|
|
#1681 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
na pewno sie widzialysmy ja to bylam ta z dosyc krotkimi blond wlosami siedzialam z kolezanka
|
|
#1682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak tam na kontroli???
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miseczka B ma różne wielkości... w zależności od obwodu pod biustem, który mierzymy baaardzo ciasno na wydechu więc trudno jest jednoznacznie określić jakiej wielkości implanty powinnaś mieć , aby osiągnąć duze C. U niektorych taki efekt da już 300 cc, a u innych (tych szerokoklaciastych) np. 45o cc. Na konsultacji musisz jasno określić Dr swoje oczekiwania co do rozmiaru biustu i on już wtedy dobierze odpowiednie implanty
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
spiesze donieść, ze 3 tygodnie intensywnego skupienia sie na uparciuchu pokonalo go.
3 x w tygodniu basen, codzienne lasery plus zabiegi u rehabilitantki z rozciąganiem i masowaniem miesnia lub zrostu, bo nie doszlismy co mu szkodziło (moglo i to i to) pozwolilo mi pozbyc sie uczucia ciagniecia w piersi i pozwolilo wkladce zejsc do środka, do mostka. Warto bylo. Zupelnie tak samo wyglada lewa i prawa piers
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() szkoda, ze takie dodatkowe, konieczne zabiegi nie są wliczane w cenę operacji
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie można zobaczyc efekty pracy Dr . Bromy ?
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczynki za wszystkie odpowiedzi i rady. jesteście naprawdę kochane!! nie spodziewałam się że tu jest TAK miło, że wszystkie służycie naprawdę fachowymi radami. DZIĘKUJĘ BARDZO. całuję was gorąco
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- horo jesteś jeszcze? a może mi też doradzisz jaką wielkość wkładek powinnam sobie zażyczyć? mam 158 cm wzrostu, 45 kg wagi miseczkę A/malutkie B, pod biustem 70cm a chciałabym trochę przytyć!! hehe. ale cycuszki chcę pełne C/duże C i żeby naturalnie wyglądały i sterczały jak sprężyny a gdy nimi poruszę to żeby zachowywały się jak kamerton (hehe za duże wymagania?). Wkładki to raczej anatomiczne chociaż upierać się nie bedę.Boję sie też żeby nie były za duże bo jestem "filigranowa" żeby nie powiedzieć "chuda" albo "sucha" no i żebym nie wyglądała śmiesznie... |
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli wieeeeelkiego biustu nie chcesz, jak rozumiem... ![]() Przy Twoich gabarytach i "suchości" jak piszesz chyba nie potrzeba bardzo dużo... coś ok. 325 cc ... tak myślę. No miseczka na pewno bedzie wieksza nic C Powiedz Dr o oczekiwaniach,, a on na pewno zaproponuje Tobie coś odpowiedniego. I te implanty... piszesz, ze chyba nie okrągle, ale... one też z czasem układają się w delikatną lezke i bardzo naturalnie wygladaja. U mnie Dr nawet nie bral pod uwagę anatomicznych ze względu wlasnie na ksztalt naturalnych piersi (piersi
|
|
#1689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za informacje. teraz bede miała porównanie z tym co zaproponuje dr. dzięki bardzo teraz juz uciekam bo obiad jeszcze nie gotowy a mężuś głodny... zajrzę wieczorkiem pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
#1690 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- CAŁOWAM WSZYSTKICH
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą musisz Dr powiedzieć, ze chcesz wokół otoczki i jeśli jest to mozliwe, to na pewno nie odmowi
|
|
#1693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, choć ja jestem naprawdę zwolenniczką sztucznego karmienia. Jak pytałam o cięcie w Gryficach to myślałam wtedy o pachowym cięciu... ale niedawno widziałam w Internecie zdjęcie jakiejś aktorki przyłapanej na powiększeniu właśnie przez tą bliznę (machała do ludzi i wpadła). A tym cięciem wokół otoczki właściwie się nie interesowałam, czy ta metoda pozwoli na włożenie implantu pod mięsień??
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
Horo
ja mam 163cm i ważę 50kg pod biustem mam 71cm...myślę, że min 350ml co o tym sądzisz? będzie wtedy D czy C?![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- zobacz może zdjęcia mojego biustu w albumie ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- i doradz mi proszę odpowiednie
|
#1695 | |
|
Kazar Lady
|
kojarze kilka dziewczyn które po cieciu otoczkowym normalnie karmiły piersią więc to nie jest reguła...
![]() Cytat:
taki rowek przy 350cc powinnas mieć rozmiar stanikowy 70E lub 65F |
|
|
|
|
#1696 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję Miska
oby tak było jak mówisz to będę wtedy przeszczęśliwa już nie mogę się doczekać konsultacji u Dr Radzej chciałabym małe D, żeby nie przesadzić Myślałam wcześniej o dużym C, ale jak będą za małe to szkoda ponownie się ciąć
|
#1697 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A poza tym nie jest powiedziane, że nie będziesz mogła karmić piersią!!! Misia pisała o tym stronę wcześniej. Cytat:
Nie widziałqm Twojej wyjściówki ale tak... - jeżeli masz miseczkę A - to przy tych wymiarach jakie podałaś wyjdzie Ci co najwyżej ładne C - jezeli masz trochę swojego gruczołu i masz jakieś B (ale takie prawdziwe - nie pushupowe ) to jest duże prawdopodobieństwo że D Ci z tego wyjdzie! Pozdrawiam
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=seela;19678097]Pozwoli!!!
A poza tym nie jest powiedziane, że nie będziesz mogła karmić piersią!!! Misia pisała o tym stronę wcześniej. Seela nawet, jakbym mogła to powiedziałabym lekarzowi, że nie mogę... o to mi chodziło. Może źle wytłumaczyłam |
|
|
|
#1699 |
|
Raczkowanie
|
Seela już wysłałąm zaproszenie do grona przyjaciół więc luknij również swoim okiem
im więcej rad tym lepiej
|
#1700 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zawiesiłam sie na chwilę w pisaniu a tu... KTOŚ MNIE UBIEGŁ!!!! ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
Będzie pięknie! Tak Ci powiem szczerze, że rozmiarowo wyjdzie Ci mniej więcej tak jak mi (zerknij) bo mija wyjściówka była mniej więcej takiej wielkości (tyle że bardziej obwisła ![]() )
|
|
#1701 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Rozeznanie
|
aaaa no to chyba że tak!
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
Miskaa78
wyczytałam, że Ty miałaś cięcie około otoczkowe??!! Czytałam, że cięcie pod piersią jest łatwiejsze i krócej trwa...
|
|
|
|
#1704 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
otoczki nie powiększyły mi sie po tym cięciu. Ja mam pod mięsień i 420cc ( jestem z tych większych 160/46kg )a czy takie cięcie trwa krócej? nie wiem. Ale dobrze wykonane jest zupełnie niewidoczne |
|
|
|
|
#1705 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do karmienia... wg mnie to kobieta powinna decydować w jaki sposób chce karmić dziecko ... Cytat:
widziałam wyjścióweczkę 350 cc da Tobie już baaardzo dorodny biuścik... stawiam na 65 G (70 F) ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki bardzo wam dziękuję za pomoc
25czerwca mam konsultację u dr Jarlińskiego więc powiem lekarzowi, że chciałabym rozmiar duże D i spytam się jeszcze jego jaki rozmiar najlepiej będzie pasowal do mojej budowy po operacji straszny jest ból? boję sie tego i jeszcze ewentualnych powikłań, liczę się z ryzykiem, ale i tak się boję tego co bedzie po operacji, a jednocześnie nie mogę się jej doczekać w pracy wzięłabym 16 dni urlopu, jak myślicie starczy 16 dni? Fizycznie aż tak za bardzo to nie pracuję...---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Aha mniej niż 325ml nie wezmę
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o powikłaniach najlepiej nie mysl a 16 dni powinno wystarczyć... ja wprawdzie nie pracowałam, ale już 2 dni po op byłam sama z małymi dziećmi, więc... harówka jak w kopalni i ... dalam radę wiec nie ma co się zamartwiać na zapas
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
Nio to wezmę te 16 dni
muszę to przetrwać wkonću już tyle czasu zwlekałam z tą operacją, ale trzeba koniecznie Marzenia wkońcu trzeba spełniać puki jest na to czas
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
Jak wrócę z pracy, to zmierzę wielkość sutka, może się zmieści....
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie zastanawiam czy jechac na ta kols. do Dr. Bromy ...tak czytałam ,szukałam po necie opini ...i nie ma za dobrych kogo byscie jeszcze poleciły
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.