|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Szukam pilnie większych lub mniejszych próbek Guerlainów takich jak:
Shalimar Mitsouko L'heure Bleue L'instant ... i chyba tylko tych ![]() oraz Chaneli: klasycznej 5, czarnej Coco oraz Mademoiselle a także: Pereł Lalique Agent Provocateur oraz Narciso Rodriguez for Her W zamian mogę odpsikać (mniej lub więcej ![]() Johna Galliano EDP, JPG Classique EDP Prady klasycznej EDP oddam też próbki firmowe: Max Mara, Kashmina Touch 1,2 ml Hugo Boss, XX 2 ml Versace, Bright Crystal, 0,4 ml Gucci by Gucci EDP 1,5 ml Ghost, the Fragrance 2 ml w miniaturce Ghost, Deep Night 1 ml w miniaturce
#902 |
Perfume Lover
|
Poszukuję:
* Bond no 9 Chinatown * Estee Lauder- Private Collection Tuberouse Gardenia * Tom Ford- White Patchouli * Tom Ford- Black Orchid * Serge Lutens- Ambre Sultan * Robert Piguet- Fracas * odlewek lub końcówek wód Yves Rocher, kokos, piwonia * odlewek różnych Tesori d'Oriente (poza Makiem Tybetańskim) * Celine Fever- na sprobowanie * Avon- Prowl * Tobacco Vanille Voluspa * ambrowcow * Rochas Femme * Ricci Ricci- Nina Ricci Oddam: M.Micallef Black Sea 0,7ml Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski- (na sprobowanie) wszystkie zapachy Czech&Speake (oprocz Dark Rose i No 88) od 0,6 do 0,9ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender (w saszetce) Thierry Mugler- Alien Sunnessence Saphir Soleil (pelna fabryczna probka) Givenchy- Organza 0,4ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 1,7ml i 1ml Gucci EDP 2ml Boss- Femme 1ml Cacharel Noa- 0,3ml Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude 0,5ml Calvin Klein- Obsession 0,4ml Dior Addict- 2ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsułce). Valentino Absolu ok 0,4ml Za coś co wpadnie mi w oko: A za coś co wpadnie mi w oko: Lolita Lempicka Midnight 1ml Nature Millenaire 0,5ml Cristobal 1ml Black XS Pour Femme 1,2 Guess by Marciano 1,8ml i 1ml Escada Magnetism 1ml Avignon 1ml Dior Poison EDT 1ml Mogę zrobić odlewki (do 10ml) i próbki do 2ml (odlewki niektórych zapachów jedynie za coś na czym naprawdę będzie mi zależało): Gucci EDP Thierry Mugler- Angel Innocent Chopard- Casmir Escada- Margaretha Ley Versace- Crystal Noir Bijan EDP Addict EDP Lolita Lempicka EDT Miss Sixty Rock Muse Chanel no 5 Eau Premiere Currara- Touch & Die Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi raczej wsio będzie pasować, postaram się dopasować, dziewczyny, które jesteście najmniej elastyczne - podajcie datę ![]() Aaa, jeśli coś mogę zasugerować to może nie w piątek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
A i przypominam że czwartek jest święto, jakby to komuś wadziło (mnie nieszczególnie).
Jakbym tak mogła pomarudzić, może to być NIE wtorek? ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2010-05-29 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perles Rodrigueza Mademoiselle Interesuje mnie u Ciebie John Galliano Ghost Deep night Prada kalsyczna Co Ty na to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Został jeszcze Wiciokrzew i Werbena Yves Rocher. Podzieli się ktoś kropelką? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To może być 5 ml Amethysta? Za to odlałabym np. 2 ml Zielonej herbaty z cytryną.
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejsce może Coffeheaven obok Galerii Dominikańskiej lub Mleczarnia lub Włodkowica 21 lub 13 Igieł lub Czeski Film lub Pod Papugami lub jest takie fajne dość nowe miejsce we Wrocławiu się nazywa SZAJBA to coś w rodzaju galerio-kawiarni lub .... (może ma ktoś propozycję - jest jeszcze ta nowa kawiarnia przy rogu Oławskiej i Świdnickiej po starym Diversie) Ja jestem otwarta na propozycje - możemy też spotkać się w Rynku i zdecydować ![]() Tylko dajcie znać czy termin pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Mnie pasuje jak najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłabyś coś u mnie za powyższe (lub część powyższych)? ODLEWKI: Demeter: Bee’s wax 10ml (atomizer) Demeter: Sugar Cane 10ml (atomizer) Demeter, Thunderstorm 6-6,5ml (atomizer) CK One do 5ml Lolita Lempicka, L de Lolita ok. 4ml (atomizer) YR, Neonatura Cocon 2ml (sampler) Etro, Ambra 4,5-5ml (atomizer) Organza Indecence PRÓBKI: Chech&Speake Neroli 1ml (fiolka) Chech&Speake Rose 1ml (fiolka) Bandit 0,9ml (fiolka) Farmazia, Aurora 1ml (fiolka) Wazamba 1ml (fiolka) Parfum d'Empire, Ambre Russe 1,5ml (fiolka) Parfum d'Empire, Aziyade ok.2ml (fiolka) CdG Wood Coffee 1ml (fiolka) CdG x Artek Standard ok.1ml (fiolka) CdG, Garage 1ml (fiolka) D. Karan Wenge 1ml, (fiolka) D. Karan Black Cashmere nowe D. Karan, Fuel 2ml (fiolka) Gucci Rush2 1,7ml (fiolka) Lancome Miracle 1ml (fiolka) Etro, Etra 1ml (fiolka) Etro, Messe de Minuit < 1ml (fiolka) L’Artisan, Mechant Loup <1ml (fiolka) Armani, Diamonds 1ml (fiolka) Juliette has a gun, Miss Charming 1ml (fiolka) Chloe Intense 1,8ml (fiolka) Hermes, Ogródek nilowy ok. 0,4ml (fiolka) Kenzo, Jungle Elephant ok. 1,5ml (fiolka) John Galliano edp ok. 1ml (fiolka) Agent Provocateur 1,2ml (fiolka) Habanita Eue de Lilique 1ml (fiolka) Kenzo Amour 1ml (fiolka) Kenzo, Indian Holi 1ml (fiolka) Lolita Lempicka, Midnight Ralph Lauren, Rocks ok. 1ml My Queen 1ml YSL, NU edt 1ml Italian Tangelo ok.1ml (atomizerek) Oriflame, City Jungle 1ml Oriflame, Aromabliss Calming 1ml Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-06-23 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
poszukuję 10ml Dzonghki - mogę oddać w zamian odlewkę z tego co w podpisie i w próbkach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
moja najświeższa lista:
oddam próbki oryginalne i robione w różnym stopniu zużycia (pytać o szczegóły): rezerwacja dokładka Escada Magnetism for Men odlewka 5 ml Chopard Wish Turquoise odlewka ok. 2 ml Beckham Signature Story Cacharel Lou Lou 0,9 ml Lancome O Oui ( na 1, 2 razy) Davidoff Good Live for Men ( na 1, 2 razy) Avon Fire Me Up zostało 35 % Costume National Scent 0,5 ml J. Galiano (na 1,2 razy) Chloe edp Givenchy Eaudemoiselle Calvin Klein Conctradiction Angel Schlesser Essential Hugo Boss Purple Lalique Amethyst Cristobal Balenciaga Bvlgari Jasmin Noir Max Mara Kashmina Touch Cacharel Amor Amor Sunrise Guerlain Shalimar Light Rosselini Manifesto Lacoste (szara) E. Lauder Pleasures Exotic Issey Miyake L'eau D'Issey Miss Dior Cherie L'eau Mogę odpsikać: Cinema Festival D'Ete EDT Desnuda Givenchy Hot Couture edp 1-5 ml Chanel Chance edp 1 ml Lalique Perles Lalique Tendre Kiss Armani Diamonds Diesel Green Feminine Marc O’Polo Midsummer Liz Clayborne Vintage Soul by Curve 1 - 3 ml Aigner Too Feminine YR Bambus Les Belles zielone pomidorki 1 ml mam też trochę próbek poza listą, których oddanie rozważam ![]() Szukam: Azzura Azzaro Rochas Absolu Intense Simply Red ( więcej niż próbka) Rochas Soleil L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea La Perla Eclix Caron Miss Rocaille Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Eau de Dolce Vita Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ch. Jourdan Parfum Donna Karan Cashmere Mist Sarrah Jessica Parker Covet Pure Bloom Calvin Klein Truth Ghost Summer Flirt Miss Dior Cherie Eau de Printemps E. Arden Mediterranean Ungaro Apparition Sun ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Eyes, ostatecznie zecydowałam się na te trzy próbki: -Appartion Sun Ungaro 0,9ml -Tresor sheer Lancome -T. Mugler Angel Violet teraz Twoja kolej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
Farmazia, Aurora 1ml (fiolka) D. Karan, Fuel 2ml (fiolka) Juliette has a gun, Miss Charming 1ml (fiolka)
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Vanilla już mówię
![]() Cacharel Lou Lou 0,9 ml Lalique Amethyst Bvlgari Jasmin Noir Max Mara Kashmina Touch Miss Dior Cherie L'eau Desnuda-1ml Lalique Perles-1ml za: -Appartion Sun Ungaro 0,7 ml (po dokładniejszym sprawdzeniu) -Tresor sheer Lancome 2ml -T. Mugler Angel Violet 2ml -Ch. Jourdan Parfum 0,4ml Mam pytanie,czy te szare już są zajęte i napisz ile czego masz ![]() Jakby co zweryfikujemy co trzeba ![]() Aha gdybyś miała chociaż kroplę Sensuous E.Lauder ![]()
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ch. Jourdan Parfum zapomnialam wykreslić, bo dostanę z innej wymianki, także narazie więcej nie chcę ![]() Sensuous E.Lauder niestety, nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak to mi by zależałoby od Ciebie na: Costes2 - ok.1,5ml Musc Maori - ok. 0,7ml i probasku Corso Como |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cacharel Lou Lou 0,9 ml Lalique Amethyst-1ml Max Mara Kashmina Touch-1ml Desnuda-1ml Lalique Perles-1ml za: -Appartion Sun Ungaro 0,7 ml -Tresor sheer Lancome 2ml -T. Mugler Angel Violet 2ml?
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Rynek czy też okolice Cofeeheaven brzmia dobrze, zawsze można zdecydować potem
![]() Czyli 18.30 o ile Ewa potwierdzi, yes? |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
szukam Midnight Poison!!!
oferuję w zamian: zapachy/oryginalne flakony -POISON ChD EDT 30ml maly ubytek ok 1,5cm -TENDRE POISON ChD Eau de toilette ze 100ml zostalo jakis 1cm czyli pewnie z 4ml - Bamboo YR zostalo ok 25-30% z butelki 125ml -miniatura 7ml meskiego cerruti 1881 pelne, w pudeleczku -Perfumu FM odpowiednik Black XS zuzycue 20% -Perfumy BRITNEY SPEARS - niestety nie pamiętam dokładnej nazwy - odpowiednik - FM. (zużycie troszkę więcej niż 50%) z 30ml -Woda toaletowa TAHITIAN - AVON. (zużycie ok. 50%) z 50m- -dezodorant Coty Exclamation odleweczki -odlewka 20ml Vanilia SEPHORA -odleweczka Tommy Girl jakies 5ml probki robione -elephant Jungle KENZO z sephory mam 3 sztuki takie nie najmniejsze nie wiem ile maja pewnie ok 1,5ml-2 ml (pojemnosc probki to 2ml ale wiadomo ze do konca nie sa napelniane) -Black XS z wymianki ok 1ml --odleweczka Nature YR-ok 2-3 ml -odlewka Light Blue -odleweczka Gaultier Gaultier 2 robiona przeze mnie z dużej butelki, 2-3ml -robiona w sephorze próbka addict 2 -odleweczka, próbka body talk Tom Tailor PROBKI oryginalne -6 oryginalnych probek amor amor z atomizerkiem po 1,5ml -5oryginalnych próbek z atmizerkiem po 1,5ml BIOTHERM eau d'paradis -oryginalna próbka Christina Aguilera by night
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mijałaś auto rozpaczliwie błąkające sie po Karkonoskiej "bo nie znam dokładnie trasy" to calkiem możliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
oddam Cinnamon Bun 50/120ml.
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli tak: to co wymieniłam wcześniej (herbata powiększona do 2 ml) za 5 ml Amethysta? Dla mnie gra i jeśli jeszcze nie za późno, to podsyłam adres na priv ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Aniu, Madzik, Twitterku ![]() Dla mnie gra, może być środa 18.30... miejsce nie gra roli, byleby się dało tramwajem dojechać ![]() Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2010-05-31 o 07:08 Powód: na śpiąco pisałam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.