|
|
#1861 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
jest ktoś kto by mnie świetnie zastąpił.
Ty . <3Cytat:
to wspaniałe uczucie kiedy doda się jeden opis a kradnie go tyle osób. dziękuję ![]() _________________________ my worst enemy is my heart because it's of mine but beats for you
/ moim największym wrogiem jest moje serce bo jest moje a bije dla Ciebie/ |
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
I don't want you to think that I care
[Nie chcę żebyś pomyślał, że mi zależy]
|
#1863 |
|
Rozeznanie
|
'Pójdę gdzie tylko zechcesz , tylko pokaż mi drogę' 'Męczę się bez Ciebie Odpoczywam przy Tobie' 'Bo sztuka kochania, to znaleźć wspólną drogę' 'Niech inni patrzą z boku łapczywie na Nasze szczęście' + Extremalna - zadziwiasz Słońce coraz bardziej.
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
Zakochana w promieniach słońca ^^
"ona nie miała odwagi powiedzieć mu, że jest jej życiem.." Gdy woda zakocha się w ogniu.. Dotykam nieba. "marzenia mające kolor Twoich oczu." "z reguły takie historie źle się kończą." w niespełnieniu. na dnie duszy mojej byłam.
"Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno." Edytowane przez WiecznieZakochana Czas edycji: 2010-05-30 o 20:33 |
|
|
|
#1865 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19679137]
my worst enemy is my heart because it's of mine but beats for you [/QUOTE]/ moim największym wrogiem jest moje serce bo jest moje a bije dla Ciebie/ wiem, wiem, że chwilę temu już Cię chwaliłam.. ale ten jest meeega! ![]() _________________ Wiem, że.. Twoje serce bije ok. 72 razy na minutę. W stanie spoczynku przepompowuje w ciągu jednej minuty ok. 6 litrów krwi. Sprawia, że ściany tętnic rozszerzają się i kurczą – pulsują, tworząc tętno, które odpowiada częstotliwości jego skurczów. Nie wiem jednak.. jak szybko bije, gdy jestem przy Tobie, i czy mnie kocha.. (efekt nauki z fizjologi ;D )
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Co w nim jest takiego, że ona czuje się, jakby osiągnęła coś wielkiego, za każdym razem, gdy on się uśmiecha.
...księga miłosci jest długa i niekiedy nudna,nie kazdy potrafi znieść te wszystkie rzeczy....jest pełna kartek,faktów,figur i instrukcji do wspólnego tanca...ale ja...ja kocham,kiedy mi czytasz...ty...ty mozesz mi czytac cokolwiek... - Kłamać jest zabawnie. - Być okłamywanym nie..
|
|
#1868 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczęta.Jestem tu nowa.Już obserwuje ten wątek od jakiegoś czasu i jestem pod wrażeniem.Macie wspaniałe opisy.
gdy byłam mała, wierzyłam, że inni odchodzą. Inni. Ty nie. Bo co?Bo się za dużo czepiałam?Bo byłam zazdrosna?Ja przynajmniej pokazywałam,że mi zależy. Nadzieje straciłam wtedy kiedy podarłam twoje zdjęcie,trzymane od roku w szufladzie. Upadniesz dla mnie tak jak ja upadłam dla Ciebie? -Jak na nich patrze to szkoda mi ich. - Mi też. - Są zbyt dumni by do siebie wrócić . - A zbyt zakochani by zapomnieć o sobie na zawsze... dopiero gdy odszedł spostrzegła że nigdy nie powiedziała: "proszę, zostań, tak bardzo Cię potrzebuję"... - Jak nie ten , to inny. Zobaczysz... będzie dobrze. - nie będzie dobrze.! Nie będzie innego.! - .. ale... - Jakie ale.?! Czy ty nie rozumiesz, że to on był moim aniołem stróżem.? Tylko on potrafił tak całować mój policzek, że zapomniałam o gorzkich łzach spływających po nim. Tylko on tulił moje kruche ciałko, tak, że zapomniałam nagle o wszystkich problemach. Tylko on szeptał mi ciche 'kocham Cię', tak, że czułam, że potrafię latać. Tylko on dmuchał moja sparzoną dłoń, tak, ze zapomniałam o bólu. Tylko on brał mnie na ręce, bym mogła się poczuć jak Panna Młoda. Tylko on... Nie był w moim sercu, a był nim. Odszedł. I pytanie jak mam żyć dalej...? Przecież bez serca się nie da.
|
#1869 |
|
Przyczajenie
|
heej . ; dd
bardzo podobaja mi sie wasze opisy wiec tez postanowiłam dodac kilka moich ulubionych ![]() ' A wieczorami siadam na dachu i jem gwiazdy plastikową łyżeczką ' ' Był na wyciągnięcie ręki , a jednak niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni ' ' Truskawkowa pełnia szczęśćia z czekoladowym posmakiem radości ' ' Marzenia , które już zawsze pozostaną tylko marzeniami ' ' Zakaz pamiętania przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem .. ' ' uczucia w proszku zalej gorącym kakaem ' ' by powietrze pachniało jak malinowa mamba ' ; 33 |
|
|
|
#1870 |
|
BAN stały
|
If I never met you, I wouldn't like you.
If I didn't like you I wouldn't love you. If I didn't love you I wouldn't miss you, but I did, I do and I will. / jeśli bym nie spotkała Cię, nie polubiłabym Cię. Jeśli nie lubiałabym Cię , nie pokochałabym Cię . jeśli bym Cię nie kochała nie tęskniłabym za Tobą, ale robiłam to, robię i robić będę / tell me why my herat beat very fast when i see you ? /powiedz mi dlaczego, dgy Cię widzę moje serce bije jak szalone ? / Time goes by a lot slower when you miss the one you love. /czas płynie dużo wolniej, gdy brakuje Ci tego jedynego / .... |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
<3
without_demur - kochanie, dziękuję! i cudnie, że już jesteś. <3 Chocolaaate , Cukiiereczek , envious , mrs de , Extremalna - Ainewedd - zaczynasz mi się podobać. ![]() Frizz , caroline2324 , Kaaate90 , 96LadyPoziomka96 , nydee , marikab , bananowalska , kamisha- mam wstać?! ![]() to nie tak miało być. każdy gest Twój wystarczał mi, by żyć. drgnięcie rzęs, przyspieszony serca puls, ciepło rąk, czułość ust, oddech Twój. to nie tak miało być. " - miłych snów. śnij o mnie. - zdecyduj się! " rani, nawet o tym nie wiedząc.
tak zimno i obojętnie - do szpiku kości. ktoś. coś. a jednak nic. i tak w kółko... boli.
|
|
#1872 |
|
Raczkowanie
|
; )
myCh . Kofeina w RedBullach . agrr --- <3 ; ** Na gwałt szukam faceta lub na inne ewentualności ; D Inna?? Nie jestem taka jak wszyscy. Swój pogląd, własne myśli ![]() mały marzycielu, nie zapomnij o życiu. 'jestem gorąca lecz nie dla Ciebie.. NIGDY nie będziesz numerem jeden.. NIGDY nie poznasz mojego ciała.. Nigdy nie dotkniesz :P'
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
zachwycasz mnie.
zjadł moje serce. |
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
"I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką"
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" "Spróbuj po prostu żyć. Rozpamiętywanie jest zajęciem starców". by Paulo Coelho |
|
|
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
fenkju
<3______ przecież i tak w końcu będziesz mój. zacznij się przyzwyczajać. echo odbija ciche łkanie serca. kocham jak mówisz do mnie sercem. |
|
|
|
#1876 |
|
Rozeznanie
|
za wszystkie pochwały - z całego serduszka dziękuję.
![]() can we pretend that airplanes in the night sky
are like shooting stars? i could really use a wish right now. czy możemy udawać że samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy? teraz mogłabym naprawdę użyć życzenia. 'cause when I looked into your eyes, and you dared to stare right back, you should've said, "nice to meet you, i'm your other half." ponieważ kiedy spojrzałam w Twoje oczy a Ty odważyłeś się odwzajemnić spojrzenie powinieneś był powiedzieć; 'miło mi Cię poznać, jestem Twoją drugą połówką' with a heart so weak, maybe love was just never meant for me. z tak słabym sercem, być może miłość nigdy nie była mi przeznaczona.
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
myślę o Nim w każdym momencie mego tchnienia. wyobrażam sobie, że jesteś mój. no coż, nikt z Was nie zabroni mi marzyć.. wiem,że chcę być tylko Twoja na zawsze. mój sensie,mój tlenie.
|
#1878 |
|
Rozeznanie
|
Chować się w Twoich ramionach. To jest jak bieg za odjeżdżającym pociągiem, choć oboje wiemy, że już jest za późno. Tylko ty możesz nazwać mnie 'małą'! To nie tylko człowiek przeciwnej płci, to ktoś więcej. |
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
![]() I go in front of sandstorm and angry thoughts with whipped cream wyjdę naprzeciw burzy piaskowej i gniewnych myśli z bitą śmietaną house of cards soft guy; in the chimney a great burden domek z kart miękki ludzik w kominie wielki ciężar bum; niebo się sypie w sercach niepokój, na twarzy licha cisza. pod tęczówką cały świat w czarnych barwach
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę sobie wszystkiego,
co niemożliwe i Ciebie o 1 w nocy Wynoś się spod drzwi tego serca Zdrapałeś z niej ostatnią warstwę wstydu odchodząc, zdeptałeś jej godność To takie niepoważne,kochać do utraty zmysłów; więc jestem niepoważna. _____ Mam nadzieję, że wiecie, jak cudowne jesteście ![]() Extremalna, caroline060, otojest, chocapic, abunee, papergirl, kamisha, istny_paradoks.
|
#1881 |
|
Przyczajenie
|
dreams_x33 -ajć perełko jasne że wybaczam nawet nie wiedziałam że jeszcze o mnie pamiętasz
___________ A Ty będąc ze mną, piszesz mi że Ona Ci się podoba. I nadal mnie przekonujesz że mnie kochasz. Wysyłam sms patrząc na Ciebie z balkonu, ignorujesz mnie twierdząc potem że nie wziąłeś telefonu z domu . Skoro tak bardzo Cię boli to że masz wielki biust: usmaż sobie cycki Powiem Ci że, masz za******ą zabaweczkę, jednorazóweczkę którą może wyruchać każdy. |
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Możesz mnie schować do lewej górnej kieszeni swojej marynarki. Tam, najbliżej serca
![]()
|
|
#1883 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: <3
Dziękuję.
Staram się.Ciąg dalszy moje i nie moje :Sama przeciw sforze wściekłych psów. Na ulicach snów. Nie potrzebnie przypomniałam sobie jego oczy. Teraz, rozgoryczona wspomnieniem, zakopałam się pod kołdrą niczym osaczone zwierzątko. letnie wieczory, cykanie świerszczy i twoje oczy. Dziś ludzie boją się deszczu. Kieruje myśli na kręte ścieżki zadumy i melancholii a tego woleliby uniknąć. Mogą wówczas zapomnieć, jak bardzo się spieszą.. Uwielbiała chwile,gdy przychodził do niej późnym wieczorem.Gdy mogła zasnąć, wtulając nos, pomiędzy jego szyję a ciepłe ramię,a on mówił "już nic złego ci się nie przyśni" - Płakałaś? - Nie, to tylko deszcz... ![]() Więc teraz te "bardziejsze" ^^ Grabażowe. O tego pana, tam w awatarze ![]() " Nie mówimy "żegnaj", "koniec", "cześć" bo PO CO?" " Dookoła świat jak pierworodny grzech " " Ten list to znak,że jeszcze jesteś. Słowa czołgają się cicho Chłopiec pisze szeptem " " Opętane ćmy i gnomy po LSD Nocą kochankowie uczą się miłości w bramach " " Kotów kat ma oczy zielone " " Ponad rzecz realną, Przed okamgnieniami, Krew płynie z szafy Strumieniami." "Całuje ciebie w twoje okulary Tam całują ci,którym ciężko się odnaleźć" No i ostatki, kilka z listy Kradnę i morduję, wracam po 23 ![]() Nie jestem leniwa tylko energooszczędna ![]() W mym początku jest mój koniec... Środkowy palec mam podpisany twoim imieniem. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Zawstydzaczka! Dziękuję. Wzajemnie oczywiście.. chociaż nie.. ![]() I by nie było offa, to kilka cytatów z różnych czytadeł i filmideł: " Ja czy on? Kto ma cię stuknąć? Ja mam Glocka, ale on jest przystojniejszy." " - Podpadł mi - Tobie podpada każdy, kto ma maturę." ![]() " Mam sto rąk, sto sztyletów, gdy zechcę sto ran zadam." " Maszeruj albo giń " ("Oficer") " Spała, śniąc sny niewinne, niespokojnie radosne, ciepłe, jasne i pachnące czerwcowym jaśminem jak leningradzkie noce." " Życie, które dotąd znałaś, już się skończyło. Od dzisiaj nic już nie będzie tak, jak to sobie wyobrażałaś." " Pewnego dnia spotkamy się we Lwowie, mój ukochany i ja." " Patrząc na niego, miała wrażenie, że znalazła książkę, którą gdzieś zapodziała i o której zupełnie zapomniała. O, jest! " " Kiedy spacerowali, kiedy byli razem, oddychała jego oddechem, dlatego ilekroć się rozstawali w jej płucach pozostawała bolesna pustka, pustka niemal fizyczna. Gdy wracała do domu, natychmiast otaczała się rodziną, żeby mniej o nim myśleć, mniej go pragnąć." " W miarę upływu dni zdała sobie sprawę, że jest za młoda, żeby ukryć to, co ma w sercu, lecz wystarczająco dorosła, by wiedzieć, że zdradzają ją oczy." (P.Simmons "Jeździec Miedziany ")
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
"Nie odważamy się stawiać czemuś czoła nie dlatego, że jest trudne - coś jest trudne dlatego, że nie odważamy się stawić temu czoła." "Nadać sens swemu życiu - to znaczy: nie tylko podziwiać piękno rzeczy, ale starać się je uczynić jeszcze piękniejszymi."
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-05-31 o 13:41 |
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
posmak radości w czystej postaci
"dusza powinna być wolna. nie trzeba tez żałować łez i lamentów."
|
#1886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chemia jest wszędzie, a przede wszystkim między nami
rozpalasz we mnie wszystkie moje organy, a najbardziej serce. w burzowy wieczór chodzę bez celu po dworze, to nie ważne, ważne, że z nim. wszystko co mi brakuje to trochę słońca na bezchmurnym niebie, i ty wtulony we mnie. |
|
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
1. Gdy mnie całujesz na twarzy czuję powiew czterech wiatrów..
2. Me usta naznaczone są Tobą.. 3. Chciałabym wypełnić Tobą pustkę.. 4. Odeszła i nigdy już nie wróciła.. 5. Gdybym dzisiaj przestała istnieć byłoby warto IlovRomance okradłam ![]() ![]() Missi, a gdzie Ty?
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
Słuchaj. Najważniejsze w życiu jest, żeby od czasu do czasu, nie za często, ale od czasu do czasu bywać szczęśliwym.
Każdy gość to ekstra problem Nie można mieć wszystkiego drogi panie. Spijam słowa z jego ust i chłonę. Wszyscy mają hobby, trochę sobie pomarudzić.
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
<3
MrsUnfabulous ?
bo nie sposób iść drogą, co gubi w labiryntach.
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-05-31 o 08:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

Ty . <3
Okradam