![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Jonathan Carrol- KRAINA CHICHÓW Paulo Coelho- ALCHEMIK Paulo Coelho- PIELGRZYM Paulo Coelho- DEMON I PANNA PRYM "Alchemię Alchemika" i "Zwierzenia pielgrzyma" nowy lakier do włosów, a poza nim cienie IsaDory, kolor: 22 Blush Brown "Samotność w sieci" Minerały: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=3514 Zapachy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcou nt=856 Biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434289 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...9#post19 595939 Kochana podoba mi się u ciebie: Trzy miniatury kremu nawilżającego, mocno odżywczego Polaar po 3ml każda Próbki: Damskie: Gucci Flora edp: 4sztuki Gap closer: 2sztuki Victor&Rolf Eau Mega: 2sztuki Ralph Lauren Notorious: 2sztuki 1 Masaki Suu 1ml 2 Masaki Suu 1ml 3 Masaki Masaki edp 1ml 4 PURE Police edt 6 Burberry Sport edt 1ml 8 JPG Xcollection edt 1ml 9 JPG Xcollection edt 1ml 10 Lola MARC JACOBS edp 1,2ml Męskie: Burberry The Beat 2ml Guerlain L'instant de Guerlain 1ml Salvadore Ferragamo F by Ferragamo 1,6ml Guess by Marciano 1,52ml Pure Police 1,5ml Paco Rabane 1 million 1,2ml CHANEL Allure homme sport 2ml Dior Homme intense - 1 próbkę Odlewki: VERSACE CRYSTAL NOIR - odlewka DIOR ESCALE A PONDICHERY - odlewka Lancome Magnifique - odlewka YR YRIA - odlewka 3 sztuki - nowe nieużywane pojemniczki sephora- po 5ml i jeden po 20. właśnie zauważyłam że odpisałaś w starym wątku- odpisuj już proszę w nowym. Kochana z próbkami nie ma problemu (wiem tylko, że którąś mąż sobie zużył) ale dokładnie posprawdzam i ci napiszę ktore są aktualne. roszę napisz jakie odlewki tych zapachów cię interesują. Yria wolałabym oddać flakonik (ale odlewkę w sumie mogę przygotować)
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-05-30 o 18:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
Kwestia co byś chciała za podkład.
szerokość w pasie <obniżony> spódnicy - 38 cm, szerokość w pasie <obniżony> spodenek - 37 cm, szerokość nogawki na wysokości kroku - 26-7 cm, stan - 18 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
ta z falbankami jest mniejsza, ale ta z kokardką też jest mała, też noszę xs i są dobre
![]() u Ciebie podobają mi się: te perfumy avon tokyo cos tam,gucci flora, DIOR ESCALE A PONDICHERY, lancome magnifique, tuba atmosphere, biotherm, próbki męskich perfum, kosmetyczka sephora i chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może w takim razie najpierw ustalmy wymianę za koszulę męską którą chciałabyś ode mnie. Może oddałabyś mi za nią coś z tych rzeczy: 53. Sweterkowy long firmy Topshop. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Załącznik 3149024 34. Fuksjowy long firmy ICHI. Rozmiar S. Nowy! Załącznik 3149029 27. Jeansowy grzyb firmy Denim CO. Rozmiar S. Stan idealny! Załącznik 3149031 Napisz co byś wolała oddać za nią proszę.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie męskie próbki mam zarezerwowane jak również lancome magnifique. Co do sukienek- zadowolę się jednak jedną (bardziej podoba mi się ta z kokardą)
![]() |
![]() |
#67 |
404 Not Found
|
Grzyb odpada. Pozostaje fuksjowy long golf i dzianinowy long golf.
Jednak proponowałabym fuksjowy z tej racji iż tak jak koszula jest nowy, natomiast dzianinowy jest używany i troszkę zmechacony także średnio by Ci się opłacało. Jak wolisz. A co do podkładu... oglądałam w necie odcienie i doszłam do wniosku, że będzie za ciemny dla mnie bo ja bladolica jestem, a on jest średnim odcieniem składniającym się bardzoej ku ciemnym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
podziękuję za wymianę jednak. Zapomniałam napisać wcześniej.
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
więc tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
nie ja cię prosiłam o wymiary
![]() ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc w takim razie byłabym zainteresowana: Kod da Vinci Nostradamus lokówka Paleta ma wymiar 17/18,5cm więc duża. A w Inglocie nie placi się za całą paletę tylko za każdy cień osobno a pakowanie dostaje się gratis. Za każdy cień z osobna zapłaciłam po 10zł/szt. Cieni jest bodajże 31. One na spodzie mają magnesik który się przykleja do opakowania. Gdy cień się zużyje można dokupić nowy. Wydaje mi się jednak że 2 Twoje książki + lokówka to troszkę za mało za paletę. A nic w takim razie innego nie widzę. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
![]() długość około 68-70cm (mierzone na leżąco) w pasie 33cm na leżąco ale w pasie jest gumeczka więc się świetnie dopasuje i do większych wymiarów nie wiem co ci jeszcze zmierzyć. Bardzo ciężko ją dokładnie wymierzyć bo np w ramionach ma marszczenia na szwie a pod paszkami ona jest bardziej szeroka (a'la nietoperz)
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a może chciałabyś ksiażkę za paletkę Oriflame? i Nostradamus i Kod bez tajemnic są nowe, Nostardamusa tylko kilka kartek jest przeczytane..no i za przesyłkę ja zapłaciłabym więcej więc myślę że cenowo byłoby w miarę ok..a może masz już jakieś ksiażki na wymianę? bo pisałaś kiedyś że zaczynasz zbierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za lokówkę może coś byś znalazła? Co do książek- to owszem zbieram ale raczej nie wydaję ich potem. Ewentualnie mam jedną z serii których nie zbieram Jest to książka Krystyny Lubelskiej "Miłość w stanie wyższej konieczności". Już ją przeczytałam- mogę oddać. Mam ją również z wymiany.
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
wiesz co..przepraszam ale niechcący wprowadziłam Cię w błąd..moja mama kilka dni temu czytała Nostradamusa,dopiero teraz się dowiedziałam..na dodatek pożyczała sąsiadce która jeszcze nie oddała więc ksiazka jest w stanie bdb-/ db+.. nie wiedziałam o tym..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
wymiary podam Ci jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
no i nie wiem. Szkoda że odkład Ci nie podpasuje. Bo faktycznie wzięłabym golfik za koszulę ale podoba mi się jeszcze wiele innych ciuszków. Gdybyś brała podkład było by łatwiej bo bym sobie coś wybrała jeszcze.
I ciężko mi wybrać teraz ![]() A może za koszule mogłabym wziąć Załącznik 3149663 Chyba najbardziej by mi się przydał. On ma rękaw 3/4 czy długi?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc chętnie wezmę mimo wszystko Nostradamusa za paletę Oriflame. Co do rozdzielania cieni z palety inglot nie zastanawiałam się ale może to dobry pomysł- tylko zależy jaką ilość byś chciała i co byś za nie oddała. Poczekam może na propozycję i zdecyduję.
![]() |
![]() |
#80 |
404 Not Found
|
3/4, ale z nim będzie mi się najciężej rozstać bo mam do niego sentyment.
Nic więcej nie znalazłam niestety ![]() Z mojej wish pewnie nic nie masz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten sweterek? Oddasz? Załącznik 3149680 Wiem- marudzę... ale za dużo rzeczy mi się podoba... a z Twojej wish niestety nie mam nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Kochana pamiętam o tobie i wszystkim co chciałaś, wszystko to dla ciebie trzymam, a jak tylko książka do mnie dotrze, to od razu dam znać.
A jeżeli chodzi o odlewki, to tak właśnie trudno mi określić, po ile, że było sprawiedliwie, czy po 5 ml byłoby dobrze? Ja atomki mogę przysłać.
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
KOchana nie przeczytalas dalej w tyg wylatuje juz zestawik
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Znalazłam coś jeszcze z Twojej wish...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko poprosiłabym o zdjęcie. Leginsy noszę xs/s więc może gdybyś podała jakiś wymiarek (choć wiadomo że zapewne się rozciągają) to by mi pomogło i bym ocenila czy są ok.
![]() |
![]() |
#87 |
404 Not Found
|
To może wypisz wszystko co Ci się u mnie podoba i jakoś będziemy negocjowały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 3149726
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.