|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
a fikusów nie mam, one mają chyba jakies niebezpieczne substancje w sobie, tzn jak się dotkie soku, czy coś. Chyba jak się jest na lateks uczulonym to są szkodliwe. Kiedyś miałam ze dwa, ale padły ![]() Ale te grubosze to strasznie lubie, co prawda mam tylko jednego bardzo juz starego, ale uwielbiam go. |
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Cytat:
ja się obawiam czy to nie jest jakiś efekt zostawiania go jak pracuję... mam nadzieję, ze to się nie pogłębi w żłobku
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo z tatusiem, rano w lozku mowie jej gdzie jest tata to wspina sie na niego i daje buziaki, noska a mamie nie ![]() ale pewnie ma mnie dosc jak caly czas mnie widzi
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
ide do łóżka, jak marica się odezwie, to napiszcie mi smsa odczytam przed snem
Kat ja ten stolik mam już połtora roku i nic nie odprysło. Owszem na czarnym szybko znać kurz itd, ale ogólnie trzyma sie dobrze. Dzisiaj juz ciemno mam w pokoju, nie bede świeciła światła zeby Oliwki nie obudzić. Jutro w dzień go dokładnie obejrzę i zdam relację czy się sypie czy nie
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wkrotce zmykam -kapac sie i spac
|
#3696 |
|
Ola-Unhola
|
Ja też już idę.
Małż dał mi kilka łyków wina i już jestem "ululana" Dobranoc, do jutra
|
#3697 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny , czytam Was i czytam i jakos nie chce mi sie nic pisac . Ale sobie mysle , odezwe sie , bo napiszecie , ze Was podczytuje a sama nic nie skrobne .
Jutro wielki dzien imprezowania , juz sie nie moge doczekac . Szkoda , ze jeszcze jutro do pracy , bo najchetniej bym sie szykowala od rana. Jeszcze kolezanka do mnie przyjezdza ktorej dlugo nie widzialam i zostaje do poniedzialku , fajnie pogadamy sobie.Ja rowniez mam dylemat co ubrac na te wesela w lipcu . Mam pare sukienek (nic specjalnego ) ale jakby dodac jakies dodatki to by cos z tego bylo. Jak juz bede miala aparat , to powstawiam zdjecia i doradzicie ? Bo widze , ze jestescie w tym naprawde dobre .
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz z 5takich stolikow przerobilam w roznej gamie kolorystycznej.Kazdy by szajsowaty, a uzytkowany normalnie ![]() (do ikea mam 15min )
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3699 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kat jak pisalam - to tylko narazie, poza tym nasze super meble tez sa z papieru i sa cale porysowane
![]() ale co bede inwestowac jak TZ caly czas dazy do tego abysmy zamieszkali w domu ![]() a zobaczcie, taki regal znalazlam: http://allegro.pl/item1059919258_pol...al_z_ikea.html fajny? gabarytami pasuje mi idealnie - no i Marci kwiatkow nie dosiegnie ![]() a jak juz przestanie sie za wszystko lapac to moge sobie jakies *******y na polkach postawic tylko przesylka troche droga ![]() jeeeeeeeejuuuuuuuu dziewczyny na tvn wlasnie leci film WYSPA - na tym filmie bylam pierwszy raz z TZ w kinie opowiadalam o wyprawie do kina w klubie ![]() niestety TZ poszedl dzis spac z malym, a budzilam go zeby przyszedl zobaczyc ale ma mnie w dupie yhh
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądałam ten film
|
|
|
#3701 |
|
Rozeznanie
|
Bo ja tu z lodem i inką sobie zasiadłam, zeby poplotkowac z wam i tu tylllllllllllllllllllllle stron od wczoraj napłodzilyśćie, o matecko aż musiałam usiąść z wrazenia
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- przepraszam, ze was wystraszyłam i sie zmyłam ale mnie zatkalo, że tyle nakrobałyście. Musialam bratu pomóc krzyżówki genetyhczne rozwiązywać.... |
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę jeszcze poćwiczyć trochę. Jutro z rana jadę na zakupy. Zuza zostaje z moją mamą bo małż ma zjazd. A wieczorem idę na imprezkę , na panieński ![]() Szkoda tylko, że w niedzielę od rana muszę być w pełnej gotowości bo zostanę z Zuzką sama... |
|
|
|
|
#3703 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie widziałam ![]() Ale co? Jesteś w ciąży? Cytat:
Widzę, że LU Petitki królują , więc je kupię, zresztą sama je jadłam na początku po porodzie ![]() ![]() Kurczę, a myślałam, że będzie już lepiej z tym poziomem wody , u Was cały czas pada?W końcu ma urlop tacierzyński ![]() Cytat:
![]() To dobrze, jutro pośpicie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() Bidulek Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego imprezowania Cytat:
![]() Tam zaraz w d...., proza życia ![]() Cytat:
![]() *** Idę spać, dobranoc
|
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
Svi stolik fajny ale regał ciekawszy
Magi super ze u was dobrze i że wizyta udana Karola te korale cudo ![]() Olu to szwagierkę tez masz nie za fajna, jak ja , ale musimy im dac rade Kat jestem pod wrażeniem twoich loczków, ja mam z natury kręcoe ale kurcze tak ładnie nie są i je prostuję, jakoś pusza mi sie strasznie.....może podpowiesz co robisz???? a takie zaproszenia zamówiłam tylko kurcze coś długo to trwa.... ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- gorgulku testu jeszcze nie zrobiłam, jakoś mam pietra, ale chyba jutro sie zmobilizuje, w końcu lepiej wiedzieć, niz może czyms szkodzić fasolce..... wklejam nowe fociaki martyni do albumu zapraszamy
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pośpimy Musimy rano wstać bo wyjeżdżamy z małżem ok 8 i przed 8 trzeba Zuzkę do mamy zawieźć.Unholy mi tez najbardziej podoba się ten naszyjnik co dla Karoliny i Miramej Idę już, pa pa
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam, ze waży ze 13 kg zmykam spać
|
|
#3708 |
|
Rozeznanie
|
O to ja też juz mówie dobranoc
miłego weekendu
|
|
|
|
#3709 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Miramej ale o to chodzi, ze w calosci ta zupe z mojego talerza wcinal, az sie dopominalno jestem romantyczna, a TZ ostatnio tego brakuje niestetya szkodanet mi tak muli, ze jednego posta pisze 15 min
|
|
#3710 |
|
Wtajemniczenie
|
Svi bylas u mnie na profilu nk i nawet zaproszonka nie wyslalas
No nic, nie bede taka i wyslalam ci ![]() Dobranoc
|
#3711 |
|
Ola-Unhola
|
![]() Adasia, córeczki groszkolino i Bartusia Dzień Dobry. My od 6.30 na nogach. Właśnie popijam inkę i czeka na Was ![]() ![]() Małż dzisiaj jedzie na uczelnię, a jutro znowu ma jakies egzaminy... Mieliśmy jechać do zoo z okazji Dnia Dziecka, ale to juz trochę późno będzie jak wróci. Nie wiem, zobaczymy ![]() A tak w ogóle, to się dowiedziałam, że wziął sobie urlop i ten tydzień ma wolny. Chciał jechać na działkę już w poniedziałek, ale ja się nie zgodziłam. Bartuś ma występy w szkole we wtorek rano i Małż ma jedyna okazję zobaczyć. Zawsze jest w pracy (w przedszkolu raz udało mu się przyjechać). Także pojedziemy we wtorek po przedstawieniu Wracamy w piątek, bo w sobotę wesele i o 8.30 mam fryzjera
|
#3712 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tez sie przylaczam do życzeń to znowu pakowanie udanego działkowania u nas nocka ok, Amelka obudziła sie tylko raz... zbiera siły przed wyjazdem pewnie maz wrocil o 5 rano z bolącym gardlem i paluchem 2x większym niż normalnie jak szczepił kuraki to niechcący sobie w palec wstrzyknął odrobine szczepionki... juz kilka razy mu sie zdarzylo ale nie tak mocno... zroil sobie wody z sodą ale z iloscia sody chyba przesadzil bo plukal i mowil ze gorzej boli... zaparzylam rumianku i to przylozone na paluch, moze troche pomoze... ach te chlopy...ja sie powoli zwijam, pozwole trolowi pospac z godzinke jeszczei jedziemy. takze milego week babeczki |
|
|
|
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Najpierw specjalne życzenia dla Antonio z okazji skończenia roczku Oczywiście dużo całusów dla Tomusia Cytat:
To szkoda, ale udanych zakupów Już niedługo ![]() Cytat:
Fajnie, że Małż będzie na występach, Bartuś się ucieszy
|
|
|
#3714 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Kurcze, a taka szczepionka nie zaszkodzi? am nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Szerokiej drogi Cytat:
![]() Oczywiście: Moc buziaków od Antosia i Ciotki Tak, na działeczkę rekreacyjnie. Może tym razem będzie lepsza pogoda ![]() Już się ucieszył, właściwie to skakał z radości A tu taka niespodzianka Usupiałam Antosia, bo marudny i pokładał się na podłodze, ale niestety najadł się z obu cycusiów i teraz zadowolony szaleje ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-05-29 o 08:16 |
||
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ![]() , Kuba ostatnio po kąpieli, jak zaczyna jeść z cycusia, to Mu na początku "am" wychodzi ![]() *** Kupiłam Krasnoludkowi dwa autka Playskool, wczoraj przyszły, fajne są ![]() Drugie to biedronka
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-05-29 o 08:21 |
|
|
|
|
#3716 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Antoś "am" krzyczy, jak ja coś jem np. i też chce ![]() Fajne są Właśnie myślałam o tych samochodzikach, bo nie są drogie. A jakiej one są wielkości, pewnie takie malutkie? Antoś zabiera Bartusiowi samochody "dorosłe" i tylko nimi sie ostatnio bawi. Jeździ po kanapie, po podłodze prowadzi. Typowy chłopiec ![]() Ew. jeszcze odkurza. Chyba kupimy mu odkurzacz, tylko czy są inne niż różowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- A tak w ogóle, bo zapomniałam ![]() Dzięki za opinie dot. wisiorków. No nie mogę się zdecydować bo chodzi mi o ten odcień czerwonego, żeby z butami się nie gryzło. No ale w necie, to jaką ja mam pewność...żadnej... My męczymy się dalej z mega katarem. Co chwilkę muszę fridy używać, a Antoś ma juz tego serdecznie dość. Dobrze, że Bartek już dmucha ![]() I macie pozdrowienia od gosiek "Dorwałam" ją na nk
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, małe są, ok. 10 cm długości A różowy nie może być?
|
|
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam moj stolik, ma 3 nieduże bąble powietrza, ale poobdzierany nie jest, gorzej jest z większą ławą, w której z nóg odłazi okleina. Ale co chcieć, za takie pieniądze. I tak tyle czasu wytrzymały ![]() Cytat:
myslałysmy ze cos sie stało ![]() Cytat:
Życzenia również ode mnie i dla Antonio oczwiście Witam bez kawki, bo przed sniadaniem jeszcze jestem. TZ pojechal rano do pracy, bo klient zadzwonił wczoraj o 22 wieczorem ze coś mu potrzeba . Niedługo ma wrócić. chciałabym razem zjeść sniadanie wiec czekam, aż mnie skręca taka głodna jestem... Oliwka tez chyba czeka na tate, bo nie zjadła śniadania
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-05-29 o 08:58 |
|||
|
|
|
#3719 | |
|
Ola-Unhola
|
A to nawet nie tak bardzo. Dwa można kupic. Bo te troszkę tylko większe ok 30/40 zł kosztują
![]() No niby może, ale co na to Antoś ![]() Cytat:
![]() Chciałabym usiąśc w końcu z dziećmi na kocyku i jeść obiadki na dworze Ja piję teraz zwykłą kawkę, także może jeszcze zdążysz ![]() Smacznego życzę
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki
![]() Nadrobiłam Was w końcu ![]() Katarzynko masz przepiękny kolor włosów nic nie zmieniaj, to naturalny? Gorgulku znalazlam takie zółte szpileczki , moze akurat Ci się spodobają http://www.allegro.pl/item1058641107...mark_r_38.html Co myslicie o takiej kiecce? http://www.allegro.pl/item1058775260...t_have_38.html Nadaje się na wesele? Tak mi sie podobają te sukienki typu bandage no i ten kolor
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Musimy rano wstać bo wyjeżdżamy z małżem ok 8 i przed 8 trzeba Zuzkę do mamy zawieźć.

jak szczepił kuraki to niechcący sobie w palec wstrzyknął odrobine szczepionki... juz kilka razy mu sie zdarzylo ale nie tak mocno... zroil sobie wody z sodą ale z iloscia sody chyba przesadzil bo plukal i mowil ze gorzej boli... zaparzylam rumianku i to przylozone na paluch, moze troche pomoze... ach te chlopy...