|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
cornflower_- dziękuje
______________________ No i gdzie ten wspólny cel który miał wyznaczać nam drogę? Idąc na linie kłamstwa potknęła się o nić zawiści. a chmury łaskoczą nas w stopy. Zaszyję Ci kieszenie,żebyś w końcu mógł mnie dotknąć. ziemia mi skrzeczy pod nogami. zatańcz ostatni taniec tam gdzie miejsc dla innych brak. aura nienawiści rozniosła się po jej pokoju w momencie jego ostatnich słów. oddychaj mi sercem. uczep się mnie jak sznurówek rzep. |
|
|
|
#1832 |
|
Raczkowanie
|
caroline060 otojest xxgroszek07xx CookieCrisp Extremalna ciiri Mrs Unfabulous dresowa latin grise Primadonna ruda wiewiora - niezastąpione.
![]() cornflower_ nie dotykaj myCh istny_paradoks kontrastowa0 blondii69 summy - coraz lepsze. ![]() wróciłam na stałe. tak sądzę. ![]() gdzieś tam parę kroków jeszcze przede mną jest słońce ukryte w czyichś dłoniach iść, ciągle iść w stronę słońca śpij, kochany, śpij. oooch, sweet people. nie pisz. nie dzwoń. nie patrz. nie rób nadziei. ach, boli. musisz się pogodzić. nie jestem tak jak Ty. I'll spread my wings and I'll learn how to fly. I'll do what it takes till I touch the sky. Rozłożę skrzydła i będę się uczyć latać. Będę to robić, dopóki nie dotknę nieba. Out of the darkness and into the sun. Poza ciemnościami, aż do słońca. Give me what I want everything that I've got daj mi czego chce, wszystko czego nie mam. It's the state of bliss you think you're dreaming. To jest stan szczęścia, myślisz, że śnisz.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-05-30 o 16:43 |
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
cookiecrisp, xsxs - pamiętałyście ;* Co jest małolat? Widzę, że idziesz z nią za rękę. Po co to wszystko? Jak ona na komendę klęknie! Zwyczajowe 'napisz mi coś ładnego na dobranoc' przestało mieć większe znaczenie. Jak na mój gust, ten frajer nie pasuje do jej ust. Szacunek czy strach? Jak się nie jarasz Ty, to się jara Twoja stara. (; Zawsze jest sposób, aby życie było bardziej kolorowe. Nie masz talentu? Możesz pokazać cycki. Kiedyś byliśmy też niegrzeczne kajtki, Ale od chłopców się ściągało, a nie ściągało im majtki. /sory.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-05-30 o 16:48 |
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
TiS- no nareszcie się znalazłaś, zgubo
Dziękuję wszystkim za wyróżnienia, jesteście niesamowite
![]() - [...] płaczesz? - Tak... - dlaczego? - Ty zaczęłaś. Nagle wszyscy nienawidzą Cię za to, że nie umiałeś odwzajemnić czyichś uczuć. Nie chcę być w Twoim sercu; wolałabym być nim. Płaczemy nie raz a cichy nasz szept osusza te łzy z naszych twarzy Znów krzykliwe nic wzruszająca cisza nieżyczliwa pustka niszcząca wyobraźnia Znów dziurawe szczęście On przed chwilą wyszedł a te chwile bez niego są puste Przysięgam; nigdy go nie widziałam, aniołów przecież nie widać
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-05-30 o 16:56 |
|
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym mieć w głowie, taki mini aparat. porobiłabym zdjęcia każdemu z tych najpiękniejszych wspomnień. stwarzając tym samym najpiękniejszy album pod słońcem.
znowu nadejdą te letnie noce. kiedy będziemy bezczynnie siedzieć na przeciwko siebie, wpatrując się w swoje tęczówki namiętnie błyszczące w świetle gwiazd. nasze oddechy będą się synchronizować. tak będzie trwała nasza bez słów, rozmowa. przychodzi chwila, kiedy klękasz z bezsilności. zwyczajnie się poddajesz, tracą wszelką wiarę na lepsze jutro. wiedząc, że zgotowałeś sobie piekło na swoje osobiste życzenie. że tak naprawdę każdy z Twoich problemów jest z Twojej osobistej winy. zaczynasz nienawidzić samego siebie za to, kim jesteś. za to ile popełniłeś błędów. nie potrafisz sobie wybaczyć, że nie jesteś w stanie cofnąć czasu. osoba kiedyś darząca mnie poczuciem bezpieczeństwa. dająca troskę o jakiej tylko mogłam pomarzyć. chroniąca przed złem, którym ocieka dzisiejszy świat. broniąca mnie przed ludźmi, pragnącymi mojego nieszczęścia. dzisiaj wzbudza we mnie strach. poczucie lęku i świadomość braku bezpieczeństwa. nie chroni mnie przed zagrożeniami, tylko sam jest ich prowoderem. nie broni mnie przed ludźmi z podłością wypisaną na twarzy. sam się stał jednym z nich. stając z nim twarzą w twarz, nerwowo szukam w jego spojrzeniu krzty czułości. kiedyś byłam dla niego oczkiem w głowie. tą cholerną miłością o którą troszczył się, zatracając w tym całego siebie. dzisiaj jestem tylko nic nie znaczącą suką. nie wartą nawet szacunku. nazywał mnie swoim aniołem, a później własnoręcznie wyrwał mi skrzydła. bez żadnych skrupułów. pełen satysfakcji.
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
bad_romance, xxxLOLKAxxx, Daria_96, Movement - aż się miło robi, jak się czyta Wasze dowody uznania ;D ;*
______ daj mi powód, abym mogła czuć się zobowiązana chyba tylko Twoje oczy widzą tyle moich zalet miłość to chory wymysł, by ludzie mieli pretekst, by gonić za czyimś towarzystwem ta obojętność zaczęła nam chyba sprawiać przyjemność uda mi się podejrzeć Twoje myśli jakąś wadę musisz przecież mieć spod moich rzęs wymyka się skrywana nadzieja doszliśmy do tego punktu, że to co w Tobie dziwne, dla mnie jest urocze możesz patrzeć się godzinami w moje oczy. nic mnie w Tobie nie krępuje każdy ma swoją gwiazdę, wiesz? gwiazdy tych co są sobie przeznaczeni, są blisko siebie. znalezienie swojej gwiazdy jest możliwe tylko u boku drugiej osoby. gdy przy pomocy partnera znajdziemy swoje gwiazdy i okazuje się, że nie są one blisko, wtedy partnerstwo już nie istnieje. czujesz teraz, dlaczego ludzie się rozstają? to nie jest kwestia pieprzonej miłości. bicie naszych serc tworzy magiczny rytm
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny ;*.
Nie musisz się martwić co siedzi w mojej głowie- to Ty. Robi się ciężej kiedy Cię widzę. Doszło do tego, wypuszczasz mnie. -odejdę przed świtem. Były czasy kiedy mogłam go zamordować. Ale wiesz, znienawidziłabym wszystko, co by się mu przydarzyło... Boże, pozwól mi go zobaczyć. Widzę Twój sweter, leży na moim łóżku. Przypomina mi dom. Moje dłonie trzęsą się, a moje kolana chwieją. Każdego dnia, tak samo. Bo wtedy pojawiasz się Ty.
people always leave. Edytowane przez me9so3horny Czas edycji: 2010-05-30 o 17:06 |
|
|
|
#1838 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Tym razem troszkę z cudzej twórczości
Innymi słowy wygrzebane w necie i od jakiegoś czasu przechowywane starannie w notatniku ![]() "- jak umyć zęby w trudno dostępnych miejscach? -nie wiem. nie mam zębów w trudno dostępnych miejscach" ![]() "Brzytwy bolą, rzeki moczą, już lepiej żyć" "- Einstein im więcej badał świat, tym bardziej wierzył w Boga. - Jeśli Bóg istnieje, czemu nie załatwi Ci nowego swetra? - Bo musi szukać twojego mózgu. " ( tak, tak, "Szkoła uczuć" )" Wilk cię zje, kociątko. " "Nie mam już skrzydeł, na których mogłabym się wzbić w przestworza. Mam tylko ręce splamione krwią. " "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." "Tak, człowiek jest śmiertelny, ale to jeszcze pół biedy. Najgorsze, że to, iż jest śmiertelny, okazuje się niespodziewanie, w tym właśnie sęk! " "Królewicz nie wróci. Nikt nie wyrwie Cię pocałunkiem ze złego snu.." I kilka moich tak na przyczepkę ![]() Zasłuchana w twój głos. Wpatrzona w twoje spojrzenie. Twoja. Teraz jestem milczeniem. Ale to nie znaczy,że nie mam nic do powiedzenia. W mej głowie cisza przed burzą. Cisza rozumu przed burzą serca. Nic nie jesteś mi już winien.. Bądź szczęśliwy. Idź już i bądź szczęśliwy. To był jeden z tych wieczorów, kiedy chodziła po mokrych od deszczu ulicach, doszukując się zapachu jego perfum w swoim szaliku. Zapominała,że dawno wywiał je wiatr. - Nie wiesz kim jestem.. - zamruczałam mu słodko do ucha sięgając po nóż ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
|
#1839 |
|
Przyczajenie
|
próbowałam reanimować moje serce, ale bez Ciebie odmówiło współpracy.
i znów jestem w szkole pół godziny przed dzwonkiem, bo On jeździ wcześniejszym autobusem... jestem na głodzie, uzależniona od twoich pocałunków, słów i twojego dotyku. you were my favorite disaster. /byłeś moją ulubioną katastrofą/ my mind knows you won't call me anymore, but my heart doesn't. /mój rozum wie, że już nigdy nie zadzwonisz, ale serce nie./
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
nie żebym mówiła, że się zawiodłam czy coś... ale kurde, był ważny!
Na wypadek gdybyś nie wiedział, to ci powiem jak cholernie cię kocham. napijemy się wina w windzie jadąc na trzecie piętro piekła Nie wiesz o czym chce zapomnieć, w jakiej jestem formie 'On nigdy nie był tym "kimś" kogo naprawdę chciałam, potrzebowałam kogokolwiek, a on tak po prostu się trafił, pech chciał, że ten ktokolwiek sparaliżował mi serce i pozostawił bez tchu.
|
#1841 |
|
Raczkowanie
|
Płaczesz, bo uczucia grają z Tobą w ciuciubabkę? Poczekaj, aż rzeczywistość wrzuci Was do labiryntu. Paradoks. Kiedy tęsknisz za czymś, czego tak na prawdę nigdy realnie nie było.
|
|
#1842 |
|
Rozeznanie
|
![]() Całe moje ciało tęskni za Tobą aż do bólu.
Tworzycie idealną parę. Dwoje mistrzów fałszywej gry. Czuję się jakby ktoś rozwalał moją głowę siekierą i wiązał mi ciężarki na karku. Pod wpływem Twojego spojrzenia, czerwienie się niesamowicie. Dokąd właściwie zmierzamy? Jestem gotowa przejść z Tobą przez wszystkie etapy życia. Czyżby to, co widzę w Twoich cudownych oczach było pożądaniem?
|
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
<3
- Kocham Cię ! - A ja Ciebie nie. - No weeeeź... I po raz pierwszy od 3 miesięcy uśmiechnęła się do lustra. Podobno miłość unosi.. ale nie zawsze ze szczęścia... Wystarczyło jedno słowo by wszystko zniknęło od tak ..
|
#1844 |
|
BAN stały
|
without_demur
wreszcie jesteś . dziękuje .....
myślisz, że staniesz przede mną raz na jakiś miesiąc . pokarzesz te swoje zębiska, a ja jakby nigdy nic wtulę się w Twoje ramiona i zapomnę o całym miesiącu tęsknoty ? nawet nie zauważył jej nieobecności, uświadomił to sobie dopiero kiedy do niego zadzwoniła i spytała się czy mogą się spotkać . dopiero wtedy uświadomił sobie, że nie ma jej przy nim . i że te wszystkie otaczające go złudzenia były tylko złudzeniami . wtedy właśnie to po raz pierwszy zatęsknił . zbiera się nam na miłość . więc kochany nie krępuj się . zrób ten pieprzony krok w moją stronę . zgwałcone myśli . skruszone słowa, idealnie matują naszą miłość . ..... |
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
Chocolaaate - muszę się przyznać, że prawie zawsze kradnę wszystko z Twojego postu _____________
Bo Ty zawsze wszystko pieprzysz.. Nie mógłbyś choć raz użyć soli ? ![]() Rozpalasz w moim sercu żar, kiedy tak błądzisz ustami po mej twarzy.
|
|
#1846 |
|
Wtajemniczenie
|
nie można się spodziewać wszystkiego. czasami coś się dzieje niespodziewanie.można się zakochać, nawet nie zdając sobie do końca z tego sprawy.
'Tam, w środku jestem jeszcze małą dziewczynka. Tą, co biega boso po ulicy, śmieje się goniąc motyle, przykleja nos do wystawowej szyby, wypatrujac ulubionych cukierków.' 'może nie wystarczę, ale będę tuż obok, prócz Ciebie, nie ma mnie dla nikogo' Edytowane przez Ta_ z krainy czekOlady Czas edycji: 2010-05-30 o 17:49 |
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
miłość z samotnością od wieków prowadzą ze sobą walki.
jaka ta miłość musi być silna, że tak często wygrywa. i tak sobie myślę, ile jeszcze nie znam Twoich dotyków. <3 kocham Cię, więcej nie potrafię. potrzebuję wyrwać się gdzieś. dalej niż zasięg Twoich oczu. krępuje mnie każdy Twój uśmiech w moją stronę, każda wypowiedź, każdy gest wykonany w moją stronę. mój Boże, jak ja muszę Cię kochać. poproszę link do zapoznawczego?
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
Zamiast na sprawdzian, uczyła się koloru jego oczu..
Świat bez niego byłby smutny ! Moje serce bez niego byłoby smutne ! Bez niego nie byłoby mnie ! Chociaż to miłość nieodwzajemniona, to silna. Moja miłość uskrzydla . Uczymy się latać, wspólnie z miłością
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
"Fotografowałem chwile, fragmenty życia, album niepotrzebnych wspomnień, bez kontekstu, bez chronologii, bez przestrzeni."
"Stajemy się biernymi obserwatorami życia, które toczy sie bez naszego udziału." "-To chyba znak od Boga -Boga w te śmieci nie mieszaj" "Taka swoista zemsta za nasze nieciekawe życie. " "Przychodzimy dajemy szczęście innym i odchodzimy. Życie toczy się dalej " Z książki "Ty to głupia jesteś"
Edytowane przez takdaleko Czas edycji: 2010-05-30 o 19:33 |
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
obiecuj mi, ze jak rzucę się na Ciebie i zacznę krzyczeć, że Cię potrzebuje, nie uciekniesz z krzykiem, tylko mnie przytulisz. ![]() |
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428493
_________________________ 'Całe życie jest jak oglądanie migawki. Tylko zawsze wygląda tak, jakby człowiek przyszedł o dziesięć minut spóźniony i nikt nie chce mu opowiedzieć o co chodzi, więc musi się sam wszystkiego domyślać. I nigdy, ale to nigdy nie zdarza się okazja, żeby zostać na drugi pokaz.'
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio miewam dziwne przeczucia.
muszę ogarnąć multum obowiązków. między 3, a 4 żebrem nic się nie ocknęło, przypuszczam, że zamarło na moment, zastygło na dłuższą chwilę, zapomniało.. |
|
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
absorbeed - okradłam
![]() 'Tylko Wariaci są coś warci...'
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Leciutki wietrzyk szmerał w anielskiej chmurze spalin... Ich kann auch ochne dich. / już umiem żyć bez ciebie / Boy, I try to catch myself but I'm out of control. / chłopcze, próbuję się opanować ale nie kontroluję siebie / Zapukała do mojego mieszkania. Udawałam, że nie słyszę...wyważyła drzwi - bezczelna miłość. "...stalowe serca, nerwy jak stal...'' |
|
|
|
#1855 | |||||||
|
Zadomowienie
|
jestem, jestem, Kochana ; * nie przypuszczałam, że w ogóle ktoś zauważy moją chwilową nieobecność. Musiałam poddać się obowiązkom.
Właśnie wszystko nadrobiłam, no i smuci mnie to, co się tu dzieje.. Ale udam, że nie widzę.. ![]() Cytat:
co niektórzy pamiętają o mnie nawet, jak mnie nie ma.. to jest piękne! <3 Cytat:
Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19659804] Sometimes I wish I were little kid again, skinned knees are easier to fix than broken heart. [/QUOTE]/ czasami chciałabym być znowu dzieckiem.obdarte kolana są łatwiejsze do naprawy niż złamane serce./ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przebrnęłam przez te kilka stron.. pookradałam.. jak zwykle te same Talenciary moje ulubione < 3 ____________________ 'Cause, I’m feeling kind of hotter than You, usually. I’m feeling kind of stronger than You, lately. I’m feeling kind of better than You.' Ponieważ, czuję się trochę gorętsza niż Ty, zazwyczaj. Czuję się trochę silniejsza niż Ty, ostatnio. Czuję się trochę lepsza niż Ty.
|
|
|
#1856 |
|
Przyczajenie
|
Nie podoba Ci się to, że Ją lubią za charakter,
Ją noszą na rękach, ciebietraktują jak szmatę! Bo czasem mam ochotę złapać Cię, przygwoździć do ściany, ściągnąć z Ciebie ubranie i obsypać pocałunkami. Ale to tylko czasem. dziewczyny pięknie, wybornie, cudownie! <33
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
- Tak własnie robią młodzi ludzie. Ciągle na coś czekają. Wydaje im sie, że życie jeszcze się nie zaczęło. Że zacznie się za tydzień, za miesiąc, ale jeszcze nie teraz. A potem nagle człowiek robi się za stary i wtedy zadaje się sobie pytanie, czym było całe to czekanie. Ale wtedy jest już za późno...
- Ty jesteś dziewczyną! - Nic na to nie poradzę. ...zapadła ciężka cisza, jak zwykle bywa, gdy ktoś uzmysławia sobie, że zbytnio odsłonił swoją duszę. - Nic dziwnego więc, że jesteście takie znudzone, niemoralne i frywolne. - Masz całkowitą rację. - Nigdy nie przyszło ci do głowy żeby spróbować to zmienić? - Nie - Gratuluję szczerości. To rzadka cecha u waszej płci.
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
`jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości
i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić.` +dreams_x33 - wybaczam , wybaczam <3 i dziękuję oczywiście
![]() a na jaki koncert , gadaj tu od razu xD ![]() |
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
o cholercia, ale słit wiesz że Cie uwielbiam ; **jeżeli zabierzesz mnie w romantyczne miejsce i patrząc mi w oczy zaczniesz śpiewać : Ty jedna na milion, spędzę z Tobą resztę życia.
![]() |
|
|
|
#1860 |
|
Zadomowienie
|
without_demur
i każdy Twój uśmiech w moją stronę pwooduje atak motyli.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

;* 

), envious (
<33