam, ze ją uduszę w tym sklepie. A w domu się poryczałam.
To był żal nr. 1, a teraz żal nr 2.
Byłam dziś u endokrynologa, diagnoza się potwierdziła, bezowulacyjne cykle, ale ze nie mam wyników M. to trzeba czekać na nie. A następny wolny termin we wrześniu
A
ech czasem ktos tak palnie nie znajac Twojej sytuacji, wiec sie nie przejmuj. Gdyby kolezanka wiedziaął co czujesz na pewno nic by nie wpsomniala na ten temat. Trzeba byc dobrej mysli, wazna jest opieka lekarska, na pewno wszystko sie ulozy

Cytat:
Napisane przez edyta_jurk Pokaż wiadomość
czy mogę prosić o głos na moją niunie w konkursie

http://www.rossnet.pl/konkursy/galer...uestid=3410770

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dziękuję kochana na razie odpoczywam od tej sytuacji, bo dziś K. pojechał w trasę.... wystawiłam ogłoszenie, że kota oddam... zaczynam robić porządki w swoim życiu
jak wróci to chcę zacząc rozmowę i w końcu dowiedzieć się czy on w ogóle zamierza coś zrobić z tą sytuacją... jeżeli nie, to pakuję się i pa ... tylko, że wtedy to już naprawde nie będzie mial po co do mnie przyjeżdżać... i dziecka też chciałabym żeby wtedy nie zaczepiał....

i reszcie laseczek też dziękuję za wsparcie fajnie Was mieć

:
oj nie oddawaj kiciuli mam nadzieje, ze z mezem wszystko sie ulozy

Cytat:
cześć żonsie

dziewczyny od godziny siedzę w łazience i piorę koszulkę taty ubrudzoną w smole ale chyba już ją na straty można spisać
w głowie mi się kręci od tego smrodu mimo, że woda już z 5 razy wymieniana
na necie wyczytałam, że najlepiej posmarować masłem lub margaryną i potem zaprać i tak kilka razy ale ja już siły nie mam tre i tre i nic jak macie jakies inne sposoby to poratujcie pomyslami

laseczk pisałyście o ciastach, ja ostanio oglądałam jak Brodzik robiła maks prosty sernik "chatka Baby Jagi" czy jakos tak i dzis przegladam Tele Tydzien i tam jest ten przepis, bardzo szybko i łatwo się ten serniczek robi i chyba spróbuje
moja mama smarowała maslem lub margaryna

wrzucisz ten przepis?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
nie wiem o której wraca, bo sie go nie zapytam o to A dlaczego?? Bo mnie zdenerwował (ale to wczesniej, teraz jest ok) w piatek przyszłam do niego do pracy zapytac sie czy jest głodny i o której konczy to zrobie obiad. ale powiedział,z e nie wie. Wiec po 18 dzwoniłam do niego a ten do mnie "przeciez mówi, ze nie wiem , nie pytaj sie mnie tak ciagle" Potem mnie przeprosił, ze wiedział, ze ja tak z mysla o nim , chciałam mu obiadek zrobic bo on na 8 poszedł do pracy i nic nie wziął do jedzenia a była juz 18. Ale ja mam małego foszka i sie go juz nie zapytam wiec... dupa nic nie wiem

A do mnie przed chwilaą zadzwoniła tesciowa abym wyszła przed dom. wyszłam ona tam stała w samochodzie. Najpierw mi powiedziała, ze jestem najzgrabniejszą kobietą jaką zna a potem mnie ucałowała, dała prezent chciałam ją zaprosić na sałatkę (w sobote i tam ją na ciacho będe prosiła) ale była tak zmęczona,z e pojechała. Od czwratku ma remont w domu. wymiana wszystkich okien., Zapytałam sie czy w czyms pomóc, ale nie chciała
mily gest ze strony tesciowej
Stary 2010-05-24, 16:52   #1394
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:

Ania84 ja tez płaczę ze śmiechu jak oglądam kasię i tomka i miałam na myśli że taka głupiutka ale śmieszna a tu jakoś tak za bardzo mi pod Nigellę podchodziło to. A ta znowuż jest najlepsza, godzina 12 w nocy a ona sobie idzie deserek robić albo tosty francuskie też bym tak chciała, a widzę u siebie coraz większa ilość kilogramów...
Bzyczko teraz mnóstwo jest programów kulinarnych na wzór Nigelli, nawet na TVN Style jest kolejny program w wydaniu Rachel Allen
ja tam ja oglądam takie programy to mam zaraz ślinotok
ja też sie sobie nie podobam...ale mysle ze poniekad to wina tabsow...

Cytat:
tak tak laski od dzis zgodnym chórkiem opiewamy każdego posta a jak któraś się wyłamie to chłosta albo 5 godzin klęczenia na grochu ups spędze ze 2 lata na tym grochu bo pisze tylko wtedy jak mam ochote ale na tym polega dla mnie aktywnosc na forum aczkolwiek czytam zawsze

aniaa moze spróbuj jeszcze sokiem z cytryny pomaga na wiele plam
Agnes próbowałam już, wycisnełam cały sok i zstawiłam na chwilke zobaczymy co z tego bedzie, ale szczerze to mam dość już tarcia bolą mnie dłonie...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosetko Iwka dziewczyny u mnie tez byly kartkowki ze znajomosci lektur i pytania w sytlu tych co Iwka podała
ilosc pytan uzalezniona od ilosci stron lektury i było tak pytanie i 15 sekund ze stoperem w reku na udzielenie odpowiedzi, po 15 sekunach pani krzyczala STOP i musielismy upuscic dlugopisy, piora, olowki na stoly zeby sprawiedliwie bylo

Cytat:

Madzia ta Twoja teściowa to szaleje za Toba

Iwka masz rację, ja juz widzę, że miejsce z plamą ma inny kolor niz reszta koszulki

India zaraz zeskanuje i wrzuce
a plama już nasmarowana byla margaryna, ale nic nie zeszlo...chyba ze mialam to na dluzej zostawic

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-24 o 16:57
Stary 2010-05-24, 16:54   #1395
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia ta Twoja teściowa to szaleje za Toba
TZ siostry mi to samo mówią Ja tez ją bardzo lubie i moge nawet powiedzieć, ze to idealna tesciowa Z tesciem juz kontaktu takiego nie mam. Moze dlatego,z e rzadko sie widzimy. ostatnio raz w połowie wrzesnia jak nas z lotniska odbierał

Stary 2010-05-24, 16:59   #1396
bzyczka1
Zakorzenienie

Ania84 no właśnie miałam pisać o ten przepis o ona w tv tak mówi : margarynę (bez podania ilości), kakao (to samo)...i spisałam przepis z tv ale no bez proporcji. Jakbym wiedziała że wkleisz to bym nei nagrywała

Nasz skarb
Stary 2010-05-24, 17:06   #1397
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
TZ siostry mi to samo mówią Ja tez ją bardzo lubie i moge nawet powiedzieć, ze to idealna tesciowa Z tesciem juz kontaktu takiego nie mam. Moze dlatego,z e rzadko sie widzimy. ostatnio raz w połowie wrzesnia jak nas z lotniska odbierał
No to super Ci się udało, a z teśmiem moze kiedys bedzie ok

Cytat:
Ania84 no właśnie miałam pisać o ten przepis o ona w tv tak mówi : margarynę (bez podania ilości), kakao (to samo)...i spisałam przepis z tv ale no bez proporcji. Jakbym wiedziała że wkleisz to bym nei nagrywała
Bzyczko już wklejam, ja nawet nie wiedzialam ze jej przepisy z sobotniego programu beda teraz w Tele Tygodniu bo ja sobie zapisalam w pzypomnieniu ze po przepis mam kuknac na jej stronke
juz wklejam

ja Ci powiem, ze gdybym nie ogladala tego programu jej to bym nie za bardzo wiedziala jek ten domek "postawic" robilabym metoda prób i błędów

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-05-24 o 17:08
Stary 2010-05-24, 17:09   #1398
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Słonko i przepisy i odcinki można obejrzeć tu http://www.tvp.pl/styl-zycia/kuchnia...uchni/przepisy

Mnie się podoba, bo te przepisy nie są jakieś wymyślne. Choć do Nigelli jej daleko

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:16   #1399
bzyczka1
Zakorzenienie

Ania dziękuję

Scio Tobie również dziękuję ja widziałam w tv i nagrałam sobie (jak to dobrze mieć dekoder z nagrywarką ) ale nie zaglądam na tą stronę bo pewnie będzie mnóstwo przepisów, a ja zapisuje, zapisuje i chyba mi życia braknie by wszystko zrobić
Ostatnio oglądałam ten Julie&julia (czy jak to tam szło) i tam kobietka miała za cel zrobić ileś tam potraf przez rok wg. ksiązki swojej idolki polecam film

Nasz skarb
Stary 2010-05-24, 17:23   #1400
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Słonko i przepisy i odcinki można obejrzeć tu http://www.tvp.pl/styl-zycia/kuchnia...uchni/przepisy

Mnie się podoba, bo te przepisy nie są jakieś wymyślne. Choć do Nigelli jej daleko
Scio dokładnie o tą stronkę mi chodziło
masz rację, przepisy które podaje można spokojnie wykorzystać na co dzien

Cytat:
Ania dziękuję

Scio Tobie również dziękuję ja widziałam w tv i nagrałam sobie (jak to dobrze mieć dekoder z nagrywarką ) ale nie zaglądam na tą stronę bo pewnie będzie mnóstwo przepisów, a ja zapisuje, zapisuje i chyba mi życia braknie by wszystko zrobić
Ostatnio oglądałam ten Julie&julia (czy jak to tam szło) i tam kobietka miała za cel zrobić ileś tam potraf przez rok wg. ksiązki swojej idolki polecam film
Bzyczko nie ma za co
Stary 2010-05-24, 17:36   #1401
bzyczka1
Zakorzenienie

przeglądam notatki ale nie mogę znaleźć tych kwiatków, pewnie były na dużych kolokwiach...
Ale mój znajomy historyk miał super odpowiedzi do pytań
Np Jak zginął Cezar: Zginął bo nie miał kamizelki kuloodpornej.
Albo jak ubierali się rzymianie, Nosili szmaty na głowach. Ehh wyobraźnia uczniów nie zna granic.

Nasz skarb
Stary 2010-05-24, 17:38   #1402
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
jesteście podłe i zakłamane tyle odemnie
Spływa to po mnie, co napisałaś, jak woda po kaczce, bo ja nie biorę tego co tu się piszę, tak bardzo do siebie. A jak ktoś traktuje wszystko tak śmiertelnie poważnie, to już jego problem.
Koniec. Kropka.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:44   #1403
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Ania dziękuję

Muszę obejrzeć ten film w końcu.

A w ogóle to Was chyba uduszę, obejrzałam ten odcinek z tą chatką i teraz wiem, ze muszę zrobić

Ania ja lubię glądać jak gotują, np. na kuchni.tv, czy Nigelle, ale większość przepisów ma składniki, które są albo niedostępne, albo bardzo drogie, a Brodzikowa ma takie przepisy dla zwykłych osób i to chyba największy atut jej programu.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:46   #1404
india83
Zakorzenienie

Cytat:
No to super Ci się udało, a z teśmiem moze kiedys bedzie ok

Bzyczko już wklejam, ja nawet nie wiedzialam ze jej przepisy z sobotniego programu beda teraz w Tele Tygodniu bo ja sobie zapisalam w pzypomnieniu ze po przepis mam kuknac na jej stronke
juz wklejam

ja Ci powiem, ze gdybym nie ogladala tego programu jej to bym nie za bardzo wiedziala jek ten domek "postawic" robilabym metoda prób i błędów
dzieki
Stary 2010-05-24, 18:01   #1405
monarika
Wtajemniczenie

Dziewczynki szukałam na allegro jakiegoś roweru dla siebie i patrzcie jakie urocze znalazłam

http://www.allegro.pl/item1036241730...ruiser_26.html

http://www.allegro.pl/item1052763342...wy_damski.html

ten drugi jest śliczny ale trochę drogi
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:04   #1406
zaaaabcia
Zakorzenienie

Madzia - WSZYSTKIEGO NAJLEPZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA DUZO ZDROWKA SZCZESCIA I MILOSC

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Czeeeść Ale dzisiaj pogoda
A u nas dzisiaj slicznie

Cytat:
sałatka zrobiona, mama się wygadała ze na wieczór mi zamówili tort, ten sam co miałam go na swoim slubie
ale faaaaajnie

Cytat:

super masz tesciowa
ja na swoja tez narzekac nie moge

Dziewczyny TZet za tydzien 31 maja ma urodziny .. a ze przed nami dlugi weekend i poniedzialek wolny to chyba zrobie mu imprezke niespodzianke tzn grilla nad jeziorem a w nastepna srode 2 czerwca nasza rocznica 5 lat razem

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-05-24 o 18:07
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:08   #1407
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki szukałam na allegro jakiegoś roweru dla siebie i patrzcie jakie urocze znalazłam

różowy?? już w realu dostaniesz lepszy i w tej samej cenie, a tak to za koszty niepotrzebnie zapłacisz a to jest składany z kartonu, czy jaki

Czemu tu się tak dziewczyny kłócicie?? aż niemiło

Madzia, wszystkiego najlepszego!!!

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-05-24 o 18:10
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:08   #1408
iwka28
Wtajemniczenie

monarika - obydwa prawdę mówiąc wyglądają słodko ale to wszystko.
Stalowa rama - ciężkie, ten pierwszy nawet przerzutek nie ma, ten drugi za taką cenę znajdziesz dobry rower z aluminiową ramą.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:23   #1409
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Mi sie podobala mistrz i malgorzata
Ale sie zrazilam do duzych lektur, jak po przeczytaniu tej lektury dostalam dwóje z kartkowki ze znajomosci lektury pfff

A Zafona obie sa fajne, ja juz wciagnelam je daawno

Ja grudzinskiego lubie za inny swiat, ale on z mojej ulubionej epoki z jezyka polskiego jest to pewnie daletgo
Tak na prawde uwazam, ze teraz nalezaloloby w zaciszu domowym, 'przerobic' material z LO jescze raz, By w inna dojrzaloscia i innym podejsciem do literatury analizowac te wszytskie utwory
mistrz i Małgorzata tez mi się wyjątkowo podobał, Grudzińskiego tez bardzo lubię i w ogóle całą literaturę o tematyce obozów koncentracyjnych. A teraz jestem dalej na Harrym Potterze, teraz czytam 5 część i jakoś nie mogę przez nią przebrnąć

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak to u nas będzie w ogóle... Przecież ja mam tę hiperprolaktynemię, kolejna kontrola 10 czerwca.
Teraz i tak nas nie stać Finansowo coraz nam ciężej, sytuacja się komplikuje.
Teraz zaczynamy swój interes...Mam nadzieję, że damy radę, branża internetowa więc ryzyko jest

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Madziu kochana, ode mnie też STO LAT W MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIU!!!
u mnie też lekarka podejrzewała chiperprolaktymie ale wyniki mam dobre. Od razu za pierwszym wynikiem miałaś podniesioną prolaktynę? Jakie miałaś inne objawy?
Cytat:
Czesc

A propos gadek o dzieciach. Poszłam wczoraj do sklepu i spotkałam koleżankę z LO, nie widziałam jej ze 2 lata. Wyszła za mąż, ma 9 miesięcznego synka (zaszła od razu po ślubie). No i gadka szmatka i mówię jej, ze świetnie wygląda (schudła, ma świetnie obcięte włosy, wygląda młodziej niż w lo), a ona mi na to, ze to dlatego, ze jest mamą i kwitnie i kiedy my się postaramy, ze nie powinniśmy zwlekać, ze to taka fajna sprawa itd.
Myślałam, ze ją uduszę w tym sklepie. A w domu się poryczałam.
To był żal nr. 1, a teraz żal nr 2.
Byłam dziś u endokrynologa, diagnoza się potwierdziła, bezowulacyjne cykle, ale ze nie mam wyników M. to trzeba czekać na nie. A następny wolny termin we wrześniu
A
przykro mi kochana z powodu twoich cykli, ale myślę, że dobry lekarz coś na to zaradzi, trzymaj się i bądź dzielna

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
No to powiem Ci szczerze, że przestaję się dziwić, że nie lubisz rodzinnych imprez. Bo ja jestem bardzo tolerancyjna pod względem rozmów o dzieciach, sama lubię nieraz też pogadać, ale jakby z każdej strony mnie otaczały mamy mówiące o kupkach i zupkach to już masakra.

Też mam jedną przyjaciółkę, u której w domu kiedy jestem, ona też robi wiele rzeczy, w stylu obiad czy coś innego. Czasem jej w tym pomagam, ale zazwyczaj ona nie chce. Nie przeszkadza mi to, bo czuję sie tam jak u siebie, zresztą kiedyś z racji tego, że opiekowałam się jej dzieckiem bywałam tam codziennie. Ale wiem też, że kiedy ja potrzebuję pomocy, mogę walić jak w dym, bo zawsze pomoże.
moja przyjaciółka tez często przy mnie coś robi, i też mi to nie przeszkadza ale nasze relacje dotyczą zarówno jej życia jak i mojego a nie tylko jednej strony jak w wypadku mojej dawnej koleżanki.

Idę zaraz na ploty do przyjaciółki, jej mąż też wyjechał, więc posiedzimy sobie razem.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:28   #1410
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
przeglądam notatki ale nie mogę znaleźć tych kwiatków, pewnie były na dużych kolokwiach...
Ale mój znajomy historyk miał super odpowiedzi do pytań
Np Jak zginął Cezar: Zginął bo nie miał kamizelki kuloodpornej.
Albo jak ubierali się rzymianie, Nosili szmaty na głowach.
Ehh wyobraźnia uczniów nie zna granic.
Padłam

Cytat:
Muszę obejrzeć ten film w końcu.

A w ogóle to Was chyba uduszę, obejrzałam ten odcinek z tą chatką i teraz wiem, ze muszę zrobić

Ania ja lubię glądać jak gotują, np. na kuchni.tv, czy Nigelle, ale większość przepisów ma składniki, które są albo niedostępne, albo bardzo drogie, a Brodzikowa ma takie przepisy dla zwykłych osób i to chyba największy atut jej programu.
Scio ja do takiego samego wniosku doszłam jak zobaczyłam dziś ten przepis w gaziecie i nie ma zmiłuj jeszcze gdyby fotki nie było to ok, ale jest i kusi strasznie
a co do Brodzikowej to sie zgadzam

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dzieki
Nie ma za co

Cytat:

Monarika jak dla mnie rowery bez przerzutek odpadają, ja bym się chyba "zapedałowała" na takim
także u mnie przerzutki to podstawa i tak jak pisała Iwka takie rowery są cieżkie, ( ja musze swój do pwinicy w nosić lub na strych takze dla mnie to ma znaczenie)
ale wazne zeby Tobie sie podobal i jak tak jest tu kupuj

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)Dziewczyny TZet za tydzien 31 maja ma urodziny .. a ze przed nami dlugi weekend i poniedzialek wolny to chyba zrobie mu imprezke niespodzianke tzn grilla nad jeziorem a w nastepna srode 2 czerwca nasza rocznica 5 lat razem
Zabciu super pomysł i trzymam kciuki zeby niespodzianka była niespodzianką do konca bo czasami sa życzliwi ktorzy lubia popsuc efekt
ale o nas mozesz byc spokojna, my nie pisniemy ani słowka dziewczyny...prawda??

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
różowy?? już w realu dostaniesz lepszy i w tej samej cenie, a tak to za koszty niepotrzebnie zapłacisz a to jest składany z kartonu, czy jaki

Czemu tu się tak dziewczyny kłócicie?? aż niemiło

Madzia, wszystkiego najlepszego!!!
Agatko dyskutujemy i wyrazamy swoje zdanie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości