etorebka.pl - część IX - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 22:51   #1381
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Zdarłam sobie skórkę na Elvie Podejrzewam, że to mój pies złoczyńcza się do tego przyczynił

Ja też kiedyś Puffa używałam. W ogóle uważałam jeszcze do niedawna Max Factora za jedną z lepszych firm. Teraz tylko osławione minerałki i puderek bambuskowy

Może właśnie od kremu matującego jeszcze bardziej się świecisz? Naprawdę tak może być.Kremy matujące są dobre ale nie na dłuższą metę. Potem cerze brakuje nawilżenia i odpłaca się niestety w ten sposób.
Ojej...biedna Elvie pewnie nie widać bardzo
Jak oceniasz krycie i dopasowanie minerałków do CP? To te z EDM? Z chęcią spróbowałabym mam mineralne pudry sypkie z Art Deco, który na teraz jest za ciemny i z Sephory, który jest średniawy, bo za słabo kryje...

Z tym kremem matującym, to masz rację - kiedyś używałam i było gorzej niż przy nawilżającym.

Cytat:
Napisane przez Arrasando Pokaż wiadomość
zdjęcia szarej Tolli
tak jak mówiłam jest świetna... w realu nie widać wgl tej białej nitki lepiej się prezentuje niż na zdjęciach frędzle troche pomięte, ale się wyprostują
jestem b. zadowolona
Ale fajowa ta Tolla - kolor super!!!! Bardzo mi się podoba ale nie miałabym do czego nosić.
Stary 2010-05-25, 22:53   #1382
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ale fajowa ta Tolla - kolor super!!!! Bardzo mi się podoba ale nie miałabym do czego nosić.
Mi się właśnie wydawało, że do niczego mi nie będzie pasowac, ale im więcej widzę zdjęc tym bardziej się do niej przekonuje

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 00:03   #1383
Aniaa87
Raczkowanie

farfalla dzięki za dodanie moich fotek do katalogu . Co do Emilki, nie myliłaś się, jestem przeogromnie zadowolona. Ale niestety, apetyt rośnie w miarę jedzenia. śliwkowa mabel, szara ana.... ach...

rabat
na http://etorebka.pl/

Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5%
Aniaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 00:45   #1384
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa87 Pokaż wiadomość
farfalla dzięki za dodanie moich fotek do katalogu . Co do Emilki, nie myliłaś się, jestem przeogromnie zadowolona. Ale niestety, apetyt rośnie w miarę jedzenia. śliwkowa mabel, szara ana.... ach...

rabat
na http://etorebka.pl/

Wpisz kod 9e6597b7 i zapłać -5%
nie ma problemu wszystkie zdjęcia są w katalogu im więcej tym lepiej a jak nie ma to przez przypadek i przeoczenie Kurczę niestety prawda jak ja się cieszę że jestem na tyle niezdecydowana że przez to i brak kasy stwierdzam że na razie nei stać mnie na żadną z tych co bym chciała to już jest choroba powinnysmy wszystkie iść na terapię odwykową jakąś
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 00:55   #1385
a*a*a*
Ania

Cytat:
Ojej...biedna Elvie pewnie nie widać bardzo
Jak oceniasz krycie i dopasowanie minerałków do CP? To te z EDM? Z chęcią spróbowałabym mam mineralne pudry sypkie z Art Deco, który na teraz jest za ciemny i z Sephory, który jest średniawy, bo za słabo kryje...

Z tym kremem matującym, to masz rację - kiedyś używałam i było gorzej niż przy nawilżającym.

Właśnie niestety widać to zdarcie na Elvie, a przynajmniej ja widzę ale może jestem przewrażliwiona. Może jutro wstawię fotki to ocenicie.

Tak, ja mam EDM. Teraz się czaję na te nasze polskie. Bo, co jak co, ale prochy wciągają Jak dla minerały to jest odkrycie roku. Ciężko mi je porównać do CP, bo CP używałam dość dawno temu i tylko sporadycznie żeby lekko się zmatowić, bo nie mam większego problemu ze świeceniem się. Z minerałów obecnie posiadam tylko podkład, nie mam pudru, jeszcze (tzn. mam bambusowy- polecam, genialny). Ale jeśli chodzi o krycie, ujednolicenie cery to jestem jak najbardziej na tak. Zawsze można stosować kilka warstw na buzię, więc krycie można stopniować. A najlepsze jest to, że tych kilku warstw kompletnie nie widać, efekt tysiąc razy lepszy niż np. płynne podkłady, które używałam. Eee miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam Chyba namieszałam w tej wypowiedzi trochę. To pewnie dlatego, że już późno a ja chciałam jeszcze odpisać.

Ok, zamykam oczki i idę spać

Zapraszam do skorzystania z mojego kodu W dalszym ciągu czaję się na Mabel
Stary 2010-05-26, 05:35   #1386
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
chcemy!

masz może te na myśli?
Taaaaak właśnie kupiłam sobie taki czarny kuferek!!! jest za***i*****y można go nosić jak modelka go trzyma na zdjęciu lub przypiąć paseczek...to jest moja córeczka

---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Z butami to tak jak myślałam- blada Nawet jeśli udało by mi się załapać na 40, bo dziewczyny z wcześniejszej listy by zrezygnowały to pozostaje jeszcze kwestia rozm. 36 który wypada, już sama nie wiem, na 34 chyba Organizatorka raczej nie uzbiera kompletu, a co za tym idzie będzie musiała odesłać karton.
Cóż- bywa

Ja chcę foty kuferka z Mango!
Kochana, ja bym tam chętnie kupiła jakieś buty ale akcja na tym wątku toczy się niezmiernie szybko ale rozmiary sa pojechane...chinole sa małe dlatego takie buty produkują to nie na nasze słowiańskie rozmiary

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
nie ma to jak opisywać przedmiot na aukcji, jak się go na oczy nie widziało
Pozdrawiamy sprzedających z allegro

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 07:26   #1387
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki dla Dodeczki przepraszam za OT i to są raczej bronzero-róże
Bardzo bardzo Ci dziękuję
ja tych róży też mam trochę, ale nie wszystkie są strzałem w 10tkę, bo kupuję czasem pod wpływem impulsu, a nie potrzeby powiązanej z próbą dopasowania do cery
Bronzerka używam tak jak Ty, na kości policzkowe, czoło, nosek, nie na całą buźkę. Do matowienia wczoraj kupiłam chwalony puder Synergen z Rossmanna. Także jestem bardzo zadowolona! naprawdę warto. Oczywiście zostałam zjechana dziś przez moją kierowniczkę, że to puder do cery trądzikowej, no i ta "śmieszna cena", kiedy w przeddzień kupiła sobie puder z Pupy za przeszło 80zł.. Musiała się podbudować przecież negując mój

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
zdjęcia szarej Tolli
tak jak mówiłam jest świetna... w realu nie widać wgl tej białej nitki lepiej się prezentuje niż na zdjęciach frędzle troche pomięte, ale się wyprostują
jestem b. zadowolona
Torebka jest śliczniasta bardzo bardzo mi się podoba
Stary 2010-05-26, 07:26   #1388
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
zdjęcia szarej Tolli
jestem b. zadowolona
aa jest świetna brakuje mi tylko krótszej rączki żeby ją złapać do ręki też
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 07:52   #1389
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
zdjęcia szarej Tolli
jestem b. zadowolona
Super jest Muszę ją mieć
Cytat:
Właśnie niestety widać to zdarcie na Elvie, a przynajmniej ja widzę ale może jestem przewrażliwiona. Może jutro wstawię fotki to ocenicie.

Tak, ja mam EDM. Teraz się czaję na te nasze polskie. Bo, co jak co, ale prochy wciągają Jak dla minerały to jest odkrycie roku. Ciężko mi je porównać do CP, bo CP używałam dość dawno temu i tylko sporadycznie żeby lekko się zmatowić, bo nie mam większego problemu ze świeceniem się. Z minerałów obecnie posiadam tylko podkład, nie mam pudru, jeszcze (tzn. mam bambusowy- polecam, genialny). Ale jeśli chodzi o krycie, ujednolicenie cery to jestem jak najbardziej na tak. Zawsze można stosować kilka warstw na buzię, więc krycie można stopniować. A najlepsze jest to, że tych kilku warstw kompletnie nie widać, efekt tysiąc razy lepszy niż np. płynne podkłady, które używałam. Eee miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam Chyba namieszałam w tej wypowiedzi trochę. To pewnie dlatego, że już późno a ja chciałam jeszcze odpisać.

Ok, zamykam oczki i idę spać

Zapraszam do skorzystania z mojego kodu W dalszym ciągu czaję się na Mabel
Przede wszystkim- bidulka ta Elvie. Może można ją odesłać?
Co do EDM to się zgadzam w 100%- to również moje odkrycie roku Nie wiem jak ja wcześniej bez nich funkcjonowałam Większość podkładów "zwykłych" mnie zapychała i przez to miałam więcej niespodzianek do tuszowania, a używałam wiadomo, żeby ujednolicić skórę i tak w kółko- nie wyszłabym bez czegoś na twarzy, a jak już coś nałożyłam to przez to miałam więcej wyprysków A teraz z EDM to bajka jest Żadnych krostek, zero świecenia i cera jednolita

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Taaaaak właśnie kupiłam sobie taki czarny kuferek!!! jest za***i*****y można go nosić jak modelka go trzyma na zdjęciu lub przypiąć paseczek...to jest moja córeczka

Dawaj foty !

Cytat:

Kochana, ja bym tam chętnie kupiła jakieś buty ale akcja na tym wątku toczy się niezmiernie szybko ale rozmiary sa pojechane...chinole sa małe dlatego takie buty produkują to nie na nasze słowiańskie rozmiary

Chociaż jest trochę osób z małymi rozmiarami, ale to wiadomo- na każde zamówienie trzeba mieć takie osoby, a nie wszystko się wszystkim podoba
Też bym chętnie jakieś butki kupiła, może zaczaję się niedługo W tamtym tygodniu miałam mało czasu, ale teraz raczej jestem w domu i ( o ile laptop mi znowu nie nawali ) będę pilnowała zamówień Nie wiem czy będę nadążać za tamtym wątkiem, ale spróbuję

Niedawno pisałam, że nawet do lumpeksu nie mogę iść, a dzisiaj oficjalnie rozpoczynam swój sezon lumpeksowy Zaraz uciekam na dostawę, może mnie nie stratują

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 08:36   #1390
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Super jest Muszę ją mieć

Co do EDM to się zgadzam w 100%- to również moje odkrycie roku Nie wiem jak ja wcześniej bez nich funkcjonowałam Większość podkładów "zwykłych" mnie zapychała i przez to miałam więcej niespodzianek do tuszowania, a używałam wiadomo, żeby ujednolicić skórę i tak w kółko- nie wyszłabym bez czegoś na twarzy, a jak już coś nałożyłam to przez to miałam więcej wyprysków A teraz z EDM to bajka jest Żadnych krostek, zero świecenia i cera jednolita

A gdzie kupujesz EDM? Bo w drogeriach nie widziałam. Mogę prosić o namiary

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 08:44   #1391
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Niedawno pisałam, że nawet do lumpeksu nie mogę iść, a dzisiaj oficjalnie rozpoczynam swój sezon lumpeksowy Zaraz uciekam na dostawę, może mnie nie stratują
Dawno nic fajnego w lumpku nie wyczaiłam ale... na to trzeba mieć wenę. Samo wejście do takiego sklepu nie wystarczy...

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Ja też kiedyś Puffa używałam. W ogóle uważałam jeszcze do niedawna Max Factora za jedną z lepszych firm. Teraz tylko osławione minerałki i puderek bambuskowy
Może właśnie od kremu matującego jeszcze bardziej się świecisz? Naprawdę tak może być.Kremy matujące są dobre ale nie na dłuższą metę. Potem cerze brakuje nawilżenia i odpłaca się niestety w ten sposób.
Już mi się niedługo skończy. Została gdzieś połowa. Choć jakbym przejrzała szafkę, to pewnie jakiś zwyklaczek-nawilżaczek znajdę. Mam teraz ochotę na Aqualię Antiox, może będzie fajna
Stary 2010-05-26, 09:01   #1392
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Już mi się niedługo skończy. Została gdzieś połowa. Choć jakbym przejrzała szafkę, to pewnie jakiś zwyklaczek-nawilżaczek znajdę. Mam teraz ochotę na Aqualię Antiox, może będzie fajna
Ja polecam najzwyklejszy krem nawilżający-humektan Jeśli jeszcze nie używałaś to polecam. Kremy matujące wysuszają skórę dlatego jest tak, że robi się tłusta i świecąca. Humektan jest super, ja mam problematyczną cerę i od każdego kremu mnie zapycha i robią się krostki a od niego nic. Cud miód

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:15   #1393
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Super jest Muszę ją mieć

Dawaj foty !

[/COLOR]

Chociaż jest trochę osób z małymi rozmiarami, ale to wiadomo- na każde zamówienie trzeba mieć takie osoby, a nie wszystko się wszystkim podoba
Też bym chętnie jakieś butki kupiła, może zaczaję się niedługo W tamtym tygodniu miałam mało czasu, ale teraz raczej jestem w domu i ( o ile laptop mi znowu nie nawali ) będę pilnowała zamówień Nie wiem czy będę nadążać za tamtym wątkiem, ale spróbuję

Czatuj tam czatuj kochana, na słowiańskie rozmiarówki na jakies ładne buciki typu nude by się nie obraziła, najlepiej na zgrabnym obcasiku z zakrytymi palcami ja też uwielbiam ciucholandy oj bardzo

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:17   #1394
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja polecam najzwyklejszy krem nawilżający-humektan Jeśli jeszcze nie używałaś to polecam. Kremy matujące wysuszają skórę dlatego jest tak, że robi się tłusta i świecąca. Humektan jest super, ja mam problematyczną cerę i od każdego kremu mnie zapycha i robią się krostki a od niego nic. Cud miód
O widzisz, słyszałam o nim. Moja koleżanka z pracy, z bardzo problematyczną cerą, używa go. Nie pomyślałabym, że będzie dobry dla mnie, hmm.. Może ma jakąś niedokończoną tubkę, to mi da na spróbowanie.
Stary 2010-05-26, 09:23   #1395
golabek
Wtajemniczenie

Doduś przepraszam że znów Cie zamęczam ale ciekawość mnie zżera Czy zamiawiałaś coś w importerze torebek?
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 09:25   #1396
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoją przetłuszczajacą się swego czasu skórę uratowałam ... biolipidową Calmą Ziaji Wcześniej stosowałam kremy, toniki, maseczki matujace, antybakteryjne i spowodowały że skóra zaczęła produkować nadmierne ilości sebum (żeby sie bronić przed wysuszeniem). Postawiłam na nawilżanie i nie mam problemów z tłustą skórą

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 10:32   #1397
yaponeczka
Raczkowanie

dziewczyny, obficiłam dziś Lilly. Bardzo fajna torebka za te 19 zł. Ładnie sie układa na ramieniu i wcale nie robi się rogal tak jak na zdjęciu katalogowym.
Załącznik 3139517Załącznik 3139518Załącznik 3139519Załącznik 3139520Załącznik 3139521
Załącznik 3139522Załącznik 3139523Załącznik 3139524
Stary 2010-05-26, 10:48   #1398
Naomi21
Zakorzenienie

Szara Tolla bardzo fajna.

Lilly też, za tę cenę warto

Odczuwam głód torebkowy, dlatego proszę o skorzystanie z kodu Choruję na Marellę, ale obiecałam sobie, że jej nie kupię dopóki nie będę miała czegoś na koncie rabatowym. Wystarczy marne 2 złote
Stary 2010-05-26, 10:58   #1399
Ag4
AGA :)

Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu
Mam nadzieję, że torebka będzie się dobrze sprawować i właścicielka bedzie zadowolona!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 10:59   #1400
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golabek Pokaż wiadomość
Doduś przepraszam że znów Cie zamęczam ale ciekawość mnie zżera Czy zamiawiałaś coś w importerze torebek?
Wczoraj jeszcze miałam telefon od jednej koleżanki w tej sprawie, narazie czekamy z zamówieniem.
Stary 2010-05-26, 11:02   #1401
starlit
catch me if I fall.

Dziekuje za skorzystanie z mojego kodu
Chyba sie niedlugo skusze na imogene
Stary 2010-05-26, 11:07   #1402
golabek
Wtajemniczenie

Smile Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Wczoraj jeszcze miałam telefon od jednej koleżanki w tej sprawie, narazie czekamy z zamówieniem.
Dzięki Doduś za info Zastanawiam się nad zamówieniem
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:15   #1403
yaponeczka
Raczkowanie

A teraz Alice. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Była ze mna dopiero 2 razy, a już usłyszalam kilka pochlebnych uwag. Moja siostra stwierdziła, że jest to najładniejsza torebka za wszystkich etorebkowych.
Bardzo wygodna, można nosić na ramieniu na pasku i bez problemu na rączkach. Kolor trudny do określenia, bo napewno nie jest to beż, ani brąz, raczej taka kawa z mlekiem. I fajne jest to, że kolor super gra ze światłem tzn. zmienia delikatnie odcień na tle innych kolorów i dzięki temu pasuje do wielu rzeczy. I czarnych i pastelowych i szalonych, kolorowych.
Naprawdę porządna torebka, jedyny, minus jaki zauważyłam to problem z upchaniem A4. Aha i Alice wcale nie jest jamnikowata. Chociaż takie miałam wrażenie jak wyciągnęłam ją z kartonu. Na osobie i po ułożeniu wyglada całkiem normalnie.
Załącznik 3139598 Załącznik 3139599 Załącznik 3139600 Załącznik 3139601 Załącznik 3139602Załącznik 3139603 Załącznik 3139604Załącznik 3139605

i oczywiście zapraszam do korzystania z mojego kodu

Edytowane przez yaponeczka
Czas edycji: 2010-05-26 o 11:16
yaponeczka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 11:18   #1404
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Dziekuje za skorzystanie z mojego kodu
Chyba sie niedlugo skusze na imogene
Ja też poproszę o wsparcie, niech zamówi z moim kodem choć jedna kobietka i zrobi przelew Będe miała Tollunię szybciej
Stary 2010-05-26, 11:21   #1405
losek78
Zakorzenienie

piekna alice - jak marzenie
Stary 2010-05-26, 11:24   #1406
dodeczka84
Zakorzenienie

Dziewczynki, jeśli róż Bourjois to Santal czy Brun Poudre? Może któregoś koloru używacie? biorę te odcienie pod uwagę ze względu na brązowy kolor.
Stary 2010-05-26, 11:28   #1407
Pauleena
Rozeznanie

Dziewczyny zdałam egzamin! Jeszcze tylko jeden mi został w przyszłym tygodniu. No i wracam dzisiaj do domu, a tam co? A tam czeka na mnie moja szara Haddi Co za piękny dzień

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Pauleena jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 11:29   #1408
ignorantka007
Zadomowienie

Myślałam, wahałam się, aż w końcu zamówiłam Haddi szarą. Kusiła fioletowa Mabel, ale ją kupię bliżej jesieni, jeśli jeszcze będzie. Haddi powinna jutro u mnie być, jak będzie dobre światło to postaram się zrobić zdjęcia.
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:38   #1409
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdzie kupujesz EDM? Bo w drogeriach nie widziałam. Mogę prosić o namiary
Jakiś czas temu kupowałam na oficjalnej stronie EDM, ale teraz przerzuciłam się na allegro. Kupuję u sprawdzonej sprzedającej, przynajmniej mam pewność, że dostaję oryginalne i świeże produkty No i wiadomo, szybciej mam minerały u siebie, bo paczka ze Stanów wędruje dużo dłużej.
Polecam najpierw zamówić próbki żeby dobrze kolor dobrać, bo takie wybieranie koloru patrząc na monitor nie jest zbyt dobre Ja na samym początku od razu porwałam się na pełnowymiarowe opakowanie i niestety źle dobrałam kolor- na monitorze wydawał się ok, a w rzeczywistości robił ze mnie piękną pomarańczę
Namiary wyślę zaraz na PW

Cytat:
Dawno nic fajnego w lumpku nie wyczaiłam ale... na to trzeba mieć wenę. Samo wejście do takiego sklepu nie wystarczy...
A ja dzisiaj wyłowiłam letnią sukienkę wiązaną na szyi i tunikę z 'zaznaczonymi' ramionami ( ta tunika to mogłaby być właściwie sukienką mini, ale ja takich nie lubię ). Ale to prawda do szperania trzeba mieć wenę U mnie dzisiaj towar taki sobie więc kupiłam mało, a i nie byłam od razu na otwarcie, więc na pewno jakieś ładne rzeczy ktoś mi sprzątną wcześniej sprzed nosa
Cytat:
Czatuj tam czatuj kochana, na słowiańskie rozmiarówki na jakies ładne buciki typu nude by się nie obraziła, najlepiej na zgrabnym obcasiku z zakrytymi palcami ja też uwielbiam ciucholandy oj bardzo
Ok, to będę dawała znać jeśli będzie zamówienie na coś ciekawego i uda mi się połapać w tamtym wątku A ciucholandy są super

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:42   #1410
Iduś
Zakorzenienie

a ja czekam i czekam na moją torebke z raramodo ... to jednak nie to samo co etorebka

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości