|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Ja ponoc zdemoralizowalam kumpele na malcie
I wych ma do mnie wielcee pretensjeee !![]() Haa z rachunkowosci sucz postawila mi 3 a z przedsiebiorczosci 4 ale i tak wyciagne je o 1 stopien wyzej ![]() Najgorzej matma bo mam tylko 1 ocene z tego semestru ![]() ![]() Jaaaa kwiataaa kupuje ;pp Razem z klasa planujemy jechac na mazury zaraz po zakonczeniu roku, wanem Na wielkie chlanie Ciekawe co wyjdzie z tej organizacji ![]() Jutro mam lajt wiec posiedze dluzej na kompie i obejrze plotkare bo jestem w tyle!! az wstyd
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
kongo- a jak z Twoim OW??
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mialam dzisiaj z kumpela rozkmine
![]() Chcecie wiedziec jaka ?
|
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
mi też!!
kupiłam jej podkład i cienie bo chciała ;pppp---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- żebyś wiedziała nigdy nie uważałam się za ładną ;ppp
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcemy
dobra, pisz
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no miałam białe ale u mnie to jest tak że mam krzywe zęby, a te nakłądki są z takiego grubego dosc czegoś i się tak idealie nie dopasowują, więc np. między zębami się nie wybieliło i 1 ząb jest taki żółtawy ;p tzn tego nie widać prawie no ale ja widzę ;d no mi te nakłądki średnio wygodne, ale nie jest źle. Na szkliwo pewnie też jakoś wpływa ale gdzieś czytałam że są lepsze niż paski jeśli o to chodzi- ale to nie potwierdzone info ;d Jak ci zdarły szkliwo to to czułaś? Bo moje są w sumie takie jak były, gładkie, nie czułam żadnej zmiany w strukturze. aha no i np. dolne zęby gorzej się wybielają, bo tak jak mówiłąm te nakładki nie przylegają do zębów więc przy dolnych ślina od razu napływa. Teraz w sumie przydałoby się powtózyć ale chyba po 18 pójdę na wybielanie do dentysty, tzn wyrobie sobie te nakładki ![]() Koszt ok. 500 zł no ale efekt jest super, te nakładki z resztą są takie dopasowane i można kiedy chcesz powtarzać. Zrobiłam fotę ale z lampą wychodzi jedna wielka plama a bez wychodzą żółte, w realu wygląda to całkiem inaczej ;d haha spadaj! ;D ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- ej dałam zdj zębów do galerii i powiedzcie mi czy na moim mscu założyłybyście stały aparat. Mam straszne kompleksy na punkcie zębów ale trochę nie chcę na 100dniówce mieć aparatu, no ale zastanawiam się czy po 18 nie założyć ;p |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Emdz głupku, ładne masz zęby ;p wcale nie są krzywe;p ja bym nie zakładała, a jeśli bym musiała to nie patrzyła bym na to czy mam studniówkę czy nie ... niektóre dziewczyny wyglądają uroczo w aparacie stałym;p
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
emdz jak ty masz krzywe zęby to ja mam na imie adolf.
fajne masz ząbki ja mam krzywą dwójkę (nachodzi mi troche na jedynkę i mam krzywy zgryz u góry po prawej stronie) i tez nie chce aparatu na 100dn, wiec albo zaloze na studia albo pojde po ruchomy (na noc)
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
przyszłam do was po pierwszych jazdach.
uh nikomu nic się nie stało, tylko jakiemuś facetowi lusterko zamknęłam *_* |
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
kurde to może na tych zdj nie widać ale mam krzywe...
![]() no ale jak tak mówicie to może tylko na razie sobie wybielę u dentysty a aparat w przyszłości kiedyś założę... dzięki, pocieszyłyście mnie
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
no spoko są
bez sensu na razie aparature zakładać
|
#4395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie miałam mówić ze i tak ma żółte ![]() ![]() Cytat:
Ja mam dużo gorsze
|
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestes nowa?? czy ja zacofana:P a ty zlych zebow nie masz, ale tez bym własnie nie patrzyla czy 100dnia czy nie a zakladala bym ten na stale, wkoncu widac ze wtedy dbasz o siebie i sie tego nie wstydzisz ej laski robie pierwszy raz w zyciu zupe na obiad sama
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zadomowienie
|
hmm ja tez w tym roku szkole olalam po calej lini, tez z matmy mam jedna ocene:/ ale tylko dlatego ze baba nie dala nam kartkowek zaleglych raczej nie oddala... no i dlatego caly tydzien mam za*** no nic wracam do nauki
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emd glupolu masz za***iste zabki !! Moje sa w gorszym stanie u mnie na gorze jedynki nachodza na siebie i na dole tak samo. ale sie tym nie przejmuje ;] A Ty masz adne ![]() No to ta rozkminka ![]() Bo gadalysmy sobie z jedna kumpela i mowi ze jej kumpela sexuje sie ze swoim boyem bez gumek ale korzysta z tabsow. No i tak rozkminialysmy ze kurde on musi konczyc w niej (tzn to jest pewne bo ona nam to mowila) i kurde rozkminialysmy co ta jej kumpela potem robi? czy idzie sie umyc czy wyplukuje to jakos ? no bo kurde ... hahaha Czy to splywa po niej czy tam siedzi i gnije ![]() Ale brecht niesamowity z ta rozkminka
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia moje też nachodziły na siebie i to mocno, ale od aparatu na noc się rozeszły, tylko teraz ta 1 jest wysunieta do przodu no i tak przekrzywiona ;p
co do rozkminy to nie wiem no chyba to nie wypływa tak yy ;d |
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemka Cipuszki
![]() ![]() Mam jutro probna mature z matmy. Nie powiedzialam starym o wywiadówce... ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- No napisalam przeciez! ![]() ![]() Cytat:
http://strony.aster.pl/enigma/chemia/zadania/8.htm masz, tż mi wyslal, ze moja kolezanka i kumpel z klasy znalezli... Mialam wszystkie sprawdziany z tej strony, szkola ze nie ma aldehydow, bo bym gotowca podrzucila... I glupio ze we wrzesniu czy grudniu tego nie wykminiliśmy... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-05-25 o 17:29 |
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
nam nie robi z tej str raczej bo u nas jest zawsze 4-5 grup ;/ i takie z dupy przykłady ;/
|
|
|
|
#4404 |
|
Zadomowienie
|
Ha! Dostałam 4- ze sprawdzianu z chemii! (wczoraj pisałam z jakiego materiału)
|
|
|
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
tak nowa nowa.
a co do rozkminy to najlepiej się iść podmyć czy chociaż wytrzeć ręcznikiem czy czymś, bo najnormalniej w świecie co wpłynęło musi wypłynąć :x |
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie co, zryłam sprawdzian z bioli, chce dostac 4 (min.3) i pojde ja jeszcze prosic na kolanach zeby mnie na 5 pytała... Emdz, myśle, ze nie potrzebujesz aparatu, masz proste ząbki, ewentualnie ściągany... |
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Ej dziewczynki, pomoże któraś z maty? Nie mogę znaleźć starego zeszytu a mam spr z całego roku :/
Oreintuje się któraś o co chodzi: -najmniejsza i największa wartość funkcji kwadratowej w przedziale <a,b> -równania okręgu, prostych, długość odcinka, równoległość i prostopadłość prostych (w układzie współrzędnych wszystko) -rozkłąd wielomianu na pierwiastki -wyrażenia wymierne Jakbyście mogły i wiedziały o co chodzi to proszę o przykłądowe zadanko czy scan z zeszytu czy coś błaaagam
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No co Ty! To nie gnije przecież... Normalnie sie wyplukuje i już... Albo "po" wycierasz sie i już, a to sobie ścieka... Co z Twoimi tabsami? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Emdz!!!Chcesz rownania okregu?
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem wlasnie, dlatego tak rozkminialysmy ;DDD
Nie wieeem ja to nawet przy braniu tabsow, uzywalabym gumek ;] |
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Lily chcęęę, z tego co wymieniłam chcę wsio co możliwe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

; *

błaaagam