![]() |
#31 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Cytat:
![]() za cień i książkę oddam całe 20ml. Pasuje ci? ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() zapraszam na pw podaj adres ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1273524793 11 (bez kartonika) Versace Woman edp 6 Burberry Sport edt 1ml i lola marca jacobsa. zastanowię się do jutra jeszcze i dam znać
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Tuba AMISU
KOLOR: odcień zieleni WZÓR: groszki białe Firma: VERO MODA rozmiar: xs Nigdy nie miałam jej na sobie świetna tuniczka niestety za duża troszkę na mnie KOLOR: fioletowy CZARNA BLUZECZKA/ TUNICZKA super do leginsów rozmiar: xs/s wada: troszeczkę poszarzał biały materiał Garnitur Rewelacyjna bluzeczka z żabotem - mam z wymiany Nie pamiętam ale wizażanka pisała, że chyba nowa- ja ją jedynie przymierzyłam Kamizelka z dżinsu KOLOR: niebieski ciemny Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Pasuje jak najbardziej
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kremiki polar
baze el odlewke fluid lancome kredeczke diora palete inglota podobala ci sie u mnie sukienka i golfik ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Wiesz tak sobie przeglądam Twoją wish i ku uciesze mojej widzę że masz na niej depilator... Chciałabym zapytać czy chcialabyś może Philips Satinelle... Użyłam go zaledwie parę razy, chciałam go wystawić na wizaż i ciągle o nim zapominam. Wkleję Tobie zdjęcie tego Philipsa, bo podoba mi się jeszcze u Ciebie tester cieni estee
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275081024, odleweczka parure gold guerlain, torebka różowa w kratkę, lakier różowy max factor (on jest chyba bez drobinek, to jakaś mniejsza pojemność, tak?). Oczywiście ja piszę tylko co mi się podoba, ale co mogłabyś oddać napiszesz sama według swojego uznania ![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Nie ukrywam że bardzo zależy mi na cieniach estee...
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: Firma: VERO MODA rozmiar: xs Nigdy nie miałam jej na sobie Śliczna wymiary: os pachy do pachy: 27-31 z tyłu ma szeroką gumę która się rozciąga długość: około 50-51cm Świetna tuniczka niestety za duża troszkę na mnie rewelacyjnie się układa- oddam za coś fajnego dużo ładniej wygląda niż na zdjęciu KOLOR: fioletowy ROZMIAR: s być może na małe m również STAN: bardzo dobry
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
PALETY CIENI Paleta cieni- zużycie widoczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1275078478
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
to znowu ja
![]() znajdziesz może cos za urban flowers tokyo avon ? ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- z Twojej wish mogłabym miec bluzę ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1274957168 taką ![]() ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-05-29 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
mi się nadal podoba fioletowa bluzka ramiączka i bordowy lakier
![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za:
Koszulka z myszką Bluzeczka/ tuniczka FIRMA: madonna ROZMIAR:s STAN: bardzo dobry WADA: wydaje mi się, że jak leży płasko na podłodze to ma krzywy szew. Ale jak się ją założy jest to zupełnie niezauważalne.?
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Kochana odpisz...
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim chciałabym:
174. Wszelkiego rodzaju koraliki do wyrobu biżu. Duuuuużo tego. ale podoba mi się jeszcze: Załącznik 3148803Załącznik 3148804Załącznik 3148805Załącznik 3148806Załącznik 3148807 Czy ewentualnie spodobał.oby ci się coś jeszcze u mnie?
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy umówione na książkę 11 minut + cień H&M za moją bazę. Baza jest świeża w oryginalnym opakowaniu- będzie odlana dopiero przed wysyłką samą. Co do depilatora- jeśli z nim wszystko ok, działa itd to chętnie go przygarnę ![]() Nie wiem ile jest wart więc nie wiem co ci za niego zaproponować. Oczywiście cienie el są wolne i mogę je oddać również. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
baza jest w trakcie wymiany. a sukieneczki już nie potrzebuję- musiałam kupić. Nic w tej chwili w takim razie nie znalazłam u Ciebie. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
o której palecie piszesz? proszę linka.
podoba mi się: Załącznik 3148828 oprosiłaby opis kurteczki w jakim jest stanie i może dałabyś radę zrobić więcej zdjęć?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() spodobało mi się: 12. SkrzypoVita ok 65/80 tabl. więc to za mało będzie. Podoba mi się w sumie czerwona sukienka ale znowu tobie by się nie opłacało.
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a ta bluza co Ci pokazałam nie podoba Ci się?
moge Ci oddac sukienkę ![]() 50ml - sprawdzone na test (ok 49,5ml) ![]() więc może oddałabyś te 2 perfumy + ew. jakieś próbki za sukienkę ( którą? bo sa dwie czerwone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
a ja nadal chciałabym bluzę
Załącznik 3148865 pamiętam, ze prosiłam o zdjęcie na kimś- niestety nie mam na kim zrobić i jak. Na mnie ona wisi i zdjęcie nie miałoby sensu. Proszę link do lakieru bo nie wiem o który chodzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Jeszcze podkład lancome i baza ester lauder, ale raczej mnie na nie nie stać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
dość dużo u Ciebie wybrałam- może coś jeszcze dobierzesz?
Załącznik 3148889Załącznik 3148890 Załącznik 3148891Załącznik 3148892Załącznik 3148893Załącznik 3148894Załącznik 3148895
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- nic ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Nie stać? Czy to oznacza, że myślisz, że nie oddam za ciuszki czy po prostu Ty nie chcesz ciuszków za niego wymienić? Bo ja chętnie wymienię jeśli tylko Twoje ciuszki będą na mnie dobre. Kochana- czy mogłabyś mi podać wymiary spodenek? szerokość paska, szerokość na wysokości kroku i długość stanu od kroku w górę? I może szerokość paska spódnicy?
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.