|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Monia_35 cudowna przemiana, jesteś moją motywacją!
![]() A kolejna moja motywacja to sukienka. Kupiłam miesiąc temu na allegro coś a'la szmizjerkę, niestety okazała się z lekka przyciasnawa i wszystko zsuwało mi się do góry, bo na tyłku się opinało ![]() Dzisiaj rano przymierzam i mam luzy, matko to CUD!!!! ![]() Zaraz biegnę robić wreszcie serniczek wg przepisu Berlinianki. Mam pytanie do doświadczonych dukanek: mozna miskować składniki czy zalecacie tylko mieszanie???
#3752 |
Przyczajenie
|
dzien dobry kochane
![]() wczorajszy dzien minal dobrze, nie bylam juz taka wsciekla jak w piatek, ale dzis znow masakra :/ chodze od rana poirytowana i jak zobaczylam ze moge sobie zjesc na sniadanko cudowny wrecz wiejski serek to mnie az skrecilo i zrobilam sobie z protestu tylko kawe :/ tak daleko nie zajde... zaraz to nadrobie.. rano waga 54,0, w piatek bylo 55,3.. jednak jest to tylko woda i jakos malo mnie to motywuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Raczkowanie
|
A ja dziś załamka ;((((
Wczoraj dopiłam ten cały kefir i żadnej porcelanki, ani wczoraj ani dziś ;/ Już to 4 dni bez toaletki pożądnej ![]() ![]() A wczoraj niczym nie grzeszyłam, jadłam to co moge, nawet nie za dużo ;/ I co? :| Wiem, że to się czesto zdaża, ale wczoraj byłam taka ucieszona, że mi tak dobrze idzie, a dzisiaj znowu z przodu zobaczyłam 61 a tak fajnie mi sie patrzyło na 60 ![]()
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale ![]() ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednak to nie była wina jogurtu i podejrzewam,że mrożone warzywa były chyba już dobrze po terminie ![]() Jem teraz wieśniaka z otrębami,mam nadzieje ,że ta "miotełka" w postaci otrębów troszkę mi jelitka przeczyści. A tak na marginesie ostatnio jak zwykle zgarnęłam kilka wieśniaków light z półki sklepowej a w mieszkaniu zorientowałam się,że nie są to wieśniaki piątnicy a "serek wiejski" z łowicza ![]() ![]() Ale najważniejsze,że też jest smaczny ![]()
"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie" ![]() Edytowane przez Dzi25 Czas edycji: 2010-05-30 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Raczkowanie
|
Witam,
ja już po treningu ![]() dzisiaj -0,3, a czuję nadchodzącą @ cały czas. Może to wyjaśnia fakt, że wczoraj waga nagle podskoczyła o 0,5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam w ten piekny poranek ![]() To moja pierwsza wolna niedziela od jakis 2 miesiecy... Znowu mam prawie 200 godzin w pracy zrobione ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ostatni dzien PW wiec wage rano ominelam szerokim lukiem ![]() ![]() Lece na zakupy, potem kafka (oczywiscie odtluszczona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3757 |
Wtajemniczenie
|
Oj, nie nadrobię tego co napisałyście, ale...
No muszę się przyznać. Nagrzeszyłam strasznie ![]() Są juwenalia i w piątek wzięłam kilka łyków piwa, a wczoraj była parapetówa u znajomych i wypiłam sporo wina i były chipsy, precelki, paluszki... Jestem niesamowicie zła na siebie i nie wiem co teraz robić. Skończyć PW i kontynuować dietę normalnie czy zacząć ostre proteiny? |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | ||
szamanka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aż mi się zachciało ustawić te lecące kg pod wiadomościami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzeczy z 3 listy oczywiście odstawiamy.
![]() |
#3763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3764 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak głupio by to nie brzmiało - ja lubię papierosy ![]() ale tylko L&M Linki Mentolowe. Zwykłych bym nie zapaliła ![]() Cytat:
chlebek Dukana Proporcje na 1 osobę: 1 łyżka do zupy otrąb zbożowych 2 łyżki do zupy otrąb owsianych (lub 3 łyżki żytnich – wychodzi wtedy jakby był z orzechami) 1 łyżka do zupy serka homogenizowanego 0% 1 płaska łyżeczka do kawy proszku do pieczenia 1 całe jajko ewentualnie kilka kropli dowolnego aromatu Otręby miksować przez 1 minutę, aby otrzymać rodzaj mąki. Zmielone otręby przesypać do pojemnika i dorzucić wszystkie pozostałe składniki. Zagnieść ciasto (nie ma potrzeby, aby ciasto stało do wyrośnięcia). Przełożyć ciasto do dowolnej formy. Piec w mikrofalówce przez 4 minuty. Po wyjęciu zostawić do ostygnięcia. Chleb można pokroić w kromki, które następnie wkładamy do tostera, aby chlebek był bardziej chrupki. Nie ma potrzeby solenia. Wyszło paskudne naprawdę. Ale Ty chyba pisałaś o innym przepisie, więc jak będę miała chwilkę, to wypróbuje.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wchodzisz w "Ustawienia" w pasku zadań, później po lewej stronie klikasz "Edytuj podpis", wpisujesz co chcesz, dajesz zachowaj i już ![]() Ja wczoraj skończyłam fazę 1. ![]() Trwała 5 dni, spadłam z 74,3kg do 70,5kg, czyli 3,8 kg ![]() Wprawdzie zgrało mi się w czasie z @ ale i tak jestem bardzo bardzo zadowolona ![]() Dzisiaj już 2 faza, już nie mogę się doczekać moich pulpecików z pieczarkami ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tu niespodzianka, nawet nie planowałam rzucania już teraz, książkę ściągnęłam dla chłopaka i z ciekawości przeczytałam. I nareszcie jestem wolna od nikotynowego potwora ![]()
![]() |
#3767 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym testem....ja jak robilam test to dukan wyliczyl mi ze powinnam schudnac do 52 kg....ten wynik juz osiagnelam...ale ja chce 50 i nie ejst to jakas moja chora zachcianka...poprostu przy tej wadze wciaz mam objetosc uda kolo 55 cm....w biodraCH JAKIES 96....... no i jeszcze troche cyllulit mi zostal......nie daze do jakiejs niedowagi czy anoreksji ale chcialabym naprawde ladnie wygladac...juz ladnie wygladam ale tluszcz na tylku i nogach wciaz jest...na Dukanie glownie polecial mi brzuch, rece ....od pasa w gore
zjadlam juz sniadanko z plackow otrebowych, zapilam kawka z mlekiem ![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Także witaj rygorystyczna dieto. Dam radę i tym razem nic mnie nie złamie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
W 100 % potwierdzam, nie palę ponad pół roku. A paliłam baaardzo dużo i baaardzo długo. Nie jest tak, że Ci którym się udaje, palili rok i po sztuce dziennie. Wiem po sobie i po znajomych. Można!!! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 |
szamanka
|
To może odważę się spróbować
![]() Póki co kupiłam 2 duże wieśniaki ![]()
#3771 |
Zadomowienie
|
ja palilam 1,5 paczki dziennie
![]() ![]() ![]()
#3772 |
Zadomowienie
|
Skład SERKA WIEJSKIEGO 3% TŁUSZCZU ŁOWICZ:
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 349kJ (83 kcal) Białko 11,0g Węglowodany 3,0g Tłuszcz 3,0g Od siebie dodam,że bardzo mi smakuje ze względu na brak kwaskowatego posmaku co przeszkadzało mi w niektórych wieśkach. Jest delikatny a smak neutralny.
#3773 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia ![]() Łojeju, ale zjadłam śniadanko. ![]() Jajeczniczka z dwóch jajek, 3 pieczarki, 3 plasterki szynki, trochę cebulki. Mniamiiiiii ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 |
Zadomowienie
|
mam pytanie odnosnie skladu ponizej:
wholegrains(67%) (whole corn, whole wheat, whole oat flour), sunflower oil (13%) , sun ripened sweet chilli flavour( chilli, soya sauce powder, fennel oil, star anise, ginger, paprika, dried onion) salt nutritional information na 25g energy 117 kcal protein 1,8g carbohydrate 15,3g fat 5,4g sodium 0.07g fibre 1.7g equivalent as salt 0.17g
#3775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam wczoraj an grilu i zgrzeszyłam
![]() ![]() ![]() a i zważyłam się (wczoraj był ostatni dzień PW) i myślałam, że przytyłam bo jeszcze na dodoatek wazyłam sie na wieczór, po dniu bez porcelany a jednak nadal jest -4kg ![]() ![]() i dziś ubrałam pasek taki na talie, który mnie zawsze cisnął a dziś idealnie leżał ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() U mnie tradycyjnie zastoj ![]() ![]() ![]() Ehh chyba zmienie system. Czy twarog lowicki B -19.1, W-3.0, T-4.0 sie nadaje to jest poltlusty ale ja nie dostane u siebie chudego a bardzo lubie wlasciwie wole ode wiesniaka ![]() Jak myslicie czy jest za tlusty, zjadam ok 125 g na kolacje? moze to przez to te zastoje??? Spadam Was doczytac ![]() narka Edytowane przez joanasz Czas edycji: 2010-05-30 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki.Caly czas jestem obecna na watku,nie odzywam sie,bo jakos specjlanie nie mam sie czym pochwalic,a co za tym idzie,nastroj mi zbyt nie dopisuje.Napisze tylko,ze zamowilam i dostalam te aromaty do kawy i sa mocno pyszne.Nie dodawalam ich jeszcze do czegos innego niz kawa,z kawa sa boskie.Trzymajcie sie cieplo i lećcie w dol!
![]() |
#3780 |
Zadomowienie
|
bo widzisz tutaj sie kloce z kolezanka, ona mowi ze mozna a ja ze nie, a tak na marginesie to nie dopisalam ze to sa chrupki
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.