|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ale Wpadka!!!
Piszcie dziewczyny!!! Tak się fajnie czyta o cudzuch wpadkach
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
KamaO może też coś napiszesz to się pośmiejemy
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez miałam historie z kawą - ja w ogole mam pecha co do kawy bo często rozlewam . W zeszłym roku byłam na stażu i PIERWSZEGO DNIA robiąc kawę wysypałam całą zawartość puszki na podłoge. Nie mam pojęcia jak to się stało a do tego był potem niesamowity problem z pozbyciem sie kawy, bo wszystko wylądowało na wykładzinie . Na szczeście szefowa była bardzo w porządku i tylko się smiała. A w biurze przez cały dzień pachniało kawą ponieważ odkurzacz od razu nie wszystkiego nie wciągnął
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAA jak moja mama wróci z pracy to mnie chyba zabije ;( W kuchni na podłodze obok ściany stała sobie zgrzewka coli. Wzięłam nóż i zaczęłam przecinać tą folię. Nie wiem jak to zrobiłam, że nóż trafił w butelkę, butelka wybuchnęła i trochę wylądowało na ścianie z piękną tapetą natryskową... Wzięłam szmatkę, i chcałam to zetrzeć, kiedy okazało się, że cola rozpuściła farbę i mam teraz wielką beżową plamę, i to bez tych "grudek" farby... Ehh wyląduję w piekle... ;(
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
mi się kiedyś podobał pewien chłopak z mojej szkoły... Byłam przy mojej szafce , a on stanął obok z jakaś dziewczyną. nie chciałam na nich patrzeć, więc odwrócona bylam w bok i chciałam złapać za drzwiczki od szafki, a niefortunnie ściśnęłam jego tyłek...
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niunieczku wymiekam twoje opowiesci sa powalające na kolana |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się jeszcze jak pojechałam kilka lat temu z ojcem do wujka, którego żona wyjechała... Spałam na łóżku młodszego braciszka ciotecznego (miał może z 4 latka) i podpaska przeciekła... caluteńkie łóżko było we krwi, a ja myślałam,że się spalę ze wstydu...:/
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Kasiek specjalistko od coli jak konfrontacja z mamą?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Dinulka to było dobre miło zacząć dzień oczytając takie opowiastki, humor gwarantowany na resztę dnia
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Dzwonie ja raz do Kochanego i mówię przez tel. "Kochanie...." Słyszę cisza... A tu ojczym kochanego. ja mówie przepraszam, ale on się roześmiał i powiedział że nie trzeba przepraszać
Mój Kochany śmiał się ze mnie cały dzień, a mi troche głupio potem było spojrzeć w oczy ojczymowi.
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Z przed 5 minut:
Przed chwilą rozmawiałam z TŻ-tem przez Skype (w trybie głośnomówiącym - mikrofon i głośniki...) bo się umawialiśmy na wieczór. A jak tak palnęłam nagle "aaa zapomniałam wziąć tabletkę! No ale lepiej późno niż wcale " Odpowiedź TŻ: "bo wiesz, my tu z wójkiem siedzimy..." ![]() Jak ja się wójkowi pokaże na oczy
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze możesz ściemniać, że bierzesz antybiotyki
Też przyjmuje się o o określonych porach
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj myślałam, ze spale się ze wstydu... najpierw zadzwoniłam do chłopaka.. on odzrzucił rozmowe bo był w pracy...wytłumaczył mi to sms-kiem no i by było wszystko ok... gdybym zablokowała klawiaturę w telefonie...spotkałam kolege i on mi opowiadał jaka to ja jestem wspaniała i wogóle naj...ja pare głupich haseł palnełam...ale zdaje sobie, że to są tanie teksty i nie traktuje tego nigdy poważnie...ale cyrk dopiero sie zaczoł jak dostałam raport...stan konta 0.00 ale to nic...cała rozmowa była nagrana na pocztę głosową mojego TŻ
.dziś poleciałam kupić telefon z klapką, ale to nie zmienia faktu, że jestem spalona...
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurczę, aż współczuję... Oczywiście nie omieszkał mi tego wypomnieć przy najbliższej okazji
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My to mamy życie Na szczęście TŻ mi nic nie mówił teraz. A już miałam przygotowane stado argumentów zwalających winę na niego
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Justynko ty też jesteś niezła |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezłe jesteście agentki
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Ja wysłałam smsa do szefa, że jest debilem (miałam go wysłać do koleżanki). C ja wtedy przeżyłam o zgrozo, teraz się już tylko z tego śmieje
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
a moja kolezanka w szkole przewracajac sie (byl straszny tlok na korytarzu) zalapala za plecak olbrzymiego kolesia,tak odruchowo,a on zamiast stac przewrocil sie na nia
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A szef jak zareagował???????????? |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
ja opiszę swojego kolegę
byliśmy na wakacjach w Bułgarii, w morzu były bardzo duże fale, weszliśmy może metr od brzegu i poprosiliśmy go, żeby zrobił nam zdjęcie, no to on namierzył, nagle przyszła duża fala, on podnósł aparat do góry, a fale ściągnęła mu kąpielówki (miał on takie kreszowe, dość lużne szorty), jemu w ogóle ciągle coś się przytrafia, jak wracaliśmy z innych wakacji w Chorwacji, kupił taką dmuchaną rybkę z kolcami, po drodze do domu (w Austrii) wpadł na pomysł, że zaloży ją na lusterko, jak zdejmował lusterko, to szyba pękła, gwoli ścisłości przednia szyba, nie chcieli nas wypuścić z Austrii i musieliśmy zapłacić mandat (solidarnie się na niego złożyliśmy) |
|
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Całe szczęście nie jest już moim szefem, traz mam z tego niezły ubaw, wtedy myślałam że umrę ze wstydu. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś gadałam przez gg jednocześnie z kumpelką i chłopakiem w którym bylam zakochana. Żywo relacjonowałam jej to o czym właśnie piszemy
. Vhyba nie będzie dla was zaskoczeniem, że pomyliłam okienka i wysłałam do niego (zamiast do niej) "właśnie napisał mi że kupił sobie nowe spodnie, kto wie może jeszcze kiedyś je z niego ściągnę jak myślisz?". Dyplomatycznie od razu napisałam "sorki to nie do ciebie" i zmyłam się z gadulca :P.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

zajażyłam o co chodzi, szybko podałam mu resztkę tej kawy i wyszłam. Ale mi było wstyd, ale po tych kilku minutach chce mi się śmiać z samej siebie i swojej watpliwej pomysłowości ( głupoty
- ja w ogole mam pecha co do kawy bo często rozlewam
.

" Odpowiedź TŻ: "bo wiesz, my tu z wójkiem siedzimy..."
Na szczęście TŻ mi nic nie mówił teraz. A już miałam przygotowane stado argumentów zwalających winę na niego