|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;)
Tak sobie teraz pomyślałam i zrobiłam podsumowanie koleżanek. I tak mi przyszło do głowy, że do ani jednej z moich przyjaciółek z którymi jestem w paczce bym nie poszła. Przybiłyby mnie jeszcze bradziej. I pomyślałam o dzieczynie, z którą się można powiedzieć przyjaźnie, ale nie znosi się ona z resztą "moih dziewczyn" i będąc z nią poruszam się po cienkiej lince. Nie mogłabym jej nic opowiedzieć, że kogoś b. lubię, bo plotkara z niej straszna, ale w 10 wyciągnie mnie z depresji. Więc plan do "aż się potoczy": słuchać moich piosenek - pić wodę - odrobić pracę domową - znaleźć kabelek od telefonu. Proste czynności. Wstaję z dołka. Potoczy się. Dotąd się toczyło. Dzięki dziewczyny, wyciągłyście mnie. Przeżyję do jutra. Jutro Karolina postawi mnie na nogi. A Ola wciągnie z powrtem do życia. Potoczy się. dzięki jeszcze raz ;*
|
|
|
|
#242 | |||
|
Zakorzenienie
|
okej, pozwalam Ci
Cytat:
![]() Ja nie umiem siebie obiektywnie ocenić, i sama już nie wiem, jak wyglądam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
A nie chcę zeby mi przepadły te napisane wiadomości ![]() ale czy płacz ma oznaczać, że już nie jesteś zakochana i coś się stało?
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze jest, Zakochana
![]() Trzymam się, hej! Zobaczymy jakie będzie jutro...
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pamiętaj, żeby się samemu nie dołować dodatkowo. ![]() Cytat:
![]() dobrze wyglądasz, SŁUCHAJ MNIE! ![]() Cytat:
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
krzyczała
o nicee dzieki . lepiej mi xd ![]() ![]() ja dziś znowu w domciu ;p
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Już wiem do kogo był ten opis
Nawet jej nie znam. Nie ma jej na nk. Chciałabym ją zobaczyć. Już pamiętam to uczucie wypompowania. Gdy się "odkocham". Znowu to czuję. Nie podrywam cudzych facetów. Nadzieja na big love nadejdzie dopiero wraz z letnim obozem, w okolicy nie ma już nikogo interesującego, kogo bym nie "przerobiła". Nie wiem, skąd będę brała energię. Do tej pory po prostu zaczynał podobać mi się ktoś inny. Potoczy się, falalala. Na razie skupię się na... Nie wiem czym. Jabadabaduu. Przepraszam, że wam tu tak miączę
|
|
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
hej
dawno mnie nie było ale mam zapalenie strun głosowych strasznie mnie to męczy że nie moge nic mówić i to do wtorku az.
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy z Tobą ![]() ![]() [1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1959734 5]hej dawno mnie nie było ale mam zapalenie strun głosowych strasznie mnie to męczy że nie moge nic mówić i to do wtorku az.[/QUOTE]łojj biedna ;( na szczęście możesz tu z nami pisać xd wiesz, będziesz z nami "rozmawiać" nie musząc mówić;d hehe powrotu do zdrowia ![]() taa, wróciłam sobie godzinę temu do domuuuu xd jestem wykończona
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
a gdzie biegałaś?!
![]() [1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1959734 5]hej dawno mnie nie było ale mam zapalenie strun głosowych strasznie mnie to męczy że nie moge nic mówić i to do wtorku az.[/QUOTE]matko, ja bym się chyba wściekła. wracaj do zrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
nie biegałam, byłam u psychoterapeutki, a potem cały dzień u kuzynki (i mamy chrzestnej-2 w 1). W międzyczasie w centrum handlowym i w sklepie ze zdrową żywnością
![]() standardowo nie mam lekcji na jutro.
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Współczucie Justyna
![]() Ej no jaka zmiana humoru! Chcę gdzieś iść jechać, rozerwać się, krzyczeć, tańczyć, śpiewać! Nie wiem czemu... Szukam obozu na lato. Mam zamiar uderzyć w sedno, imprezować jakbym właśnie skończyła 18, nie 14 lat. Wrzeszczeć, krzyczeć... Zaraz mam angielski. Ale to nie jest ważne. Potem gdzieś biegnę, jadę, lecę.... Byle daleko od przygnębiających rzeczy. Jak myślicie, jestem jeszcze zbytnim smarkiem na to: http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1916 bo tak patrzę i patrzę... Spróbuje przyjaciółkę do tego przekonać Chcę imprezować i się naszprycować tak, by rano mieć kaca jak cholera. Taak, mam dość! Uwaga, nadchodzę :diabolo:
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
matko, Natti, ja się teraz ciebie boję.
![]() a co do tej wycieczki to super, wcale nie jesteś za młoda sama bym pojechała i zobaczyła Paryż po raz drugi...
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
To jedź ;p . I bój się
ja mam odchyły, ale ostrzegałam że jestem niezrównoważona psychicznie. Chcę coś zrobić!
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
chyba dobrze trafilam
.. taak, jestem tu dzięki justynce ;p .. witam Was rowiesniczki ;p Dolaczam sie jesli mozna
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
witamy, witamyy.
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Aga ;*
A ja znów uciekam do piosenek, może ktoś zna? Idealna... Cóż, Bang bang take a shot ;p I wanna drink drink drink smoke fuck fight I wanna shout, drink, scream, I wanna die! I wanna be arrested I wanna be molested and my heads in pain, next weekend lets do it again! |
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam, ale tekst niezły.
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zgadzam się dobrze Ci zrobi takie wyrwanie się, zresztą mi też by się przydało no ale rodzice mnie nie puszczą dopóki nie bedzie ze mną wszystko "normalnie" Cytat:
napisz coś o sobie.
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj !
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Na wycieczkę jutro, teraz myślę co wziąć
Nie wiem, chyba idę spać, choć mi się nie chce ;p I zamiast Lloret (większość dysek od 16) chcę http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1642 ! Muszę :d |
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
jaką wycieczkę? xd
ładne pokoje tam w tej Grecji. ja idę spać, bo już na Was ziewam
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... No wiec tak: Agata, lat 14 jak wszystkie z nas xd.. Mieszkam w malej miejscowosci na lubelszczyznie.. Interesuje sie muzyka, lubie podrozowac choc narazie to glownie palcem po mapie albo na google
ale mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni przynajmniej w malym stopniu.. A no i lubie jeszcze patrzec w niebo.. Interesuje sie ogolnie kosmosem, wszelkie filmy, ksiazki na ten temat-mmm.. marzenie buziaki
To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem. Edytowane przez Agatusiek Czas edycji: 2010-05-27 o 14:33 |
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz chłopakaa ?
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam 13
rocznikowo 14
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
chlopaka... niee, nie mam.. strasznie podoba mi sie jeden chlopak, z 3.. mmm.. jakie CIACHO
kurde.. miedzy nami jest naprawde swietnie.. relacje są naprawde super..piszemy, gadamy, zartujemy.. on sie zachowuje wobec mnie naprawde fajnie.. siada na kolana, niekiedy przytula i takie tam fajne.. moja przyjaciolka mowi ze niekiedy gdyby nas nie znala to by powiedziala ze jestesmy parą bo tak wygladamy.. No ale niestety ;/ to nie fair wobec siostry.. najgorsze jest to ze za nie caly mies on juz pojdzie z gim, moze sie jeszcze spotkamy ale nie jest to pewne ;/ .. w tym tkwi problem. a ja nie bede potrafila o nim zapomniec.. chyba troche odbieglam od tematu ale mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle.. moze cos doradzicie..
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie sytuacja trudna . ja bym po prostu cierpiała w milczeniu . no bo takiego świństwa nie zrobiłabym siostrze . hmm.... ja jestem zakochana w chłopaku z 3 też.jest moim przyjacielem.nie dawno powiedziałam mu co czuje. powiedzział , że chce tylko przyjaźni.Nadal sie przyjaźnimy i między nami jest na prawdę rewelacyjnie . Po gimnazujm wyjeżdża do szkoły z internatem..... zastanawiam sie jak dam sobie rade
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
to mamy troszke podobna sytuacje.. Koniec roku zbliza sie wielkimi krokami.. Jak o tym mysle to zaczynam poprostu plakac ;(.. nie widze go przez weekend i juz za nim tesknie.. A teraz? poprostu sobie tego nie wyobrazam zupelnie.. wstaje rano z nadzieja ze bedzie super, z nadzieja ze go zobacze.. Staram sie jakos wygladac w wiekszosci dla Niego.. Teraz to juz nie bedzie mialo sensu.. Nie wiem czy sobie poradze.. Co prawda powiedzial mi ze o mnie nie zapomni ale wiadomo.. On pojdzie, ja zostane ;(.. Dlatego chce wykorzystac ten mies na maxa.. A dzisiaj jak na zlosc w sql nic sie nie dzialo ;(.. nie rozmawialismy ze soba w ogole. mozna powiedziec ze sie mijalismy.. on tam ja tu i odwrotnie.. ale trudno sie mowi... nie bede sama bo przyjaciolka ma prawie ze identyczna sytuacje.. jej facet tez jest w 3 i za mies juz go nie bedzie.. Tyle ze on ja kocha, ona jego tez.. Ale razem nie sa.. mowi ze nie jest gotowa na zwiazek.. i tez nie wiadomo kiedy sie spotkaja.. takze bedziemy plakaly razem..
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz..... ze mną i panem W . było różnie .
Najlepiej chyba było jak byliśmy dla siebie obojętni . Po kłótni . Po prostu mijaliśmy się. I już. Bez cześć bez czegokolwiek.Bylo mi wtedy najlepiej.A jak z nim często gadasz,przytulasz etc. to pewnie robisz sobie jakieś złudne nadzieje . ![]() A ile siostra ma lat ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

a jak była, to, no cóż... zresztą nieważne. u ciebie jest inna sytuacja, a ty robisz wszystko wbrew sobie. sama się oceniasz na 6. a skąd wiesz, może on ciebie ocenia na 8 a siebie na 6 i też myśli, ze nie ma u ciebie szans? zawsze można spróbować, przecież tu nie chodzi tylko o wygląd. a jeżeli on się w tobie zakochał akceptując twoje wady? pomysl o tym w ten sposób. 

dobrze Ci zrobi takie wyrwanie się, zresztą mi też by się przydało no ale
kurde.. miedzy nami jest naprawde swietnie.. relacje są naprawde super..piszemy, gadamy, zartujemy.. on sie zachowuje wobec mnie naprawde fajnie.. siada na kolana, niekiedy przytula i takie tam fajne.. moja przyjaciolka mowi ze niekiedy gdyby nas nie znala to by powiedziala ze jestesmy parą bo tak wygladamy.. No ale niestety ;/ to nie fair wobec siostry.. najgorsze jest to ze za nie caly mies on juz pojdzie z gim, moze sie jeszcze spotkamy ale nie jest to pewne ;/ .. w tym tkwi problem. a ja nie bede potrafila o nim zapomniec..