![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Roc, Irena Eris, Sephora, Lancome... zapraszam:)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
8 plasterków WhiteStripes do wybielania zębów
Cień pojedynczy Lancome w brzoskwiniowo-złotym kolorku to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
bezfirmowy, języczkowy do podkładu - Essence of Beauty - podwójny ; blending & eyeshadow brush (z naturalnego włosia) - NOWY Sephora - podwójny; fioletowy - smudge&eyeliner (w opakowaniu z ulotką) - NOWY Sephora - podwójny; pomarańczowy - smudge&shadow (w opakowaniu z ulotką) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Jednak będę sie upierać przy dwóch sephorowych
![]() ![]() Ja proponuje tak: 2 sephorowe pędzelki, pedzelek essence of beauty za peeling Aquolina, pedzel Gosh, i do wyboru: żel cukier puder Athena's (250ml) balsam cukier puder Athena's lub z Aquoliny125ml: żel poziomka żel cukier puder balsam poziomka balsam cukier puder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
BAN stały
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- podoba mi sie baza UD i Aquolina, żel pod prysznic Caramel Cream, 300 ml, nowy, nieużywany. ale czy sa aktualne? ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
bo teraz opocz normadermu wpadlo mi tez w oko: * VICHY emulsja matująca do twarzy z filtem SPF 50, nowa, 40ml (emulsja była nieudanym prezentem i leżała w szufladzie jakieś 2 miesiące, ma podniszczony kartonik) ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- chyba nie bardzo widze cos dla siebie.. ;( ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nie znam niestety ich ceny,bo dostałam.Fotki za chwilkę dodam ale nie są najlepszej jakości bo robione przed momentem czyli przy sztucznym świetle.Puszka ma delikatne wgniecenia w dwóch miejscach ale oczywiście w niczym to nie przeszkadza,poza efektem wizualnym.Wyjściowo kadzidełek było 40 sztuk,ich długość całkowita(razem z patyczkiem) to około 26 cm.Kolor żółty i różowy.
Oprócz kadzidełek mogłabym jeszcze oddać apteczną miniaturę żelu do mycia twarzy, do cery wrażliwej mieszanej La Roche Posay Effaclar ,50 ml ,nowa,nie otwierana i niesamowicie wydajny bo do umycia twarzy wystarcza zaledwie odrobina. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-05-29 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
a ile masz tego preparatu? kilka razy użyty to może być różnie
![]() nie bardzo opłaca mi się twoja propozycja moje produkty są nowe i więcej warte ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Na razie nic nie wypatrzyłam. Poczekam na dokładki.
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za casting czekolada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Coś za telefonik?
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ![]()
![]() |
#43 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- wymianka m.in. tego produktu jest w toku, jesli nic z niej nie wyniknie, napewno sie odezwe,pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
pozdrawiam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Hej, właśnie wrócilam z SP i tam przeczytałam, że ten tonik jest na alkoholu, więc jednak za tonik podziękuję. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.