|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XV
jezu głowa mnie tak boli dwa dni, że to jest jakiś koniec, nawet na chwilę nie przestała.
mousedream - za którym razem zdałaś prawko? gratuluję
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz dzisiaj mam weekend, jutro do Białegostoku <jupi>
Laski, ciagle mysle o tej kolezance co jej odmowilam wspolnego wyjazdu... Mam sie tym nie przejmowac juz?! WYmyślcie coś, pocieszcie mnie!!! |
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Patuś haha skąd ja to znam.. ;d raz uwziely sie na mnie gowniaty, ale niestety z rodzin patologicznych, kuratorow mialy itd.. no i na miescie do mnie dziwka itd, raz nawet jajkiem jedna we mnie rzucila, ale nie trafila..
no ale w koncu wzielam kolezanke, zdobylam jej nr, zadzwonilam i mowie, ze jak cos ma, to czekam tu i tu, i zalatwmy sprawe.. no a ona przyszla, z 10 kolezankami, stanela 10 metrow ode mnie i ani kroku w przod.. ja podchodze, a ta ucieka.. pomine pare szczegolow z tej konfrontacji....nie ma czego wspominac...---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Lily nie masz sie co przejmowac.. Mogly spytac, czy chcesz, a nie stawiac przed faktem dokonanym. Juz dawno zaplanowalas ten wyjazd, z TZ, chcecie spedzic go tylko we dwoje.. a z nimi mozesz gdzies jechać przecież jak chcesz, ale na te "wymarzone wakacje" z nimi niestety ale nie masz ochoty...
|
|
#4654 |
|
Wtajemniczenie
|
ouu - dobrej zabawy zycze
![]() lily - dobrze zrobiłas, chyba wiadomo ze chcesz czas z tż spedzic, a nie miec je tez czesto na głowie, to jest wasz wyjazd i nie przejmuj sie nimi
|
#4655 |
|
Wtajemniczenie
|
kto mnie zaprosil na fejsbuk ? :d
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
Lily jeszcze pytasz czy dobrze zrobiłaś?!
no to chyba jakaś kpina, to Twoja sprawa jak spędzasz wakacje. Wcale się nie dziwie , że chcesz spędzić tylko z Tż a nie zgrają koleżanek. Poza tym ona nawet nie zapytała Ciebie co sadzisz o takim pomyśle, czy byś chciała , tylko sobie wymyśliła coś bez Twojej wiedzy. bardzo bliska to koleżanka? |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Czy bardzo bliska nie, ale jestesmy dobrymi kumpelami zaprosilam ja rano na 18... A "przyjaciolka" to chyba wiecie...
|
|
|
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie lily, nie masz sie czym przejmowac, naprawde
|
#4659 |
|
Zadomowienie
|
ja niewiele wiem , bo jestem nowa. ale skoro tak mówisz, to w ogóle się nie powinnaś przejmować.
nie obiecywałaś jej chyba wspólnych wakacji ... |
|
|
|
#4660 |
|
Wtajemniczenie
|
no naprawde sie nie przejmuj, ciekawe czy jakby one mialy tz to takie chętne bylyby zabierac ze soba kolezanki
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jutro rozmowe o prace!
Trzymajcie kciuki ! |
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie, ta co przyszla do mnie z "cudowna nowinka" to by mi tak nie przeszkadzala, mialabym z kim w pokoju mieszkac i wogole, ale ona jest troche dziwaczka, do morza nie wchodzi bo sie boi ze ja ryby pogryza... A z moja wspaniala, najlepsza, cudowna, lojalna, najukochansza przyjaciolka to chyba oczywiste... Jak nawet obce mi kolezanki z klasy mowia, ze tez zauwazyly jej pieprzone zaloty to wiecie... Na co mi to. Jedyne co, to przykro mi z powodu tej kolezanki, bo tak stanowczo odmowilam, ale naprawde to mial być "nasz wyjazd" moj i tż (moj kuzyn tez chcial ale sie wycofal z reszta uznal, ze ma 19 lat i jest "za stary" i nie pozwola mu jechac, bo jest do 18, ale on juz od poczatku nie chcial, bo oczywiscie moi rodzice mu zaproponowali, ale on z powodu choroby - wypadania wlosow- nie chce nigdzie jezdzic)!!!
|
|
|
|
#4663 |
|
Zadomowienie
|
to może tej jednej wytłumacz na spokojnie jak nam, że to ma być wasz wyjazd itd.
a tą drugą zlej ciepłym moczem. o tyle. |
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
Lily dobrze zrobiłaś
Teraz mi poradźcie. Bo idę jutro robić te zdjęcia na ten konkurs w szkole. Mogę ubrać te krótki spodenki + galowa bluzka + marynarka, czy się ubrać całkiem na galowo? Bo pani R. (vicedyr.) jest po***ana i teraz nie wiem. W całkiem galu będzie mi się niewygodnie robiło te zdjęcia
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
no chyba raczej powinno być Ci wygodnie
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
No, tż powiedzial, ze z nia pogada i jej na luzie wytlumaczy, ze nie mialam zlych intencji tylko chce jechac z nim, bo to nasz pierwszy wyjazd wakacyjny, pierwsze dluzsze wczasy i to za granica... W tamtym roku bylismy tylko na 5 dniowym wypadzie z moimi rodzicami...
I Tż powiedzial, ze jak ta "przyjaciolka" bedzie chciala z nim robic prezent dla mnie, to on sie nie zgodzi z nia sam na sam byc, ze albo jeszcze z ta jedna kolezanka albo wogole... Noir, a nie mozesz wziac jakiejs dzinsowej spodniczki, bialej bluzki i zakietu? |
|
|
|
#4667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
asiek -
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moja mama ;dd
|
|
|
#4671 |
|
Wtajemniczenie
|
aha oks : D
|
#4672 |
|
Rozeznanie
|
;d bylo slonce i w ogolee wakacje a potem deszcz ;d
ej laski kiedy u was jest konferencja?
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a cycuszki pokazałas:p Zdałam na pierwszy razem a dzisiaj miałam pierwszą jazde na legalu bez L na dachu D a jutro jade samochodzikiem sama do szkoly a pozniej do pracy lily dobrze zrobilas
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
pokazałam haha!
a mieszkasz w większym mieście czy za przeproszeniem na zadupiu bo ja już niedługo będę zdawać |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka konferencja
?
|
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
zatwierdzajaca ostatecznie oceny
![]() u mnie 18 czerwiec.
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa napisałam całą wiadomość i się usunęła ;///
dobra nie piszę 2 raz, z tą plotką wyszło na to że jestem ******ta i zmyślam różne historie Dostałam pierwszą kasę na 18
|
|
|
|
#4679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po 2 ona nienawidzi jeansu jest naprawdę po***ana do pół uda, w lekką kratkę, ciemnoszare z mankietem edit: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1274624100
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2010-05-27 o 20:41 |
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
a no to ja nie wiem kiedy
![]() W kazdym badz razie moja klasa 25 osob na 30 ma zagrozenia z matmy w tym ja hahaha Bo mamy tylko po dwie oceny, a ja mam 2 z klasowki i 1 z kartkowki za***ioza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

no ale w koncu wzielam kolezanke, zdobylam jej nr, zadzwonilam i mowie, ze jak cos ma, to czekam tu i tu, i zalatwmy sprawe.. no a ona przyszla, z 10 kolezankami, stanela 10 metrow ode mnie i ani kroku w przod.. ja podchodze, a ta ucieka..
pomine pare szczegolow z tej konfrontacji....nie ma czego wspominac...