|
|
#1411 |
|
Przyczajenie
|
Źródłem zadowolenia jest dla nas równowaga między planami, a tym, co przynosi każdy dzień. Aby zachować stały środek - musimy dokonywać optymalnych wyborów. Nie stać nas na kompromis w dziedzinie jakości. Sięgamy tylko po to, co sprawdzone i trwałe.
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
no.. przez parę części mnie tu nie było, ale teraz chyba witam Was na nowo
![]() Naprawdę tęskniłam . Naprawdę moje serce nie potrafiło funkcjonować bez takiego chama, prostaka i skur****na , ale i zarazem czułego, romantycznego i cudownego faceta jak ty .
Co jeśli powiem Ci, że po tych kilkunastu miesiącach bólu bez Ciebie, nadal zrobię wszystko by z Tobą być ? To nie jest tak, że kleję się tak do każdego . Ciebie po prostu kocham, i nie mogę patrzeć jak właśnie odchodzi miłość mojego życia .
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
KissMeOnceAgain, CookieCrisp, poprostuAsiss, boundlessly, grise -
promyczki moje kochane, naprawdę nie zasłużyłam na tyle pochwał, a w szczególności od takich talenciar <3 ;** czii - a ty czarujesz i czarujesz ;** Proszę, nie zakochuj się. Chcę móc bez skrępowania patrzeć w te oczy. To tylko ja. Chcę jedynie Ciebie. Miłość? Nie jest u mnie mile widziana, właściwie to niech nawet się nie zbliża. Pożeglować na obłokach chcę. Popatrzeć twoimi oczami na świat. Wśród ludzi rozpoznać się, dostrzec jak widzisz mnie ty.
|
#1414 |
|
Przyczajenie
|
Prawdziwa miłość nigdy nie staje się przeszłością. Kiedy kochasz kogoś naprawdę mocno, na całe życie zostaje ci w sercu blizna. Możesz robić, co chcesz, żeby zapomnieć o tej miłości, ale ona i tak wraca do ciebie jak fala, ilekroć masz spokojną chwilę.
Musisz walczyć, przecież nie masz Przecież nie masz nic lub prawie nic Musisz walczyć czas zatrzymać Czas zatrzymać zły, zatrzymać łzy I pamiętaj, że nie możesz się poddać. Idź i pokaż wszystkim, że świat należy do Ciebie, a nie do tego dupka co złamał Ci serce!
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
Taki niewinny wierszyk na początek
![]() Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę szesnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag . mój czas jest wolny, a Ciebie nie ma w nim. witaj w tym świecie co nie regeneruje, a degeneruje "zwycięzców"..
|
#1416 |
|
Rozeznanie
|
Sprawiasz wrażenie kogoś, kto właśnie wyszedł spod prysznica i zapomniał się uczesać.
Zafascynowały ją dołeczki na jego buzi oraz sposób w jaki mrużył oczy - czekoladowe oczy, w których migotały złote iskry. Czuła siłę ręki, trzymającej jej dłoń. Pragnę by ten wieczór należał tylko do nas. Muszę przyznać, że mi zaimponowałeś.
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
ponieś konsekwencje swoich czynów
- Cholera! To w końcu będziesz ze mną, czy nie? - Jak włożysz dłoń do ognia i się nie poparzysz, to owszem.
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
... bo na niego nie padał żaden śnieg
ani grad ani nawet zwykły letni deszcz on był jak słońce; osuszał wszystko, nawet najtrwalsze łzy . Lubiła słony smak Jego uśmiechu gdy przechodziła obok niego niezauważona Twoja niegdyś moja twarz dziś tak bardzo obca mi Ja pełna jestem ludzkich sprzeczności, więc zostań proszę chwilę, kiedy mówię; dość Ciebie Nie mogę nie chcę nie muszę o Tobie nie myśleć Pozwalam Ci wejść w butach możesz przyprowadzić pijanych znajomych i wziąć ze sobą butelkę wódki tylko przyjdź już, cierpliwość ma swój koniec Wszystko przeżywam od początku, te lata związku, w minucie każdą z sekund Nie czekała aż wróci, ale drzwi zawsze zostawiała otwarte Mrs Unfabulaus - Ty wiesz, że ja Tobie do pięt nie dorastam, kobieto. + otojest, bajkowa-
|
#1419 |
|
Przyczajenie
|
I nastała pustka. wielka, dołująca, niespodziewana pustka.
Płonące niegdyś serce powoli wygasało. To co nazywałeś mianem miłości, nią nie było. Pomyliłeś pojęcia. Jutro znów okłamiesz mnie pocałunkiem. kocham te smutne zachody słońca w samotności. kiedy po burzy nie wychodzi już słońce, czy to koniec? skąpana w promieniach słońca, upajam się tą wygasłą miłością. Kiedyś kochałam każde twoje słowo, każdy twój gest, twoje wielkie smutne oczy, twój sposób mówienia i twoje cholerne, zakłamane, szydercze serce. wybacz, ale to nie była miłość, to tylko durne zauroczenie. serce szaleję, gdy oczy me Cię widzą.
|
#1420 |
|
BAN stały
|
to nie jest normalne. śnisz mi się 3 noc z rzędu. a czasami to mam nawet takie wrażenie, że Cię kocham. |
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
grise, dreams_x33, abunee, Magari91, dontgivemenames, poprostuAsiss <33
1. Wszyscy jesteśmy szczęśliwi, chodźmy się uszczęśliwić bardziej. 2. Bóg zbłądził. Twoja uroda to sprawiła. Chciałam poskarżyć się na Ciebie Bogu, ale i on jest w tobie zakochany. 3. Jeśli przez pomyłkę błąd popełniłam, zapomnij o nim. Ale zapomnij tylko o pomyłce. Przez pomyłkę nie zapomnij o mnie... 4. Ci, którzy próbują, nigdy nie przegrywają... Nigdy! 5. Jeśli rozłożę bagaż na dłonie, ramiona i głowę, może uniosę ten ciężar? Ale ciężar na sercu… tego unieść nie potrafię. 6. Chcę, żeby twoje stopy zostały trwałym elementem tego mieszkania. 7. Myślałam o tobie całą noc. Między 1 a 2 zastanawiałam się, czemu powinnam cię kochać. Miedzy 2 a 3 stwierdziłam, że nic w tym złego. A po 3, że będę kochać tylko ciebie i nikogo innego. Kocham cię. 8. Twoje usta milczą. Moje usta milczą. Nasze oczy mówią wszystko. 9. Nie mam szans, ale nie mogę się poddać. To mnie nie zniechęca. Kochaliśmy się tylko raz, jeden raz, na początku, ale on już nie chce więcej. Odtąd jestem jak złodziej. Kradnę przelotne chwile... 10. Tak wiele chcę ci powiedzieć… Usiądź wygodnie i posłuchaj. Mam tyle marzeń i nadziei, które pragnę z tobą dzielić.
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
do wody skoczymy tylko tam, gdzie błękit jest najintensywniejszy
A na wysokości serca zawieszę tabliczkę z napisem: " TEREN BUDOWY, WSTĘP ZABRONIONY "
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
w każdej nucie, gdzie tylko spojrzycie, gdzie się udacie - miłość jest wszędzie.
kochaj mnie na podłodze. |
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
nie liczy się nic, gdy dopada nas pragnienia rytm..
zasady są po to, żeby je łamać; inaczej jest z obietnicami, ich kolego, nie wolno ani łamać, ani rzucać na wiatr. do cholery! obietnice się dotrzymuje! gdyby to coś zmieniło, gdybym mogła Cię odzyskać, zgodziłabym się na powrót zimy. jeśli z zimą transportowałyby się tamte twoje gorące uczucia co do mojej osoby. nie chciałam Cię nigdy wcześniej tak bardzo jak teraz.. do obecnych dni, nie pasuje ja i nie pasujesz Ty.. widok waszego wspólnego zdjęcia - bezcenny. moja mina- zgorzkniała. zaciśnięte do krwi wargi.. wzruszone dłonie.. i tak wiemy oboje.. zrobiłam sobie animację na komputerze. co 5 sekund pojawia się Twoja inna część ciała. mam ją ustawioną jako avatar na każdej stronie, jako tapeta w komórce, wygaszacz i na pulpicie. w sumie, bez niej, i tak ciągle migałeś mi przed oczami.. kogo ja oszukuję.. |
|
|
|
#1425 |
|
Gość
|
Nie odzywał się miesiąc a nagle stanął w moich drzwiach i zachowywał jakby nic się nie stało... Nie żyję z dnia na dzień, żyję tak aby było mi dobrze. Nie ważna jest ilość znajomych, ważne jest tylko to czy oni naprawdę są godni zaufania. Nagle wspomnienia wróciły, gdy Ty stanąłeś w moich drzwiach. I co ja mam teraz zrobić ? obiecywałam sobie że dwa razy do tej samej rzeki nie wejdę , ale Ty dalej jesteś czarującym ideałem... |
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
oddałam mu marzenia.. a Ty co ? ..
Muszę się wyremontować. Od środka.
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-05-26 o 23:26 |
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki, Paralogiczna, grise, Drift - o mamuniu, dziękuję i serduszka dla was. <3.
- to nie ma sensu.
- nie zaskoczyło. miałam ten kluczyk, miałam! chcieli mi go zabrać, więc go połknęłam. utknął mi w sercu i straciłam go. - teraz nie mam jak otworzyć twojej duszy. nie jestem z tobą, jestem w tobie. wędruję w twej krwi. nie skalecz się, nie chciałabym cię stracić. |
|
|
|
#1428 | |
|
Zadomowienie
|
czasem myślę sobie, że Twoimi oczami patrzeć można tylko po kieliszku wódki. Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Przyczajenie
|
hmm, w sumie to wiedzą Mrs Unfabulous
Love_HateYOU grise otojest Drift TajemniczaPanna dresowa Siatkarka18 z innej bajki CaMa ciiri myCh m4dziar4x że aj <3 them. _Panna_Migotka_, CookieCrisp- a wy gdzieś są? _________________________ ____ Miłość jest jak płonąca, jaśniąca blaskiem gwiazda. Po miliardach lat czekania; - gaśnie, stygnie i zstępuje z areny życia. Iamanitine /I am amanitine. Amanityna «śmiertelna trucizna wytwarzana przez muchomory»/ - Przestań traktować mnie tylko jak lolitkę - młodziutką, rozbudzoną erotycznie dziewczynę, budzącą zainteresowanie seksualne dorosłych mężczyzn. Ja mam uczucia.! - powiedziała z rozpaczą. on odrzekł przy odgłosie piekielnego gruchotu towarzyszącym złamaniu jej serca: - i tak nie potrafiłaś robić nic innego. Faceci to patafiany. ![]() Nie musisz mi powtarzaćże jestem twoją femme fatale - kobietą tajemniczą, piękną i wyrachowaną, przynoszącą zgubę zakochanym w niej mężczyznom. Doskonale zdaję sobię z tego sprawę.
byłeś mi jedyny, jedyny jak nigdy nikt... ![]() Edytowane przez otherstory Czas edycji: 2010-05-27 o 10:01 |
|
|
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
A Ty już zawsze będziesz gwiazdką na mym niebie.
- Co robisz? - Siedzę i czekam. - Na co? - Na zbawienie, bo na Ciebie to już nawet liczyć nie można
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Skarby niezmiernie mi miło,że o mnie pamiętacie mimo,że dość dawno tutaj sie pokazywałam to sprawia,że chcę się tutaj wracać . <3
_________________________ ____ I tylko resztka żalu została gdzieś pod powiekami. Pluł jak każdy chłopak. Ale tylko on robił to tak seksownie ![]() Jak wytchnienia cień. Tylko teraz,w tym momencie. Nie jutro i nie za miesiąc czy rok. Wiem nawet,że jadł tylko tą niskoprocentową śmietanę. Jej bronią był brak broni. Dzień za dniem coraz dalej spoglądała w przydrożny las. Uśmiech na niepogodę. jesteśmy jak "Cześć - cześć". |
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33- ale mi milutko
ja sobie tez podbieram od Ciebie jakieś perełki![]() palcami na moim ciele wczytałes we mnie miłość,przypieczętowałeś pocałunkiem "- Jak długo się już znamy? -Cztery lata z wieloma dziurami pośrodku. - Jak brokat nadjedzony przez mole? - Jak dwoje ludzi, którzy nigdy nie chcieli wziąć na siebie żadnej odpowiedzialności- którzy chcieli mieć wszystko i nic nie dawać." "Za to siebie cenię, że w największej k...wa gnojówie życia, na dnie dna, ciągle potrafię emanować poczuciem humoru." When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew. Miało by nie wyjść? Nie wyobrażam sobie!
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ 'I can't get You off my mind. No matter what I do
I'm wishing You were here, with me .' Nie mogę wyrzucić Cię z mojej głowy. Nieważne co bym robiła, życzę sobie żebyś był tu, ze mną..
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
Toogether93-dziękuję słoneczko
![]() +CukrowaPanna, Sharmila, summy agrr Szczere emocje zdarzają się tylko u dzieci Szczęście i nieszczęście wchodzą tymi samymi drzwiami Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy. Cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił tego, czego się pragnie Prawdziwa miłość pozwala każdemu iść swoja drogą, bo to nie może w żaden sposób oddalić od siebie dwóch połówek 'Dobrze, że za marzenia nie karają bo bym siedziała na dożywocie' Utonęłam na chwilę w twoim spojrzeniu Rozwal ten mur między nami ! Proszę .. ![]()
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy patrzę w Twoje oczy widzę duszę i serce krzyczące z bólu i tęsknoty. : (
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem, ale dopóki Kamisha nie wróci ja się nie udzielam ;* <3
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
and say 'goodbye' to, although it is most difficult from words.
|I mówię 'żegnaj', mimo, że to najtrudniejsze ze wszystkich słów.|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
bajkowa - <3
co się dzieje z naszą Kamisha ? ![]() ________ Tylko ona potrafiła grać na urwanych strunach. ' Ty - mój pech i fart'. 'Tylko zostań tu i siądź i bądź'. Bądź mym dopełnieniem. złóż mi tysiące obietnic. Zamknij oczy gdy zbliżam się do Ciebie. Cicho stąpaj po podłodze mojej delikatnej wyobraźni. To nie nowość że łzy płyną najczęściej z powodu naiwności. |
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
setki smsów, dziesiątki mailów, to wszystko co zostało mi po Tobie... i znowu jesteś dostępny, z tym samym opisem "kocham cię Martynko"... szkoda, że nie dodałeś jeszcze do tego "a tą która mnie kocha mam gdzieś"... zawsze mówiłeś, że jestem Twoją wariatką, że tylko ja noszę czapkę w lato a sandały w zimie, że tylko ja potrafię tak wyśmienicie przyrządzić schabowe z sałaty... że tylko ja potrafią tak dobrze całować wisząc na trzepaku do góry nogami... niestety nie tylko ja Cię kocham.... ona też.. zrobił jej zdjęcie z ukrycia. jak zwykle gdy ją śledził. postronny obserwator zobaczyłby ekstrawagancko i krzykliwie ubraną nastolatkę. on widział więcej. widział jej odważne żółte szpilki, w których stąpała twardo po ziemi. ostro zielona sukienka, krzycząca do przechodniów, "spójrzcie jestem tutaj". iście szokująca, jagodowa torebka, która jakby mówiła "mam wszystko czego mi trzeba". i te usta pomalowane czerwienią uśmiechające się szeroko i pokazujące "jestem szczęśliwa". to widział on, zakochany w niej, szary człowieczek. krople deszczu spadały na wymięte margerytki, które ściskał w dłoni. co i rusz nie tylko kropla deszczu spadała na ich białe płatki, ale i łza, której nie zdążył zetrzeć swą szorstką ręką. ból jaki czuł po JEJ stracie był nie do opisania. rzucił kwiaty na białą trumnę, znikającą mu z oczu. ostatni raz, ostatnie pożegnanie.... ____________________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

ja sobie tez podbieram od Ciebie jakieś perełki