Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-28, 16:23   #4321
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Simpatica dziękuję i oczywiście najlepsze życzenia dla Kingusi i Gabrysi

Ja rodziłam naturalnie ale Piotrusia nie było przy mnie kilka dni, bo był w inkubatorze pod kroplówką i jakoś ansza więź była bardzo mocna... nie mogli sobie dać rady z nim pod koniec naświetlań, bo tak się darł a uspokajał się jak tylko go do mnie przynosili... Dziecko i matka jak dla mnie pracują na te więź całą ciąże.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 16:27   #4322
simpatica
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Simpatica dziękuję

ale przecież nie ma za co
<><><>
Ja tam na śpiocha nie dokarmiam i u nas w sumie jest loteria z przespanymi nockami a wczoraj to był wręcz koszmar z usypianiem - od 19.10 do 21.45 mam nadzieję że dziś będzie inaczej

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 17:13   #4323
kolanosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
czytam ,że wasze maluchy to już z zębami i siedzące. Milenka nie ma ani jednego zeba ale marudzi. nadal nie siedzi i jest niezbyt stabilna, kołysze się na wszystkie boki. no ale jak wiecie ciągle rehabilitacja i może coś się zmieni.
Moja Lena jeszcze nieprędko będzie siedzieć a i zębów ni widu ni słychu.....powiem więcej nawet włosów sie jeszcze nie dorobiła.......łysol jeden

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
No to cieszymy się, że jest lepiej A co Lenka lubi jeść najbardziej?

My jutro mamy rehabilitację i aż się boję... Rehabilitacje mamy raz w tygodniu, pani rehabilitantka zleca nam ćwiczenia do robienia w domu jak najwięcej, ale... niestety nie jest tak jak bym chciała... Chodzi o to, że jak karmię mojego brzdąca, to zajmuje mi to godzinę (godzinę je 1 słoiczek np.) , jest jeszcze w ciągu dnia spacerek i spanko 3x i już nie pozostaje za dużo czasu na ćwiczenia . Do tego jeszcze dziadek, babcia, tata - wszyscy chcą z nią pobawić się i na ćwiczenia zostaje mało czasu . Pani zapyta pewnie co nowego u nas a ja co jej powiem? Nic :-(

U nas bardzo podobnie, każdy posiłek ze słoiczka zajmuje nam prawie godzinę a i tak zazwyczaj całego nie zje. Na razie Lena je tylko zupki i obiadki bo jakoś deserkami gardzi. Krzywi sie przy nich że hej i wszystko ląduje i tak na mnie. Do tego totalnie się wycwaniła i kojarzy herbatki i soczki z podawaniem leków więc już teraz nic nie pije. Żeby wypiła cokolwiek musimy sie nieżle nagimnastykować i kończy sie na podaniu 20-30ml strzykawką. Po prostu masakra!!!A na lekach mamy jeszcze być ok 3 miesięcy, odwodni sie ten łobuz jak jej sie nie zmieni.

Sounko my też mamy ciągle za mało czasu na te ćwiczenia, ale staram sie jak mogę by jednak każdego dnia choć chwilkę ją przetrenować. Jak mówiłam efekty sa widoczne i to mnie nakręca!

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Ja miałam CC z powodu dużego płodu i z wieloma informacjami z tego artykułu muszę się zgodzić. W Polsce przy CC nie może być ojca dziecka, po operacji przewieziono mnie na salę pooperacyjną (ale na oddziale ginekologicznym), dziecko dostałam dopiero na drugi dzień - gdybym chciała to pewnie przywieźliby mi je wcześniej, w dzień cc, ale operację miałam o 13 i nie byłam w stanie się nim zajmować. Do tego był zakaz odwiedzin i nawet tż nie mógł przyjść żeby mi pomóc, jak urodziłam w pn to syna zobaczył dopiero w środe wieczorem... Mleko pojawiło się u mnie dopiero 4 dzień po porodzie, wcześniej dostawał mieszankę.
Tak więc różnie to bywa, pewnie ile kobiet tyle opinii.
Mimo wszystko jestem zadowolona i nawet sobie chwalę cesarkę

Z jednym tylko absolutnie nie mogę się zgodzić - że niby matki po cc mają słabszą wieź z dzieckiem czy coś takiego
U mnie było bardzo podobnie, laktacja też na 4 dzień
Ale o tejj więzi to dowalili, bzdura, bzura i jeszcze raz bzdura!

I dziękuję Wam wszystkim za dobre ponowne przyjęcie
Tak czytam te wasze plany dnia i u mnie to jeszcze tak bardzo po niemowlęcemu - karmienie co 4 godziny, co daje 4 razy mleko z jedna lub dwoma łyżeczkami kaszki ryżowej i jeden obiadek ze słoiczka. Deserów na razie nie toleruje i pić nie chce więc nie mogę dopisać tego do rozpiski i choć wygląda całkiem nieźle (mały puldunek) to je moim zdaniem nie za dużo bo łącznie wychodzi 550-650ml mleka plus obiadek. No ale co zrobić, głodna nie chodzi

Teraz ja idę coś zjeść a potem jeszcze wyjdziemy na dwór, pogoda całkiem całkiem więc trzeba korzystać!
miłego popołudnia!
Stary 2010-05-28, 17:52   #4324
elalank
Zadomowienie

Karenina dla TZa! samochód co 3 miesiące!?!?! łaaaaaaaaaał! ale wypas

idę na szoping, baaaaaj

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 19:02   #4325
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość

a ja robię inaczej w sumie podobnie po kawałku który mnie interesuje wpisuje
a przed następnym jeszcze raz wklejam nick i ten nr z nim np
Cytat:
wtedy masz w cyatcie czyje to słowa
Cytat:
ja tez tak robie czasami, ale to juz w ogole za uzo kopiwoania mozna nawet bez tych cyferek, sam nick
Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Karenina dla TZa! samochód co 3 miesiące!?!?! łaaaaaaaaaał! ale wypas

idę na szoping, baaaaaj

dolaczam sie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 20:33   #4326
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Dobry wieczór mamusie

Malo kiedy teraz siedze na necie bo pogoda jest to siedzimy na polu ile tylko sie da

I znow mam dla was nowine Mamy 2 zabka ale sie sypia jeden za drugim

I jeszcze przebilam dzis Kamilce uszy ślicznie jej w tych kolczykach

Poza tym nic nowego czasu mi brak mam nadzieje ze jak mala zasnie to was nadrobie

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 20:52   #4327
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

A to jeszcze dodam foteczki

Tak moja córeczka dzis spala jak rano wstałam do pracy Załącznik 3145344

Załącznik 3145345

Tak pozniej z Tz

Załącznik 3145346

A takie ma kolczyki tylko taka fotke udalo mi sie narzie zrobi

Załącznik 3145348

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2010-05-28 o 21:08
Stary 2010-05-28, 21:31   #4328
zebra666
Zakorzenienie

Pietrusia gratuluję zabka

Zdjęcie malutkiej jak wcina łóżeczko na śpiocha bomba!!! Zabójcza jest

Kolanosia my to co 3 h się nadal karmimy, bo inaczej syrena:P ale z piciem nigdy nie było takich ekscesów nawet jak musiał pić wode z essentiale jak miał ponad miesiąc. Obiadki je już całe(tzn. zje cały mały słoiczek), a deserku 3/4 albo połowę. Ale na początku krzywił się bardzo a teraz wszystkie mu smakują.

Szkoda mi mojego maluszka... Najpier na spacezre był nieznośny(pod koniec) musiałam go wyjąć zwózka i donieść do domu pchając wózek... Popołudniu płakła wtulając buzinke w emnie, bo tak mu dokuczały dziąsełka... Na zmiane spał i popłakiwał... nie dało się go odłorzyć, bo była rozpacz... Myślałam, że się nie okapiemy ale posmarowałam bobodentem dziąsłea i po chwili nakarmiłam go jakoś, bo był głody ale się rzucał przy butli. Potem była kąpiel i zachlapał mi cały pokój:P Zasnął ślicznie sam...

Stary 2010-05-28, 21:34   #4329
kamilla123
Rozeznanie

Karenina z tych wspomnień o porodzie to zapomniałam pogratulować takiego zdolnego męża

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
I znow mam dla was nowine Mamy 2 zabka ale sie sypia jeden za drugim
Super A te 2 pierwsze zdjęcia po prostu REWELACJA!!!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 21:36   #4330
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Pietrusia gratuluję zabka

Zdjęcie malutkiej jak wcina łóżeczko na śpiocha bomba!!! Zabójcza jest

..
No tak jak ja zobaczylam rano to myslaam ze padne ze smiechy

Aniołek[*]
Stary 2010-05-28, 23:07   #4331
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

A co do sloiczkow to moj je caly sloiczek 190
duże te sloiczki, chyba sama bym sie tym najadla, no tak, ale może po calym mleczka by juz nie chciał... nigdy nie próbowalam mu dac calego

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Jak zaczynaliśmy przygodę ze słoiczkami to mały zjadał ładnie i szybko po całym małym i jak się skończyło to był często ryk, że jeszcze chce. Teraz jak je głównie zupki i obiadki to już jest gorzej, muszę się trochę nagimnastykować, a on czasami zje pół, czasami cały, wiec średnia wychodzi ok. 100g. A nawet jak nie zje całego, bo odwraca głowę na bok, zamyka buzię jakby już nie był głodny, to jak dostaje po tym cycka to wypije sporo Musze go jeszcze rozpracować i też jakiś konkretny plan z tymi posiłkami ułożyć tak żeby karmić go piersią tylko rano i wieczorem, a nie 5 razy dziennie

Z ust mi to wyjęłaś...

Cytat:
, a teraz obiadki moja mama Olci gotuje, bo słoiczkami zaczęła gardzić
prawdziwa krolewna!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
E to ja skoro moja Polusia tak krązy po macie i obok to poloze mate gdzies kolo biurka i tam sobie wjedzie, bo nam najwiecej syfku pod biurkiem sie zbiera

Cytat:

Konspi ja też Stasiowi życzonka składałam jak i również Zebra
<><><>
a dzis buziaki dla Kingusi, Piotrusia oraz Gabrysi
Ale ja podziękowalam za wszystkie życzenia, tylko tak zauważyłam że Ditu pierwsza często pisze kto w danym dniu swietuje, czyli jakoś tego pilnuje, ja zanim sobie przypomnę to....
Ale dziekowałam wszystkim ciociom...
I dzisiejszym jubilatom malym tez składam życzonka serdeczne, dużo zdrowka i radości co dnia

Karenina fajny musi byc taaaaki awans...

Pietrusia gratulacje ząbka i kolczykow slicznych

Byłam dzisiaj na masażu, bo mnie strasznie plecy bolą...
Fajnie Malenczuk śpiewa na Polsacie
Tż mnie wzywa....mam w koncu zmknac ten komputer

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 00:23   #4332
kachula27
Zakorzenienie

: roza:Brombi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!:pije my: : roza::r oza:

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:06   #4333
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

A zapomnialam mojego malza pochwalic - dostanie awans w pracy
Przejdzie na taki poziom, gdzie kazdy kontrakt i pensja bedzie negocjowany z nim indywidualnie. A w tej firmie bardzo rzadko w tak mlodym wieku przechodzi sie na taki poziom juz.
Dostanie samochod z pracy, wymieniany co 3 miesiace, mozna sobie wybierac jaki sie chce, zadne przeglady, naprawy nie musza nas obchodzic. Ale jestem dumna z mojego skarba...
ajjj zazdraszczam i gratuluje oczywiscie;d to jakie autko na poczatek??:d

100 lat dla Kordianka, Martynki, Dominisi i Marcelinki

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:29   #4334
zebra666
Zakorzenienie

Brombusia sto latek

I oczywiście się podpinam do życzonek dla Kordianka, Martynki, Dominisi i Marcelinki:ro za:

Stary 2010-05-29, 11:06   #4335
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Brombusia sto latek

I oczywiście się podpinam do życzonek dla Kordianka, Martynki, Dominisi i Marcelinki:ro za:
Brombusia i Marcelinka to jedna i ta sama osobka specjalnie jest w tej samej linijce z zyczeniami dla maluchow zeby sie starroooo nie czula

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Stary 2010-05-29, 11:16   #4336
simpatica
Zakorzenienie

Brombis - mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości a to dla Ciebie na urodzinki Załącznik 3146258

<><><>

oraz słodziuchne buziaki dla Dominisi, Martynki oraz Kordianka

<><><>

Piertusiu jakieś super smaczne to łóżeczko fotki superaśne Moja mała też wczoraj się spod kołdry wyczołgała ale łóżeczka nie jadła

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-05-29 o 11:22
Stary 2010-05-29, 14:02   #4337
zebra666
Zakorzenienie

Agusia a myślałam, że jest jakaś Marcelinka mała o której jeszcze nie słyszałam żeś mnie w w jajo zrobiła taa Brombi napewno doceni Twoje starania

Stary 2010-05-29, 14:24   #4338
malina81
Zadomowienie

Brombri wszystkiego najlepszego
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 14:36   #4339
kamilla123
Rozeznanie

Heloł!

Ale dziś piękna pogoda, siedzimy na dworze i wygrzewamy się na słońcu.

STO LAT dla wszystkich jubilatów, tych dużych i tych małych

Ja dzisiaj uciekam na wieczór panieński do mojej przyszłej szwagierki Brombi jeden toast pozwolę sobie wypić za Twoje zdrowie Tak więc mój maluszek musi zapomnieć o cycku na jakąś dobę, bo żubrówka już się chłodzi Idę się trochę "odpicować"

Miłego weekendu mamuśki!!!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 17:30   #4340
elalank
Zadomowienie

heloł

ależ tu dziś cisza!!!

no to wszytskiego najlepszego z okazji 18 urodzin dla Brombi

i dla małych solenizantów także 100 latek od cioci Eli

Pietrusia- ale słodko się przyssała do szczebelka

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Fajnie Malenczuk śpiewa na Polsacie
mój kolega gra z Maleńczukiem

a my lecimy teraz do znajomych, do tych bliźniaczek które się niedawno urodziły!!!! pewnie sa maleńkie, nie mogę się doczekać kiedy wezmę je na ręce

acha i miałam Wam pisać,że byłam wczoraj w ENDO i tam mają taaaaaaaaaaaaakie ciuszki i te z promocji są w fajnych cenach!!!! kupiłam Olce 2 bluzeczki

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 18:37   #4341
domi7ks
Zakorzenienie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZNATOW I NAJMLODSZEJ MARECLINKI

STO LAT STO LAT BROMBIZałącznik 3147208

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 19:43   #4342
malina81
Zadomowienie

Cytat:
acha i miałam Wam pisać,że byłam wczoraj w ENDO i tam mają taaaaaaaaaaaaakie ciuszki i te z promocji są w fajnych cenach!!!! kupiłam Olce 2 bluzeczki
też lubie tam ciuszki kupować
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 20:52   #4343
brombusia
Zakorzenienie

Mamuśki moje ulubione bardzo dziękuję za pamięć

Z tej okazji częstujcie się torcikiem
Załącznik 3147432

I stawiam po drinku, moim ulubionym
Załącznik 3147433

Myślałam, że będę miała większego doła, ale generalnie się trzymam
Chyba dzięki temu że mam Filusia

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 20:52   #4344
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Witam sie dziewczynki w przelocie

dzisiaj piekna pogoda wiec bylismy wiekszosc czasu poza domem. Poza tym jutro odwiedzaja nas znajomi z dwojka maluchow wiec bedzie sie dzialo

Dziekuje slicznie za gratulacje dla malza

Marcelinko kochana
wszystkiego najlepszego,
spelnienia wszystkich marzen,

pociechy z Filusia i malza, zeby oboje byli grzeczni
i sie ciebie sluchali jak trzeba

i zebys sie nic nie zmieniala i byla zawsze taka fajna babka jaka zdazylam cie poznac
Załącznik 3147438
Załącznik 3147439

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 21:31   #4345
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
też lubie tam ciuszki kupować

nie ma we wro nigdzie tego sklepuu;(

Dzisiaj tesc po mnie i po Filka przyjechal i pojechalismy do dziadkow i wrocilismy o 19 a teraz Fil od godiznki spi wiec mam czas dla siebie pooapalam swoje biale nozyska nawet bo tam wszedzie przy plocie rosna drzewka wic nikt mnie nie widzial oprocz tescia tesciowej i mlodszego rodzenstwa mojego tzta..;p

ja od poniedzialku na diecie jestem bo z mama sie poklocilam i nie schodze do JEJ kuchni wiec zyje o owocach i jogurtach i wazywach i szynce o;p waaze juz 69 a dzisiaj tesciowa nagotowala tyle pysznosci jak zwykle ze nie moglam sie oprzec;D a jutro komunija wiec pewbie tez bedzie duzo pysznosci ale za to od poniedizalku znowu przechodze na moja diete

tzcior wlasnie pracuje sobie.. nad morzem siedzi i zajada kaszanke pilnujac miejskiej mlodziezy na jakiejs potupajce.. i jeszcze mi jeczy do sluchawki ze jest juztak zmeczony ze najchetniej poszedl by spac coz to za praca.. tez bym tak chciala.. a jak wroci tu do nas tobedzie wozil dupsko w ogrzanym aucie a ja bede tutaj naszego babla nieznosnego wychowywac..

Fifi

Stary 2010-05-29, 21:52   #4346
katekatee
Zadomowienie

Witam. Rano zawiozłam pracę na program antyplagiatowy. Muszę się modlić żeby przeszła i wtedy już będę się mogła w lipcu bronić.
Kamila mam złą wiadomość. Mamy ząbek Tżt go obczaił. Jeszcze tak dobrze nie widać ale pod palcami już czuć taki ostry ząbek

Cytat:
Brombis - mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości a to dla Ciebie na urodzinki Załącznik 3146258

<><><>

Ja również przyłączam się do życzeń

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

I mam jeszcze pytanko, czemu chcecie się wycofywać z karmienie na śpiocha?? Dla mnie to bardzo fajne rozwiązanie bo Wiki wszystko zjada w 5 minut co u niego na "nie śpiocha" nigdy się nie zdarzyło.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
n

tzcior wlasnie pracuje sobie.. nad morzem siedzi i zajada kaszanke pilnujac miejskiej mlodziezy na jakiejs potupajce.. i jeszcze mi jeczy do sluchawki ze jest juztak zmeczony ze najchetniej poszedl by spac coz to za praca.. tez bym tak chciala.. a jak wroci tu do nas tobedzie wozil dupsko w ogrzanym aucie a ja bede tutaj naszego babla nieznosnego wychowywac..
ILeż to ja razy mówiłam to co ty. Chyba wszystkie baby policjantów mówią to samo

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 21:57   #4347
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
siedzi i zajada kaszanke pilnujac miejskiej mlodziezy na jakiejs potupajce..
Wiem że nie jest Ci do śmiechu ale ten tekst mnie rozwalił
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam. Rano zawiozłam pracę na program antyplagiatowy. Muszę się modlić żeby przeszła i wtedy już będę się mogła w lipcu bronić.
maj gad dobrze że ja na licencjacie nie musiałam takich wyczynów robic 3mam kciuki aby było w porządku

Edytowane przez simpatica
Czas edycji: 2010-05-29 o 21:59
Stary 2010-05-29, 22:12   #4348
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

[COLOR="DarkRed"]<><><>

<><><>
Przylaczam sie do życzonek

Aniołek[*]
Stary 2010-05-30, 07:53   #4349
bogus85
Raczkowanie

Brombi wszystkiego najlepszego! Podobno życie zaczyna się po 30. I dziękuję za miłe słowa pod adresem mojego synka

Buziaczki i uściski dla wszystkich naszych wątkowych dzieciaczków !

Gratuluję ząbków Filusiowi, Kamilce i Wikiemu !

U nas moje maleństwo się rozchorowało. Boli go gardło, ale nie ma temperatury, ani kataru. Taki biedny jest, nawet płakać nie może tylko tak skrzeczy zachrypnięty. Serce pęka. Lekarz nie dał żadnego leku, tylko takie do smarowania plecków i szyi na bazie wazeliny z aloesem i eukaliptusem BabyRub by Vicks. To jest wyprodukowane w Niemczech, pewnie w Polsce też jest. Pomogło i już przez dwa dni było dobrze, a dziś znów jest chory. Nie wiem dlaczego .

Jeszcze miesiąc i tydzień i teściowie wyjadą Wreszcie nie będe się musiała dzielić tz'em i tyle stać przy garach. Bedę gotować raz na dwa dni . Chciałam się ich dziś pozbyć z domu i troche pobyć w samotności, godzine szukałam im jakiegoś bollywooda w kinie, a oni, że nie pójdą nigdzie, bo chcą siedzieć z tz w domu

Edytowane przez bogus85
Czas edycji: 2010-05-30 o 07:59
bogus85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 08:24   #4350
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Wiem że nie jest Ci do śmiechu ale ten tekst mnie rozwalił
ciesze sie ;P

mialam isc dzisiaj na komunie .. nie ide .. mllody jest taki marudny chyba ida mu kolejne zeby nie bede go przeciez nosila tam na rekach caly czas i sluchala jak sie drze.. tz wroci to pojedziemy do nich z prezentem.. bynajmniej nie bede musiala go sama nosic..

bogus zycze szybkiego odjazdu tesciow;p i zebyh mlody szybko wyzdrowial

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2010-05-30 o 08:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości