Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz. VI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 17:50   #2971
marica5
Rozeznanie

GG do marica5
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.

Dzięki kochane jesteście, co ja bym bez was zrobila , woda morska jej psikam ale muszę tą maść kupić i to na p..... czeko masz racje może to powetrze w pokoju bo my na poddaszu i jak to slonko poswiecilo to masakra taka gorącza że az strach co bedzie latem, mam okno uchylone cały czas ale przed kapiela zamykam i tak sie nagrzeje że brak słów może dzis będzie lepiej bo chłodniej.... narazie nosek oki bo spi i nic nie słychać...
czeko a nie sa to potówki??? Moja mała jak pochasa to cala spocona jest i na karczku tez ma takie kropki czerwonawe.
dziekuje że moge sie wtryniać kawe wam wisze ogromniastą :P
Svi mi sie te 2 bardziej podobaja

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

a no i zapomniałam ida nam dolne 2, już tego po prawej wdać na wierzchu...czyli mamy już prawie 8 ząbków , a to może byc od ząbkowania katarek??? Bo kurcze tez troszkę marudna jest...
Stary 2010-05-24, 17:50   #2972
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Hejka

Nie dam rady dzisiaj posiedzieć z Wami. Napiszę tylko, że morfologia Maciulka - książkowa
(...)
Miramej cieszę się, że usg wyszło dobrze
Super

, ja też

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
Witam Kochane mamusie
i zaraz na wstepie przepraszam za tak dlugą nieobecność, ale juz się tłumaczę, że zaczęła się sesja a to juz ostatnia, i pisanie mgr a po za tym Moja mysia to nie da spokojnie usiąść przed kompem, zabawi sie sama ale zaraz chce sie przytulać jak się gdzieś oddale i woła mnie "ej".
No to powiem co u Nas z nowości:
myszka chodzi za 1 rączke i broń zlapac ja za 2 zaraz się wyrywa
sama zrobi już pare kroczków od tz do mnie ale jak juz zauważy że nikt jej nie trzyma to zaraz siada
zrywa co się da z ogródka, babci wszystkie kwiatki pozrywala bo ja nauczyli wąchac, a ona sie nie bedzie nachylala, tylko sobie zrywa i chodzi z tym kwiatkiem i kazdy musi powąchacć i obowiązkowo psiknąć
wołan na koty kci kci a jak je dopadnie to tarmosi bo chce paluszkiem noska dotknąć a ten bzydki kotek jej ucieka
puszcza buźki, kosi kosi, pokazuje jaka duża, brawo bije, tańczy, indiańca robi, klocuszki uklada jeden na drugim, daje buzi i sie przytuli jak się jej powie a wieczorem to juz w ogole przychodzi przytula sie caluje no i za bluzke mi zaglada i piszczy z zachwytu jak zobaczy cycucha i uwielbia misiaczka przytulaczka chodzi z nim po calym domu chociaz ciężki ale ona dzielnie go nosi, no i kurcze nie pamietam co mialam jeszcze napisać. Ale jak taki babel przyjdzie wskrabie sie i przytuli to az sie plakać chce z radości ze to takie kochaniutkie

No a od kilku dni ma katarek a od wczoraj chrypke, tylko ten katar to jakiś dziwny bo na dworzu go nie ma dop jak wróci do domku i meczy się wtedy a potem zanika, otworze okno na chwilke znow katar i tak w kółko, fridą nie da sobie odciągnąć bo krzyczy, ja juz nie wiem jak jej pomóc. A jak u was z katarem bywa??? co robicie????
przpraszam ze sie tak ni z gruszki ni z pietruszki wtryniam, na wstepie to baty powinnam dostać a potem prosic o rady
dla Martynki, kurczę zaczynam się naprawdę martwić, Kuba ledwo pa pa zrobi od wielkiego dzwonu i ciągle wskazuje palcem (nie zawsze dobrze ), poza tym nic, ani kosi kosi, ani całusów, no i mówi tylko mama, mam, ostatnio am

Katarku jeszcze nie mieliśmy, więc nie pomogę, ale widzę, że dziewczyny napisały

Cytat:
Te butki musi mieć na nóżkach non stop?
Lekarka mówiła, że jak wstaje na nóżki, to tak

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Coś nie tak napisałam?
Chodzi Ci o ten idealny komentarz?
Przecież wiesz, że Twój Tż najmniej gnomowaty w tym towarzystwie

Antosiowi jak na początku zaczęłam zakładać trampki, to nie mógł się przestawić. Nie wiedział jak postawić, nogę, "zamiatał" nimi itp.
Kubuś na pewno niedługo się przestawi
(...)
Co do tego, jak mu tam ...pipipi, to szkoda słów...Znalazł się kuźwa...
Wrrrr...
Nie, no coś Ty, tak sobie żartuję , najmniej gnomowaty a ideał to różnica

, mam nadzieję, że Kuba też się przestawi, bo odkąd ma te buty na nogach, to wstawać Mu się odechciało

Właśnie

Cytat:
No właśnie. Jakoś nie mogę się zebrać do kupy, ciągle coś do zrobienia itd. No nic może baty mi pomogą
Proszę

Cytat:
Miramej, z tego wszystkiego zapomniałam....
Cieszę się, ze usg nic nie wykazało i wszystko jest w porządku

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:52   #2973
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

Magi dobrze że wyniki dobre
Miramej cieszę się, że usg w porządku, bo tak kiedys przeczytalam w locie o twoim kubuniu i się strasznie zmartwiłam buziakczki dla was
Stary 2010-05-24, 17:53   #2974
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
czeko a nie sa to potówki??? Moja mała jak pochasa to cala spocona jest i na karczku tez ma takie kropki czerwonawe.
dziekuje że moge sie wtryniać kawe wam wisze ogromniastą :P

a no i zapomniałam ida nam dolne 2, już tego po prawej wdać na wierzchu...czyli mamy już prawie 8 ząbków , a to może byc od ząbkowania katarek??? Bo kurcze tez troszkę marudna jest...
a widzisz o tym nie pomyslalam

noooo ja poprosze latte

wow 8 zabkow

Skierko jak tam z kredytem? udalo sie cos zalatwic??

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:54   #2975
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

O myszka tez dada pokazuje i ciągnie do drzwi strasznie, w pokoju nie usiedzi dlugo zaraz przy drzwiach i dada, pokzuje też co che i na kazdego wola "ejj" jak cos chce, o i własnie księżniczka powstała z wyrka rozesmiana więc pewnie nie popiszę już za wiele....wieczorkiem sie postaram odezwac i w końcu troszke ponadrabiac póki nie wpadlam w wir nauki a więc tymczasem
dziekuje w imieniu myszki za miłe slowa buziaki przesyła wsysti cioteckom

Edytowane przez marica5
Czas edycji: 2010-05-24 o 17:57
marica5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 17:56   #2976
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
O myszka tez dada pokazuje i ciągnie do drzwi strasznie, w pokoju nie usiedzi dlugo buz przy drzwiach i dada o i własnie księżniczka powstała z wyrka rozesmiana więc pewnie nie popiszę już za wiele....wieczorkiem sie postaram odezwac i w końcu troszke ponadrabiac póki nie wpadlam w wir nauki a więc tymczasem
trzymam za slowo

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-24, 17:58   #2977
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Miramej cieszę się, że usg w porządku, bo tak kiedys przeczytalam w locie o twoim kubuniu i się strasznie zmartwiłam buziakczki dla was
Dziękuję

H. MacLeod

.
Stary 2010-05-24, 18:02   #2978
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
...Filipek to synek siostry mojej bratowej ma poltorej roczku, ale jego za bardzo Wercia nie interesuje woli zabawkiwieck Macius moze byc spokojny
Przekaże zainteresowanemu

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Super

, ja też

dla Martynki, kurczę zaczynam się naprawdę martwić, Kuba ledwo pa pa zrobi od wielkiego dzwonu i ciągle wskazuje palcem (nie zawsze dobrze ), poza tym nic, ani kosi kosi, ani całusów, no i mówi tylko mama, mam, ostatnio am

Katarku jeszcze nie mieliśmy, więc nie pomogę, ale widzę, że dziewczyny napisały

Lekarka mówiła, że jak wstaje na nóżki, to tak
...

To i tak dobrze Maciek w tyle ze wszystkim

Jejku, rzeczywiście Kuba nigdy nie był zakatarzony. Super i oby długo nie złapał kataru

Rozumiem czyli pewnie ciągle musi mieć butki, bo często wstaje.

Cytat:
Magi dobrze że wyniki dobre

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Ja uciekam robić am dla taty. Zajrzę wieczorem lub dopiero rano

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:08   #2979
skierka1981
BAN stały

Cytat:
a widzisz o tym nie pomyslalam

noooo ja poprosze latte

wow 8 zabkow

Skierko jak tam z kredytem? udalo sie cos zalatwic??
czeko, póki co nie tamten gość co dzwoniliśmy to wziął namiary nasze i maila kazał napisać z danymi i nie odezwał sie - widocznie nic dla nas nie miał. teraz wybieramy sie do skok tylko nie wiem kiedy mąż pracuje od rana do ok 18-19
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:13   #2980
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
czeko, póki co nie tamten gość co dzwoniliśmy to wziął namiary nasze i maila kazał napisać z danymi i nie odezwał sie - widocznie nic dla nas nie miał. teraz wybieramy sie do skok tylko nie wiem kiedy mąż pracuje od rana do ok 18-19
rozumiem mam nadzieje ze uda sie cos zalatwic

kropki zniknely

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-24, 18:18   #2981
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Oj , rozmasowałaś? I przyłożyłaś coś zimnego?
tak, tylko, ze chyba za późno , a ciocia to jeszcze nie ma takiego instynktu jak my
Cytat:
Aniu zdecydowaliście się już na jakieś buciki dla Bartusia?
no włansie jeszcze nie ... czekałam aż kolezanka zakupi i zda relację
a tak poważnie to muszę jechać jutro poszukać i jak nie znajdę to poproszę Cie o info o tych butkachi zamówie przez net
bo one niby miały być z pełnymi palcami, żeby mu się dobrze raczkowało, ale myśle że bez palców też będą ok
Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
My kupilismy jezdzik/pchacz z laczonym tylem i albo LenE wozimy albo pomagamy pchac no i w zwiazku z tym mam pytanie...
Lena jak stawia kroczki to stopki kieruje do srodka. Nie wiem jak to wytlumaczyc ale mniej wiecej jak modelka i czasami zaczepia sobie jedna nozke o druga. Normalne to czy mam sie martwic Powinna szerzej stawiac???
hmmm ja nie pomogę, bo Bartrek znów stawia straaasznie szeroko - chyba, zeby równowagę utrzymać
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
A teraz ładnie się przywitam
Dzień dobry, cześć i czołem

Dzisiaj od samego rana nadrabiam, ale udało się jestem na bieżąco Tak jak pisałam w piątek nie miałam nic czasu w pracy, w domu jak położyłam już Zuzkę to pojechałam kontrolnie do siebie i wróciłam póóóźźźnooo w sobotę od rana na działce...cały dzień i w niedzielę też (moja Mama miała imieniny,rodzinka przyjechała) Super było Wiadomo grillll, świeże powietrze, spacerki...a później tak się dobrze spało... No i muszę się pochwalić...Zuza od piątku sama pokonuje wielkie trasy...cały weekend w ogóle nie chciała trzymać się za rękę tylko sama się puszczała i szła gdzie chciała wcześniej (od odbrego miesiąca) robiła już po 5-7 kroków, ale leniuszkowi nie chciało się (jak się zapominała to ruszała), łatwiej i szybciej po czterech...a od piątku wszystko jej się poprzestawiało i tylko sama by się puszczała i chodziła...także mogę powiedzieć ze od piątku moje Dziecię Ukochane pięknie, chętnie samo chodzi i to wielkie dystanse
póóóźźźno mówisz
cieszę się, ze miałyscie udany weekend ... no i brawa dla zdolnej Zu /bardzo mi sie podoba to zdrobnienie/
Cytat:
Witam Kochane mamusie
i zaraz na wstepie przepraszam za tak dlugą nieobecność, ale juz się tłumaczę, że zaczęła się sesja a to juz ostatnia, i pisanie mgr a po za tym Moja mysia to nie da spokojnie usiąść przed kompem, zabawi sie sama ale zaraz chce sie przytulać jak się gdzieś oddale i woła mnie "ej".
No to powiem co u Nas z nowości:
myszka chodzi za 1 rączke i broń zlapac ja za 2 zaraz się wyrywa
sama zrobi już pare kroczków od tz do mnie ale jak juz zauważy że nikt jej nie trzyma to zaraz siada
zrywa co się da z ogródka, babci wszystkie kwiatki pozrywala bo ja nauczyli wąchac, a ona sie nie bedzie nachylala, tylko sobie zrywa i chodzi z tym kwiatkiem i kazdy musi powąchacć i obowiązkowo psiknąć
wołan na koty kci kci a jak je dopadnie to tarmosi bo chce paluszkiem noska dotknąć a ten bzydki kotek jej ucieka
puszcza buźki, kosi kosi, pokazuje jaka duża, brawo bije, tańczy, indiańca robi, klocuszki uklada jeden na drugim, daje buzi i sie przytuli jak się jej powie a wieczorem to juz w ogole przychodzi przytula sie caluje no i za bluzke mi zaglada i piszczy z zachwytu jak zobaczy cycucha i uwielbia misiaczka przytulaczka chodzi z nim po calym domu chociaz ciężki ale ona dzielnie go nosi, no i kurcze nie pamietam co mialam jeszcze napisać. Ale jak taki babel przyjdzie wskrabie sie i przytuli to az sie plakać chce z radości ze to takie kochaniutkie

No a od kilku dni ma katarek a od wczoraj chrypke, tylko ten katar to jakiś dziwny bo na dworzu go nie ma dop jak wróci do domku i meczy się wtedy a potem zanika, otworze okno na chwilke znow katar i tak w kółko, fridą nie da sobie odciągnąć bo krzyczy, ja juz nie wiem jak jej pomóc. A jak u was z katarem bywa??? co robicie????
przpraszam ze sie tak ni z gruszki ni z pietruszki wtryniam, na wstepie to baty powinnam dostać a potem prosic o rady

kuuuurcze kolejna zdolniacha
Bartek to moze 3 rzeczy robi z tego co Ty wymieniałaś

a moze jest na coś uczulona?
Cytat:
, mam nadzieję, że Kuba też się przestawi, bo odkąd ma te buty na nogach, to wstawać Mu się odechciało

ooooo mój śpiacy królewicz się obudził
przedtem przespał cała burzę w wózku /spał 3 godziny / a teraz już 1,5 godz minęło

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 18:32   #2982
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

mialam napisac juz wczesniej ze zaczely sie u nas wrzaski jak mala jest spiaca, zasypia ze smokiem i go wyrzuca a potem placze bo go chce i tak wkolko a jak wezme smoczka do reki to wrzask bo ona go chce i musi rzucac

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-24, 18:37   #2983
UnholyOne
Ola-Unhola

U nas też wrzaski ostatnio. Chce cyca, nie chce. Czasami wkładam go do leżaczka i bujam. Straszny się wrzaskul zrobił. Ale myślę, ze teraz to przez te 4 idące zęby.
Mam nadzieję, że to"tylko" zęby i wszystko później wróci do normy

Idę naleśniki Bartkowi zrobić.
Stary 2010-05-24, 18:42   #2984
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

o matko schodzilam sie po sklepach - przymierzylam Marciemu z 30 par butow i co? zadne nie pasuja, to zn ni moge mu ich wcisnac nawet na noge przez to podbicie nie wiem co mam zrobic ehh

kupilam mu tylko sandalki, fajne z zakryta pieta

Miramej jakie buty kupilas?
Karo no gatulacje dla wielkookiej za chodzenie
marica dla Twojej gwiazdy tez gratulacje za umiejetnosci
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 19:46   #2985
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

ale sie usmialismy z Werci- poszlam z nia do spizarni po makaron a tam na polce jajka i nie wiem kiedy mala wziela sobie jedno w raczke i buch na ziemie- mamy jajecznice

malz robi lasagne

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-05-24, 20:08   #2986
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:

Nie, no coś Ty, tak sobie żartuję , najmniej gnomowaty a ideał to różnica

Niby ideałów nie ma, ale wiesz...

Cytat:

Ja uciekam robić am dla taty. Zajrzę wieczorem lub dopiero rano

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
No tak, a skoki krótko pracują

Cytat:
rozumiem mam nadzieje ze uda sie cos zalatwic

kropki zniknely

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
o matko schodzilam sie po sklepach - przymierzylam Marciemu z 30 par butow i co? zadne nie pasuja, to zn ni moge mu ich wcisnac nawet na noge przez to podbicie nie wiem co mam zrobic ehh

kupilam mu tylko sandalki, fajne z zakryta pieta

Karo no gatulacje dla wielkookiej za chodzenie
marica dla Twojej gwiazdy tez gratulacje za umiejetnosci
poka

Miramej
, buty Tombut kupiła, ale jaki model nie wiem

Cytat:
ale sie usmialismy z Werci- poszlam z nia do spizarni po makaron a tam na polce jajka i nie wiem kiedy mala wziela sobie jedno w raczke i buch na ziemie- mamy jajecznice

malz robi lasagne
Mała jajcara Wam rośnie

Zrobiłam chłopakom naleśniki z marmoladą własnej roboty.
Miałam schowany słoik wiśni z przed dwóch lat, zmiksowałam i wyszły pyszne powidła
Szkoda, że ja tylko sałatę

Idę zaraz dzieciarnie kąpać i może jakiś serial obejrzę w końcu

Patrzcie jakie smieszne:
http://moda.allegro.pl/item105063848...ez_palcow.html
Stary 2010-05-24, 20:27   #2987
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Unholy zaraz strzele fotke

kurcze dziewczyny jednak nie wezme tych rolek pomaranczowych, maja za krotka wkladke, beda male

zostaja te niebieskie, albo jeszcze takie znalazlam, co myslicie?
http://allegro.pl/item1041936579_rol..._koszalin.html
ale troche za jasne
ehh a czas nagli

i zdolowalam sie bo w realu byly fajne przecenione ze 139 na 89 i dzis zaszlam a tam juz normalna cena
Stary 2010-05-24, 20:29   #2988
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Unholy zaraz strzele fotke

kurcze dziewczyny jednak nie wezme tych rolek pomaranczowych, maja za krotka wkladke, beda male

zostaja te niebieskie, albo jeszcze takie znalazlam, co myslicie?
http://allegro.pl/item1041936579_rol..._koszalin.html
ale troche za jasne
ehh a czas nagli

i zdolowalam sie bo w realu byly fajne przecenione ze 139 na 89 i dzis zaszlam a tam juz normalna cena
Trzeba było się decydować szybciej

Weź te niebieskie
Stary 2010-05-24, 20:32   #2989
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Trzeba było się decydować szybciej

Weź te niebieskie
ale kurcze te szybkie lozyska no nie wiem nie wiem heh

a sandalki takie jak na foto

chcialam kupic jakies Erykowi, byly fajne ale balam sie o rozmiar, jeszcze popatrze na allegro

tez bym chciala jedne z zakryta pieta mu kupic, a takie calkiem odkryte to juz na upaly
Stary 2010-05-24, 20:40   #2990
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
ale kurcze te szybkie lozyska no nie wiem nie wiem heh

a sandalki takie jak na foto

chcialam kupic jakies Erykowi, byly fajne ale balam sie o rozmiar, jeszcze popatrze na allegro

tez bym chciala jedne z zakryta pieta mu kupic, a takie calkiem odkryte to juz na upaly
No to już Ty decyduj

Fajne

Ja się zastanawiam, czy na początek nie kupić z zakrytymi paluszkami (z takim paseczkiem z przodu). Pamiętam, jak Bartuś się potykał, w pełnych butkach przodzik miał zdarty, więc nie chcę, żeby paluszki Antosia ucierpiały. Ale to jeszcze pomyslę
Stary 2010-05-24, 20:47   #2991
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
No to już Ty decyduj

Fajne

Ja się zastanawiam, czy na początek nie kupić z zakrytymi paluszkami (z takim paseczkiem z przodu). Pamiętam, jak Bartuś się potykał, w pełnych butkach przodzik miał zdarty, więc nie chcę, żeby paluszki Antosia ucierpiały. Ale to jeszcze pomyslę
no ale przeciez palce mu nie wystaja zawsze jak sie kupuje sandaly to sie tak bierze zeby z pol cm zostalo luzu z przodu
Stary 2010-05-24, 20:49   #2992
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
no ale przeciez palce mu nie wystaja zawsze jak sie kupuje sandaly to sie tak bierze zeby z pol cm zostalo luzu z przodu
Ja wiem, ale jak tak glebnie i sobie zryje
Stary 2010-05-24, 20:59   #2993
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

glupia
predzej nos sobie zryje niz palce (tfu tfu), nos juz byl
Stary 2010-05-24, 21:01   #2994
UnholyOne
Ola-Unhola

Zryty to ja mam beret

Nie, nie nosa juz nie chcemy....
Stary 2010-05-24, 21:06   #2995
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

TZ nie ma, zreszta i tak sie z nim poklocilam i nudzi mi sie
choc dalej ani grama syfu nie tknelam cholerka trzebaby cos posprzatac noo
Stary 2010-05-24, 21:30   #2996
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
To i tak dobrze Maciek w tyle ze wszystkim

Jejku, rzeczywiście Kuba nigdy nie był zakatarzony. Super i oby długo nie złapał kataru

Rozumiem czyli pewnie ciągle musi mieć butki, bo często wstaje.
Wiem, że głupie, ale cieszę się, że nie tylko Kubuś się nie garnie

No jakoś się udało (odpukać )

Odkąd ma butki opornie Mu wstawanie idzie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
no włansie jeszcze nie ... czekałam aż kolezanka zakupi i zda relację
a tak poważnie to muszę jechać jutro poszukać i jak nie znajdę to poproszę Cie o info o tych butkachi zamówie przez net
bo one niby miały być z pełnymi palcami, żeby mu się dobrze raczkowało, ale myśle że bez palców też będą ok
(...)
ooooo mój śpiacy królewicz się obudził
przedtem przespał cała burzę w wózku /spał 3 godziny / a teraz już 1,5 godz minęło
A koleżanka jakie kupiła?
W tych Kuby butkach palec w zasadzie jest schowany

Nieźle pospał

Cytat:
mialam napisac juz wczesniej ze zaczely sie u nas wrzaski jak mala jest spiaca, zasypia ze smokiem i go wyrzuca a potem placze bo go chce i tak wkolko a jak wezme smoczka do reki to wrzask bo ona go chce i musi rzucac

Cytat:
U nas też wrzaski ostatnio. Chce cyca, nie chce. Czasami wkładam go do leżaczka i bujam. Straszny się wrzaskul zrobił. Ale myślę, ze teraz to przez te 4 idące zęby.
Mam nadzieję, że to"tylko" zęby i wszystko później wróci do normy
Kuba za to ostatnie dni marudzi non stop I też mam nadzieję, że to sobie pójdzie, bo uszy bolą

Cytat:
Takie

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Mała kucharka, po Tacie

Cytat:
Niby ideałów nie ma, ale wiesz...
(...)
Miramej, buty Tombut kupiła, ale jaki model nie wiem
(...)
Patrzcie jakie smieszne:
http://moda.allegro.pl/item105063848...ez_palcow.html
Jak to nie ma? A my? Tylko wśród facetów nie ma

Fajne, bardzo mi się podobają

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Czy ktoś wie, co się dzieje z sylką?

H. MacLeod

.
Stary 2010-05-24, 21:35   #2997
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Miramej fajne butki
ale z kwiatkiem?
Stary 2010-05-24, 21:43   #2998
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Miramej fajne butki
ale z kwiatkiem?
Nie no, kwiatek wyjęłam

H. MacLeod

.
Stary 2010-05-24, 21:57   #2999
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
Kat nie wiem ile bylo dokladnie stopni ale byllo ( w sumie jest ) bardzo goraco , w sloncu nie idzie dlugo wytrzymac.

Cass kupilam Danielkowi pchacz, http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Bruin-Wal...item4aa18a04b0

Taka kierownice : /http://www.vtechuk.com/products-and-...o-baby-driver/

Taki stoliczek : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...JGWDRB4K8R1B43
A mozesz mi powiedziec ile zaplacilas za te zabawki? Bo tak patrze na allegro i oni tez pewnie tam kupuja

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
A teraz ładnie się przywitam
Dzień dobry, cześć i czołem

Dzisiaj od samego rana nadrabiam, ale udało się jestem na bieżąco Tak jak pisałam w piątek nie miałam nic czasu w pracy, w domu jak położyłam już Zuzkę to pojechałam kontrolnie do siebie i wróciłam póóóźźźnooo w sobotę od rana na działce...cały dzień i w niedzielę też (moja Mama miała imieniny,rodzinka przyjechała) Super było Wiadomo grillll, świeże powietrze, spacerki...a później tak się dobrze spało... No i muszę się pochwalić...Zuza od piątku sama pokonuje wielkie trasy...cały weekend w ogóle nie chciała trzymać się za rękę tylko sama się puszczała i szła gdzie chciała wcześniej (od odbrego miesiąca) robiła już po 5-7 kroków, ale leniuszkowi nie chciało się (jak się zapominała to ruszała), łatwiej i szybciej po czterech...a od piątku wszystko jej się poprzestawiało i tylko sama by się puszczała i chodziła...także mogę powiedzieć ze od piątku moje Dziecię Ukochane pięknie, chętnie samo chodzi i to wielkie dystanse
Wow Zdolna coreczka

Miramej fajne butki Ja chyba tez kupie takie Lenie W sklepie kupowalas czy przez internet???

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-24, 21:58   #3000
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
A mozesz mi powiedziec ile zaplacilas za te zabawki? Bo tak patrze na allegro i oni tez pewnie tam kupuja

Wow Zdolna coreczka

Miramej fajne butki Ja chyba tez kupie takie Lenie W sklepie kupowalas czy przez internet???
ja chyba tez kupie
a kwiatek da sie wyjac bez uszczerbkow?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości