|
|
#4441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
Cytat:
Na chemii to samo![]() Cytat:
To się musze wykuć ![]() Cytat:
ale 3 klasa to dla mnie juz ostatnia, koniec chodzenia z tymi debilami do klasy, martwienia sie ze nie zdam itd, bo zostanie mi tylko matma z takich głupich przedmiotów ale nigdy nie jestem z matmy zagrożona zawsze równa dwójka
|
|
#4442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede miala z matmy 2
moja baba tak lipa tlumaczy, a ksiazki moim zdaniem nie sa najlepsze.
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie juz zagrożenia wystawiali więc moga mi jeszcze buta wystawic? bo z chemii nie miałam wystawionego....
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no dobra :d ja i moi bracia(2) ubralismy sie legancko i pojechalismy do fotografa :p jak bedziemy mieli te zdjecie to wam pokaze ![]() ja ![]() po seksie to splywa dziewczynie po nogach yhh najepiej jest miec chusteczki jakies przy sobie albo po prostu isc sie umyc. JA MAM 5 Z MATMY (ROZSZERZONA) JAK COS
|
|
#4447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
=o ma 1 pierwiastek wieksza od 0 ma 2 pierwiastki ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- o jaaaa... ja tam bede tesknic za moja klasa ..
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
Dziś mnie dziewczyny z klasy wkurzyły. Robimy sobie w klasie prezenty na 18 i dzisiaj dziewczyna która się tym zajmuje przed wf zapytała nas gdzie można znaleźć takie drewniane koty (figurki) bo jedna z koleżanek taką chciała. To dziewczyny wpadły w taki śmiech, tak zaczęły jeździć na tę dziewczynę, że w głowie się to nie mieści. Najlepsze jest to, że ona tam siedziała z nami tylko, że rozmawiała ze mną i myślały, że nic nie słyszy... Dla mnie to było przegięcie... A ona się wkurzyła i powiedziała, że w takim razie nie chce żeby jej cokolwiek klasa kupiła. I szczerze mówiąc nie dziwię jej się.
![]() |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dzięki laski, już znalazłam stronę spoko i sobie przypomniałam o co b mniej więcej
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuu ja tez 2 lata ale sie ciesze, bo po tym wyjezdzie tak sie z polowa klasy zzylismy na maxa
A wy juz za rok konczycie lo ... raju ... a Wy wiecie gdzie juz chcecie na studia isc? bo ja to jeszcze metlik mam niesamowity ;/ |
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marzę o weterynarii |
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja bym miała być jeszcze 2 lata w tej szkole to chyba bym ocip**ała
|
|
|
|
#4454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nikt z nimi nie chodzi na imprezy Ci chodzą jedną grupą, a reszta jak se chce ;/ zresztą moja klasa to w połowie kujoni
|
|
#4455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam mam 3 najlepsze kumpele z klasy. Reszta to dwulicowe szuje. Jedna najpierw objedzie drugą, a potem jej liże tyłek i udaje wielką przyjaciółeczkę. |
|
|
|
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez 2 lata jeszcze,ale nie jest zle :d u nas z klasy i tak co roku ubywa osob, w 4 kl moze bedzie nas z 10
co to studiow to jeszcze nie wiem, ale chyba na 100 % pewna jestem ze bede chemie pisac, a co do drugiego przedmiotu to jeszcze nie wiem, ale od 3 kl zaczyna mi sie geografia i biologia wiec sie zobaczy
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Patus u mnie taka sytuacja byla przez 1,5 roku. ale teraz polowa klasy zzyla sie strasznie ze soba. Jeszcze tylko ta druga polowa. I z tego powodu po zakonczeniu roku planujemy zorganizowac wyjazd na mazury na kilka dni na wielkie picie. Chcielibysmy aby cala klasa sie wkoncu zintegrowala
A we wrzesniu juz jedziemy na zielona szkole ![]() Uwierzcie mi. Ludzie w szkole, a Ci sami ludzie z ktorymi przebywa sie 24h/doba to calkiem co innego ... Ja poprostu nie spodziewalam sie ze z klasowym kujonem moge sie napic, posmiac i ze bedzie tak sie dobrze bawic. Nie spodziewalam sie, ze chlopcy, na pozor bardzo powazni, sa mega wyluzowani i zaden temat dla nich nie jest tematem tabu. Nie spodziewalam sie rowniez, ze ja (mialam na poczatku problem z praca i bylam kompletnie zalamana) uzyskam od chlopcow takie mega wsparcie. Bylam w szoku, ze moge sie im wygadac, wyplakac, ze mnie zrozumieli, pocieszyli Ogolnie na tym wyjezdzie najpozytywniej wypadli chlopcy (teraz w szkole sa tacy sami jak na wyjezdzie), a najgorzej dziewczyny (fakt nie wszystkie ale niektore ...). |
|
|
|
#4460 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bede zdawac matme roz gegre roz angol roz i polak pod ;P
i ekonomia w warszawie, ale jeszcze miesiac temu marzylam o architekturze krajobrazu
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- tak jest ;d |
|
|
|
|
#4463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo ;D
ciesze sie ze za rok juz koniec. no i studia na fizjoterapii moja klasa jest tak podzielona ze masakra. kujonki, laski z mojej bylej kl z gim; emo i reszta z innych (wczesniejszych) szkół. poszlam z tzem dzis na taaki dłuuugi spacer. zupelnie jak dawniej ![]() coffi, widze ze masz smykałke do maty zazdroszcze ci :d bo ja jestem tępa z maty jak nie wiem co.
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię mate i w sumie umiem ale jak sobie nie przypominam to szybko zapominam... a że uczyć mi się nie chce to bywa różnie ;d
jeszcze mam taką babę która dużo wymaga a uczyć nie umie ;/ co do studiów to chciałąbymteż jakąś ekonomię czy rachunkowość czy coś tędy, ale zobaczymy jak w 3 kl się ułoży ;d teraz już nie myślę o szkole, waaaaaaale to, żeby tylko zdać ;p |
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, ze jak bedziesz sie ubiegac do jakiejs uczelni do ktorej musisz miec mature np z chemii, to proste, ze musisz ja zdac ![]() Ale jesli uczelnia w swoich wymogach bedzie miala sama mature (jez,pol,mat), to mysle ze tutaj nie bedzie sie juz liczyla, zadna inna matura Mysle ze wraz ze zmianami zwiazanymi z tymi maturami, wprowadza tez zmiany w rekrutacji na wyzsze uczelnie
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
wam tez gadu nie chodzi? ;/
|
#4468 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też moją klasę kocham i to właśnie przez to, że robiliśmy integracje jeszcze przed 1 klasą, potem były imprezy klasowe, półmetek, a teraz 18, gdzie zazwyczaj całą klasę się zaprasza
będę mega płakała na koniec 3 klasy nie mam nikogo w klasie, kogo nie lubię bo zawsze można z kimś pogadać, a jak się przyjdzie z beznadziejnym humorem to zawsze się wyjdzie z zaje bistym kocham ich meeegaśnie![]() a co do studiów to nie wiem;d na poczatku chcialam isc na turystyke, ale odwidziało mi sie, potem na studium fotograficzne, ale uznałam, że sie nie opłaca;p i już nie wiem sama;d na bank na zaoczne, na dziennych sie nie widze;d;d mi gg nie działało, ale już działa
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-05-25 o 19:57 |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie mam pomysłów na życie ..
ouu- myślisz, że w większych miastach są organizowane jakieś kursy fotograficzne dla amatorów ? ;p
|
|
#4470 | ||
|
Zakorzenienie
|
a weź mnie nie wku.rwi.aj nawet ;d denerwuje mnie;d nie wiem o co mu chodzi;d pierw o alko rozmawialismy to mi zaczął gadać ze on wolał by nie pić, ze w tym czasie wolał by co innego porobic ale nie ma z kim to mu napisałam to sobie tego kogos znajdz to mi napisał ze już ma tylko zajęty czesto haha
wczoraj napisała mu ze ma jakieś krzywe myslenie i jest dziwny to zaczął sie cały temat o co mi chodzi i tak dalej i napisal mi ze jest niezdecydowany z natury, ze woli pierw być pewien tego co mówi i robi, zeby czegos nie zj.e.bać. tym tempem to moze by cos z tego wyszło za 3 lata z nim jest fajnie jak pijemy wtedy jest otwarty i w ogóle, a potem to jak widać a najgorsze jest to ze co chce go sobie juz odpuscic, bo mnie wkurza to nagle gdzieś idziemy i zawsze cały czas przegam z nim i mi wraca nie wiem co to jest za kreeetyn ;/dobra i tak ci sie tego nie bedzie chciało czytać ;p dobrze ze ja nie musze robic takich rzeczy, zresztą wątpie zeby ktokolwiek chciał to jeśc;p Cytat:
Cytat:
musze sie uczyc aaa tak mi sie nie chce
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-05-25 o 20:07 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Na chemii to samo

I najgorsze jest to, ze tylko ja dostalam!!!

bo ja musze oddac a nie chce mi sie robic