![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
gringo ty lasencjo, wygladasz nieziemsko z tym zgrabnym brzuszkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
fajnie brzunie dziewczynki
![]() ja swojego nie pokażę, choć mam w miarę aktualne fotki (sprzed 11 dni). małż mnie zawsze fotografuje, jak jestem w jego dresach i totalnie rozmemłana... postaram się w najbliższym czasie namówić go na foty, jak będę ubrana "wyjściowo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() aaa ja zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj zaczynamy 38 t.c ![]()
![]() |
![]() |
#934 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja myślę, że wszystkie mamusie, które są na liście przede mną są już rozpakowane. ![]() A Tymek zaparł się jak koza w marasie... ![]() Cytat:
![]() szczuplak. ![]() Właśnie wróciłam z Bytomia, zakupiłam Maksiowi sandałki i takie klapki do wody- te podróby crocksów. ![]() A Tymek nie wzruszony tą wycieczką siedzi sobie spokojnie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to do roboty kobity. Mnie się udało wstrzelić idealnie. ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że ktoś to odważnie mówi/pisze, nie bacząc na bujaczkową modę. ![]() Cytat:
![]() A co to za chłop Ci się trafił?? Większość to nawet nie wie co to jest ten cellulit. A szukać go mogą całe dni i nie znajdują. ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
jeno dwie godziny... ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() U mnie torbę zabrał mąż, a jak nikogo do towarzystwa nie ma, położna pomagała, na porodówce się ją układało gdzie wygodnie. Ja miałam stolik z radiem niedaleko łóżka i tam sobie położyłam tel. i wodę. Jak majty kazali zdjąć do pierwszego badania, tak już ich nie założyłam... po przebiciu pęcherza płodowego kazali założyć podkład typu bella i tak leżeć i chodzić i skakać na piłce... w koszuli i bez majtek. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- ![]() ![]() A propors "wyprosić"... cc nie jest na życzenie, zawsze daje się szanse porodu sn. Dlatego właśnie stękałam 20h. ![]() Choć gdyby lekarz wymacał ułożenie dziecka wcześniej, mogłoby być 18-19h. Ale to w sumie niewielka różnica. ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Cześć kobiety
![]() Brzuszki pierwsza klasa , wszystkie ![]() ![]() ![]() A wogóle to już jestem na macierzyńskim, tym wczesniejszym bo mi się nie chciało kombinować ze zwolnieniem a wczoraj i tak musiałam podjechac do firmy podbić różne papierki to zostawiłąm wniosek. Trudno. Dzisiaj byłam z Tż na festynie wiejskim z okazji dnia dziecka, nie chciał mi kupić wiatraczka, a teraz ogląda Kubicę... niedobry. ![]() Jaaaaaaaasiek wyłaaaaaaź bo zacznę czynsz pobuerać!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19655532]
![]() No to mój brzuchol- pstryknięty dwa dni temu. ![]() pięknisty ![]() Cytat:
![]() i jak skakać czy się przemieszczać z tym czymś między nogami, jak się majt nie ma?? jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić... ps. gdzie jest Silpe? chyba się nie wepchnęła w kolejkę, hm? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie możesz zostać u siebie?Zawsze lepiej no i miejsca masz więcej jak piszesz. Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19655532] ![]() No to mój brzuchol- pstryknięty dwa dni temu. ![]() O taki ja mam .Taka pieczkę i nawet pępek mam podobny. ![]() Dziś zaczynam 37 tc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skakać się da, kładziesz toto na piłce, siadasz, przykrywasz dupsko koszulą i jazda. A łazisz jak gejsza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam mamusie
![]() myszka, niunia, maliczka - Gratulacje ![]() Cytat:
![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1965239 3] za to jakieś tętnice w pachwinach bolą mnie non stop. i ten krzyż... ![]() a ja mam dziwne wrażenie że o czymś zapomniałam w związku z przyjściem na świat małej ![]() ![]() [/QUOTE] Może to już na dniach, przez to te bóle? ![]() Zrób listę np. ściągnij z neta, może cos tam będzie czego nie masz... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale jak to? Bedziecie mieszkac w dwóch domkach? nie rozumiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19655532] ![]() No to mój brzuchol- pstryknięty dwa dni temu. ![]() ale fajny, taki gładki, jak wy to robicie? mój mniejszy,a w rozstepach... ![]() Ja sobie juz nie pstrykam fot, mało ich mam ale cóż...teraz to wyglądam jak potworek, na buzi też mam wrażenie. Cytat:
Zosia ![]() 26.06.2010 Edytowane przez kasiaaX Czas edycji: 2010-05-29 o 13:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gejsza powiadasz? i w dodatku w japonkach będę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie dzisiaj na porodówke nie wybieram, ![]() ![]() Jutro jest festyn parafialny, będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci- więc też mi się porodówka nie uśmiecha- wolę z Maksiem na dmuchańcach poskakać. ![]() ja też. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgrabniutka mamusia z Ciebie ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19657219]możliwe, możliwe, ![]() ![]() Ja sie dzisiaj na porodówke nie wybieram, ![]() ![]() Jutro jest festyn parafialny, będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci- więc też mi się porodówka nie uśmiecha- wolę z Maksiem na dmuchańcach poskakać. ![]() [/QUOTE] lea i Twój brzuszek śliczny,taki akurat na porodówkę ![]() Nie obżeraj się,tylko za rodzenie się bierz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eeeej a innej opcji brak? ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19655532] ![]() No to mój brzuchol- pstryknięty dwa dni temu. ![]() Świetny, fajnie do przodu się wystawił ![]() Cytat:
![]() Ja leżałam na sali przedporodowej, po cc też na niej 12 godz leżałam, torba tam była, na porodówkę obok brałam wodę min., ręcznik, podkłady SENI. I też na tych podkładach skakałam - nie musiałam mieć podpaski bella tej wielkiej, starczył podkład, rozłożony większość piłki zakrywal, super rzecz i wygodniej, niż z pieluchą między nogami ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam ochotę, ale z siłami i możliwościami gorzej ![]() To tak na tym zdjęciu wyszedł, bo wszystkie boczki sprzed ciąży mi w brzuszek poszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Rozeznanie
|
Kochane właśnie byłam na wątku, gdzie dziewczyny chcą wiedzieć (na wyrost, bo planuja dziecko p. za 3 lata) jak wygląda ciąża i po i tam wywiązał się temat ciała po porodzie, tzn rozstepów itd. Ja jestem jedna z kobiet która ma takowe mimo stosowania kremów i naprawdę czuję się teraz jak dziwoląg i wyrzutek...
![]() ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
mam stopy trolla, już nawet nie hobbita, tylko trolla...
![]() czekam aż małż wróci z Wro. dzwonił, że zaliczył wszystko oprócz praktyk, bo baby nie było. czyli będzie musiał jeszcze kiedyś w tyodniu pojechać do niej na dyżur... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No masz te to maja problemy.Za 3lata ![]() A skąd one mogą wiedzieć jak będą wyglądały po porodzie?To indywidualna sprawa i po co sie dołować na przyszłość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | ||||
Rozeznanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19655532]
![]() No to mój brzuchol- pstryknięty dwa dni temu. ![]() ale bzuuuchol ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do mieszkania w dwóch mieszkaniach- to racja. My z małżem mieszkamy w odległości ponad 100km od siebie i nie ma możliwości żebyśmy mieszkali oddzielnie- a problem w tym że ani on nie chce u mnie ani ja u niego ![]() Dopóki mieszkaliśmy w UK było spoko a teraz nie wiem co będzie ![]() Kasiu nie zaraziłam absolutnie i broń boże ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19657219] Ja sie dzisiaj na porodówke nie wybieram, ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam znajomą, która nie karmiła dziecka piersią, chociaż pokarmu miała sporo, bo jej teściowa powiedziała, że będzie miała później obwisłe piersi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
No ale ja grzecznie czekam
![]() ![]() Ale ostatnio łatwiej mi się oddycha, więc wnioskuję że brzuch musi zacząć się obniżać. Do tego czuję straszne parcie na pęcherz, ale sikania wielkiego z tego nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak btw- dobrą ma teściową nie ma co, tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a znajoma... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak w ogóle można się przejmować takimi głupotami.. rozstępy, cellulit, zwisający brzuch- to każdą z nas może spotkać nie tylko przez ciąże ![]() Ja jestem tego żywym przykładem- brałam tabletki anty i tak spuchłam, że na rozstępy na tyłku do dzisiaj nie mogę patrzeć(co mojemu małżowi w ogóle to nie przeszkadza i kocha mnie taką jaka jestem- a wręcz nie chciałby żebym była cała idealna- wiem wiem dobry mi się trafił ![]() a przy ciąży nie mam nic- ni cętka, zwałka tłuszczu, opuchniętych rąk, nóg- zeroooo Więc przestań się doczytywać takich głuuupooot bo będzie manto ![]()
![]() |
![]() |
#957 |
Zadomowienie
|
Jestem , jestem..
przecież zapowiedziałam że i tak sie wepchne ale na przyszły weekend ![]() Nawet dziś tu sobie zajżałam do was ale totalnie brak mi weny na pisanie .Jakaś strasznie zmeczona jestem, wczoraj była piekna pogoda aż za bardzo grzało, wiec sobie troszke poplewiłam , kwiaty posadziłam , domek wysprzątałam plus okna i padłam ![]() ![]() Instynkt wicia gniazda to mam od lat a teraz ostatnio to już mi sie szwedacz na maksa włączył ![]() Ide poleżec chyba troszke bo mnie plecy bolą i nie moge wysiedziec . I tak w skrucie na koniec dziewczyny śliczne brzuszki -lea powalasz gabarytowo - zmykaj na porodówke ![]() i oczywiście gratki dla nowych mamuś i ich malenstw ![]() ![]()
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
A ja wcinam krakersy
![]() Miałam ochote na słodkie ,poszłam do sklepu i kupiłam krakersy. Jeszcze arbuza mam do opędzlowania. Kurcze u mnie pada a miałam zamiar jutro na targ wyskoczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Od rana męczy mnie zgaga... i z tej okazji zrobiłam zupę ogórkową
![]() ![]() Ja to jestem jakaś inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to dół, z niczego, tak po prostu i płacz też był i wczoraj i dzisiaj... Tak to już chyba musi być. Pozdrawiam i życzę lepszego humoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.