|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
dziewczyny informuję o promocjach na dziecięce ciuszki w tesco
![]() po obiadku wybieram się na małe zakupki ![]() byłam wczoraj w h&m i marcs&spencer ale ceny ![]() falbala a nie da rady tam znaleźć jakiegoś gina-Polaka ?? po co masz się zadręczać i stresować 4 tygodnie ![]() ![]() Eveliouses stawiam na Igę lub Ingę ![]()
#4952 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Szokoladko i Elenko bardzoooo dziękuję za tak cudneee i sympatyczne podsumowanie mojej osoby
![]() ![]() a kompleksy to ja mam,oj mam hehe ale to chyba jest niemożliwośćią znaleźć kobietę/dziewczynę bez kompleksów,no nie??!! i szczerze powiem,niewiem skąd ta radość sie we mnie bierze bo po ostatnich przejsciach(śmierć mojej najukochanszej i najcudniejszej Mamci 7 mcy temu)to powinnam raczej odwrotnie... ![]() Ale widać,nie to mi jest pisane i Mamcia robi wszystko,żebym patrzyła do przodu a nie wstecz...choć cholernie mi Jej brak...
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki mój tż zrobił mi niespodzianke i wrocił z zagranicy jestem taka szczesliwa ze nawet komputera nie wlaczyłam
![]() ![]() a mam do was pytanie tż wrócił po 1,5mcu i mam problem z SEXEM takie coś że nie mogę żadnym sposobem dość do ORGAZMU.Jedynie wczoraj wziełam oliwki którą się smaruje , tą oliwką się posmarowałam na dole jakoś doszłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Raczkowanie
|
acha Elenko mi się bardzo podobają Twoje typy imion,też takie raczej mało spotykane i stawiałabym na INGĘ i LAURĘ
![]() pozatym czemu macie rezygnować z imienia,które się WAM podoba????bo ktoś bliski daje podobne???stanowczo prostestuję,no chyba ,że będzie Laura ![]()
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Rozeznanie
|
KARINA -nie
IVETTA- nie INGA-tak INEZ-nawet bardzo na tak IGA - nie KAMILA- nie LARYSA-nie OKTAWIA-nie a chłopak to wiadomo RADOSŁAW BARTOSZ Radek mi się nie podoba a Bartosz Bartuś śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki,
wczoraj cały wieczór pisałam pracę mgr, świetnie mi szło, ale przed pierwszą poszłam spać, bo mnie brzuch od siedzenia rozbolał:/ zaraz piszę dalej ![]() elenka, jak dla mnie Róża i Laura ślicznie ![]()
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TŻ pojechał sobie na doroczny wielki przejazd rowerowy- tym razem beze mnie. Eh...brakuje mi w tym roku rowerkowania- no ale mieszkamy na górce, w okolicy brak płaskich terenów- no więc odpuściłam sobie pedałowanie w tym sezonie Zmykam leżeć- pewnie znowu zaraz zasnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko mam pytanie do was dziewczyny czy waga 15 kg to duzy minus ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A waga - dla mnie to żadna wada, bo nie muszę tego wózka nigdzie wnosić. Mieszkamy w domku na parterze (bez schodków), moi rodzice piętro wyżej, a teściowie w blokach na parterze. W krótką podróż wystarczy nam fotelik + stelaż. Dla mnie niewątpliwym plusem jest bardzo bogate wyposażenie i funkcje wózka oraz niska cena.
![]() |
#4961 |
Raczkowanie
|
naked21 - niestety gina polaka nie ma i na dodatek nie ma nikogo prywatngo do kogo moznaby tu pójsc.. stwierdzilam, że poczekam do konca tyg i pojade do szpitala na ostry dyżur i powiem, że nie wyjde do poki mnie ktos nie zbada. heh normalnie mozna zwatpić..
malwina1204 - co do sexu, to ja jakoś zupełnie nie mam ochoty od momentu jak tylko zaszlam w ciąże, niby pare razy cos kombinowaliśmy, ale jakos tak bez rewelacji. Mam nadzieje, że jak młody przyjdzie na swiat to mi sie odmieni, bo inaczej mój tż to sie chyba zapłacze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
o tak
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja oficjalnie zakonczylam studia ![]() ![]() ![]() teraz tylko 11 zawiesc prace i oddac indeks ![]() coraz bardziej sie stresuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() generalnie nie chce mi się dzisiaj za bardzo pisać... byliśmy z mężem wczoraj na spotkaniu ze znajomymi, którzy nie widzieli mnie od 4 mcy, więc dopiero zobaczyli brzuszek... jejku jacy mili byli, same komplementy, że ładnie wyglądam, że brzuszio duży... a tacy kochani i zabawni byli, że juz nie pamiętam kiedy sie tak uśmiałam... wszyscy byli u nas na ślubie 3.10.2009 i termin rozwiązania mam na 3.10 (ale traf... co... ![]() ![]() Eveliouses bardzo śliczne włoski masz, zawsze mi się tego typu kolory podobają... intensywne i żywe... co do imienia to ja mam na imię Kamila i jestem bardzo z niego zadowolona... nie jest oklepane...mnie zawsze podobało się imię Magdalena, ale mój mąż kręci nochalem...więc po kilku naradach jeśli urodzi się dziewczynka będzie nosić imię Lidia, a chłopczyk Jakub ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | ||
Raczkowanie
|
Przez ten cholerny remont jestem rzadziej przed kompem. Wchodzę wczoraj wieczorem i przeżyłam szok patrząc ile mam do czytania
![]() ![]() Zaczynam się wkurzać na ekipę, która robi łazienki. Grzebią się jak muchy w smole. Dwie łazienki, dwóch fachowców, a remont trwa trzeci tydzień... I gdyby jeszcze jedną zrobili do końca i wtedy rozpoczęli drugą byłoby łatwiej, a tak? Obie rozkute, wanny/prysznica brak. Kąpiele w misce, bądź latanie po znajomych tez zaczyna byc męczące... Ech ![]() Właśnie wróciłam ze spaceru ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A z poprzedniego rankingu Kamila, Inga, Iga, Oktawia,Karina - może dlatego, ze znam dwie paskudne Kariny i jakos mi to wystarczy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a obroną się nie stresuj, bo naprawdę nie ma czym... Jeśli pisałaś pracę sama w 100%, to zdasz bez najmniejszego problemu ![]() ![]()
![]() |
#4966 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() Wczoraj mieliśmy gości.. Okazało się że ta znajoma co u mnie była tez jest w ciązy i ma termin dzień po moim no i bedzie rodziła w tym szpitalu co ja..ale fajnie, moze sie spotkamy na porodówce ![]() ale ona ma apetyt...wsuneła 4 kawałki takiej giga pizzy która upiekłam i to jeszcze polane duuużą ilością sosu czosnkowego ![]() Śmiałą się że będzie teraz biegła za autem do domu... Niestety szybciutko się do domu ulotnili bo z 2 godzinki tylko byli ![]() Przyznam że zazdroszcze jej męża..normalnie tak dba o nią że szok!! Śniadanka do łóżaka, jak tylko mrukneła że coś ją plecy bolą t ten myk..wstaje i juz się zbiera do domu... Mój to co najwyżej by kazał mi iść sie połozyć do drógiego pokoju..a jak kiedys na grilu byliśmy to kazał mi do auta iść spać bo On nie ma zamiaru towarzystwa opuszczać.... ![]() ![]() Ale ja w sumie naraznie na nic nie narzekam... ta znajoma to teraz z 90 kg waży i wcale jej się nie dziwie że ja plecuszki bolą.. Ona się jednak waga nie przejmuje bo lekarz jej kiedys powiedział że mają nikłe szanse na dziecko, przyjmowała hormony po których tyła.. no ale się opłaciło..po 3 latach będa mieli córeczke ![]() Pochwaliłam się że mam mnustwo energi... a dzis leże łózku i nic mi sie nie chce..ale to chyba wina ciśnienia .... ![]() Dominiś kumpluje dziś z tatusiem a ja mam luzik ![]() Musze wyciągnąć starego na lody bo mi się chce ![]() ![]() miłej niedzieli
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie zgaga ciągle męczy, obojetnie co zjem czy wypije, ciągle to samo ![]() i znów mam aftę w buzi.... tamta jeszcze nie zeszła a już kolejna... wszystko się mnie po prostu czepia teraz
![]() |
#4968 | ||||||
Zakorzenienie
|
Narazie to tylko podejrzenia, spokojnie. Jak coś potwierdzą to najwyzej zmienisz dietę i już
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pojechaliśmy wczoraj do dużego sklepu z wózkami i z tych, które by nam pasowały to początkowo są 3 modele: x-lander chyba xa, jedo fyn i właśnie ten espiro atlantic. Okazało się, ze wiekszość wózków ma bardzo nisko gondole i wyglądamy z takim wózkiem komicznie a schylanie do gondoli byłoby męczące. Także szukaliśmy "wysokiego" wózka (Pomidorka wie o czym mówię, bo mówiłyśmy o tym w Toruniu). Zobacze jeszcze co da sie znaleźć w komisach. Ten jedo fyn był fajny, bo miał podnoszone jakby oparcie w gondoli, ale za to miał strasznie wąskie kółka, a espiro miał takie fajne grubaśnie (i fajne aluski ![]() Cytat:
Cytat:
Z zewnątrz to niektóre gondolki wydają sie naprawdę małe, ale faktycznie jest tak, ze każda ma wewnątrz w granicach 80cm. Kwestia grubości materiału, obudowania gondolki, wielkości budy. Bo też na to wczoraj zwróciłam uwagę, ale jak sie porówna wymiary to wszystkie podobne.
![]() |
#4969 |
Raczkowanie
|
Eveliouses bardzo śliczne włoski masz, zawsze mi się tego typu kolory podobają... intensywne i żywe...
co do imienia to ja mam na imię Kamila i jestem bardzo z niego zadowolona... nie jest oklepane...mnie zawsze podobało się imię Magdalena, ale mój mąż kręci nochalem...więc po kilku naradach jeśli urodzi się dziewczynka będzie nosić imię Lidia, a chłopczyk Jakub ![]() Fem,dzięki za pochwałę włosków i wzięcie udziału w moim "rankingu imiennym" hihi Mam kumpelkę Lidkę i fajna dziewczyna z niej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Wtajemniczenie
|
Obkupilam sie jak szalona i mam juz zakaz kupowania ubranek rozmiar 62
![]() * paczka body dlugi rekaw, kolorowe - 5 sztuk za 24 zl, * spioszki 3 sztuki kolorowe Disney za 34 *spioszki biale 3 sztuki za 21 zl * czapeczki dwie za 11 zl * spodenki kolorowe 2 pary za 21 zl *bardzo tanie byly tez body ktorki rekaw, ale ja juz mam duzo i nie patrzylam... Oj duzo kupilam bo wszytsko poprzeceniane, a mialam jeszcze bona ze 10 zl taniej ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-30 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do karpatki to chyba w tej ciąży na mózg mi padło... Niby jestem dobra w pieczeniu placków... Sposób z papierem z drukarki spradwdzał się z biszkoptami ![]() No ale wysuszyłam dobrze ciasto karpatkowe i powolutku papier oderwałam...no ale przyzm się że karpatkę miałam w nieco szczuplejszej wersji ![]()
![]() |
#4973 |
Wtajemniczenie
|
Kupowalyscie juz posciel do lozeczka? Ogladalam na allegro ale nie wiem czy jest ok.
A zauwazylam tez posciel do wozka- ale czy ona sie zmiesci np jak kupie wozek x lander ? Pochwale sie tez brzuszkiem - 24 tydzien ![]() Aha- kiedy planujecie zaczac chodzic do szkoly rodzenia.....? bo ja sie wlasnie zastanawiam, czy juz nie warto sie zapisac. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-30 o 14:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Raczkowanie
|
kurcze jaka tu cisza dzisiaj..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | ||||||
Zadomowienie
|
Widzę, ze w Weekend panowała tu względna cisza. I dobrze, bo mało jest do nadrabiania
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
waniliaania2009- ładny brzuszek. Martucha tak jak mówiły już dziewczyny obrona to najprzyjemniejszy egzamin z całych studiów- nie da się oblać. ![]() ![]()
![]() |
#4976 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Chciałam tym z Was, które prawie zdecydowały się na X Landera, powiedzieć, zwróćcie uwagę przy spacerówce, czy oparcie u siedzącego dziecka będzie pod kątem prostym. My mieliśmy 2 lata temu X Landera i córka siedziała w nim trochę jak w Mercedesie ![]() XLander waży ok 15 kg, ten z pompowanymi kołami i to było dla mnie za dużo. Jestem drobnej postury (poza okresem, kiedy jestem w ciąży ![]() Aha, ktoś pytał o ubranka niemowlęce z kapturem. Ja miałam ich dużo (po innych dzieciach z rodziny) i uważam, że kaptur jest zbędny, a wręcz przeszkadza.
Życie na czas? Czas na życie! Edytowane przez Ineczka33 Czas edycji: 2010-05-30 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Wtajemniczenie
|
Aż tak smutno jak nic nie piszecie
![]() ![]() ![]() Ostatnio w nocy budzę się z bólem zewnętrznej strony ud, tż mówi że to naprężenia mięśniowe, ale nie wiem skąd się biorą ... Też tak macie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.