![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Krytyka ze strony TZa
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mozesz sobie pomoc odpowiednia dieta i trybem zycia.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No z tym wymuszaniem ślubu to mnie rozwaliłaś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Mała liposukcja powinna załatwić sprawę
![]() Choć ja załawiłabym "zapasy" rowerem, brzuszkami, bieganiem, fitnessem (co tam komu bardziej pasuje). "Zapasy" znikają, a jest o też dobre na ogólną kondycję. Ja stosuję rower (relaks) zamiennie z bieganim na autobus (to jest akurat troche wymuszona forma "sportu" i nie zawsze przyjemna). Nie narzekam na fałdy tłuszczu, a kondycję też mam niczego sobie. A od zawsze bylam kluseczką. W wieku 10 lat ważyłam 65 kg. Tak, pisze tam 65 kg w wieku 10 lat, jesli ktos pomyslalby, ze zle przeczytal. Maly hipopotam. Sklonnosc do tycia mam od zawsze i ta juz pozostanie, ale pracuje nad sylwetka. Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-25 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Aby rozwiac wszelkie watpliwosci. Rozstalismy sie na jakis czas, po ktorym postanowilismy sprobowac jeszczeraz. Oboje popelnialismy bledy (to nasz pierwszy powazny zwiazek) i szkoda tak na sobie eksperymentowac, tym bardziej ze nam na sobie zalezy. Wszystko co pisalam o nim wczesniej poszlo dla mnie w niepamiec. Teraz buduje wszystko od nowa (choc czujna jestem
![]() ![]() PS: Wiem, ze 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi ale mam kolezanke, ktora tak wlasnie zrobila i teraz jest prawie z innym czlowiekiem bedac zupelnie inna osoba ![]() ![]() To jesttez fakt, ze jestem mazgajem. Chce kupic sobie ksiazke "Mezczyzni od A do Z"-tam jest krok po kroku wyjasnione co powinnam robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
po drugiej stronie szafy
|
To co Autorko, już jest ok? Już się nie zachwyca innymi? Już nie musisz wyglądać perfekcyjnie, bo inaczej czeka Cię krytyka?
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Nie o to chodzi, ze musze wygladac perfekcyjnie. Ja teraz zaczelam sie odchudzac, a najlepsze jest to ze on chce mnie zabierac to tu to tam: pizza, kfc -a ja mu odmawiam . Mowie, ze jesli chce on wyrobic sobie fajne miesnie a ja nogi to mamy zakaz jedzenia takich rzeczy
![]() ![]() Tyle, ze nawet jesli tyle waze, to tak jak mowilam nie jestem w zadnym wypadku chuda ani gruba. Mam normalna sylwetke, plaski brzuszek itp Jednak nogi to niestety moj minus... Zawsze byly takie :/ a z tego co pamietam babcia miala identyczne... Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-05-25 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
po drugiej stronie szafy
|
Powodzenia
![]()
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To jesttez fakt, ze jestem mazgajem. Chce kupic sobie ksiazke "Mezczyzni od A do Z"-tam jest krok po kroku wyjasnione co powinnam robic ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Jesli faktycznie zawsze byly TAKIE, a facetowi nagle przestaly sie podobac, to na serio - zaczelabym sie rozgladac, czy nie mam jakiejs konkurencji. Skoro wczesniej nie zauwazyl tego, ze sa TAKIE, a teraz jest nie moze na nie patrzec...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) może nogi były masywne, ale np. straciły na jędrności? właścicielce zdarza się nie zauważyć takich rzeczy. może cellulit? może rozstępy? itp itd 2) może wtedy facet wstydził się przyznać (przed nią i samym sobą), że te nogi nie są spełnieniem marzeń? 3) może w trakcie związku mężczyzna zdał sobie sprawę, że inne dziewczyny (rówieśnice) mają nogi, które bardziej mu się podobają niż nogi partnerki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() bo pisałaś o tym wszystkim wczoraj, a wyżej napisałaś, że pierwsza reakcja Twoja taka była, czyli to musiało się wydarzyć wczoraj, ewentualnie w niedziele wieczorem.. "pierwszego dnia byłam w szoku".. bo dziwne, że napisałabyś to nam po czasie, jak już od kilku tygodni nie jesteście razem i niby już zapomniałaś o wszystkim.. Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-05-25 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ale to autorki życie, jej wybór. Takiego ma faceta, jakiego wybrała... Najwyżej potem ją będzie specjalista wygrzebywał z tragicznie niskiego poczucia własnej wartości. I z szoku po zdradzie. Niektórzy wychodzą z założenia, że nieważne, że wróg, ważne, że swój.
![]() |
![]() |
#166 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 - moze 3 - zawsze znajdzie sie mlodsza, szczuplejsza, z ladniejszymi oczami, nogami, z jedrniejszym biustem, chocbysmy byly miss. np. ja mam taki dziwne, nieforemne biodra. odnosze wrazenie, ze moja miednica jest kwadratowa (mam to po mamie). i tak: facet pieje nad moimi nogami (sama tez pieje), tylkiem (ja tez) oraz nad takimi pieknymi lukami na biodrach u innych lasek (tez sama pieje nad tym samym, ale tego nie przeskocze). nawet, gdy schudlam do 40 paru kg (choroba, niezamierzone), bylam mala i drobna ze sterczacymi gnatami, ta miednica wystawala za obwod pasa. Nie wiem, jak to opisac. Np. kupowalam spodnie rozmiar 34, ktore na mnie wisialy, a nie moglam zapiac sie w pasie, bo mi sterczaly kolce biodrowe. No wiec ja wiem, ze moj facet marzy o takich biodrach i wiem to od dawna (przed zwiazkiem ponad rok bylismy przyjciolmi, wiec rozmawialo sie o tym i owym). mam isc na opecacje, by mi troche spilowali kosci, czy cos? zawsze znajdzie sie jakis kawalek ciala u innej laski, ktory bedzie lepszy, niz nasz wlasny. mi tez podobja sie wysocy, umiesnini blondyni... a kazdy, absoultnie kazdy moj facet byl brunetem (1 byl rudy), w okolicach 175 wzrostu, szczuplej budowy ciala. nie rozumiem, o co w tym chozi, ale tak jest. blond miesniaki nadal mi sie podobaja, czy mam przez to wymuszac na facecie, by sie przefarbowal, napakowal i najlepiej jeszcze troche urosl? a takie nogi u laski, to nie wszystko. Chyba, ze facet wpierw patrzy na nogi i o ich wygladu wszystko zalezy... jak mowilam - skoro kiedys je akceptowal, a teraz przestal, o jest co nie tak. zakladajac, ze faktycznie sa one takie, jak kiedys. brakujace litery -> zdechla klawiatura i moj pospiech. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
BAN stały
|
Cytat:
a po rozstaniu dowiedziałam się, że z mało którą mnie nie zdradził.. z grupy z kumpelami chyba 5, z osiedla około 8 i z najlepszą przyjaciółką.. a wiecie jak ona se go w telefonie zapisała "nie wiem kto to" ![]() Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-05-25 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przecież to jakiś patentowany cienias jest...a koleżanka ma trwalszą kredkę do oczu ![]() ![]() Autorko wątku, widzę, że już jest cacy i przełknęłaś tę żabę. To znaczy może i dobrze, że planujesz popracować nad swoją sylwetką, ale chyba powinnaś zmienić motywację i robić to dla siebie, a tego pacana pożegnać wylewnie. Mam nadzieję, że będziesz miała tyle wiary w siebie żeby w przyszłości poszukać faceta z hmmm...nieco głębszą osobowością ![]() A na przyszłość pamiętaj - jeżeli ktokolwiek Cię zrani i cierpisz z tego powodu, to masz prawo do swoich odczuć, nie musisz pytać (zwłaszcza na internetowych forach gdzie ludzie są przeróżni) czy Twoje odczucia są słuszne i czy masz do nich prawo. Kieruj się intuicją, jeżeli cierpisz bo ktoś Cię dotknął swoim burackim zachowaniem, to masz prawo do tego cierpienia i masz prawo wymagać zmiany traktowania od tego kto Cię skrzywdził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kupisz książkę i pewnie z niej się dowiesz, że facet, który krytykuje swoją kobietę używając pkrzywdzących porównań ma ją w głębokim poważaniu a po jakiego grzyba Ci zmieniać swoje zachowanie? szkoda bardzo, może jeszcze skórę zmień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiele można powiedzieć osobie, z ktorą się jest blisko, ale właśnie to, w jaki sposób się to robi daje obraz w jakim zwiazku się jest i jak blisko z partnerem/partnerką (im bliżej się jest tym bardziej uważa się na słowa, żeby nie zranić bo już się wie co i jak powiedziane może zaboleć). Jeżeli facet nie ma problemu żeby sprzedawać partnerce teksty jak ten tutaj autorce wątku, to znaczy, ze dzielą go od niej (emocjonalnie) lata świetlne. Ergo: ci ludzie może i się ze sobą spotykają, ale intymnego zwiazku nie tworzą na pewno. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-05-25 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dla faceta zminilam raz wlosy. Akacja byl chora, bo olal mnie dla blondynki, wiec swierdzilam, ze to o kolor wlosow chodzilo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moje podejście wynika stąd, że nigdy nie musiałam się dla tż zmieniać. powiem więcej - on wszelkie zmiany przyjmuje niechętnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-05-25 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
Mógł to jakoś inaczej powiedzieć:
-bez porównywania do innych dziewczyn -bez mówienia,że jemu cos przeszkadza(jak może przeszkadzać coś co się kocha) A jak przytyjesz po ciąży i zmieni Ci się całkowicie figura,to co powie?że cała mu przeszkadzasz i idzie do innej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj eks mial wytatuowana twarz swej bylej na lewej piersi (na sercu ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-05-25 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dlaczego?? bywa tak, ze tatuaz zrobilo sie przy najwazniejszym mezczyznie i wielkiej milosci zycia, ktora sie nadal bedzie pamietac nawet jesli zwiazek sie rozpadnie, chyba nie robi sie tatuazu dla byle misia, ktorego sie zna 3 mce Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-05-25 o 09:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.