Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-27, 22:44   #2011
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

nie przesadzasz ?
ja i przesada? Nie może być!
Stary 2010-05-27, 22:45   #2012
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Dobranoc

Trzymajcie kciuki

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:02   #2013
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Trzymajcie kciuki
trzymam mocno

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja i przesada? Nie może być!
a mi się jednak, że przesadzasz i to mocno
jak będziesz miała dziecko to zrozumiesz co Domi miała na myśli

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Domiks wiesz co mam wrazenie ze jednak troszke przesadzasz do tej pory taka polityke uprawiała głównie kasiaher ze pewnie nikt mnie nie pamieta nikt mnie nie widzi wiadomo czasem kazdej sie moze zdazyc upomniec sie o uwage jak jej na czyms szczegolnie zalezy ale nie oczekuj tez ze za kazdym razem bedziemy piały zachwytami nawiasen mowiac sama nie raz pochwaliłam zdjecia twojej córeczki i córeczki strippy bo naprawde fajne małe dziewczynki ale tez nie oczekuj ze za kazdym razem tak bedzie i ciagle i ciagle owszem mozna pochwalic ale nie za kazdym jednym postem ze zdjeciami małej moze zostane teraz zrugana za to co napisze ale fakt ze twoja corka jest dla ciebie całym swiatem jest najzupełniej normalny i fascynujacy ale rownoczesnie nie oznacza to ze dla nas tez tak jest dużo z nas nie ma jeszcze dzieci nie jest w ciazy itd wiec wybacz ale nie odbieramy świata tylko przez pryzmat dziecka. Przepraszam ze tak obcesowo ale jakos nie moglam inaczej tego ubrac co pomyslałam i prosze nie oczekuj od nas za kazdym razem ze wszystkie jak jedna bedziemy odpowiadac na twojego posta skomentowały 3 dziewczyny kolejnego skomentuja nastepne wg mnie sprawiedliwy podział Chcialabys zeby na siłe komentowac a nie z chęci??
No tom sie podzieliła spostrzezeniami
dlatego ja już nie dodaję zdjęć

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Juz wypowiedziałam sie w tej kwestii i nie mam nic dodania. Przypomne tylko, ze napisalam jedno zdanie :szkoda, ze tylko Wy zauwazylyscie mojego posta.
Widocznie macie inne spojrzenie na tą sprawę a ja nie widze dalszego sensu w pisaniu czegokolwiek na tym wątku. Sprawę uważam za zamkniętą i prosze sobie darowac te uwagi i pouczanie na moj temat.
Bo teraz to nie ja robie z igieł wideł
Domi wracaj słońce Ty moje

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Poza tym Dziewczyny - to nie towarzystwo wzajemnej adoracji i musowego słodzenia sobie na każdy post, tylko wątek, gdzie każdy udziela się tam, gdzie uważa za stosowne i gdzie ma coś do powiedzenia i obrażanie się, że nie wszystkie reagują na jakiś post jest dziecinne. Jednak ZAWSZE ktoś skomentuje, choćby tylko jedna osoba, zaś zauważy większość.
tak? a mi się wydaje, że właśnie jest, bo jak co niektóre osoby odpiszą to zaraz są ochy i achy

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:

Znacie mamy, które po urodzeniu dziecka mają jeszcze jakieś inne zainteresowania?
Bo ja niestety mam do czynienia na co dzień tylko z tymi, co poza dziećmi świata nie widzą
A jak Wu się na to zapatrujecie?
ja mam wiele zainteresowań i dziecko ze mną jeździ
Stary 2010-05-27, 23:05   #2014
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się jednak, że przesadzasz i to mocno
jak będziesz miała dziecko to zrozumiesz co Domi miała na myśli
JEŚLI będę miała
Cytat:
dlatego ja już nie dodaję zdjęć
bo nie było zbiorowych zachwytów czy komentarzy
Cytat:
tak? a mi się wydaje, że właśnie jest, bo jak co niektóre osoby odpiszą to zaraz są ochy i achy
a masz jakieś konkretne przykłady? Bo nie kojarzę, żeby ktoś tu był szczególnie uprzywilejowany...
Stary 2010-05-27, 23:09   #2015
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
znam tylko takie, jakie Ty znasz
to najwidoczniej mało znasz

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Maja ludzi tez mi szkoda ale zwierzeta przezywam bardzo przedewszystkim ich krzywde i to nie tylko ta powodziowa ale kazda jedna moze dlatego ze bardzo je kocham. Co do powodzi to tez mnie ona dotyczy bo moi rodzice mieszkaja w lini prostej ok 4km od wisły tak ze jakby nastapiło przerwanie na naszym odcinku to wody było by po pietro i nie raz tez zaliczylismy ewakuacje ale nie zmienia to faktu ze zal mi tych wszystkich zwierzów
to fakt
ja też bardzo przeżywałam ewakuacje koni
i ogólnie zwierząt

Cytat:
ja też
I z wielkim bólem stwierdzam, że rodzona siostra się do nich zalicza
jak mi przykro

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
JEŚLI będę miała

bo nie było zbiorowych zachwytów czy komentarzy

a masz jakieś konkretne przykłady? Bo nie kojarzę, żeby ktoś tu był szczególnie uprzywilejowany...
jeśli..

akurat były komentarze, bo jestem tu wyobraź sobie ładne parę lat, a nie tak jak Ty urwałaś się z choinki

a co do uprzywilejowanych to już sporo osób wie o kogo chodzi.
Najlepsze to, że najwięcej starej ekipy PM2009 odchodzi z tego wątku
Stary 2010-05-27, 23:10   #2016
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jak mi przykro
niepotrzebnie
Cytat:

jeśli..
tfu tfu tfu! splunąć na niemalowane i odpukać przez lewe ramię!
A nie - na odwrót

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-27 o 23:16
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:21   #2017
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Madzialenka12344321 - wszystkiego naj naj

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
zapomniałas o prośbach o "kliczki"

a może pisała te "kliczki" do mnie, bo akurat podczytuję wątek i przypominało mi się o głosowaniu
nudne są te Twoje docinki i kto tu jest dzieckiem
Stary 2010-05-27, 23:26   #2018
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dziewczyny rozejm !!! Nie kłócić sie :/

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:28   #2019
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

a może pisała te "kliczki" do mnie, bo akurat podczytuję wątek i przypominało mi się o głosowaniu
nudne są te Twoje docinki i kto tu jest dzieckiem
widzę, ze próbujesz mnie dzisiaj koniecznie zdenerwować
Próbować możesz ... nie rusza mnie to
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny rozejm !!! Nie kłócić sie :/
a kto się kłóci?
Stary 2010-05-27, 23:30   #2020
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
żabcia 13 depilatorów Braun Silk-épil 7
w takim razie trzymam kciuki

Cytat:

Domi wracaj słońce Ty moje

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Domi raczej sie juz na watku nie pojawi

troche sie zgodze z tym co pogrubilam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:33   #2021
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

a kto się kłóci?
Chyba nie musze pokazywać palcem

generalnie to widze ze od jakiegos czasu zaczeła panowac tu napieta atmosfera
Ma być równoyprawnienie a mi tu zawiewa dyskriminacja matek

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 23:40   #2022
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
wiesz, to Ty mnie nie ruszasz, ale wku*** się czytając jak naskoczyłaś na Domi.
Stary 2010-05-27, 23:44   #2023
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, to Ty mnie nie ruszasz, ale wku*** się czytając jak naskoczyłaś na Domi.
Skoro czytałaś, to powinnaś wiedzieć, że to nie ja zaczęłam tamtą dyskusję ani najwięcej się w niej nie wypowiadałam
I kto tu na kogo naskakuje?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-27 o 23:46
Stary 2010-05-28, 00:36   #2024
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Domi raczej sie juz na watku nie pojawi

troche sie zgodze z tym co pogrubilam
no właśnie chyba się nie pojawi sama się zastanawiam czy nie opuścić wątek tak jak starzy wyjadacze... jednak jest tu kilka osób, które bardzo lubię.
Jednak połowy też nie znam.

ktoś napisał do Domi, że pisze tylko o Poli, a nie o życiowych problemach

dla mnie Jula jest życiową sprawą.
Co mam pisać o mężu jak układa mi się z nim świetnie, rozumiemy się, kłócimy co jest normalne w małżeństwie itd...
dziecko jest dla młodej matki czymś fascynującym.
to czy zrobiło kupkę zieloną czy musztardową to sprawa wielkiej wagi i czasami chcemy się podzielić tym z innymi
zwłaszcza ( jak już ktoś napisał ) matki są zazwyczaj odizolowane
a czemu tak się dzieje, bo szanowne "koleżanki" przestają nagle się z nami zadawać, bo traktują nasze dzieci jak piąte koło u wozu
taka prawda

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Skoro czytałaś, to powinnaś wiedzieć, że to nie ja zaczęłam tamtą dyskusję ani najwięcej się w niej nie wypowiadałam
I kto tu na kogo naskakuje?
tak a jakoś czytam teraz od początku do końca i widzę najwięcej Twoich wypowiedzi
inne dziewczyny też napisały
ale zazwyczaj w normalny sposób bez drwin jak to w Twoich postach

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Mialam nie pisac, ale znow sie zdenerwowalam. Jestem caly czas oskarzana, juz mam poprostu dosc!

Nikt nie zauwazyl, ze jak mam cos wiecej do powiedzenia, komus, lub o sobie to pisze w klubie

kiedys uslyszalam, ze przylaze z konkursami, ze nie mam co robic a mam dziecko. Ja napisalam raz o tym dziecku, bo wcale o niej czesto nie pisze, to jest awantura, ze pisze tylko o dziecku.

I jak ja sie mam teraz czuc?Jedno slowo napisalam:szkoda, ze tylko wy zauwazylyscie mojego posta
a skoczyly na mnie wszytskie?no jak????

wiem, ze rzadko tu pisze, dlatego bedziecie staly za soba jak jeden maz (jak to aniaaa84 wczoraj okreslila)

zejdźcie z mojego tematu i prosze wiecej nie pisac o mnie...bo ja juz naprawde na skraju nerwow to czytam....tym bardziej takie brednie:/
Nikt nie pomyslal o tym, jak ja sie moge czuc w takiej sytuacji. Nikomu nie ublizalam, do nikogo nei pyskowalam, nie prowokowalam klotni a teraz sie czuje jak smiec. Dziekuje Wam za to. ale wierze, ze zlo wyrzadzone drugej osobie wraca ze zdwojona sila.

Tym bardziej, ze jestem osoba ktora sie przejmuje, i nawet przez takie forum potrafie sie teraz denerwowac i plakac.
kochana nie przejmuj się
nie warto

Cytat:

ech... żeby chociaz chciała zrozumieć
a może to Ty nie umiesz zrozumieć?

Cytat:
No i co to posiadanie dzieci wyrabia z kobitami, że nawet rodzona siostra przeciw nam
może na odwrót jest
nie pomyślałyście?

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czwesc dziewczynki
kochana jak dawno Cię nie było

Cytat:
zdążyli zrobić lewatywy i córka jednej to była cyt. " obsrana przy porodzie"
Kolejny argument przeciw posiadaniu dzieci
są i takie sytuacje, obyś Ty nie miała

i co do kupek dziecka i rozmów o nich to nie zrozumiesz dopóki nie będziesz miała

ten tekst o tym, że nie chcesz mieć dzieci najlepiej zachowaj to dla siebie, bo jest wiele matek co mogłyby zjeść taką kupkę byle tylko mieć dziecko! Tak dużo osób nie może mieć dzieci, a Ty tu wyskakujesz z takim postem
jakbyś była w temacie to byś wiedziała jak ważna jest dziecka kupka i jak może powodować wiele stresu.

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-05-28 o 00:41
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 01:03   #2025
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jakbyś była w temacie to byś wiedziała jak ważna jest dziecka kupka i jak może powodować wiele stresu.
jakbyś czytała ze zrozumieniem, to byś wiedziała, że wcale nie o kupkach dziecka była mowa
Że też osobie, która jest na wątku kilka lat chce się bawić w wyciąganie postów kogoś, kogo uważa, że się "urwał z choinki" (nie wiem, może Cię jednak mocno obchodzą opinie takiej osoby albo potrzeba było kozła ofiarnego - jedno mi może zwisać, a drugie bawić a może coś innego - nie wiem i nie interesuje mnie to)
Nie będę zaśmiecać dziewczynom forum swoimi starymi wypowiedziami po raz wtóry.

Dla mnie to KONIEC TEMATU

Spadam spać, dobranoc laski
Jeszcze jeden dzień i weekend

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-28 o 01:04
Stary 2010-05-28, 07:23   #2026
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kwiatuszku pokazałam męzowi ten wózek i powiedział , ze jest bardzo ładny, a jak mu wspomniałam , że tylko 400 zł kosztował i jest bardzo lekki to stwierdził, że juz moze mi kupić żartownis
Cieszę się, że nie tylko mi się podoba, bo naprawdę jestem zadowolona z niego

Wpadłam tylko się przywitać i tak powierzchownie Was nadrobić, bo zaraz mykam na śniadanko, a potem musze posprzątać i mykam na działkę do mamy, bo u mnie bardzo ładnie słoneczko świeci. Miłego dnia

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2010-05-28 o 07:32
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 07:29   #2027
klion78
Zadomowienie

Witajcie ... wreszcie mamy piątek

Czytam że wieczór był dość nieprzyjemny na wątku.
W zasadzie nie chciałam zabierać głosu w tej sprawie bo nie jestem "starym wyjadaczem". Jestem na wątku stosunkowo krótko, więc niejako też "urwałam się z choinki", ale są tylko trzy kwestie na które chciałabym się wypowiedzieć.
Po pierwsze:
piszesz Strippi, że większość "starych" PM pouciekała z wątku.
Czy uważasz że one pouciekały dlatego, że pojawiły się się nowe dziewczyny, m. in. ja ? Niestety ja tak to odebrałam.
Wszystkie "stare" PM przywitały mnie na wątku tak serdecznie, że już po paru postach poczułam się jakbym była tu od zawsze. Ty niestety zniszczyłaś to odczucie i czuję się teraz tu jak intruz. Dzięki.

Po drugie:
Cytat:
ten tekst o tym, że nie chcesz mieć dzieci najlepiej zachowaj to dla siebie, bo jest wiele matek co mogłyby zjeść taką kupkę byle tylko mieć dziecko! Tak dużo osób nie może mieć dzieci, a Ty tu wyskakujesz z takim postem
Ja właśnie zaliczam się do tych kobiet i ten post absolutnie mnie nie uraził. Doskonale rozumiem, że ktoś może nie chcieć mieć dzieci.
A to, że piszesz, iż Maja "tekst o tym, że nie chce mieć dzieci ma zachować dla siebie" jest właśnie dyskryminacją. Uważasz, że ktoś kto nie chce mieć dzieci nie może powiedzieć tego głośno?
To że Maja nagle zamilczy nie sprawi, że uda mi się wreszcie zajść w ciążę.

Po trzecie:
Mam wrażenie, że tekstami: "jakbyś była w temacie to byś wiedziała jak ważna jest dziecka kupka i jak może powodować wiele stresu" i "co do kupek dziecka i rozmów o nich to nie zrozumiesz dopóki nie będziesz miała" wy-mamy same się izolujecie od tych które dzieci nie mają, twierdząc, że my wielu tematów i tak nie zrozumiemy bo nie jesteśmy na waszym miejscu. Mnie akurat ta Twoja wypowiedź dotknęła o wiele bardziej niż wypowiedz Mai o której pisałam wyżej.

Nie chcę pisać więcej, aby nie wzniecać niepotrzebnych kłótni.
Starałam się by moja wypowiedź była jak najbardziej stonowana.

Miłego dnia

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2010-05-28 o 07:40
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:22   #2028
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

halo halo
dzień dobry

laseczki nie kłóćcie się bo i tak jedna drugiej nie zrozumie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:22   #2029
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

PIĄTEK !!!!!

dziś czekają mnie wielkie zakupy, potem będe piekła dwa ciasta (placek z jabłkami i to ciasto z kaszką manną) a reszte zrobie jutro. Babcia z dziadkiem i tesciowa będe jutro na 17 wiec super
Cytat:
Madzialenka12344321 - wszystkiego naj naj [COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisa
Dziekuję
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że nie tylko mi się podoba, bo naprawdę jestem zadowolona z niego

Wpadłam tylko się przywitać i tak powierzchownie Was nadrobić, bo zaraz mykam na śniadanko, a potem musze posprzątać i mykam na działkę do mamy, bo u mnie bardzo ładnie słoneczko świeci. Miłego dnia
a u mnie akurat dziś jest brzydka pogoda , pochmurno i pewnie zaraz będzie padać zabrałas mi pogodę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:26   #2030
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość

Po drugie:

Ja właśnie zaliczam się do tych kobiet i ten post absolutnie mnie nie uraził. Doskonale rozumiem, że ktoś może nie chcieć mieć dzieci.
dzięki za tolerancję
Ja uważam, że kazdy ma prawo żyć według tego, czego naprawdę pragnie i należy to uszanować
Jeśli ktoś pragnie dziecka, to trzymam żeby mu się spełniły jego marzenia.
Cytat:
a u mnie akurat dziś jest brzydka pogoda , pochmurno i pewnie zaraz będzie padać zabrałas mi pogodę
U mnie tez brzydko

Miłego dzionka babeczki
Stary 2010-05-28, 08:26   #2031
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:33   #2032
kolanka
Zadomowienie

Oj sie narobiło .
A ja zauważyłam, ze zupełnie inne tematy mają matki, oczekujace na dzieci, dorabiające się i chcące poczekac na potomka oraz twardzielki ( czyli szczególnie nie przejmujące sie utartymi kanonani życia).
Każda z nas niech moze wyrażac swoje zdanie na forum i zadnego obrażania się!Oczywiscie kłótnie moga być ... jak to nawet w małzeństwach bywa ... hmmmmm
Wiec dziewczyn, która mają jakieś żale proszę ... jeśli z meżami potrafimy sie pogodzić, to na forum myślę, ze też trzeba czasami przymknać oko, powiedzieć co ma się do powiedzenia i potem sie nie gniewać.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:33   #2033
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hejka

Aaaaa...widzę, że mój "czarniawy"...hehehe Pan wzbudził nie lada zainteresowanie...dobrze, dobrze...trochę młodej, gorącej krwi nie zaszkodzi

Wczoraj próba była mega udana...wróciłam o 23 do domu.

WIdzę, że wczorajszy wieczór na forum znów był emocjonujący w spory...ja mam swoje zdanie na ten temat, ale się nie wypowiadam...wkurza mnie tylko czasem taka "dyskryminacja" ludzi z innymi poglądami....to tyle.

I mamy piątek

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:36   #2034
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
cześć

PIĄTEK !!!!!

dziś czekają mnie wielkie zakupy, potem będe piekła dwa ciasta (placek z jabłkami i to ciasto z kaszką manną) a reszte zrobie jutro. Babcia z dziadkiem i tesciowa będe jutro na 17 wiec super
Dziekuję

jak przepraszam zabrałas!!!! sie w koncu u nas ciepełko zrobiło
(mimo ze w pracy siedze w polarze)

ty cholerko jak u nas przez 1,5 mieisąca codzien lało to u ciebei dzien w dzien upał

jak to czytalam to serio miałam wrazenie ze ty na innym kontynercie mieszkasz

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Oj sie narobiło .
A ja zauważyłam, ze zupełnie inne tematy mają matki, oczekujace na dzieci, dorabiające się i chcące poczekac na potomka oraz twardzielki ( czyli szczególnie nie przejmujące sie utartymi kanonani życia).
Każda z nas niech moze wyrażac swoje zdanie na forum i zadnego obrażania się!Oczywiscie kłótnie moga być ... jak to nawet w małzeństwach bywa ... hmmmmm
Wiec dziewczyn, która mają jakieś żale proszę ... jeśli z meżami potrafimy sie pogodzić, to na forum myślę, ze też trzeba czasami przymknać oko, powiedzieć co ma się do powiedzenia i potem sie nie gniewać.

dobrze gada polejcie jej

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:38   #2035
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jak przepraszam zabrałas!!!! sie w koncu u nas ciepełko zrobiło
(mimo ze w pracy siedze w polarze)

ty cholerko jak u nas przez 1,5 mieisąca codzien lało to u ciebei dzien w dzien upał

jak to czytalam to serio miałam wrazenie ze ty na innym kontynercie mieszkasz
hehe no dobra, chciałam się podzielić tym słonkiem, ale żeby od razu mi całe zabrać?? i dać deszcz choc ten deszcz zabierajcie

Stary 2010-05-28, 08:42   #2036
klion78
Zadomowienie

Cytat:
no wreszcieeeee ... bo zawsze jak pisałaś że u Ciebie super pogoda, podczas gdy u nas lało jak z cebra zastanawiałam się czy Ty aby na pewno nie piszesz z tropików jakichś.
Stary 2010-05-28, 08:43   #2037
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 08:44   #2038
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Oj sie narobiło .

ja się nie obrażam
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hejka

Aaaaa...widzę, że mój "czarniawy"...hehehe Pan wzbudził nie lada zainteresowanie...dobrze, dobrze...trochę młodej, gorącej krwi nie zaszkodzi
to już wiem, na kogo się tak oglądasz w avkowym zdjęciu
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
WIdzę, że wczorajszy wieczór na forum znów był emocjonujący w spory...ja mam swoje zdanie na ten temat, ale się nie wypowiadam...wkurza mnie tylko czasem taka "dyskryminacja" ludzi z innymi poglądami....to tyle.
dawaj, dawaj - jak połozysz uszy po sobie i wtopisz w tłum, to tym bardziej będzie Ci trudno walczyć potem o możliwość życia po swojemu

Cytat:
no wreszcieeeee ... bo zawsze jak pisałaś że u Ciebie super pogoda, podczas gdy u nas lało jak z cebra zastanawiałam się czy Ty aby na pewno nie piszesz z tropików jakichś.

Po prostu jak jest pogoda do bani, to nawet pisać mi się o niej nie chce

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-28 o 08:51
Stary 2010-05-28, 08:46   #2039
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie, tak się zastanawiam czy w tym roku w ogóle lato do nas zawita. Ale nie takie na jeden czy dwa dni, ale jak to lato na dłużej. I zaczynam mieć obawy.

Stary 2010-05-28, 08:50   #2040
AgatkaL
Wtajemniczenie

Maja...dokładnie...cały czas śpiewałam odwrócona...hehe

Zgapiłam konkurs od aniki, więc jak macie ochotę to oceniajcie moje oblicze
https://wizaz.pl/akcje/braun/gladkas....php?uid=30133

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości