|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Szczerze dziewczyny ? Niektóre z Was są żałosne . Najeżdżacie na siebie na forum robiąc tu kompletny b u r d e l . Takie wielkie gadanie wasze : " załatwiajcie wszystko na pw, olewajcie to i bla bla bla " , to widać , że było to tylko dla pokazu . Zanim coś napiszecie, zapewnicie wszystkie do tego, to zastanówcie się czy wgl naprawdę tak będzie .. I nie wyjeżdżajcie na mnie z m o r d ą, bo tak to nic Wam nie da ![]() Gołąbeczkii < 3 ![]() _______________________
" Największy dupek świata, którego i tak kocham . " ( wezmę w cudzysłów, bo i tak będzie, że to nie mój xDD )
|
|
#1682 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, dziękuje za pamięć tym moim. <3
dziękuje też za pochwały. ![]() + otojest, groszek, Oluś, ruda, myCh. -------------- - Boisz się?.. - Tak. Przez cały czas. - Więc dlaczego nie zachowujesz się tak, jakbys się bała ? .. - Zachowuję. Ale tylko wtedy gdy jestem sama. - Bo mi nie ufasz? .. - Nie. Bo wiem, że ty też sie boisz .. ' Ja Go sobie znalazłam. Ja go wciągnełam w swoje zycie.' Przy Tobie nawet Pms przebiega jak nigdy. miesiąc miodowy trwa. Niech trwa. ' - ej, ale nie mam biletu! nie wsiadamy. - Słonko ale w czasie tych Twoich PMS-ów, to nie będziemy się widywać. Miej litość. ' ![]() zaczynam mowić o nim ' moj .. '. dziwne. ale zaczynam. uswiadomiłam sobie coś totalnie podstawowego. Nie brakuje mi Cię. W pokoju czuc tonę odświeżaczy do powietrza. A wszystko tylko po to, żeby Cię zapomnieć. Ciebie i te Twoje duże dłonie. To wszystko dookoła, wydaje mi się zupełnie pozbawione sensu, rozumiesz? zupełnie. Ale kiedy widze ten twój cholerie słodki usmiech, ten tylko dla mnie, jest całkiem inaczej. I nie wiem dlaczego. Zamykam wieczorem drzwi, i zaczynam poznawać swoja samotność. Nigdy wtedy nie mam siły uwierzyć, że tak naprawdę ' nie jesteś sama' .. bawimy sie w uczucia. |
|
|
|
#1683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na gołe klaty ! ______________ i believe in using songs to say things wierzę w używanie piosenek do mówienia rzeczy you’re like no other jesteś jak nikt inny i wish we can google how a certain person feels about us chciałabym, żeby można było wygooglować jak pewnymi uczuciami ktoś cię darzy i ran out for reasons to smile, then you come along wybiegłam po powody do uśmiechu nagle ty nadszedłeś you are my kind of beautiful jesteś moim rodzajem piękna i really think you like me naprawdę myślę, że mnie lubisz i made myself so easy to love zrobiłam się tak łatwa do kochania bo BananowaBrazylijka prosiła o więcej
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-05-29 o 14:20 |
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 & limitowanaa - dz, słoneczka. otojest - agattee & TiS - nareszcie! częsciej was chcę. ![]() drogie panie, wyluzujcie. najpierw mówicie, że ‘opisowy to wasz drugi dom’ i sracie z radości, a za chwile pełne złości i pozbawione jakiegokolwiek szacunku jedziecie po swoich ‘domownikach’? i wielki lament, że opisowy się rozpiernicza – to może miejcie tę świadomość, że to przez takie zachowanie? ;] i znów od nowa szukam samej siebie, by złożyć jeszcze raz wszystko w całość. co dzień buduję nowy most, by móc przejść na drugi brzeg. co dzień, co noc..
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-05-29 o 12:54 |
|
|
|
#1685 |
|
Wtajemniczenie
|
abunee Primadonnaciiri keeendy BananowaBrazylijka Drift papergirl nastychick oto_jest Frizzelicious (where are you?) Extremalna nydee m4dziar4 UpsentMinded Jesteście wspaniałe.! _________________________ _________________________Cierpienie to uczucie szlachetne, dlatego przeżywam je bez żadnego "ale". Czasem szukam też ukrytego znaczenia w kroplach deszczu. Ty jesteś gangsterem, pozwól mi być Twoją dziwką. Taką miłość to tylko między bajki włożyć. Ręce drżą, spuszczam w dół wzrok, sięgam po papierosa, dymem duszę się biorąc coraz większe buchy, po chwili zaczynam płakać. Jestem w cudownym stanie... Za każdym razem, gdy na mnie patrzył czułam się zagubiona. Patrzył tak, jakby oczami mógł przejrzeć mnie całą na wylot. Jakby chciał odkryć moje tajemnice, poznać moje lęki. Bałam się tego spojrzenia. W moich snach śni mi się tyle dobrego, szkoda, że żaden z nich nie jest snem proroczym. Najwyższy czas wyrwać Cię z mojego serca jak najzwyklejszego chwasta. Każde bolesne słowo to tak, jakby uderzenie kamieniem. Edytowane przez xxxLOLKAxxx Czas edycji: 2010-05-29 o 13:04 |
|
|
|
#1686 |
|
Marudziara
|
Dot.: <3
Ponura konsumpcja przesłodzonej półpłynnej masy – życia w kolorze. Dzień imadłem zaciska gardło oddech dusi nocą.Ostentacyjnie toczy dziury w mózgu przez które uciekają myśli. ...Tak często pojawia się nieokiełznane pragnienie dotyku... ..A myśli jak głodne sępy wciąż krążą...
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
`Czasami muszę się przejść, po prostu zejść gdzieś z trasy, wejść tam, gdzie mnie jeszcze nie było.
Na wczasy pójść, puścić play, uwolnić się od wszystkich myśli ej, sklecić je przede wszystkim. To instynkt, mam kilka bliskich mi miejsc i chodzę tam sam kiedy wyruszam w rejs. To jakby balsam, bal samotnych serc, to walc i salsa, sala balowa ma sto wejść. ` + bajkowa - okradaj ile chcesz ![]() Paralogiczna - zabieraj , zabieraj na zdrowię ![]() karmelowomi - miłoo strasznie ![]() ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-29 o 13:11 |
|
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
,, i od tamtej pory nie jem brązowych ememensów. takiego koloru były twoje oczy. "
I nie miałam odwagi Tobie powiedzieć , że jesteś moim życiem . Chcesz to próbuj i tak nie zmienisz przeznaczenia . Miłość to przede wszystkim kwestia zaufania . Wszystko jest w Twoich rękach .. Zaufanie tak trudno zdobyć a tak łatwo stracić .. Nie chcesz wiedzieć co siedzi w mojej głowie , gdy jestem sfrustrowana i zamykam się w sobie . .
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
otojest - okradłam ; **
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Wojny naszych serc Serce moje zranione jest Ono krwawi, niczym potok lawy Łzy płyną jak po szklanej twarzy Wypatrując twoje czekoladowe oczy Bo ty jesteś moim ideałem On jest taki nieosiągalny Ona tak bardzo pragnie miłości.
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
xxxLOLKAxxx - dziękuję pięknie ;*
_________ 1. Stanęli pod lichym drzewem. Tak lichym jak licha była ich miłość. 2. -Już nigdy nikogo tak nie pokocham! To była część mnie, druga połówka jabłka! -Spójrz... Ta gałązka była kiedyś częścią drzewa, a dziś jest tylko uschniętym patykiem. Na jej miejscu wyrosła całkiem nowa gałąź, która wkrótce albo się zazieleni, albo dołączy do tej pierwszej. Rozumiesz co mam na myśli? -Nie bardzo... -Chodzi mi o to, że to co kiedyś było częścią Ciebie z upływem czasu może odejść w zapomnienie. 3. Skoro jest siódme niebo to czy jest siódme piekło? 4. Kiedyś odejdę. Zamknę powieki, Ścisnę swe serce. Odrzucę miłość. Nie Twoja będę Niczyja będę. 5. Żądna czystego powietrza wciąż krztuszę się dymem. Znów diabeł u mych drzwi. 6. -Powiedziałam, że go kocham. -A on? -Powiedział, że mam pryszcza na nosie. 7. Znowu upadam. Nie pozostaje mi nic innego, jak czołgać się po ziemi. Wieść życie nędznego robaka. 8. Potrzebuję miłości. Nie garść i nie trochę. Ogromu miłości... Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2010-05-29 o 13:19 |
|
|
|
#1691 |
|
dream big
|
*Prawie zapomniałam jak marzyć. *Zawsze jest coś czego nie da się wyliczyć. *Kiedy już myślę, żeby się poddać, zwyciężam. *Wrobiłeś mnie w kochanie Ciebie. *Zaczarowałeś mnie. *Twoje serce - to miejsce, gdzie chcę być zawsze.
|
|
#1692 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety popieram. Owszem, również jestem zwolenniczką używania znaków interpunkcyjnych, tam, gdzie im się to należny, ale to przecież nie powód by skakać sobie do oczu, gdy którejś to nie wyjdzie. Zarzuty typu " ha! a to nie twoje! to nie twoje! cudzysłów wstawić tak trudno?" nie są ani kulturalne, ani przyjemne. Heh, chyba trafiłam ze swoim wejściem na ciężką sytuację w wątku.. A teraz trochę ode mnie: Ciut z rosyjskiego. Конфетные мечты / cukierkowe marzenia Я танцую, как ветер / Tańczę jak wiatr Я сижу на подоконнике Ищу секретов горячих летних вечеров. / Siedzę na parapecie Szukam tajemnic gorących, letnich wieczorów Я зла. И плохо закончю. /Jestem zła i skończę źle Молчание это самая красивая музыка / Cisza to najpiękniejsza muzyka
|
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
Daj mi jakikolwiek powód, dlaczego miałabym cię potrzebować
Co do diabła zrobiłam, by zasłużyć na to wszystko? Ile jeszcze podstępów wymyślisz? Ile jeszcze kłamstw jesteś w stanie stworzyć? Nie mogę znieść tego, przez co musiałam przez Ciebie przejść. Myślę, że bycie człowiekiem polega na jednej rzeczy, byciu sobą, wtedy ze wszystkim sobie poradzisz. nie potrzebuję cię by żyć.
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
.Mówią że nie ma związków, w których nie ma kłótni.-To My jesteśmy wyjątkiem.!
A kiedy tak na Ciebie patrzę to czuję i wiem, że jesteś moim światem i szczęściem na reszte dni.! .`Nauczyciele to też ludzie.. By może ale nie z tej planety nie z tego świata;/
|
#1695 |
|
Rozeznanie
|
limitowanaa- kocham Cię dziubku <3
mówiłeś , że nie pozwolisz mi zejść na złą drogę.
-wiesz co kocham najbardziej ? - Ciebie widniejącego na całym ekranie mojego laptopa.
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
I am a bitch
from your dreams jestem suką z twoich marzeń butterflies hate specially for you motylki nienawiści specjalnie dla Ciebie the river is longing for my tears rzeka tęskni za moimi łzami oh, boy fuck with her och, chłopcze p@l&%l się razem z Nią
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#1697 |
|
Konto usunięte
|
i Ty Angi też <3 kocieeeee.
Panna_Miodowa - gdzie jesteś mioooddziu.? ![]() ____________________ I'm not deaf . I'm just ignoring you
/ nie jestem głucha. ignoruję Cię/ The rumours are true. I'm awesome / pogłoski są prawdziwe. budzę strach/ - Hey. I've got 2 words for you. - what? - I love you. - Huh ! Isn't that 3 words? - But you and I are one / -hej.mam dla Ciebie 2 słowa. - co? - kocham Cie. - co.? to nie są 3 słowa? - ale Ty i Ja to jedno ./ |
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm nie tęsknie, nie tęsknie, nie tęsknie - kogo ja do chol.ery oszukuje? Chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć.
Mówienie tak bardzo przeszkadza w myśleniu. Dopiero w opałach człowiek umie docenić pewność i bezpieczeństwo. Dopiero choroba uczy nas troski o zdrowie. Najedzony nie ruszy suchego chleba, a człowiek otoczony miłością bliskich nie zrozumie kogoś, kto usycha z tęsknoty
|
|
|
#1699 |
|
Zadomowienie
|
" a ja myślę ..." "uważam..." ![]() powiedzcie mi jedno; co to, kogo obchodzi ? + dzięki moje perełki ;* ____ powracające fale tęsknoty moje ciało lgnie do Ciebie, łasi się, umysł mi wibruje definicję namiętności wyczytuję z Twoich oczu potrzebuję kogoś, kto rozwieje moje wszelkie wątpliwości, chcę pewności, chcę Ciebie podleje swój umysł wódką, a serce przez pół doby będzie nieme gorzki smak, codziennych i monotonnych rozmyślań nie potrzebuje idiotycznych kombinacji, chcę prostego uczucia, które na ogól jest popularne
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
Nie bój się podjętych już decyzji.
Życie trzeba przeżyć - nie przeczekać. Mieć najważniejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać. |
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
z okazji 666 postu pozwolę sobie
wymienić moje diabełki Mrs Unfabulous, Nienaruszona ( ), envious ( ), Paralogiczna, Extremalna, Nieidealna Ja, otojest, istny_paradoks, latin, ruda wiewiora, 3martyna3 ( ), myCh, BananowaDelma, _changime, _mandarynka, blondii69, Czarny_Aniolek, Kamisha, Summy, Agrr, z innej bajki, Drift, Toogether93, hottie, czii, CukrowaPanna, Primadonna, Hoe ( ), CookieCrisp, chocapic, Guziki xD, poprostuAssis, chcialam byc, ciiri, one for all, dresowa,agattee, patrysiowa_ ( ) - <3. ps. chyba o nikim niezapomniałam, a jeśli tak to przepraszam. :-*. _______ ' Terroryzować fochem to ty możesz swoich starych . '
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
z okazji 666 postu pozwolę sobie
wymienić moje diabełki Mrs Unfabulous, Nienaruszona ( ), envious ( ), Paralogiczna, Extremalna, Nieidealna Ja, otojest, istny_paradoks, latin, ruda wiewiora, 3martyna3 ( ), myCh, BananowaDelma, _changime, _mandarynka, blondii69, Czarny_Aniolek, Kamisha, Summy, Agrr, z innej bajki, Drift, Toogether93, hottie, czii, CukrowaPanna, Primadonna, Hoe ( ), CookieCrisp, chocapic, Guziki xD, poprostuAssis, chcialam byc, ciiri, one for all, dresowa,agattee, patrysiowa_ ( ) - <3. ps. chyba o nikim niezapomniałam, a jeśli tak to przepraszam. :-*. _______ ' Terroryzować fochem to ty możesz swoich starych . '
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, opanujcie się!
Jeżeli nie podoba Ci się, że ktoś dodał opis bez cudzysłowia, to nie wchodź na ten wątek i nie zaśmiecaj go. 'Wasze opisy GG' - jak sam tytuł wątku mówi, jest on od opisów, a nie żali. I dajcie już spokój, bo zachowujecie się jak żałosne smarkule. W internecie pewnych zachowań się nie zmieni. *** zaczyna się robić zimno. nie patrz tak na mnie. |
|
|
|
#1705 |
|
Przyczajenie
|
dziewczęta ide na impreze i mam dosc opisow w stylu - bawie sie.
![]() moze macie jakies opisy niebanalne ? ; * I'm gonna get this fire ; D ( zamierzam rozpalic ten ogien ;d)
|
|
#1706 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
staram się patrzeć pozytywnie na moje życiowe negatywy..
"Osoba, która doprowadza mnie do największego szału to ja sama." "Czasami prawda potrzebuje kłamstwa" "kocham Cię" to dwa słowa które maja wielką moc: mogą zmienić twoje życie w bajeczny sen a czasami nawet w koszmar... "Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy..." J.T
"Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno." Edytowane przez WiecznieZakochana Czas edycji: 2010-05-29 o 15:12 |
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
_________________________ _________________
Nie wiem czy o to chodziło ... ale to znalazłam. ![]() Jeśli w miłości nie ma prawdy to tylko flirt. _____ Ps. Nie chciałam zrobić niepotrzebnych kłótni na forum . Jedna z wizazanek bardzo na mnie naskoczyła na priv. i powiedziała ze na forum jestem mało lubiana i mnie nie chcecie. Wiec będzie lepiej jak odejde z opisowego. Ale na koniec moje kochane myszki, które zawsze okradałam : myszka23101 , toogether93 , paralogiczna , ruda wiewióra , otojest , ciiri , CukrowaPanna , matematyczka00 , Panna_Migotka , _ZaagubiOna_ , marikab , Szydera , hoe , Guziki xD , Pimadonna , limitowanaa , Ainewedd , papergirl , keeendy , _mandarynka, blondii69, Czarny_Aniolek, BananowaDelma , grise, czekoladowe szczescie , poprostuAssis - was misiaki jest wiecej ale te najczęściej ;*
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
No, bo jak powiedzieć tobie o tym, że - gdy stajesz obok - wszystkie niezapominajki krwi, wszystkie ostróżki nerwów, wszystkie jaskry mowy zabiegają się w jeden ognisty krzew we mnie i drętwieją z niemocy. Nauczycielka z podstawówki powiedziała mi, że urodziłem się z dwoma mózgami... i tylko połówką serca. "To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty, nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni. " Jak wszyscy silni ludzie, zawsze skazana była do pewnego stopnia na samotność, stała trochę na uboczu życia towarzyskiego. "Przychodzimy na świat z poczuciem winy, wpadamy w panikę, gdy szczęście puka do naszych drzwi, łudzimy się, że naszą śmiercią damy komuś nauczkę, bo wiecznie czujemy się bezsilni, podle traktowani, nieszczęśliwi. Odkupić własne winy i ukarać grzeszników, czyż to nie cudowne? Tak, to fantastyczne. " Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują się obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. "Za dobrze mi się wiedzie, studiuję sobie, podróżuję, piszę. A jednak to jeszcze nie to. Pamiętasz, co pisałaś? W tym cholernym życiu potrzebna jest miłość." dziękujedziękujedziękuje |
|
|
|
#1710 |
|
Raczkowanie
|
rozbiłam serduszko, teraz mam dwie połówki.
lubię patrzeć przez kalejdoskop. "przypomina smak euforii, przywołuje obsceniczne obrazy." [P.C.] zabawiaj mnie w rytm muzyki. kochaj to co jest,
bo nie wiesz kiedy będzie inaczej.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

na zdrowię 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
), envious (