|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
I z moich zakupów nici
Wyszłam z pracy, zapuściłam się w stronę CH i nagle jak lunęło to nie wiedziałam gdzie uciekać. Wróciłam do domu przemoczona doszczętnie, nawet gacie miałam mokre Jutro podejmę kolejną próbę zakupową, bo wypłata mi strasznie na koncie zalega i tak być nie może ![]() Lil i Ev ja też się piszę na te frytki. Nie ważne co będziemy robić, ale ważne, że w NY ![]()
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Pavlinecka Jelenia Góra powiadasz? Moja sis tam mieszka ale nie specjalnie urzeka mnie to miasto choć klimat faktycznie sprzyjający.
Nulko gratuluję tytułu Chyba jesteś pierwszą panią magister na wątku Powodzenia w sprawach sercowych, wyjazdowych itp.Też muszę wybrać się na zakupy ale niestety ukierunkowane na białą bluzkę i żakiet. Jak na złość nic nie ma kiedy potrzebuję, za to podoba mi się wszystko czego nie potrzebuję. Sweet powodzenia jutro na zakupach. Daj znać co tam słychać w naszym CH Dawno mnie tam nie było. Baju baj |
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro daję czadu i nawet śnieżyca mnie nie zatrzyma Poinformuję czy warto się tam zapuszczać ![]() Dobranoc
|
|
#4654 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak poważnie mówiąc to naprawdę myślę o wyjeździe do USA po obronie. Zaczęłam się już nawet research w związki z wizą i innymi formalnościami. Cytat:
Cytat:
Ale ostatnio spadły ze mnie 4 kg zupełnie bez powodu. No może trochę stresu ostatnio mam.To już jest nas 4! Ja osobiście uwielbiam życie w ogromnych miastach. Nie wyobrażam sobie teraz powrotu do mojego miasteczka, depresja na bank.Moje końcówki już od roku fryzjera nie widziały. Stwierdziłam, że to był ostatni raz u fryzjera w moim życiu. Każda wizyta kończy się płaczem i wyglądem a la mop porażony prądem. Jakoś w Polsce fryzjerzy nie mają pojęcia o kręconych włosach. Nigdy nie zapomnę mojej studniówki, kiedy genialna fryzjerka nawaliła w moje włosy tonę żelu, pianki, wosku, lakieru i nie wiem, czego jeszcze. Efekt poklejone i przetłuszczone strąki. Miłego Mazurowania ![]() Cytat:
Dołączam się do gratulacjiWczoraj znokautowałam mężczyznę. Byłam na imprezie, mój TŻ wyszedł do toalety i jakiś podchmielony prymityw zaczął się do mnie kleić w niezwykle ordynarny sposób. Dostał po twarzy. Niech sobie krowę poklepie, a nie Byłam taka wściekła. Nienawidzę przedmiotowego traktowania kobiet. No ale z drugiej strony to wiele dziewczyn sobie na to pozwala, bo przecież jak taki prymitywny samiec zwraca na mnie uwagę, jestem superatrakcyjna.Zbulwersowałam się
|
|
#4655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I dobrze zrobiłaś, że mu przywaliłaś. Takie to tylko trzeba . Też mnie takie zachowanie doprowadza do szału. Nienawidzę takich mężczyzn.
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Wtajemniczenie
|
Nulka, Gratulacje! ja też chce :P
więc do pracy rodacy. zmagań magisterskich cd. |
|
|
|
#4657 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() hehe jak będziecie się wszystkie wybierać to ja może się wybiorę z Wami ![]() Cytat:
Jak mam dłuższe to w miarę się zachowują ale później zaczynają mi się kręcić końcówki.Cytat:
Miłego dnia
|
|
#4658 | ||||
|
Rozeznanie
|
no to witaj
baw się dobrze ![]() Cytat:
jak ja się za Wami stęskniłam Cytat:
![]() I poszukaj jakiegoś porządnego dopalacza! ![]() Cytat:
![]() teraz w takim razie pora na Was - wszystkie po kolei pięknie! ![]() Cytat:
Nokautu tylko Ci pogratulować - nienawidzę prostactwa!!!!! brawo ![]() A co do wyjazdu do NY, to jestem pewna, że takie świetne dziewczyny (do tego na pewno śliczne) zrobią tam F U R O R Ę! ![]() Chętnie zabrałabym się z Wami, ale mój Księciunio mnie tu trzyma... Chyba że coś by się zmieniło - to się piszę! wizę jeszcze mam aktualną, więc mogę śmigać ![]() Wystarczy, że chcesz - a na pewno się spełni i będziesz również mgr ![]() Dziękuję ![]() ja właśnie wróciłam z turnieju poza miastem - padam na mordkę, idę się chyba położyć i odpocząć... miłego dzionka Kochane
|
||||
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
oo widze że sie do NY zachciało jechac
ja padam... moje dziecko znowu męczace było po kąpieli... jak tak dalej pójdzie to ja sie wykończę chyba mam nadzieję że to zęby i że to minie ![]() przepraszam że ja tak tylko o sobie ale jakoś mnie tak naszło dobrej nocy Wam życzę |
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
Hej !
Pamieta mnie tutaj jeszcze ktos? Zagladam po dlugiej przerwie, i co widze? wszystkie chca do NY heheh, ja tez chce Po przeprowadzce, bardzo, bardzo brakuje mi tego miasta. Ja juz po zmianach, nie potrafie sie jakos odnalesc w tej nowej rzeczywistosci, dlatego tez nawet nie zagladalam na wizaz. Ale postaram sie poprawic, i mam nadzieje ze dzieki Wam chociaz troche mi sie nastroj poprawi. No to teraz powiedzcie mi co mnie ominelo na watku ?
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno powoli wszystko się ułoży i znajdziesz swoje miejsce w tej nowej rzeczywistości Tak w skrócie: Najważniejsze chyba co u nas to na świecie pojawił się mały przystojniak za sprawą Zgadnij a nasze szanowne towarzystwo wzbogaciło się o kilka nowych koleżanek
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-05-30 o 00:34 |
|
|
|
|
#4662 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O Boże.... Nie czytam żadnych Pudelków, jamników, ani kundli to nie widziałam tej całej Anji. Ale to przecież za przeproszeniem okropność. Jak ona jest najpiękniejszą Polką to ja nie mam pytań.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję pięknego stażu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uff wreszcie nadrobiłam zaległości. Straaaasznie długo mnie tu nie było. Tęsknił ktoś?
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Aniany jak zajrzysz stronę wstecz to zobaczysz, że myślałyśmy o Tobie. To normalne, że nie możesz się odnaleźć w nowym miejscu, ale to kwestia czasu.
A do NY nie wszystie chcą jechać bo mnie byście tam siłą nie zaciągnęły. Może na kilka dni zwiedzić, zobaczyć, przerazić się i spadać jak najdalej ale żeby mieszkać nigdy w życiu. Nie lubię dużych tłocznych miast, tego hałasu, pośpiechu, obijania się o ludzi na ulicach. Zwariowałabym. Ale wam życzę powodzenia w realizacji planów
|
|
|
|
#4664 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już się przekonałam, że z naturą nie można wygrać. Od zawsze prostowałam włosy, ale w pewnym momencie zaczęłam im pomagać w kręceniu i w sumie teraz jestem całkiem zadowolona Jojla z perspektywy czasu to zachowanie rzeczywiście nie było najrozsądniejsze. Ale cóż, ja zwykle coś robię, a dopiero potem myślę ![]() Cytat:
To właśnie mój księciunio mnie namawia na wyjazd i to już za rok. Cytat:
Cytat:
bo jestem jedną z nowszych 86. Mieszkałaś w NY? Jak długo?Cytat:
Mój też jest nudny i dlatego muszę się zmobilizować, żeby szybko się z nim uporać. TŻta też zresztą czeka teraz ostre zakuwanie do wrześniowego egzaminu, więc będziemy się nawzajem motywować. Ja też ryczę jak wariatka na tego typu filmach. Dlatego wolę sama je oglądać Bo mój TŻ ma niezłą zabawę. W ogóle faceci jacyś niewrażliwi są Mój to najchętniej by oglądał nawalanie się po pyskach i hektolitry krwi. Na dzisiaj mam ''Uwierz w ducha'' z P. Swayze. Pamiętacie tą scenę jak Demi lepiła z garnki z gliny ?Widać że dziś znów dopisze pogoda. Cudownie
37 cm of 3c/M/ iii Edytowane przez Lil Bon Bon Czas edycji: 2010-05-30 o 10:08 |
||||||
|
|
|
#4665 |
|
Rozeznanie
|
Och jak miło
A wydawało mi się, że nikt tu nie zauważył mojej nieobecności Co do tej pracy, to każdy temat robi się nudny, jak już tyle czasu się nim zajmuje. To samo miałam z licencjatem. No ale teraz na szczęście widzę już światełko w tunelu. A Uwierz w ducha widziałam już milion pięćset sto dziewięćset razy. Ilekroć leci w TV zawsze z mamą zasiadamy i płaczemy jak bobry. Tak tak obie jesteśmy tak stuknięte. A propos dziewczyny widziała może któraś z Was "Wojnę polsko-ruską"? Bo już drugi tydzień mam zamiar to oglądać i zawsze w rezultacie sięgam po coś innego. Słyszałam dużo skrajnych opinii i nie wiem .
|
|
#4666 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
ja mam zadatki na zakupoholiczkę ale ostatnio moje fundusze skutecznie ograniczają rozwój uzależnienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie na razie ładna pogoda, oby już tak zostało bo popołudniu umówiłam się na spacer. Miłej niedzieli
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej
![]() Ja wczoraj miałam siedzieć w domu, ale nie wyszło :P Pojechałam na ...koncert Ich Troje A co :PA dziś właśnie wydrukowałam oooogromną ustawę i muszę chyba do niej zasiąść, ale tak mi się nie chce, jeszcze jakieś durne sny mnie męczyły i jestem rozstrojona wewnętrznie. Umówiłam się też z moimi młodymi mamusiami na spacer, ale pogoda jakaś niemrawa i nie wiem, co z tego wyjdzie. Moim włosom też by się przydał fryzjer, ale nie mam pojęcia, co mogę z nimi fajnego zrobić, żeby nie ścinać z długości. Chciałabym też mieć je jaśniejsze, ale nie lubię rozjaśniacza Więc koło się zamyka i zostaje ciągle z tą samą fryzurą i kolorem, to b. niebezpieczne bo może mi coś odstrzelić i zrobię coś bardzo głupiego na głowie ( kiedyś np. ścięłam bardzo długie włosy na chłopca....)A co do dużych miast - ja tam też do NY nie chcę, może na wycieczkę tak, ale nie na dłużej. Lubię Londyn, bo mimo wielkości czuję się tam tak samo, jak w moim małym miasteczku - nie ma wieżowców, jest pełno drzew, parków, parczków. To mnie nie przeraża. A to co widzę na zdjęciach z NY... Przytłoczyłby mnie z pewnością. |
|
|
|
#4668 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
baw się z nami świetnie!! ![]() Dziękuję Ja się szybciej uporałam z mgr, bo miałam 4,5 letnie studia, ot dlaczego ![]() Ano właśnie! Oby ta sielanka trwała wiecznie! Dzięki ![]() Cytat:
Myślałam, że to tylko tak na trochę... to ja też nie chciałabym tam mieszkać... przytłaczające miasto... Cytat:
No to fajnie, że razem planujecie wyjazd z Księciuniem ![]() Mojego tutaj trzyma zbyt wiele rzeczy i spraw, a tym samym On mnie ![]() chyba zaparzę jakąś pyszną kawkę i do tego ciacha mam... Dołączacie się ? zapraszam
|
||||
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pokażę Wam kilka zdjęć
Będzie weselej w naszym wątku ![]() Te w trampkach - tak prawidłowo pije się Bacardi A Łabędź to mój londyński sąsiad, mieszka w mojej dzielnicy w drugiej strefie w centrum osiedla Ogółem zdjęcia są niewykadrowane a część po prostu źle zrobiona, opowiem co autor miał na myśli jak tylko wrócę ze spaceru, bo koleżanka zadzwoniła i właśnie muszę się tapetować
|
|
|
|
#4670 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za jakiś czas oddam się w ręce znajomego fryzjera i niech robi co chce, trochę się boję ale z drugiej strony czuję potrzebę zmian więc co mi szkodzi - włosy odrosną przecież ![]() Cytat:
![]() Dzięki za zdjęcia bardzo mi się podobają dobra idę coś mądrego poczytać bo cały weekend zmarnowałam
|
|
#4671 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj na imprezie i wróciliśmy nad ranem. Spałam prawie do 13. Musiałam się wyspać. Pewnie dzisiaj też będę długo spała, bo muszę dwie imprezy odesłać. |
||
|
|
|
#4672 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dla pana Bartoszewskiego mam szacunek...za to prostaków, chamów i nieuków nie zamierzam szanować. AMEN Cytat:
Cytat:
Shinju witam ![]() co słychać?? ![]() ja jestem po hardcorowym tygodniu, drugi hard core przede mną... nie chce mi się nic... jestem w sytuacji podbramkowej w sprawie stosunków damsko męskich... pozdrawiam
|
|
|
#4673 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Za mną to jednak nikt nie tęsknił... A mnie nie było bo po prostu zaparłam się i oddałam swoją pracę magisterską W czwartek usiadłam o 20:30 a skończyłam o 6:30 rano, jak mój mąż wstał to nie wiedział o co chodzi . O 8:00 poszłam do pracy, ale jakoś żyłam. Za to pracę skońcyłam i teraz czekam już tylko na obronę, którą mam 29 czerwca A więc teraz mam więcej czasu i będę mogła cxzęściej zaglądać. Oczywiście nadrobiłam zaległości i wszystko przeczytałam ![]() Cytat:
Jest tak wiele pięknych kobiet w Polsce, że już by nie grzeszyli, a ona mawet twarz ma nie za ładną wg mnie...[ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie Bogu dzieki takie sprawy zalatwia moj mężulek ale sama tez kilka razy przepychałam się z jakimś pajacem jak go nie było przy mnie... Odważna i zdolna Dziewczyna z Ciebie Tak trzymaj!Wczoraj miałam taką piękną pogodę, a dziś |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje zaparcia się i napisania pracy Wygląda na to, że być może będziemy się bronić w ten sam dzień ![]() Ja trochę poczytałam ale strasznie mi się jak zwykle nie chce ciągnie mnie uciąć sobie drzemkę ale nie wiem czy to dobry pomysł, ostatnio bez przerwy jestem senna...Buziaki
|
|
#4676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty Kochana może w ciązy jesteś?
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zadomowienie
|
to już nawet nie chodzi o poważne plany bo ja wiem na pewno że ślubu nie będzie bo ja tego nie chcę i nie będę chciała... na ch.j mi ten papier?
teraz jest zazdrosny o faceta niemalże 40letniego i nie wiem czy konkretnie o niego jak mężczyznę czy o jego doktorat i jego kasę.... bez sensu... Cytat:
![]() a co do ciąży nie życz bliźniemu co Tobie nie miłe
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-05-30 o 18:28 |
|
|
|
|
#4678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe choćbym chciała to nie ma na razie takiej możliwości co prawda ostatnio gin mi poleciła działania w tym zakresie ale z racji pozbycia się z mojego życia kandydata na współsprawcę działań tego typu nie podejmuję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
tylko mu trzeba wyjaśnić, że nie ma o co ![]() No ![]() ![]()
|
|
#4679 | ||
|
Zadomowienie
|
podoba mi się to podejście
Cytat:
nie ma się czym martwić będzie ok ![]() Cytat:
czas oddychać a tłumaczyć nie zamierzam nic bo nie ma czego... z kolesiem jestem w kontakcie "służbowym" więc co ja mam tłumaczyć? że powiedział, że albo gada ze mną albo z nikim? z resztą mój powinien wiedzieć że panowie w średnim wieku ... nawet kijem bym ich nie dotknęła... fu![]() :P
|
|
|
#4680 | ||
|
Zakorzenienie
|
trzeba myśleć pozytywnie
![]() Cytat:
tak wiem ![]() tylko rekonwalescencja po tym niewartym w jego towarzystwie wychodzi mi już bokiem a jeszcze miesiąc wytrzymać muszę...Cytat:
ehh Ty to jednak jesteś twarda babka - wiesz czego chcesz i się tego trzymasz - szacun
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

Wyszłam z pracy, zapuściłam się w stronę CH i nagle jak lunęło to nie wiedziałam gdzie uciekać. Wróciłam do domu przemoczona doszczętnie, nawet gacie miałam mokre 

Chyba jesteś pierwszą panią magister na wątku 
Poinformuję czy warto się tam zapuszczać 

Byłam taka wściekła. Nienawidzę przedmiotowego traktowania kobiet. No ale z drugiej strony to wiele dziewczyn sobie na to pozwala, bo przecież jak taki prymitywny samiec zwraca na mnie uwagę, jestem superatrakcyjna.
. Też mnie takie zachowanie doprowadza do szału. Nienawidzę takich mężczyzn.
dobrej nocy Wam życzę 

Nie czytam żadnych Pudelków, jamników, ani kundli to nie widziałam tej całej Anji. Ale to przecież za przeproszeniem okropność. Jak ona jest najpiękniejszą Polką to ja nie mam pytań.
) wszędzie, w sh, w sklepikach osiedlowych, w sieciówach, zamiast pamiątek z wycieczek wiozę ciuchu... I później rozdaje mamie, wymieniam na targowisku za rzeczy, których w życiu nie założę....