Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-26, 14:07   #3301
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Melina Zazdrośnic...ciąg dalszy zmagań z marzeniami cz. 18

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
A no właśnie, muszę tylko wyczekac na odpowiedni moment Czy tak o, prosto walnąć nowinę?

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Ooo, przypomniałaś mi, o co miałam Naj zapytać

Kochana Naj, a co dokładnie piszesz o tym konkubinacie? Bardzo ciekawa jestem Gdyż niestety w takowym żyję
nic odkrywczego pisałam o legalizacji konkubinatów (żeby nie było - heteroseksualnych).
i wiesz, ja się cieszę, że jestem konkubiną

no i oczywiście GRATULUJĘ!!!
piękne zaręczyny, pierwsze przy nas, Zazdrośnicach -
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:10   #3302
Gleniusia
Zakorzenienie

gawa, gratuluję śliczny pierścionek oczywiście zazdraszczam
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:13   #3303
Choji
Zakorzenienie

Ślubu to udzielę ja. Zrobię sobie papiery przez internet!

mądra zamiast siedzieć i się uczyć to sobie czytam książkę którą Tż mi wczoraj przywiózł i oglądam "Gossip Girl" (ale ten serial to sobie wybaczę- w końcu po angielsku, wiec się uczę, nie?)

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:20   #3304
Biska
Zakorzenienie

Dziewczyny, jestem wzruszona To były najpiękniejsze zaręczyny na wątku!

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Będziemy mieć pierwszy lesbijski ślub na wątku, jesteście pionierkami. Aż się wzruszyłam
To samo miałam napisać

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
może napiszą o tym w gazecie - och ach soł romantik

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:20   #3305
raingirl
Zakorzenienie

Heeeeeej Wróciłam z salonów tzn byłam w trzech, ale w jednym nas olano, ale w trzecim było zarypiście i już mam pierwsze 3 typy kiecek I w ogóle się okazało, że rybki mi naprawdę pasują
Cytat:
dziewczyny mają rację - też miałam problemy z rodzicami (oj ta nadopiekuńczość) , w wieku 23 lat kazali wracać najpóźniej o 22 do domu i inne takie tam sprawy. Ale teraz patrze na to inaczej i wiem, że po prostu martwili się o mnie
To martwienie się czasem przybiera chore formy... kiedy ja idę do klubu wieczorem, gdzie znam 80% ludzi, gdzie nigdy nie było żadnej rozróby i gdzie nie jestem sama, tylko z całą bandą znajomych to moja mama potrafi nie spać i czekać aż wrócę mimo, że wracam taksówką i melduję się przychodząc do, wychodząc z klubu i będąc pod domem w taksówce. A najlepsze, że później ma do mnie nie raz żal że jest niewyspana na następny dzień :/
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
W poniedziałek mój braciak miał bierzmowanie - jak wracałam kolejką do domu, to na peronie zaczepił mnie 60-letni dziadek i mówi: "Widziała pani, co tam się w tunelu stało? Jeden się o mało nie przewrócił przez te pani nogi" (bo miałam krótką sukienkę i obcasy) No ja tam się zaśmiałam i wsiadłam do pociągu. Facet już siedział i mówi do mnie: proszę usiąść, pogadamy ja poszłam do przodu, kilka przedziałów dalej. Po 2 minutach przylazł i siada na przeciwko mnie i taki tekst: "ale pani ma śliczne nogi, no po prostu...ale ja oczywiście pani nie podrywam, to już nie na moje lata...ja sobie tak tu posiedzę i popatrzę" No i słuchajcie 15 minut tak siedział, non stop ze mną zagadywał, jaka to ja piękna jestem i w ogóle, i że właściwie to on przyszedł mnie obronić, bo tam z tyłu pociągu jacyś podpici goście siedzieli i niby mogli mnie zaatakować no beczka była niezła, jeszcze jak wysiadał to mnie w rękę pocałował i mówi jakieś złote rady, żebym była zawsze pewna siebie, żebym uważała i nie kusiła chłopców nogamihehe no uśmiałam się jak nie wiem
A to aktywny starszy pan
Cytat:
TAAAAAK!!! ZGADZAM SIĘ!!!
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Fajnie jest mieć narzeczoną
Jeeeeej, dziewczyny moje kochane, gratuluję !!
Się wzruszyłam
To już mamy cztery zaręczone w tej części... ach ten maj...
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ok. Właśnie poszedł sms o treści: Kochanie, właśnie się zaręczyłam z najlepsiejszą Madzią na wątku. Bierzemy lesbijski ślub, będzie dużo gości, możesz wpaść. Całuski - Madzia "

Trzeba było zapytać czy zostanie Twoim świadkiem
Cytat:
a tak w ogóle to opowiadał mi o swojej wnuczce, która ma 1,90 wzrostu i 19 lat i czasem siada mu na kolana
Przesada
Cytat:
Med, ale robimy wieczór panieński? A najlepiej weekend panieński i zapraszamy wszystkie Zazdrośnice, co Ty na to?
Taaaaaaaaak
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
A ja mogę Wam zagrać na organach
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:22   #3306
Biska
Zakorzenienie

Rain a masz jakieś zdjęcia?

Stary 2010-05-26, 14:27   #3307
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
chyba to wyśle mamie .....
nie będę taka jak ona i jej wyśle ....

Choć wciąż widzisz we mnie lenia
Na Dzień Matki ślę życzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności
Wnet nadrobię zaległości.
mam nadzieję że tego nie wysłałaś bo jest strasznie bezczelne
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Nie wpadłabym, że to welon. Raczej czapeczka krasnoludka. Wiesz jak to jest ze snami? Interpretuje się je na odwrót. Miło mi jednak, ze myślisz o mnie nocami

http://www.sennik.biz/sennik-zareczyny/
http://sen-sennik.pl/sennik-zareczyny/
oooo, według pierwszego sennika czekają mnie niedługo własne zaręczyny a Mateusz dzisiaj mówił że chce już być po pierwszym roku żeby się oświadczyć i wprowadzić
Cytat:
I doskonale rozumiem te problemy z poceniem - kiedyś mogłam się myć rano, wieczorem + wciągu dnia a i tak nieprzyjemnie pachniało i też stosuje etiaxil ale strasznie mnie podrażnia a ten Apers jest dobry?
dla mnie jest super a pociłam się jak facet ale widzę że jednak trzeba codziennie bo wtedy nie mam żadnych plamek a dzisiaj miałam w największych porywach takie wielkości pięciozłotówki. No i cena jest o wiele fajniejsza bo ja płaciłam 19 zł za 50ml a za etiaxil 50 za 12,5
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Problem w tym , ze oni nie zrobili to na spokojnie , tylko z wielkimi pretensjami .
A w ogóle szkoda gadać bo i tak nie zrozumiecie mnie tego co mnie boli i jak oni postąpili .
Idę się położyć bo strasznie mnie głowa boli .
to z nami warto gadać tylko jak trzymamy Twoją stronę ? dwa razy wzburzona powtórzyłaś że robili akcję poszukiwawczą ale Twoim psim obowiązkiem jest mówienie gdzie idziesz nawet jeśli to jest sklep.
Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Idę się dotlenić Do Zoo
W końcu trzeba wykorzystać ten roczny bilet
pozdrów pandy

Cytat:
TAAAAAK!!! ZGADZAM SIĘ!!!
gratulacje dla naszych dwóch Madzinków !!! ale się cieszę, czas wybrać kreację na wasz ślub
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
hehe, tylko własnie się zastanawiam, kto im tego ślubu udzieli
wizażowy ksiądz
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
nic odkrywczego pisałam o legalizacji konkubinatów (żeby nie było - heteroseksualnych).
i wiesz, ja się cieszę, że jestem konkubiną
to już lepiej brać cywilny niż legalizować konkubinaty bo czym to się różni ?
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

mądra zamiast siedzieć i się uczyć to sobie czytam książkę którą Tż mi wczoraj przywiózł i oglądam "Gossip Girl" (ale ten serial to sobie wybaczę- w końcu po angielsku, wiec się uczę, nie?)
Robbie Williams zrobił takie papiery i przyjaciół obżenił

zgadzam się, ja tak puszczam Gossip Girl, How I met your Mother i Desperatki

założyliśmy Mateuszowi konto w banku więc teraz już musi zrobić cv i rozesłać i nie ma wymówki że nie wie jaki podać numer konta

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Heeeeeej Wróciłam z salonów tzn byłam w trzech, ale w jednym nas olano, ale w trzecim było zarypiście i już mam pierwsze 3 typy kiecek I w ogóle się okazało, że rybki mi naprawdę pasują
jak to olano ? ale super że w trzecim Ci pasuje myślę że zdążą wszystko zrobić w tym chorym teminie jaki narzucił TŻ

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 14:28   #3308
najfajniejsza
Zakorzenienie

Rain, masz foty?
i właśnie o tym pisałam - więc mówię, że nic odkrywczego
plus to, o czym mówiła aleks swego czasu, że jak ktoś ma z tym problem, by nazwać kogoś żoną/mężem, to niech się idzie leczyć

Choji - tak, uczysz się, i moim zdaniem aż zbyt intensywnie - odpocznij i włącz napisy

Magdy - będę mogła sypać kwiatki i/lub nieść za Wami treny?
Stary 2010-05-26, 14:28   #3309
Biska
Zakorzenienie

Dziewczyny, poradzicie mi?

Chcę kupić dla Tż na urodziny maszynkę elektryczną do golenia, ale nie wiem czy na jego gruby i gęsty zarost to dobre wyjście, czy sobie poradzi? Możecie mi polecić jakiś konkretny model?

Naj, ale Ty jesteś zachłanna! Nie możesz nieść dwóch trenów... Odstąp jeden

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-05-26 o 14:30
Stary 2010-05-26, 14:36   #3310
Ilsa Lund
Zakorzenienie

boję się sama zwężać ten stanik bo nie wiem jak chyba go zaniosę za następne kieszonkowe do krawcowych ale miseczki ma cudowne

Stary 2010-05-26, 14:41   #3311
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Chcę kupić dla Tż na urodziny maszynkę elektryczną do golenia, ale nie wiem czy na jego gruby i gęsty zarost to dobre wyjście, czy sobie poradzi? Możecie mi polecić jakiś konkretny model?

Mój tata ma z Philipsa taką z 3 główkami i z jego zarostem daje radę, jest b. zadowolony. Mój M. też jakąś ma, ale on nie ma jeszcze grubego i gęstego zarostu.
Stary 2010-05-26, 14:42   #3312
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

mój ma gruby zarost (tzn. na drugi dzień ma tzw. 3-dniowy zarost ) i elektryczna z Brauna jakaś nie najgorsza chyba, ale w sumie to się nie znam, mu NIC nie daje. goli się taką: http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-86450/wi...200ml-Full.jpg
kosztuje kilkadziesiąt zł, ob nieelektryczna, więc najwyżej coś mu dokup.

i jeden tren Ci odstąpię, ale TYLKO wtedy gdy akurat drugą ręką będę sypać kwiaty, trzymając koszyk w zębach
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
boję się sama zwężać ten stanik bo nie wiem jak chyba go zaniosę za następne kieszonkowe do krawcowych ale miseczki ma cudowne
no, krawcowa to lepszy pomysł

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-05-26 o 14:45
Stary 2010-05-26, 14:45   #3313
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mojemu kupiłam taką: http://www.saturnpolska.com/produkty...i/340-series-3
Jest bardzo zadowolony
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 14:46   #3314
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain a masz jakieś zdjęcia?
Zdjęcia mam komórkowe i część bo drugą część robiła kumpelka bo mój telefon raczył wziąć i paść z głodu po drodze Jak mi prześle to Wam wszystkie załaduję na pocztę Tylko na tych zdjęciach to średnio widać to wszystko...
Ale jestem ciężko zakochana w dwóch modelach i troszkę mniej ale też ciężko w trzecim, do którego można zarypistą stylizację zrobić, bo jest bardzo specyficzny
Z resztą luknijcie sobie na stronę internetową:
http://www.elizabeth.com.pl/
Kolekcja 2009
-nr 04 - troszkę kiepsko się układa na dole jak dla mnie, bo wolę takie bardziej zwiewne materiały
- nr 12 - leciutka i piękny tren z tyłu ma, ale jakoś jest "nie moja"
- nr 16 - była na manekinie i zwróciłam na nią przelotnie uwagę, bo była na kole a ja nie chciałam na kole. Pani obsługująca, nota bene świetna kobita namówiła mnie na przymierzenie razem z halką na kole i... super no naprawdę nie wiedziałam, że może to tak świetnie wyglądać Świadkowa potwierdza z resztą tu na fotce bez koła też pięknie wygląda. Tu tego nie widać, ale te warstwy na dole między falbanami są zdobione takimi połyskującymi aplikacjami i takie "leciutkie" śliczne a z tyłu taki tren lekki
Kolekcja 2010
nr 11 - uśmiechnęła się do nas z okna wystawowego. Mój drugi typ - rowno z poprzednią. Pięknie się układa, leciutka, zwiewna, no cudeńko też ma taki tren lekki, nie do podpinania, tylko na palec ewentualnie
nr 15 - typ numer trzy. Na zdjęciu wygląda tak sobie, na wieszaku lepiej a na mnie (skromność ) świetnie, pod warunkiem, że się schowa te tiulowe ramiączka. Lekka, zwiewna, pięknie się układa
nr 66 - zupełnie nie moja - zrobiła mi z talii walec - nie wiem w czym rzecz, ale zaraz byłam dwa razy szersza w niej ale na żywo ładniejsza niż na fotce
To tyle... są droższe niż limit, który sobie narzuciłam, ale jeśli nie znajdę nic co mnie zachwyci bardziej to tam wrócę... co tam - raz w życiu się szarpnę najwyżej.
A w ogóle to podoba mi się muzyczka na tej stronie
Cytat:
jak to olano ? ale super że w trzecim Ci pasuje myślę że zdążą wszystko zrobić w tym chorym teminie jaki narzucił TŻ
No olano, bo weszłyśmy to dopiero po dłuższej chwili się wynurzyły sprzedające gdzieś z zaplecza, takie zagadane, że nawet nie raczyły odpowiedzieć na "dzień dobry". Porozglądałyśmy się po manekinach, postałyśmy i wyszłyśmy. Nie będę błagać o uwagę - im powinno zależeć, żeby dobrze zaprezentować towar... ja nie wymagam, żeby wokół mnie skakać, ale jakieś reguły obowiązują... a skoro nawet przywitanie olały, to nie świadczy o nich najlepiej, więc nie ma sensu się dopraszać o uwagę
Stary 2010-05-26, 14:47   #3315
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Mój tata ma z Philipsa taką z 3 główkami i z jego zarostem daje radę, jest b. zadowolony. Mój M. też jakąś ma, ale on nie ma jeszcze grubego i gęstego zarostu.
Właśnie o takiej z 3 główkami myślałam

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
mój ma gruby zarost (tzn. na drugi dzień ma tzw. 3-dniowy zarost ) i elektryczna z Brauna jakaś nie najgorsza chyba, ale w sumie to się nie znam, mu NIC nie daje. goli się taką: http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-86450/wi...200ml-Full.jpg
kosztuje kilkadziesiąt zł, więc najwyżej coś mu dokup.

i jeden tren Ci odstąpię, ale TYLKO wtedy gdy akurat drugą ręką będę sypać kwiaty, trzymając koszyk w zębach

no, krawcowa to lepszy pomysł
Naj, skombinujemy Ci takie zaczepy (chyba doniczki na kwiatki na balkonie są właśnie zahaczane takim czymś o barierkę) i będziesz mieć obie ręce wolne, jedną na tren, drugą do kwiatków

Stary 2010-05-26, 14:52   #3316
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Naj, skombinujemy Ci takie zaczepy (chyba doniczki na kwiatki na balkonie są właśnie zahaczane takim czymś o barierkę) i będziesz mieć obie ręce wolne, jedną na tren, drugą do kwiatków
Oj wystarczy jak na tasiemce jej powiesimy koszyczek, tak jak mają dziewczynki pierwszokomunijne na Boże Ciało i wio
Stary 2010-05-26, 14:53   #3317
Biska
Zakorzenienie

Rain, nr 4 z kolekcji 2009

Z kolekcji 2010 podoba mi się 59 najbardziej

Stary 2010-05-26, 14:53   #3318
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
mój też ma na razie drobny zarost i podobno wtedy warto mieć elektryczną
Cytat:
No olano, bo weszłyśmy to dopiero po dłuższej chwili się wynurzyły sprzedające gdzieś z zaplecza, takie zagadane, że nawet nie raczyły odpowiedzieć na "dzień dobry". Porozglądałyśmy się po manekinach, postałyśmy i wyszłyśmy. Nie będę błagać o uwagę - im powinno zależeć, żeby dobrze zaprezentować towar... ja nie wymagam, żeby wokół mnie skakać, ale jakieś reguły obowiązują... a skoro nawet przywitanie olały, to nie świadczy o nich najlepiej, więc nie ma sensu się dopraszać o uwagę
Podoba mi się 16 z kolekcji 2009, ach ! I ta muzyczka w tle jakoś na mnie podziałała że wyobraziłam sobie jakąś modelkę biegającą w tym po łące
a w 'Twoim' salonie wiedzą że potrzebujesz jej szybko ?

Stary 2010-05-26, 14:57   #3319
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się 16 z kolekcji 2009, ach ! I ta muzyczka w tle jakoś na mnie podziałała że wyobraziłam sobie jakąś modelkę biegającą w tym po łące
a w 'Twoim' salonie wiedzą że potrzebujesz jej szybko ?
Oni szyją od podstaw w 6 tygodni. Przerzucimy się pewnie na sam koniec lata z tym ślubem, bo z tym moim chłopem to ciężko coś załatwiać, więc jakby co to zdążą W tym drugim mi pani powiedziała, że jak jest sytuacja kryzysowa to nawet w dwa tygodnie wszystko od zdjęcia miary można zrobić. Tylko, że tam przymierzyłam dwie kiecki i pierwsza był bardzo ładna, ale szału nie było.
A te trzy tutaj to...
Stary 2010-05-26, 15:03   #3320
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Oni szyją od podstaw w 6 tygodni. Przerzucimy się pewnie na sam koniec lata z tym ślubem, bo z tym moim chłopem to ciężko coś załatwiać, więc jakby co to zdążą W tym drugim mi pani powiedziała, że jak jest sytuacja kryzysowa to nawet w dwa tygodnie wszystko od zdjęcia miary można zrobić. Tylko, że tam przymierzyłam dwie kiecki i pierwsza był bardzo ładna, ale szału nie było.
A te trzy tutaj to...
ale one w sumie mają cienkie ramiączka, jak się pod to zakłada stanik że tak spytam ?

Stary 2010-05-26, 15:06   #3321
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
ale one w sumie mają cienkie ramiączka, jak się pod to zakłada stanik że tak spytam ?
Może pod sukienkę piękny gorset? Albo stanik bez ramiączek.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Rain Ładne są.... będziesz pięknie wyglądała.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
mój też ma na razie drobny zarost i podobno wtedy warto mieć elektryczną
A czemu?
Stary 2010-05-26, 15:08   #3322
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Stanik bez ramiączek, albo wszyte miseczki w kieckę. One wszystkie były ładnie profilowane w strategicznych miejscach, a ja znowu tyle tego nie mam, żeby się bać takich akcji

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Rain Ładne są.... będziesz pięknie wyglądała

Na razie mam do zwiedzenia jeszcze z 5 salonów w Szczecinie a później sobie zrobię rajd do Świdwina i Koszalina, ale to dopiero po 15.06. Zobaczymy co konkurencja ma do zaoferowania
Stary 2010-05-26, 15:11   #3323
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, gratuluję: roza:

pagka, no 60-latka chyba nietrudno rozpalić...chociaż zależy, co rozumiemy pod pojęciem rozpalić lecz moje "śliczne" nóżki można oglądać na poczcie w starych zdjęciach

a tak w ogóle to opowiadał mi o swojej wnuczce, która ma 1,90 wzrostu i 19 lat i czasem siada mu na kolana
No nie wiem czy tak nietrudno Ja wiem, że są twoje fotki na poczcie, ale chciałabym zobaczyć twoje nogi w momencie kiedy widział je ten napalony 60latek

Rain fajne sukienki Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je na tobie
Stary 2010-05-26, 15:13   #3324
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain fajne sukienki Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je na tobie
Tylko tak patrzę, że te foty to średnie wyszły, więc będziecie na to musiały wziąć poprawkę
Stary 2010-05-26, 15:17   #3325
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

hej hoo..

zaliczyłam opisową zaspałam dziś znowu ale naszczęście dojechałam na kolosa..
w ogóle baba jedna zgubiła moją pracę z gramatyki i co w takiej sytuacji? pytam się jej co teraz a ona że ona nie wie jakaś porażka... a mam do napisała oprócz zgubionej pracy 2 testy do 14 czerwca bo wtedy mam praktyczny i chyba nie zdąże nie wiem co mam zrobić skoro ta kobieta tez nie wie... no wkurza mnie to niemiłosiernie..
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 15:19   #3326
pagka
Wtajemniczenie

Rain damy radę

Zobaczcie w ogóle na 56 suknię z kolekcji 2010. Nie chodzi o suknię, ale o modelkę. To jest przykład jak nie należy pozować Jak zobaczyłam te otwarte usta to myślałam, że popuszczę ze śmiechu
Stary 2010-05-26, 15:23   #3327
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Może pod sukienkę piękny gorset? Albo stanik bez ramiączek.

A czemu?
mmm, faktycznie, gorsety są ładne, podobają się i mi i TŻ a skoro już wiem że stanik trzyma się na obwodzie to mogłabym tak raz iść

a nie wiem, Mateusz ma taką teorię że na miękki zarost najlepiej jest mieś elektryczną ale nie umie powiedzieć dlaczego a sam goli się jednorazówkami
Cytat:
Stanik bez ramiączek, albo wszyte miseczki w kieckę. One wszystkie były ładnie profilowane w strategicznych miejscach, a ja znowu tyle tego nie mam, żeby się bać takich akcji
no ja mam a że pięknie będziesz wyglądać to Antii pisała, chociaż ja też tak myślę

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Zobaczcie w ogóle na 56 suknię z kolekcji 2010. Nie chodzi o suknię, ale o modelkę. To jest przykład jak nie należy pozować Jak zobaczyłam te otwarte usta to myślałam, że popuszczę ze śmiechu
rzeczywiście jak połączenie ryby i szczurka

Stary 2010-05-26, 15:24   #3328
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
mmm, faktycznie, gorsety są ładne, podobają się i mi i TŻ a skoro już wiem że stanik trzyma się na obwodzie to mogłabym tak raz iść

a nie wiem, Mateusz ma taką teorię że na miękki zarost najlepiej jest mieś elektryczną ale nie umie powiedzieć dlaczego a sam goli się jednorazówkami
Ja już się nakręciłam na ten:
http://www.dopasowana.pl/product-pol...ade-4547-.html
Tylko do Polski nie sprowadzają 60tek, ale co tam dam radę, oby do mojego ślubu nie przestali ich produkować.

To mu możesz elektryczną kupić na urodziny albo na jakieś święta.
Stary 2010-05-26, 15:30   #3329
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już się nakręciłam na ten:
http://www.dopasowana.pl/product-pol...ade-4547-.html
Tylko do Polski nie sprowadzają 60tek, ale co tam dam radę, oby do mojego ślubu nie przestali ich produkować.

To mu możesz elektryczną kupić na urodziny albo na jakieś święta.
Ty to sobie już wszystko zaplanowałaś, co ? fajny bo jest gładki i nie będzie się odznaczał i odpinane ramiączka. Ale 'dam radę' w sensie w 65 czy chcesz sprowadzać ?

to mu kupię jak mi powie jaką chce bo nie chcę kupić złej. A ja tam lubię patrzeć jak się goli normalną i nie wiem czy nie jest tak że elektryczna nie pobudza wzrostu i ciemnienia włosa

Stary 2010-05-26, 15:30   #3330
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:

Ma minę pod tytułem "ej ty, oddawaj moją kanapkę"

Mi w zdjęciach mody ślubnej strasznie nie podoba się tendencja do kurczenia przez modelki ramion tak "do środka" przy trzymaniu rąk na biodrach... nie mam przykładu na focie... ale wygląda to trochę dziwacznie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości